Catering til alle

Vores vision: Vi vil være Danmarks førende indenfor formidling af måltider til festlige lejligheder.
Søg efter mad ud af huset

Intet andet sted på nettet, finder du en komplet oversigt over alle leverandører af catering i netop din by. Vi gør det nemt at få et overblik, og vælge mellem de mange muligheder. Nogle kender du måske allerede, fordi du tidligere har bestilt catering der – andre vidste du måske ikke eksisterede.  Det kan også være du har hørt om en rigtig god leverandør,  men aldrig har smagt deres mad eller hørt andres erfaringer med stedet. På Le menu har du muligheden for at anmelde alle cateringleverandører, så både positive og negative oplevelser bliver fortalt. 

Det er helt gratis at finde din næste leverandør af catering på Lemenu.dk. Den enkelte leverandør betaler et meget beskedent månedsabbonnement, eller et engangsbeløb for din henvendelse – og det er sådan vores driftsomkostninger bliver betalt. 

Mangler du noget nyt på menuen til dit næste arrangement, så har vi en leverandør af catering til netop dit behov. 

Catering til fest

Cateringmad er den lette måde at få middagsbordet til at ligne en million, lette stresset til en konfirmation, bryllup eller anden højtidelig. Catering i Danmark, er en stor del af restaurationssektoren, og er i konstant vækst. Med mad fra et cateringfirma, slipper du selv for at stå i osen fra gryderne, og svede over om noget nu brænder på, pasta bliver overkogt eller kødet får for meget. Cateringfirmaer giver dig tiden og overskuddet til at holde fokus på dit selskab, med ro og tid til at fokusere på det du nyder. Læs også om julefrokost ud af huset og nytårsmenu ud af huset.

Stigningen i populariteten for cateringmad, ses bla. også i tilgangen af flere og flere udbydere af madordninger, som f.eks. Årstidernes madkasser, Coop-madkasser, Nemlig.com eller RETnem. Tendensen er tydelig – både private såvel som firmaer – ønsker at bevare den høje kvalitet, samt have mulighed for at spise økologisk og/eller fairtrade, mens de ikke ønsker at bruge den fornødne tid på at lave de lækre måltider.

Find din næste leverandør

Mindre stress i hverdagen med catering

Her kommer f.eks. en madordning ind og hjælper med at få en stresset hverdag til at hænge sammen, og på samme tid får man spist sundt. Man får sine grøntsager,  vitaminer og proteiner på en økologisk, fairtrade, eller Co2 neutral vis måde – præcis som du ønsker det. Alt efter hvad der passer til dit madbudget, om det skal være økologisk, så findes der masse af muligheder for cateringmad i dit nærområde.

Catering til dine behov

Det gode ved en madordning er, at du kan få det lige som du vil have det. Du kan både vælge en madordning der har et og kun et fokus; pris! Denne madordning passer til den prisbevidste forbruger, som ikke nødvendigvis prioritere at familiens eller selskabets retter er økologiske.

Andre madordninger tilbyder også 100 % økologiske, hvor alle grøntsager, kød, helt ned til det hvidløg og den yoghurt du bruger er økologiske. Disse madordninger er ofte dyrere, men appellerer til den bevidste forbruger, eller firma, som kun ønsker det bedste på markedet. Netop populariteten og det store udbud af cateringmad, madordninger og frokostordninger, gør det lettere for dig som forbruger eller virksomhed, at finde netop det mad, som passer til dit behov.

Catering af firmafrokost

Firmafrokoster er også et sted hvor det store udbud af cateringmad spiller ind. Her findes i dag udbydere i alle prisklasser og i enhver kvalitet. De gode frokosttilbud ligger somregel i et prisleje i mellem  39 og 79 kr. hvor 79 kr. per kuvert til frokost må betragtes som værende i den høje ende.

