Find din næste frokostordning med Lemenu

Danmarks førende indenfor formidling af velsmagende måltider til frokostordninger

Søg efter din leverandør her

Har du brug for mad til et enkelt arrangement? Se i stedet vores udvalg af leverandører til mad ud af huset

Mad ud af huset indbefatter også hele konceptet med frokostordninger til firmaer, offentlige institutioner og andre steder, hvor man med fordel kan benytte sig af daglig bespisning af medarbejdere og ansatte.

Priserne er efterhånden nede I et leje, hvor det ikke kan betale sig, at ansætte kantine medarbejdere og opsætte eget køkken på matriklen. Man søger på mad ud af huset i forbindelse med en frokostordning, hvor man typisk ønsker at have en god variation i de daglige menuer.

Find din næste frokostordning med Lemenu

Danmarks førende indenfor formidling af velsmagende måltider til frokostordninger

Søg efter din leverandør her

Har du brug for mad til et enkelt arrangement? Se i stedet vores udvalg af leverandører til mad ud af huset

Mad ud af huset indbefatter også hele konceptet med frokostordninger til firmaer, offentlige institutioner og andre steder, hvor man med fordel kan benytte sig af daglig bespisning af medarbejdere og ansatte.

Priserne er efterhånden nede I et leje, hvor det ikke kan betale sig, at ansætte kantine medarbejdere og opsætte eget køkken på matriklen. Man søger på mad ud af huset i forbindelse med en frokostordning, hvor man typisk ønsker at have en god variation i de daglige menuer.

Firma Frokostordning

Frokostordning i dit firma er også et sted hvor det store udbud af catering mad spiller ind. Her findes i dag udbydere i en hver prisklasse og i enhver kvalitet. De gode frokostordninger ligger som regel i prislejet mellem kr. 39,- og kr. 79,- , hvor kr. 79,- for en kuvert i en frokostordning betragtes som værende i den helt høje ende.

Specielt små og mellemstore virksomheder vælger i dag en frokostordning, da indkøb af køkkenudstyret, ansættelse af kantinepersonale, helt simpelt er dyrere, end en kuvert pris i din frokostordning. Ved at have en frokostordning kender du også som virksomhed, den omkostning du har på frokostordningen. Det kan ofte være sværere at estimere med personale, køkkenudstyr der kan gå i stykker osv. Dette gør at man skal op og lave mad til et meget højt antal af mennesker, før det kan svare sig at lave frokostordningen in-house.

Frokostordninger til virksomheder af alle størrelser og behov

Lemenu.dk hjælper dig med at finde den bedste udbyder af frokostordninger, som passer bedst til dit behov. Det kan være at du som nøgleperson, eller ansvarlig for frokosten har fået udstykket et budget, og her hjælper Lemenu.dk dig med at vælge den frokostordning der passer til jeres ønsker, eller jeres budget.

Frokostordninger vælges primært ud fra hvilken virksomhed man er. Ønskerne er sjældent ens hos et Advokathus, som det er i en produktions virksomhed. Derfor hjælper Lemenu.dk dig med overblikket og hvilke udbydere der er netop i dit område, så hvad end du søger på mad ud af huset eller frokostordning i København, eller mad ud af huset eller frokostordning i Nordsjælland, kan du på Lemenu.dk finde netop den frokostordning der passer til din virksomhed.

Frokostfirmaet der levere mad til virksomheder, har også helt klart i deres interesse, at leverer madordninger, eller frokost catering til virksomheder og catering kunder i deres nærområder, således de kan holde deres råvarer og retter friske, hele vejen ud fra cateringfirmaet til virksomheden der skal have leveret deres frokostordning. Netop derfor har vi på Lemenu.dk også lavet søgefiltre, så du kan søge leverandører frem, som udelukkende kan levere frokostordninger til jeres specifikke antal medarbejdere, i jeres geografiske område.

