Mad ud af huset til alle

Vores vision: Vi vil være Danmarks førende indenfor formidling af måltider til festlige lejligheder.
Søg efter mad ud af huset

Mad ud af huset til alle

Vores vision: Vi vil være Danmarks førende indenfor formidling af måltider til festlige lejligheder.
Søg efter mad ud af huset

Mad ud af huset i hele Danmark

Mad ud af huset i hele Danmark kan findes på Lemenu. Cateringportalen har samlet alle mad ud af huset koncepter, køkkener og leverandører på én database, hvor du kan finde netop den madoplevelse, du gerne vil dele med dine gæster, venner og familie.

Mad ud af huset på Fyn kan f.eks. være fra en god restaurant i Odense, som leverer mad ud af huset helt til Kerteminde. På den måde behøver du ikke få mad ud af huset fra din lokale restaurant, men derimod tage en cateringvirksomhed, som blot geografisk er placeret tæt på dig, eller som leverer mad ud af huset helt til din hoveddør.

Mad ud af huset kan bruges til alle sammenkomster, og lige meget om det er julefrokost, nytår, bryllup, konfirmation, begravelse eller blot en hyggelig aften med venner og familie, vil du med mad ud af huset, slippe for stress og jag og blot sætte dig til bords i dine egne hyggelige omgivelser.

Mindre stress, mere mad

Hos Lemenu ved vi hvor meget det betyder, at maden er god, kommer til tiden, er varm når det enten er dit bryllup, barnets konfirmation eller noget helt andet. Vi vil gøre alt for at finde den rigtige leverandør af mad ud af huset, til netop dine behov.

Mad ud af huset kan redde enhver begivenhed, og når du får mad ud af huset, vil du automatisk kunne bruge tiden på andre ting, som kan få din fest, sammenkomst eller komsammen til at blive så perfekt som mulig.

Du får med mad ud af huset mere tid, og derfor vil du kunne bruge tiden på andre ting end, at skulle bruge tiden på at kokkere hele dagen. Dermed bruger du tiden med dine gæster, som derfor også får mere ud af din fest, når menuen er ude fra et køkken som levere mad ud af huset.

Hvad betyder det?

Mad ud af huset er et simpelt koncept, som har fundet vej til danskernes hjerter for mange år siden. At kunne koncentrere sig og bruge sine kræfter på alle de andre praktiske ting end madlavning, som ethvert arrangement kræver, stort som lille, er netop hele essensen bag mad ud af huset og cateringbranchen.

Danskerne har det økonomiske overskud til, at kunne outsource de enkelte opgaver, således at de får det helt perfekte arrangement stablet på benene. Dog har tendensen de sidste år været anderledes end før.

Vi har med vores travle hverdag, budt hele cateringbranchen velkommen indenfor, i vores hjem mere end aldrig før, og det er også derfor ser eksplosionen af leverandører, som har mad ud af huset som deres primære indtægtskilde. Vi vil gerne imponere vores gæster med vores færdigheder i køkkenet, men hele processen er for tidskrævende, med det moderne menneskes travle hverdag.

Dette behov benytter cateringleverandørerne sig af, og har hele dette fundament som indtægtskilde.

Noget for enhver smag!

De senere år, er der kommet utrolig mange køkkener, som leverer mad ud af huset. Dette bidrager til mere nuanceret billede af cateringbranchen. Man har udviklet forskellige køkkener og specialiseret sig i en sådan grad, at en traditionel menu ud af huset ikke længere blot er suppe, steg og is.

Igennem de senere årtiers digitale indtog, har danskerne kunnet lade sig inspirere af andre landes mad ud af huset menuer. Derfor er det nu også muligt at spise få en menu fra eksotiske lande, fra helt traditionelle danske kokke.

De danske kokke har formået og tage mad ud af huset til et helt nyt niveau, hvor de formår og lave de traditionelle danske retter om til mere nuanceret, spændende og yderst delikate menuer, som passer til netop de behov og nysgerrigheder, deres kunder har tillagt sig i søgen.