Specielt små og mellemstore virksomheder, vælger i dag catering til frokost, da indkøb af køkkenudstyr, ansættelse af kantinepersonale, helt simpelt er dyrere, end en kuvertprisen, i din frokostordning. Ved at have catering til frokost kender du også som virksomhed, den omkostning du har ved på frokostordningen. Det kan ofte være sværere at estimere med personale, køkkenudstyr der kan gå i stykker osv. Dette gør at man skal op og lave mad til en meget højt antal af mennesker, før det kan svare sig at lave frokost in-house.

Catering af frokost til virksomheder af alle størrelser og behov

Lemenu.dk hjælper dig med at finde den bedste udbyder af catering, som passer bedst til dit behov. Det kan være at du som nøgleperson, eller ansvarlig for frokosten, har fået udstykket et budget. Her hjælper Lemenu.dk dig med at vælge den catering tilbud der passer til jeres ønsker, eller jeres budget.

Frokostordninger vælges primært ud fra hvilken virksomhed man er. F.eks. er ønskerne sjældent ens, hos et Advokat kontor, som det er i en produktions virksomhed. Derfor hjælper Lemenu.dk dig med overblikket, samt hvilke udbydere der er netop i dit område. Så hvad end du søger på catering mad / frokost catering København, eller catering mad / frokost catering Nordsjælland, kan du på Lemenu.dk finde netop den frokost catering der passer til din virksomhed.

Frokostfirmaet der levere mad til som virksomhed har deres interesse i, at levere madordninger, eller frokost catering til virksomheder og catering kunder, i deres nærområder. På den måde kan de holde deres råvarer og retter friske, helt vejen ud fra cateringfirmaet til virksomheden. Netop derfor har vi på Lemenu.dk også lavet en søgefiltre, så du kan søge leverandører frem, som udelukkende leverer frokost og kan levere catering til jeres antal medarbejdere, i jeres geografiske område.

Catering i dit nærområde

Lemenu.dk skaber overblikket, over catering i Danmark. Så skal du bruge mad til din fest eller måske en god frokost catering tilbud, der passer til dit, eller dit firmas madbudget, så får du let og hurtigt overblikket over de udbydere der er af catering mad i Jylland, Sønderjylland eller Nordjylland. Hvor end du bor, eller din virksomhed er placeret kan Lemenu hurtigt give dig overblikket over catering i Danmark.

Den bedste catering mad, er det cateringmad der gør dit selskab glad, eller den catering der gør at dine medarbejdere glæder sig til at få frokost hver dag. God cateringmad er med til at give din fest et professionelt pust, eller forøger arbejdsmoralen hos dine ansatte.

Frokost catering i København

Frokost catering i København kan godt være svært at finde, da der er utrolig mange udbydere. Grunden til at der er så mange udbydere af catering / frokostfirmaer i København, er også bla. at der er utrolig mange virksomheder at servicere i området.

Både små, mellemstore og store virksomheder som ønsker en god frokost i København, eller en god frokost i eller catering Vestsjælland, vil Lemenu.dk give dig overblikket over alt mad i dit lokalområde på Sjælland. Det gælder naturligvis både catering Sydsjælland, catering Vestsjælland, og catering Nordsjælland, og selvfølgelig også catering København.

Den bedste catering eller frokost er en subjektiv beslutning og varierer fra person til person, virksomhed til virksomhed. Det kan f.eks. være at en god frokost for dit firma, er den billigste ordning der findes. Eller det kan være at den bedste catering/frokost der hvor du får mest muligt økologi for pengene. Derfor er Lemenu her til at hjælpe dig med at finde den frokostleverandør, eller den cateringleverandør som du eller din virksomhed ønsker.

Hverdagsfrokost eller catering til særlige lejligheder

Firmafrokost kan være mange forskellige ting. Her er både brug for alm. firmafrokostordninger, altså en frokost hvor man får leveret mad hver eneste dag, til hele personalet. Alternativet er mødemad. Mødemad er et utrolig overset segment, for udbydere af catering mad. Mødemad er et specifikt antal kuverter, til særlige lejligheder i virksomheder.

