Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Københavns bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 6.
100% gratis og uforpligtende

Catering København

Catering kan være en rigtig god ide at benytte sig af ved flere anledninger og lejligheder. Det gælder blandt andet også, hvis du står over for at skulle holde en stor begivenhed for alle dine venner og familie.

Hos Le Menu kan du få et komplet overblik over de forskellige leverandører, der findes i netop din by. Det betyder derfor også, at du kan finde flere muligheder for catering i for eksempel København. Hos os kan du dermed finde den cater, hvis mad, du synes, skal serveres til din næste begivenhed eller arrangement. Det er et nemt og enkelt koncept.

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    20
Levering

Få catering i København til dine store begivenheder

Det et vigtigt, at du husker at fejre de store begivenheder i livet. Hvad enten det drejer sig om:

          En rund fødselsdag

          En konfirmation

          Et fantastisk bryllup

          Større familiefester, hvor alle er samlet

Det er de øjeblikke i livet, der er værd at huske på. Derfor må sådan en begivenhedsrig dag også gerne forløbe så gnidningsfrit så muligt. På den måde har du netop muligheden for blot at være til stede med din familie og kære og nyde dagen i fulde drag. For at få en dag uden problemer bør du overveje at bestille mad fra et cateringfirma. I dag har du mange muligheder for catering i København. Det betyder, at du hos Le Menu kan finde et bredt udvalg af forskellige cateringleverandører, som du kan vælge imellem til din store begivenhed. Ved netop at kunne finde en oversigt over cateringmulighederne i din by hos os, kan du nemmere træffe en beslutning om, hvem der skal levere maden til din begivenhed. På den måde er du sikker på, at maden bliver præcis, som du havde ønsket og håbet på.

Glæd dig til dagen uden stress

Ud over at du hos Le Menu kan finde et stort udvalg af forskellige cateringmuligheder, vil du også opleve andre gode fordele ved at bestille maden fra en professionel cater. For eksempel skal du med catering i København ikke bekymre dig om at få middagsbordet til at se fantastisk ud. Med de mange spændende retter skal gæsterne nok blive sultne. En anden vigtig fordel ved catering er, at du også slipper for at stresse unødvendigt dagene op til begivenheden og på selve dagen. Du skal ikke stå i køkkenet for at lave mad til 60 gæster, hvor kødet pludselig får for meget, pastaen koger over, og du har glemt at købe den der ene ingrediens til kagen, som, du ved, er super vigtig. Ved at finde en cater hos Le Menu kan du undgå al den stress, der potentielt gør sådan, at du glemmer at være til stede på den store dag.

Med catering i København kan du i stedet nyde dagen til fulde, ligesom at du kan være 100 % opmærksom på dine gæste. Du får dermed både mere overskud og tid. På den måde er du sikker på, at du kan nyde festlighederne med alle dem, du holder af, langt mere, end du normalt ville kunne med madlavningen oven i resten af planlægningen. Du skal derfor vælge catering, hvis du gerne vil have en uforglemmelig aften uden stress og jag, men med god tid til at nyde dine gæster og den vigtige dag.

Med catering giver du samtidig også dine gæster en god oplevelse. Der er nemlig ikke noget mere stressende som gæst, hvis værten suser rundt for at nå det hele. Catering i København giver muligheden for, at I alle kan nyde samværet og nærværet på dagen.

Catering i København – noget for enhver smag

Cateringmad kan fås i mange afskygninger. Fordi du kan se alle dine muligheder for cateringleverandører hos Le Menu, kan du også se, hvor mange forskellige muligheder du egentlig har. Med catering i København kan du nemlig få leveret mad til enhver lejlighed og til enhver smag. Du behøver derfor ikke at på kompromis med hverken valget af mad eller kvaliteten af maden. På vores cateringportal kan du derfor nemt finde den menu, hvis madoplevelse du gerne vil dele med dine gæster. Det gælder alt lige fra det helt klassiske, danske køkken til mere eksotiske madoplevelser eller traditionelle danske retter med et twist. Du har derfor god mulighed for at vælge præcis den menu, som du synes, passer bedst til dig, dine gæster og din begivenhed.

Det store udvalg af forskellige menuer gør dermed også catering i København mere attraktivt, fordi du på denne måde ikke behøver at gå på kompromis, når du vælger at bestille mad ud af huset til din fest.

Indhent et uforpligtende tilbud fra flere catering leverandører

Hos Le Menu kan du dog ikke bare finde en komplet oversigt over cateringleverandører i din bestemte by – og dermed også i København. Du kan også indhente tilbud fra de forskellige leverandører helt gratis og uforpligtende. Det kan være en rigtig god ide at gøre:

          Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken leverandør du gerne vil bruge

          Hvis du gerne vil se priser og forslag til menuen fra flere udbydere

Ved at indhente flere uforpligtende tilbud fra forskellige cateringudbydere igennem Le Menu kan du helt uden stress kigge tilbuddene igennem og i fred og ro vælge den catering i København, som du synes, passer bedst til din begivenhed eller arrangement. Det kan for eksempel være, at én eller flere faktorer såsom pris, kvalitet, økologisk eller ikke økologisk, kapacitet eller pris for levering spiller ind i dit valg. Hos Le Menu kan du endda se, hvilke cateringsfirmaer der er mest populære i netop dit område. Du har derfor gode muligheder for, at du kan finde en leverandør, som du er fuldstændig tilfreds med.

 

Samtidig bliver de enkelte tilbud, du indhenter, også skræddersyet efter dine ønsker. Du skriver dermed blot en kort besked til de pågældende leverandører, som de derefter laver et tilbud efter. På den måde skal du hellere ikke læse flere forskellige menuer igennem, men kan blot vente på at få de tilbud, der er lavet ud fra dine ønsker og behov.