Hverdags frokostordning eller catering til særlige lejligheder

Firmafrokost kan være mange forskellige ting. Her er både brug for alm. firmafrokost ordning. Altså en frokostordning hvor man får leveret mad hver eneste dag, til hele personalet. En almindelig frokostordning. Alternativet er mødemad. Møde mad er et utrolig overset segment, for udbydere af catering mad. Møde mad er et specifikt antal kuverter, til særlige lejligheder i virksomheder.

Her ses det ofte at kvaliteten, og dermed også prisen på cateringmaden, eller frokostordninger til firmaer bliver væsentligt højere, end hvis det drejer sig om alm. frokostordning. Dette skyldes at møde mad ofte er i forbindelser med at virksomheder har kundebesøg, leverandørbesøg, bestyrelsesmøder eller lign. Hvor man ønsker at gøre lidt ekstra ud af maden, for de deltagende parter. Møde mad kan derfor være en yderst profitabel form for madordning, og kommer man først ind hos en virksomhed, ses det ofte at er virksomheden tilfreds med den mad de får leveret, holder de sig til den samme frokostordning.

Find din næste frokostordning

Lækker og spændene frokost hver dag

I en spørgerunde foretaget af Lemenu.dk nævner langt over halvdelen af de virksomheder, der har valgt at skifte leverandør af deres frokostordning og deres catering mad, at det skyldes kvaliteten på maden startede godt, og med tiden blev dårligere. Det ses desværre tit, når en leverandør af frokost mad eller catering mad, hvad end der er catering mad Jylland, Catering mad Fyn eller Catering mad Sjælland, at kvaliteten bliver forringet, når antallet af kuverter bliver højere, end leverandøren af cateringmaden kan håndtere.

Det er derfor også en god ide at stille spørgsmål til hvor stor kapacitet frokostfirmaet har, og hvor meget af kapaciteten der er udfyldt, inden man indgår et samarbejde. På den måde undgår man at komme i samarbejde med et firma der leverer frokostordninger, der er kommet til at gabe over mere end hvad de kan sluge. Det giver jer som firma, en tryghed for at kvaliteten som i forventer, og er blevet lovet, bliver overholdt.

Nemt at finde leverandører af frokostordninger

Heldigvis er der enormt mange gode leverandører af frokostordning, madordning catering, frokost catering og firmafrokost derude, så hvad end du søger på catering Nordsjælland, catering Vestsjælland, eller catering Sydsjælland, kan Lemenu helt sikkert hjælpe jer med at finde det bedste frokostfirma eller cateringfirma, til jeres behov, ønsker og budget.

Det behøver ikke at være en jungle at finde ud af. Indtast blot postnummer på Lemenu.dk, og vælg om du ønsker catering mad, eller møde mad, eller om du ønsker en frokostordning, og med et tryk finder Lemenu.dk en oversigt til dig, over alle de leverandører der er i dit nærområde, som kan levere det antal kuverter i ønsker, til jeres catering mad eller frokostordning.

Hvorfor skal dit firma vælge en frokostordning?

På alle arbejdspladser er frokostpausen noget man ser frem til. Hvad end man er i den offentlige eller private sektor, er det at mødes med sine kollegaer i kantinen, og nyde god mad, noget der både styrker det sociale fællesskab på en arbejdsplads, men også noget der har en afstressende effekt på dine medarbejdere.

Alternativet til catering, er desværre tit fastfood, en hjemmesmurt madpakke, eller i værste fald ingenting, for nogle vedkommende. Dette kan både koste flere sygedage til dine medarbejdere, og indbyder til en mere stressende hverdag. At have en god frokostordning, eller catering mad, giver derfor dine medarbejdere noget at se frem til, og sørger for at de kan performance hele dagen, også ude på de sene aftentimer.