Her ses det ofte at kvaliteten, og dermed også prisen på cateringmaden, eller frokost til firmaer bliver væsentligt højere, end hvis det drejer sig om alm. frokost. Dette skyldes at mødemad ofte er i forbindelse med at virksomheder har kundebesøg, leverandørbesøg, bestyrelsesmøder eller lign. hvor man ønsker at gøre lidt ekstra ud af maden, for de deltagende parter. Mødemad kan derfor være en yderst profitabel form for madordning, og kommer man først ind hos en virksomhed, ses det ofte at virksomheden er tilfreds med den mad de får leveret, holder de sig til den samme frokostleverandør.

Find din næste leverandør

Catering til enhver smag

Cateringmad Danmark bliver ofte associeret med den klassiske suppe, steg, is. Specielt når man hører catering Jylland eller catering Fyn. Denne misforståelse forekommer hos mange, der endnu ikke har fået øjnene op for de utrolig mange udbydere af cateringmad i Danmark.

Catering Jylland, catering Fyn, catering Nordjylland eller catering Sønderjylland er hos mange leverandører af madordning, af mindst lige så høj kvalitet som catering Nordsjælland. Det handler blot om, at finde den rette leverandør, og det hjælper Lemenu dig med!

Frokost i København og catering København kan tit og ofte leveres af dem samme leverandør. Ofte sés det at hvis et firma er meget eller alm. tilfredse med deres frokost, tager man – grundet den relation og erfaring man har det det produkt / den ydelse de leverer – ofte fat i den samme udbyder når der skal indkøbes catering mad til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og sågar juleaftener, og selvfølgelig mange andre højtider.

Catering til alle højtider, og til alle ugens dage

Frokost catering kan bruges til alle højtider, og til alle ugens dage. Det kan også være at du er i den situation, hvor hele familien kommer på besøg, men efter en hård arbejdsuge bare ikke orker at bruge en hel formiddag i køkkenet, fordi familien kommer besøg.

Her hjælper Lemenu dig med hurtigt at ind hente tilbud fra de relevante leverandører af catering mad, som kan leverer det antal kuverter du ønsker i dit nærområde, og inde for den tidsramme, der passer dig. På den måde forvandler du pludseligt et samvær med den nærmeste familie, eller med et hold venner, fra en stressende begivenhed, hvor ansvaret ligger på dine skuldre for at få hele arrangementet til at lykkedes, til at være en arre gement, hvor du som vært kan læne dig tilbage, og nyde at det er cateringfirmaet der har haft alt stresset med at levere din lækkert tilberedte mad til tiden, i stedet for det.

På den måde giver det dig ro til at være nærværende for dine gæster, og nyde samværet, i stedet for at have hovedet andre steder, som vi alle kender, når man skal holde et større arrangement, hvad end det er for venner eller for familie. Det er med garanti også noget dine gæster kan mærke.

Undgå stress – bestil catering!

Vi har alle prøvet at sidde til en selskab, hvor værten har valgt ikke at købe catering mad, eller bestille fra en madordning, men i stedet tager hele slæbet selv.

Det giver ikke en god oplevelse hverken for vært, eller for gæsterne, der ofte føler sig nødsaget til at tilbyde deres hjælp – og det er jo ikke det en god selskab, eller en højtid skal bruges til. Den skal bruges til samtale og nærvær. Noget der er svært hvis en hovedet er ti andre stedet, som f.eks. Har stegen nu fået nok? Brænder kartoflerne på? Kan de lide maden.

At skubbe ansvaret er ikke et nederlag, tværtimod. Det er et ønske om at være der for sine gæster, og nyde samværet, omkring et lækkert måltid mad, leveret af din ynglings catering leverandør.

Finder du den leverandør af catering mad, som du ønsker på Lemenu.dk, er det let og hurtigt at indhente et tilbud.

Catering til firmaet og private fester et sted

Frokost eller catering firmaets menuer igennem på lemenu.dk, vælg hvilken leverandør du synes tilbyder det mad som du vil tilbyde dine gæster eller dit personale, udfyld en simpel formular – hvornår, hvor meget, og dine kontakt oplysninger, og herefter kan du læne dig tilbage og afvente et tilbud fra din kommende madleverandør.