Herved skabes nye køkkener og koncepter, hvor mad ud af huset er centrum for forretningen, og det er netop i denne henseende, Le menu kommer med et yderst bredt, men præcis overblik over de mange muligheder, som findes indenfor mad ud af huset. 

Nyd hverdagen - bestil mad ud af huset

På de triste og grå hverdage, kan mad ud af huset, give et særdeles tiltrængt overskud og tid til, at nyde alle livets aspekter. Hvis man ikke har lyst og overskud til at holde fest, fordi madlavning er for stor en mundfuld, vil Le menu hjælpe dig igennem. Igennem Le menu kan man få 3 uforpligtende tilbud på mad ud af huset. Herved vil du kunne få støbt grundfundamentet din fest, sammenkomst eller hyggeaften på en overskuelig måde. Brug blot Le menu til og få overblik over mulige menuer, og herefter få et godt tilbud som netop passer til dit budget, behov og ønsker. Dette giver hurtigt styr på grundessensen for din aften, og når du får leveret maden lige til din lokation, vil du ikke skulle skænke madlavningen en eneste tanke.

Mindre stress, mere mad

Mad ud af huset på Fyn

På Fyn kan du få mad ud huset fra mange forskellige køkkener, og lige meget om du er til spansk tapas, dansk oksesteg eller gourmet mad fra Michelin restauranter, så har Le Menu et køkken, som leverer mad ud af huset til dig.

Hvis du ønsker mad ud af huset på Fyn når du f.eks. er i sommerhus, på ferie eller blot ønsker mad ud af huset fra en anden restaurant end den du plejer, giver Le menu dig et overblik over alle de muligheder, som tilbyder mad ud af huset, som geografisk er inde for rækkevidde fra netop dit postnummer. Herved vil du få mulighed for, at finde netop den leverandør af mad ud huset, som passer til netop dit arrangement og selskab.

Så hvis du skal på ferie i Nyborg og ønsker en god menu, uden at skulle bakse med at købe ind og stå i køkkenet, skal du blot gå ind på Le menu og finde netop den leverandør du finder mest interessant eller modtag 3 konkrete tilbud.

Det er muligt at du finder en leverandør af mad ud af huset, som er placeret i en anden by, men hvis denne cateringleverandør leverer ud til dit postnummer, vil det automatisk også indgå i dit søgeresultat.

Mad ud af huset på Sjælland

Mad ud af huset på Sjælland har mange muligheder og hvis du ikke ser dig for, vil du hurtigt kunne fortryde dit valg af leverandør. Med Le Menu vil du kunne få dine kulinariske behov dækket efter dine specifikke ønsker.

Du kan bestille mad ud af huset fra mange catering firmaer på Sjælland, og du vil helt sikkert finde en, som du vil kunne anmelde med 5 kokkehuer, efter alle til din festlige sammenkomst har rost dig for din mad. Gæsterne vil vide, hvilken mad ud af huset leverandør du har brugt, og næste gang de selv skal holde et arrangement, vil de også have mad ud af huset fra netop denne sjællandske restaurant eller dinner transportable virksomhed.

Mad ud af huset i Jylland

Lemenu.dk giver dig det helt store overblik over mad ud af huset i Jylland. Du har med stor sandsynlighed aldrig hørt om mange af de muligheder, som cateringportalen giver dig ved blot en enkelt søgning. Dette gør at du får mange nye og spændende tilgange til, hvordan din menusammensætning kan se ud til dit næste arrangement. Du vil kunne få mad ud af huset i hele Jylland, uanset hvilken by du befinder dig i.

Mad ud af huset på Nordjylland

Indenfor mad ud af huset i Nordjylland har du mange muligheder, og der findes mange firmaer som bringer mad ud af huset lige til din hoveddør. Du kan få leveret mad ud af huset fra de bedste cateringfirmaer i Aalborg, og du får hurtigt et overblik med Lemenu over, hvem som leverer udenfor bygrænsen.

Du skal blot indtaste dit postnummer ind fra din by i Nordjylland og du får et hurtigt overblik over leverandører af mad ud af huset. Mad ud af huset i Nordjylland kan dermed hurtigt blive en overskuelig søgen med den store database Le Menu er baseret på. Du vil kunne få leveret mad ud af huset i Frederikshavn fra de hotte restauranter i Aalborg, uden at skulle bruge flere timer på og søge dig igennem de forskellige udbyders forskellige leveringsmuligheder.