God næring og god energi er synonym med god kost. En investering i en frokostordning er derfor noget som både har en nu og her effekt på dine medarbejderes performance, men også noget der på sigt vil hjælpe dine medarbejderes sundhed og give dem færre sygedage. At investere i en frokostordning er altså noget, som alt andet lige, bør kunne ses på bundlinjen i form af bedre performance, og færre sygedage. Så simpelt er det!

Indhent flere tilbud for at finde den bedste leverandør

Lemenu.dk anbefaler også altid at du indhenter tilbud på catering mad, fra flere leverandører, så du får overblikket over hvem der levere det bedste produkt, til den bedste pris.

Det kan f.eks. være at du ønsker dit catering mad leveret, med den ene leverandør er dyrere for levering end den anden. Her kan det at få flere tilbud på catering mad fra lemenu.dk komme til din fordel, da en evt. leverandør, ofte kan ”presses” en smule ned i pris, såfremt ordren er stor nok. Det giver dig det bedste catering mad, til den absolut bedste pris. Let og enkelt.

Mad for enhver smag

Catering mad i Danmark bliver ofte associeret med den klassiske suppe, steg, is. Specielt når man hører om catering i Jylland eller catering på Fyn. Denne misforståelse forekommer hos mange, der endnu ikke har fået øjnene op for de utrolig mange udbydere af catering mad i hele Danmark. catering Jylland, catering Fyn, catering Nordjylland eller catering Sønderjylland er hos mange leverandører af madordning, af mindst lige så høj kvalitet som catering Nordsjælland.

Det handler blot om, at finde den rette leverandør, og det hjælper Lemenu dig med! Frokostordning København og Catering København kan tit og ofte leveres af dem samme leverandør. Ofte ses det at hvis et firma er meget eller alm. tilfredse med deres frokostordning, tager man – grundet den relation og erfaring man har det det produkt / den ydelse de leverer – tit fat i den samme udbyder når der skal indkøbes catering mad til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og sågar juleaftener, og selvfølgelig mange andre højtider.

Catering mad behøver ikke være dyrt

Inde for catering branchen er der masser at vælge imellem. Skal du have catering på Fyn, finder du et stort udvalg af leverandører til dette på lemenu.dk. Her kan får du overblikket, som giver dig ro til at fokusere på festen, i stedet for praktik.

Skal du bruge catering Nordsjælland finder du også et stort udvalg af leverandører, i alle prisklasser. Husk at det at indhente flere tilbud, ligesom i så mange andre brancher, giver leverandøren af jeres catering mad incitament til virkelig at oppe sig, for at give den bedste pris, på det bedste produkt, til den helt rigtige pris.

Indhentning af tilbud Catering mad behøver ikke være besværligt, og behøver ikke at være baseret på hvem du i forvejen kender i lokalområdet. Det kan være din fremtidige fortrukne leverandør venter på dig derude, men du blot ikke har fået firmaet endnu. Klik ind på Lemenu.dk og se om du kan finde leverandører af catering mad Nordsjælland, som du måske ikke kendte i forvejen.

Sundhed og økologi

Det gode ved en madordning er at du kan få det lige som du vil have det. Du kan både vælge en madordning der har et og kun et fokus; pris, pris, pris. Denne madordning passer til den prisbevidste forbruger, som ikke nødvendigvis prioritere at familiens eller selskabets retter er økologiske. Andre madordninger tilbyder også 100 % økologiske, hvor alle grøntsager, alt kød, helt ned til det hvidløg og den yoghurt du bruger er økologiske. Disse madordninger er ofte dyrere, men appellerer til den bevidste forbruger, eller firma, som kun ønsker det bedste på markedet. Netop populariteten og det store udbud af catering mad, madordninger og frokostordninger gør det det er lettere for dig som forbruger eller virksomhed, at finde netop det mad, som passer til dit behov.