Indhent flere tilbud, for at finde det bedste leverandør

Mange benytter sig også af muligheden for at indhente tilbud fra flere forskellige leverandører. Det kan være du ikke kan beslutte dig for hvilken leverandør du synes passer bedst til jer, men gerne vil se priser og menuforslag fra flere catering udbydere, har du også mulighed for dette på Lemenu.dk.

Det er let og enkelt, og du kan indhente lige så mange tilbud fra frokostfirmaer og cateringfirmaer som du vil. Tilbuddene er kun tilbud, og 100% uforpligtigende. Det betyder at du i ro og mag kan sætte dig ned og kigge på hvilke catering udbydere du synes tilbyder den bedste catering løsning, ud fra mange forskellige parametre som pris, kvalitet, økologisk eller ikke økologisk, leveringstid, kapacitet og pris for levering.

Vigtigst er at det er dig som kunde der bestemmer hvem du handler hos. Lemenu giver dig hurtigt overblikket over hvilke catering firmaer der er på Sjælland, på Fyn og Jylland. Du slipper helt for at forholde dig til hvem der er mest populær i området – det giver Lemenu.dk dig et hurtigt overblik over, når du skal vælge catering mad. Så sæt dig tilbage, indhent så mange tilbud som du vil, og vælg det tilbud der passer på jeres behov og ønsker, uanset hvad de skulle være.

 

Hold mulighederne åbent

Lemenu.dk anbefaler, når man som firma skal vælge catering ordning, at man beder sin leverandør af firmafrokost notere i aftalen hvad opsigelsesfristen er på en aftale. På den måde kan du som virksomhed hele tiden være sikker på at du har en leverandør du er tilfreds med til dit catering mad, eller din frokost – og er du ikke tilfreds, hjælper Lemenu.dk dig med – hurtigt og enkelt – at modtage så mange tilbud som I vil, fra andre frokostfirmaer eller cateringfirmaer, der gerne vil byde ind på netop jeres frokostordning eller jeres arrangement. På den måde sikre i jer som virksomhed for, at i får en leverandør, som hele tiden holdes i ilden, og ikke begynder at ”hvilke på laurbærrene”.

Lækkert og spændende frokost hver dag

I en spørgerunde foretaget af Lemenu.dk nævner langt over halvdelen virksomheder, der har valgt at skifte leverandør af deres frokost og deres catering mad, at grunden til de har valgt at skifte leverandør, er ganske simpel; det startede godt, og blev dårligere med tiden.

Det ses desværre tit, når en leverandør af frokost mad eller catering mad, hvad end der er catering mad Jylland, catering mad Fyn eller catering mad Sjælland, at kvaliteten bliver forringet, når antallet af kuverter bliver højere, end leverandøren af cateringmaden kan håndtere.

Det er derfor også en god ide at stille spørgsmål til hvor stor kapacitet frokostfirmaet har, og hvor meget af kapaciteten der er udfyldt, inden man indgår et samarbejde. På den måde undgår man at komme i samarbejde med et firma der leverer frokost, der er kommet til at gabe over mere end hvad de kan sluge. Det giver jer som firma, en tryghed for at kvaliteten som i forventer, og er blevet lovet, bliver overholdt.

 

Nemt at finde leverandører af frokost catering

Heldigvis er der enormt mange gode leverandører af frokost, madordning catering, frokost catering og firmafrokost derude, så hvad end du søger på catering Nordsjælland, catering Vestsjælland, eller catering Sydsjælland, kan Lemenu helt sikkert hjælpe jer med at finde det bedste frokostfirma eller cateringfirma, til jeres behov, ønsker og budget.

Det behøver ikke at være en jungle at finde ud af. Indtast blot postnummer på Lemenu.dk, og vælg om du ønsker catering mad, eller mødemad, eller om du ønsker en frokost catering, og med et tryk finder Lemenu.dk en oversigt til dig, over alle de leverandører der er i dit nærområde, som kan levere det antal kuverter i ønsker, til jeres catering mad eller frokost.