På denne måde kan du også, hvis du er på ferie eller udenbys fra, finde et hurtigt overblik over mulige leverandører af mad ud af huset i Nordjylland. Du vil kunne se, hvordan andre har vurderet de pågældende cateringvirksomheder, og derved skabe dig et hurtigt overblik over gode og mindre gode leverandører.

Mad ud af huset i Sønderjylland

Det behøver ikke altid være det store kagebord, du skal diske op med, når du har gæster i Sønderjylland. Du kan snildt få leveret mad ud af huset i Sønderjylland af gourmet restauranter, kroer og dinner transportable firmaer, som har specialiseret sig indenfor gourmetoplevelser i særklasse. Så når konfirmationen skal holdes, den runde fødselsdag fejres eller nytåret skal skydes ind, så behøver du ikke altid at få den samme grønlangkål fra den lokale kogekones gryder.

Du kan nemt og uden brugen af meget tid få leveret mad ud af huset i hele Sønderjylland, brug blot Le menu, som din trofaste søgemaskine, når du skal have mad ud af huset. Du kan få alt fra den klassiske menu med frikadeller og grønlangkål til 8 retters gourmetoplevelse, som dine gæster vil snakke om, helt indtil de selv står overfor det store valg – ”hvem skal levere mad ud af huset til mit arrangement?”.

Mad ud af huset i Vestsjælland

Hvis man ønsker mad ud huset i Vestsjælland til et arrangement, hvor man ønsker at prøve noget nyt, spændende og lækkert, eller blot ikke gider og stå for indkøb, bruger man blot Le menus database og finder den cateringvirksomhed man finder passende. Du vil have de større byer som Kalundborg, Slagelse og Korsør som grundfundamentet for din søgning, men også de små lokale kroer og cateringvirksomheder vil du finde på din søgning. Dette gør, at du nemmere vil kunne finde netop den menu sammensætning, til det arrangement du ønsker at afholde. Derfor behøver du ikke og forberede den store indkøbsliste, købe ind i store mængder, hyrer en kok eller kogekone og stå med nervøse trækninger hele aften igennem, for at få dine gæsters applaus for dit menuvalg.

Mad ud af huset til frokost, møder eller receptioner

Mange firmaer bestiller mad ud af huset til deres frokostordning, bespisning til møder, receptioner eller andre arrangementer, hvor man har til hensigt, at give de forskellige deltagende en ekstra positiv oplevelse.

Du kan trygt sætte hvem som helst til og finde den rigtige leverandør, da man på Lemenu.dk kan segmentere sig søgning, i forhold til de ønsker man har. Hvis chefen har forespurgt på spansk tapas, søger man blot herefter, og du vil hurtigt få de cateringfirmaer, som har dette på deres menukort. Hvis der forespørges traditionelt smørrebrød, så vil du finde alle de leverandører som tilbyder dette. Altså har du en nem opdeling af de forskellige køkkener og kategorier du ønsker – find dit måltid med det samme.

Hele Danmark

Om end du får mad ud af huset Nordsjælland, mad ud af huset Vestsjælland eller mad uf af huset Sydsjælland vil du altid have samme muligheder for, at finde præcis den menu som passer til dit arrangement på Lemenu.dk.

Mulighederne er mange, og hvis du trænger til og prøve noget nyt indenfor gastronomiens verden, vil der altid være mange muligheder på Lemenu.dk. Hele konceptet er, at gøre det nemmere at få den helt rigtige menu til dit selskab, når vi snakker mad ud af huset.

Dit postområde

Lemenu.dk er altså en søgedatabase, hvor man ikke behøver og søge på mad ud af huset Jylland, mad ud af huset Fyn eller mad ud af huset Sjælland. Man bruger derimod sit postnummer og vil i den forbindelse få de muligheder frem, som tilbydes netop i det postnummer man ønsker og få leveret mad ud af huset, til sin fest, frokost ordning eller andet arrangement, hvor gæster skal bespises.