Mindre stress - bestil mad ud af huset

Her kommer f.eks. en madordning ind og hjælper med at få en stresset hverdag til at hænge sammen, og på samme tid får man spist sundt. Man får sine grøntsager, sine vitaminer, proteiner på økologisk, fairtrade, eller Co2 neutralt vis – hvordan du ønsker det, efter hvad der passer til dit madbudget, hvor mange penge budgettere sin madordning til, så det passer til dit behov og din samvittighed.

Lækker mad ved alle højtider og ugens dage

Frokost Catering kan bruges til alle højtider, og til alle ugens dage. Det kan også være at du er i den situation, hvor hele familien kommer på besøg, men du efter en hård arbejdsuge bare ikke orker at bruge en hel formiddag i køkkenet, forbi familien kommer besøg. Her hjælper Lemenu dig med hurtigt at ind hente tilbud fra de relevante leverandører af Catering mad, som kan leverer det antal kuverter du ønsker i dit nærområde, og inde for den tidsramme, der passer dig. På den måde forvandler du pludseligt et samvær med den nærmeste familie, eller med et hold venner, fra en stressende begivenhed, hvor ansvaret ligger på dine skuldre for at få hele arrangementet til at lykkedes, til at være en arre gement, hvor du som vært kan læne dig tilbage, og nyde at det er cateringfirmaet der har haft alt stresset med at levere din lækkert tilberedte mad til tiden, i stedet for det.

På den måde giver det dig ro til at være nærværende for dine gæster, og nyde samværet, i stedet for at have hovedet andre steder, som vi alle kender, når man skal holde et større arrangement, hvad end det er for venner eller for familie. Det er med garanti også noget dine gæster kan mærke.

Få det leveret – nemt og enkelt

Frokost eller Catering firmaets menuer igennem på lemenu.dk, vælg hvilken leverandør du synes tilbyder det mad som du vil tilbyde dine gæster eller dit personale, udfyld en simpel formular – hvornår, hvor meget, og dine kontakt oplysninger, og herefter kan du læne dig tilbage og afvente et tilbud fra din kommende mad leverandør.

Nogle områder i landet er mere foran end andre

Specielt frokostordning og catering mad i Århus, og frokostordning og catering mad i København er her der virkelig er mange kunder til catering mad, og derfor også mange udbydere. Det kan også godt det svært at finde hoved og hale hvem der levere god catering mad, og hvem der ikke gør. Derfor har Lemenu gjort det let for dig. Indtast blot dit postnummer, og se oversigten over virksomheder, der tilbyder der frokost service, og catering mad. Med kun ét klik kan du hurtigt indhente tilbud på dem du finder interessante, og 1-2 dage efter har du et skriftligt tilbud fra en leverandør af catering mad, som du synes lyder interessant. Let og overskueligt, og vigtigst af alt – du sparer tid!

Find mange udbydere af frokostordninger til firmaer på Lemenu.dk og indhent hurtigt og enkelt uforpligtende tilbud, fra din ynglings, eller den mest tiltalende leverandør. Undgå møder, og uoverskuelige menuer og hjemmesider. Modtag tilbud på mail, med ét tryk.

Hold mulighederne åbne

Lemenu.dk anbefaler, når man som firma skal vælge catering ordning, at man beder sin leverandør af firmafrokost eller frokostordning notere i aftalen hvad opsigelsesfristen er på en aftale. På den måde kan du som virksomhed hele tiden være sikker på at du har en leverandør du er tilfreds med til dit catering mad, eller din frokostordning – og er du ikke tilfreds, hjælper Lemenu.dk dig med – hurtigt og enkelt – at modtage så mange tilbud som I vil, fra andre frokostfirmaer eller cateringfirmaer, der gerne vil byde ind på netop jeres frokostordning eller jeres arrangement. På den måde sikre i jer som virksomhed for, at i får en leverandør, som hele tiden holdes i ilden, og ikke begynder at ”hvilke på laurbærrene”.