Hvorfor skal dit firma vælge catering?

På alle arbejdspladser er frokostpausen noget man ser frem til. Hvad end man er i den offentlige eller private sektor, er det at mødes med sine kollegaer i kantinen, og nyde god mad, noget der både styrker det sociale fællesskab på en arbejdsplads, men også noget der har en afstressende effekt på dine medarbejdere.

Alternativet til catering, er desværre tit fastfood, en hjemmesmurt madpakke, eller i værste fald ingenting, for nogle vedkommende. Dette kan både koste flere sygedage til dine medarbejdere, og indbyder til en mere stressende hverdag. At have en god frokost, eller catering mad, giver derfor dine medarbejdere noget at se frem til, og sørger for at de kan performance hele dagen, også ude på de sene aftentimer.

God næring og god energi er synonym med god kost. En investering i en frokost catering er derfor noget som både har en nu og her effekt på dine medarbejderes performance, men også noget der på sigt vil hjælpe dine medarbejderes sundhed og give dem færre sygedage. At investere i en frokost er altså noget, som alt andet lige, bør kunne ses på bundlinjen i form af bedre performance, og færre sygedage. Så simpelt er det.

Nogle områder i landet er mere foran end andre

Specielt frokost- og catering mad i Århus, og frokost- og catering mad i København er her der virkelig er mange kunder til catering mad, og derfor også mange udbydere. Det kan også godt det svært at finde hoved og hale hvem der levere god catering mad, og hvem der ikke gør.

Derfor har Lemenu gjort det let for dig. Indtast blot dit postnummer, og se oversigten over virksomheder, der tilbyder der frokost service, og catering mad. Med kun ét klik kan du hurtigt indhente tilbud på dem du finder interessante, og 1-2 dage efter har du et skriftligt tilbud fra en leverandør af catering mad, som du synes lyder interessant.

Let og overskueligt, og vigtigst af alt – du sparer tid! Find mange udbydere af frokost til firmaer på Lemenu.dk og indhent hurtigt og enkelt uforpligtigende tilbud, fra din ynglings, eller den mest tiltalende leverandør. Undgå møder, og uoverskuelige menuer og hjemmesider. Modtag tilbud på mail, med ét tryk.

Catering til bryllup, konfirmation, fødselsdag…

Når du skal vælge catering mad fra en ønsket leverandør, kan du let og enkelt indhente tilbud på catering mad fra Lemenu.dk. Bryllup, konfirmation, den runde fødselsdag – eller bare fødselsdagen fejres tit med catering mad udefra.

Når du bestiller dit cateringmad er der en række faktorer som du bør tage med i dine overvejelser, når du får tilbud fra en leverandør. Undersøg først markedet grundigt. Dette hjælper Lemenu.dk dig hurtigt med. Du skal blot indtaste dit postnummer, eller postnummeret for det område du skal bruge maden i, og da få du enkelt og hurtigt et overblik over hvem der rent faktisk kan levere catering mad i dit område.

Find den bedste catering firma på LeMenu.dk

Se evt. på anmeldelserne firmaet har fået, på lemenu.dk, er det nogen der er værd at samle på? Du skal være tryg når du bestiller catering mad, så tillid er vigtigt. En god ide er at forlange, eller evt. notere dette i kommentarfeltet på lemenu.dk når du bestiller dit catering mad, er at prøvesmage maden først.

Det kan være at din leverandør kan invitere dig ind, efter du har fået tilbud via. Lemenu.dk, til at prøvesmage maden. Når en evt. aftale er indgået, anbefales der herefter altid af aftalen indgås på skrift. Dette er også grunden til at tilbud indhentet fra Lemenu.dk foregår på skrift. På den måde undgår du at der opstår twister, og skulle der opstå, har du tilbuddet fra din leverandør på skrift, hvorfra man kan reagere ud fra.

Sørg derfor – både som virksomhed, og som privat forbruger, at du læser et tilbud, indhentet fra Lemenu.dk godt igennem, så der ikke opstår misforståelser.