Noget til alle budgetter

Lemenu.dk er altså en søgedatabase, hvor man ikke behøver og søge på mad ud af huset Jylland, mad ud af huset Fyn eller mad ud af huset Sjælland. Man bruger derimod sit postnummer og vil i den forbindelse få de muligheder frem, som tilbydes netop i det postnummer man ønsker og få leveret mad ud af huset, til sin fest, frokost ordning eller andet arrangement, hvor gæster skal bespises.

Både til privat og erhverv

Hos Lemenu sørger vi for mad ud af huset til både privat og erhverv. De private vil fylde mest i weekenderne da fester mm. oftest foregår i weekender og helligdage, hvor virksomheder og offentlige institutioner vil være hverdagens kunder.

Dette er endnu et vigtigt incitament, hvorved det er ideelt at bruge Lemenu.dk, som din vejleder når du ønsker mad ud af huset. Du vil kunne se, hvordan en mulig leverandør til dit bryllup f.eks. er blevet anmeldt til en stor konference, reception eller anden begivenhed, som du kan sammenligne med det tilbud du ønsker og få fra den pågældende leverandør når du skal have mad ud af huset.

Du kan dog bruge Lemenu.dk til mere end blot mad ud af huset til store arrangementer og frokostordninger, for Lemenu.dk har også samlet en stor del leverandører, som har julefrokoster, nytårsmenuer og tapas tallerkener til få antal kuverter.

Du kan segmentere din søgning efter det antal kuverter, som dit arrangement kræver, og herved undgår du og finde leverandører af mad ud af huset, som udelukkende kører med store selskaber. Du kan finde alt fra mad du af huset i gourmet stilen, mad ud af huset fra det franske køkken eller mad ud af huset fra det traditionelle danske og nordiske køkken. Allerede ved valg af menuen, kan du sætte den stemning, som du ønsker dit arrangement skal afspejle.

Mad ud af huset er populært

Mad ud af huset i Danmark har været igennem en stor udvikling de seneste år. De mange populære streetfoodvogne har gjort det muligt, at få mad ud af huset væk fra foliebakker og termokasser, over til frisklavet mad direkte fra den specialbyggede vogn, som leverandørerne typisk har bygget om til formålet, at kunne komme ud til sine kunder og servere direkte for den varme grill eller ovn.

Mange kender konceptet fra helstegt pattegris eller pølsevogne, men de senere år, har du også kunnet få mad ud af huset på denne måde fra asiatiske, franske og mange andre af verdens eksotiske køkkener. Dette gør din oplevelse af mad ud af huset, til en større helhedsoplevelse, da du er i direkte kontakt med kokken, og du vil få maden præcis som du vil have den.

Dette er en mulighed både erhvervslivet, offentlige institutioner og private, kan benytte sig af. Det giver en god stemning og samtalegrundlag i forhold til en færdiglavet cateringordre, som leveres direkte til servering. Herved vil der udenfor det private segment være en stor ordre flow, som giver grundlaget for de mange leverandører af mad ud af huset. Dog er udbuddet klart størst indenfor mad ud af huset i Danmark, når vi snakker traditionel catering.

Vælg den løsning som passer dine behov

Hvad enten leverandøren af mad ud af huset leverer din valgte menu lige til døren, eller du selv afhenter ved køkkenets gryder. Når du vælger Lemenu.dk som din vejviser i dit valg af mad ud af huset, vil du med sikkerhed, få gode tilbud fra leverandører af mad ud af huset, som du ikke selv havde tænkt på og være mere sikker på en succesoplevelse med dit menuvalg end nogensinde før.

Dette sikres gennem de mange anmeldelser fra andre Lemenu.dk brugere, som løbende vil opdateres og vil give et meget repræsentativt resultat for den enkelte virksomhed, som leverer mad ud af huset.  Herved har du i større grad chance for at vælge helt rigtigt blandt de mange udbydere, som gør sig til. Det er på Lemenu.dk ikke et spørgsmål om, hvem der har det største markedsføringsbudget, så du er som kunde sikret, at du ikke udelukkende får de store landsdækkende mad ud af huset leverandører, men du får også den lille slagtermester, den lokale kro eller andre små køkkener, som kan kokkerer på højde eller måske endnu højere end de store catering kæder.