Forskellige behov og krav

Er du i tvivl kan du bede om et prøve smagning, fra de to eller tre catering leverandører du synes bedst om. Skal du f.eks. have et selskab på 30-50 mennesker, er det noget de fleste catering firmaer, gerne gør helt gratis og uforpligtigende. Du skal ikke føle dig presset, som virksomhed eller privatkunde til at vælge en leverandør, blot fordi de har tilbudt dig en prøvesmagning. Du skal vælge din catering leverandør ud fra de kriterier som du stiller op. Skal maden være økologi, skal den være billig? Vil i blot have supper, steg, is, eller ønsker i den helt store 8-retters gourmet middag. Uanset hvilket behov du ønsker dækket, og hvilket prisleje du søger i, finder Lemenu.dk de bedste leverandører til jeres behov. Enkelt og gratis.

 

Hvis prisen er afgørende…

Søger du udelukkende på pris, og ønsker den absolut billigste kurvet pris, og begynder du selv at regne din egen timeløn med de gode råvarers pris, kan det hurtigt ikke betale sig at lave maden selv. Catering firmaet kan drage fordel at det store indkøb, og kan derfor tilbyd dig og dine gæster nogle råvarer, som ellers er dyre i indkøb, til nogle priser der rent faktisk giver mening.

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, og være til stede som vært, og nyde dine gæsters selskab, bør du vælge en god catering leverandør. Det kan også være du ikke vil have den helt store 3-5 retters menu, men bare ønsker en let tapasanretning, til dit weekend arrangement, i forlængelse af nogle gode glas rødvin.

Støt lokalt

Omend du søger på mad ud af huset Vestjylland eller mad ud af huset Midtjylland kræver frokostordningerne typisk, at leverandørerne er mere lokale end når vi snakker om mad ud af huset til fest, sammenkomster eller andre begivenheder. Dette skyldes, at køkkenerne skal leverer lige omkring middags tid, og typisk ikke kører over 20 km væk med en frokostordning.

Lemenu.dk sparer dig for den ellers lange søge proces efter den rigtige leverandør, da de er samlet, og man kan sammenligne hver leverandør hver for sig. Det giver et godt overblik af mad ud af huset og du kan dermed hurtigt vælge den rigtige.

De afgørende faktorer

En faktor der spiller ind for mange når skal vælges mad til festen er selvfølgelig prisen. Det gælder både de dyre catering menuer og de billige catering menuer. Nogle kunder og virksomheder kigger kun efter det bedste af det bedste når der vælges catering mad, og her er prisen en mindre faktor, end den ellers ville være. Derfor kan du på Lemenu.dk sortere efter hvilken slags mad du ønsker, og i hvilke prislejer du ønsker. Ønsker man det bedste catering branchen har at tilbyde anbefaler vi at der søges på kuverter der ligger på 500 kr. og opefter. Her vil man opleve en enorm høj kvalitet, på menuer der på restauranter vil koster ca. 30% mere. Ønsker man den absolut billigste løsning, skal du blot sortere efter pris, og det billigste catering mad i Jylland, det billigste catering mad i Fyn, eller det billigste catering mad i Sjælland vil komme frem, alt efter hvilket nærområde du søger i. Vær opmærksom på at mange catering virksomheder har en begrænsning på hvor langt de vil levere maden, da der ikke ønskes at gåes på kompromis med kvaliteten. En servering er bare ikke den samme, efter at have lagt under transport i 2-3 timer. Find derfor en god catering udbyder, du stoler på og levere i et prisleje, og levere catering produkter du kan acceptere og være tilfreds med, i dit nære lokalområde. Mange catering leverandører tilbyder desuden også festlokaler, hvor du kan holde din fest. Spørg derfor ind til det, når du vælger at indhente tilbud fra en leverandør. Det kan være at dit livs fest, eller din virksomheds uforglemmelige julefrokost er lige om hjørnet. På Lemenu.dk er den kun et klik væk!

Frokostordning i hele Danmark

Klik på dit postnummer nedenfor, for at finde leverandører af frokostordninger, i nærheden dig.