Indhent flere tilbud for at finde den bedste leverandør

Lemenu.dk anbefaler også altid at du indhenter tilbud på catering mad, fra flere leverandører, så du får overblikket over hvem der levere det bedste produkt, til den bedste pris.

Det kan f.eks. være at du ønsker dit cateringmad leveret, med den ene leverandør er dyrere for levering end den anden. Her kan det at få flere tilbud på catering mad fra lemenu.dk komme til din fordel, da en evt. leverandør, ofte kan ”presses” en smule ned i pris, såfremt ordren er stor nok. Det giver dig det bedste catering mad, til den absolut bedste pris. Let og enkelt.

God catering mad behøver ikke være dyrt

Inde for catering branchen er der masser at vælge imellem. Skal du have catering på Fyn, finder du et stort udvalg af leverandører til dette på lemenu.dk. Her kan får du overblikket, som giver dig ro til at fokusere på festen, i stedet for praktik.

Skal du bruge catering Nordsjælland finder du også et stort udvalg af leverandører, i alle prisklasser. Husk at det at indhente flere tilbud, ligesom i så mange andre brancher, giver leverandøren af jeres catering mad incitament til virkelig at oppe sig, for at give den bedste pris, på det bedste produkt, til den helt rigtige pris.

Indhentning af tilbud catering mad behøver ikke være besværligt, og behøver ikke at være baseret på hvem du i forvejen kender i lokalområdet. Det kan være din fremtidige fortrukne leverandør venter på dig derude, men du blot ikke har fået firmaet endnu. Klik ind på Lemenu.dk og se om du kan finde leverandører af catering mad Nordsjælland, som du måske ikke kendte i forvejen.

Vælg mellem mere end 100 forskellige leverandører til catering Fyn

Bor du på Fyn og skal have catering mad, er Lemenu.dk stedet. Du skal blot indtaste dit postnummer, og med et tryk får du et overblik over hvem der kan levere i dit nærområde.

En problemstilling der ofte ses, er f.eks. når man er på ferie i Danmark, og ønsker at få catering mad ude fra, men man ikke kender nogle leverandører i det lokalområde man bor i. Det kan være man kender mange leverandører af catering mad Sjælland, men man under sit ferieophold i Nordjylland, ønsker catering mad fra Nordjylland, hvor du pt. opholder.

Tit er de lokale catering firmaer kendt fra mund til mund, og baseret på de lokales erfaringer, som ikke deles med feriegæster, og besøgende i den givende by. Indtast blot postnummer i den by du opholder dig i, og få hurtigt et overblik over alle de leverandører af catering mad, der er i lokalområdet. Indtast din e-mail, og modtag kort til efter et tilbud på cateringmaden. Den bedste catering er den der kan leveres når det passer dig, og det hjælper Lemenu.dk dig med. Så skal du have catering mad til tiden, indhent tilbud via Lemenu.dk.

Markedet for catering i Danmark kan være lettere uoverskueligt

Hvis du kender en person, der driver en catering virksomhed, vil du vide, at her er fokus heldigvis oftest på at levere en fantastisk produkt, som folk snakker om. Et fantastisk catering produkt indeholder god mad, fantastisk service, og ikke mindst levering til tiden.

Det gør at der hos nogle catering virksomheder ikke nødvendigvis er lige så stor fokus på hvordan man bedst muligt får formidlet sit gode produkt, til en krævende online forbruger. Derfor oplever mange når man søger online efter catering mad i sit lokalområde, at udbuddet er uoverskueligt, mange med gamle hjemmesider, der ikke lever op til nutidens krav om formidler af retter og billeder.

Derfor mister mange catering virksomheder kunder, fordi man er mere tryg ved at vælge en leverandør, der har en god online synlighed. Sandheden er bare at den bedste catering mad, ikke nødvendigvis kommer fra leverandøren med den bedste, mest brugervenlige eller flotteste hjemmeside.

Indhent tilbud – helt uforpligtende og gratis!