Du vil kunne få tilbud fra de helt små, de mellem og de helt store køkkener, hvilket også er med til at sikre dig som kunde. Du vil altid få et skarpt tilbud, som er relevant for netop dig og din mad ud af huset bestilling.

Fem stjernet catering oplevelse

Danskerne går mere og mere op i, hvad de sætter gaflen i og hvor det kommer fra. Dette har skærpet krav og forventninger til den enkelte leverandør, som dog kan få bragende succes, hvis de blot leverer og indfrier de høje forventninger. Med Le Menu kan du hurtigt få et overblik over, hvordan andre kunder har oplevet mad ud af huset fra den pågældende cateringvirksomhed.

Alle kunder kan anmelde deres oplevelse, og derved videregive deres holdning og mening til den oplevelse, som de har fået leveret lige til døren af deres mad ud af huset leverandør. Leverandørerne af mad ud af huset i Sønderjylland f.eks. har gode vilkår for, at være ny moderne og bryde med de klassiske sønderjyske retter. Det er blevet et vigtigt element i de store gastronomiske oplevelser, at det ikke blot er smag og mængden som er i fokus, men at maden bliver præsenteret, således at din synssans også bliver tilfredsstillet.

Hermed er præsentationen og hele pyntningen af de enkelte menuer også vigtigt for hele oplevelsen med mad ud af huset. Dette gør, at mange restauranter enten har tallerkenanrettet deres menuer ud af huset, eller også er der en grundig vejledning til, hver enkelt menu, med billeder og meget detaljeret handlingsplan på, hvordan man anretter de enkelte retter helt perfekt, således at alle sanser bliver tilfredsstillet.

Find den bedste leverandør til dig

Se evt. på anmeldelserne firmaet har fået, på lemenu.dk, er det nogen der er værd at samle på? Du skal være tryg når du bestiller catering mad, så tillid er vigtigt. En god ide er at forlange, eller evt. notere dette i kommentarfeltet på lemenu.dk når du bestiller dit catering mad, er at prøvesmage maden først. Det kan være at din leverandør kan invitere dig ind, efter du har fået tilbud via. Lemenu.dk, til at prøvesmage maden. Når en evt. aftale er indgået, anbefales der herefter altid af aftalen indgås på skrift.

Dette er også grunden til at tilbud indhentet fra Lemenu.dk foregår på skrift. På den måde undgår du at der opstår twister, og skulle der opstå, har du tilbuddet fra din leverandør på skrift, hvorfra man kan reagere ud fra.

Sørg derfor – både som virksomhed, og som privat forbruger, at du læser et tilbud, indhentet fra Lemenu.dk godt igennem, så der ikke opstår misforståelser.

Specialiteter og delikatesser ud af huset

En anden spænende udvikling, som ses i den danske cateringbranche er de mange specialiteter, delikatesser og lokale menuer, som indtræffer i de forskellige leverandørs mad ud af huset menuer. Flere mad ud af huset leverandører specialiserer sig indenfor et bestemt køkken, som f.eks. det japanske med sushi, det spanske med tapas eller det asiatiske med nudel retter med massere af grønt og krydderier.

Dette gør, at du i hvilken som helst situation, selskab eller arrangement kan finde præcis det køkken du ønsker og herved give dine ansatte, dine kunder eller din familie og venner en unik positiv oplevelse, som med sikkerhed vil smitte af med en positiv indvirkning.

Når du bestiller mad ud af huset, får du en stor tidsbesparelse, som du kan bruge til alle de andre ting, som er vigtigere og sjovere. Med hjælp fra Lemenu.dk sparer du endda tid ved din bestilling, og du er sikret at din leverandør har gode anmeldelser fra andres oplevelser. Så lad Lemenu.dk gøre arbejdet for dig helt gratis, og sikre dig den helt rigtige løsning, når du skal bestille mad ud af huset til dit næste arrangement.

Mad ud af huset i hele Danmark

Klik på dit postnummer nedenfor, for at se udvalget af mad ud af huset, i nærheden dig.