Leverandører af catering mad’s kompetencer ligger andre steder, og derfor giver Lemenu dig muligheden for at indhente tilbud fra alle dem, du ønsker, helt gratis. På den måde slipper du for at læse alle menuer igennem, men i stedet kan skrive en kort besked om hvad du ønske og afvente et godt tilbud.

På den måde får din leverandør af catering mad, og mere tid til at fokusere på dét de er gode til, nemlig af lave kanon god catering mad, eller en god frokost til din fest, firmaarrangement eller firmafrokost.
Catering i Danmark skal være let, og til den rette pris, som du definere. Det skal passe til dit budget, og dine gæsters ønsker. For den gode oplevelse for dig og for dine gæster.

Catering er en branche i stor vækst

Danskeren er så småt ved at få øje på de muligheder der ligger, og at det ikke altid behøver at være meget dyrere, end at lave maden selv. Faktisk oplevede catering sektoren i Danmark i 2017 en stor vækst, hvilket detailsektoren har kunnet mærke.

Det betyder at Danskerne efterspørger mere og mere catering mad, som også gør at udbuddet bliver større og større. Det gør også at det bliver sværere og sværere at finde rundt i, hvilke leverandører der er gode og hvilke der ikke er. På Lemenu.dk kan du se brugeranmeldelser af dit frokostfirma og din catering leverandør.

Det giver dig et hurtigt overblik over hvem du skal vælge og hvem du ikke skal. Lemenu.dk anbefaler at man læser anmeldelser før man dømmer et firma. En dårlig anmeldelse kan blot være en misforståelse mellem en kunde og en catering leverandør. Dermed sagt kan du altid indhente tilbud, helt gratis og uforpligtigende.

Det koster kun 3 klik og så modtager du et uforpligtigende tilbud, på catering mad til din næste fest, runde fødselsdag eller konfirmation. Indhent altid tilbud fra flere madordninger og catering leverandører, så du kan holde dem op mod hinanden, og se hvem der er bedst og billigst.

Hvad er dine behov og krav?

Er du i tvivl kan du bede om et prøve smagning, fra de to eller tre catering leverandører du synes bedst om. Skal du f.eks. have et selskab på 30-50 mennesker, er det noget de fleste catering firmaer, gerne gør helt gratis og uforpligtigende. Du skal ikke føle dig presset, som virksomhed eller privatkunde til at vælge en leverandør, blot fordi de har tilbudt dig en prøvesmagning.

Du skal vælge din catering leverandør ud fra de kriterier som du stiller op. Skal maden være økologi, skal den være billig? Vil i blot have supper, steg, is, eller ønsker i den helt store 8-retters gourmet middag. Uanset hvilket behov du ønsker dækket, og hvilket prisleje du søger i, finder Lemenu.dk de bedste leverandører til jeres behov. Enkelt og gratis.

 

Hvis prisen er afgørende…

Søger du udelukkende på pris, og ønsker den absolut billigste kurvet pris, og begynder du selv at regne din egen timeløn med de gode råvarers pris, kan det hurtigt ikke betale sig at lave maden selv. Catering firmaet kan drage fordel at det store indkøb, og kan derfor tilbydedig og dine gæster nogle råvarer, som ellers er dyre i indkøb, til nogle priser der rent faktisk giver mening.

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, og være til stede som vært, og nyde dine gæsters selskab, bør du vælge en god catering leverandør. Det kan også være du ikke vil have den helt store 3-5 retters menu, men bare ønsker en let tapasanretning, til dit weekend arrangement, i forlængelse af nogle gode glas rødvin.

Tapas catering

Tapas platter kan også bestilles som catering mad, og til priser der kan være billigere end hvad der kan købes ind til, og samtidig undgår du have dit køleskab fyldt med ost og oliven fra din hjemmelavede tapasanretning. Så gør det da let for dig selv, og bestil maden udefra. 

Mange catering leverandører tilbyder også vinmenuer til gode priser, så hvorfor ikke lægge hele den store opgave i at sammensætte en menu over på catering firmaet. Der er ingen grund til at stå med stresset selv. Lad de professionelle om det.

Kender du ingen catering leverandører i dit lokalområde, går du bare med enkelt klik ind på Lemenu.dk, skriver dit postnummer, og lader Lemenu indhente tilbuddet til dig, så du kan udvælge den bedste pris, det bedste mad, og den bedste leverandør i to og mag, uden stress og jag.

Sund catering – med god samvittighed

Skal dit cateringmad være sundt, har du lyst til at prøve f.eks. sushi som catering er der også muligheder for det. Den voksende efterspørgsel på cateringmad og dermed også det voksende udbud har gjort at der er kommet en række fantastiske spillere på markedet, som f.eks. sushi leverandører, der kan levere en sushi-julefrokost.

Julefrokost catering

Er det silden og snapsen der huskes, eller skal der prøves noget helt nyt til firmaets næste julekost. Du som holder festen, eller er ansvarlig i jeres virksomhed for at arrangerer julefrokosten bestemmer, så hvorfor ikke prøve noget nyt?

Er du i tvivl om hvad i skal vælge, kan du jo altid indhente tilbud fra flere, og se hvad prisforskellen rent faktisk er. Det kan være der kun er 10 kr. til forskel pr. fra den gennemsnitlige, til den sublime oplevelse, så hvorfor ikke vælge den sublime? Måske kan din leverandør presses ned i jeres prisbudget. Forvent dog ikke nødvendigvis et ja. Husk på at gode råvarer koster penge.

Du finder Danmarks bedste cateringmad på Lemenu.dk

Ingen grund til at have nogle fordyrende led på, der tager en portion af din catering leverandørs omsætning. Lemenu.dk formidler catering mad til dig, enkelt og gratis.

Cateringmad skal være en god oplevelse for dig og din gæster, så vælg den leverandør du er mest tryg ved. Det kan være firmaet har lavet et super flot grafisk oplæg, og du synes det ser spændende ud, men er i tvivl fordi du kender et firma der er godt i forvejen, men i har brugt det for mange gange, og vil prøve noget nyt.

Skriv i kommentarfeltet, at I ønsker en prøvesmagning med i tilbuddet, som er uforpligtende. På den måde får i mulighed for at se og smage menuen inden jeres gæster inviteres til den store dag, og i sikrer jer at alt er som i vil have det.

De afgørende faktorer

En faktor der spiller ind for mange når skal vælges mad til festen er selvfølgelig prisen. Det gælder både de dyre catering menuer og de billige catering menuer. Nogle kunder og virksomheder kigger kun efter det bedste af det bedste når der vælges cateringmad, og her er prisen en mindre faktor, end den ellers ville være.

Derfor kan du på Lemenu.dk sortere efter hvilken slags mad du ønsker, og i hvilke prislejer du ønsker. Ønsker man det bedste catering branchen har at tilbyde anbefaler vi at der søges på kuverter der ligger på 500 kr. og opefter.

Her vil man opleve en enorm høj kvalitet, på menuer der på restauranter vil koster ca. 30% mere. Ønsker man den absolut billigste løsning, skal du blot sortere efter pris, og det billigste catering mad i Jylland, det billigste catering mad i Fyn, eller det billigste catering mad i Sjælland vil komme frem, alt efter hvilket nærområde du søger i.

Vær opmærksom på at mange catering virksomheder har en begrænsning på hvor langt de vil levere maden, da der ikke ønskes at gåes på kompromis med kvaliteten. En servering er bare ikke den samme, efter at have lagt under transport i 2-3 timer.

Find derfor en god catering udbyder, du stoler på og levere i et prisleje, og levere catering produkter du kan acceptere og være tilfreds med, i dit nære lokalområde. Mange catering leverandører tilbyder desuden også festlokaler, hvor du kan holde din fest. Spørg derfor ind til det, når du vælger at indhente tilbud fra en leverandør. Det kan være at dit livs fest, eller din virksomheds uforglemmelige julefrokost er lige om hjørnet. På Lemenu.dk er den kun et klik væk!