
RIngkøbing-Skjern Kulturcenter
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter sætter en ære i at lave maden fra bunden. Menuerne kan sammensættes på forskellige måder, har du øvrige ønsker eller specielle hensyn, kan man også sagtens finde en løsning på det.
Frokostbuffet
OBS: Minimum 10 personer
Kolde og lune retter samt salat og hjemmebagt brød.
3 retter 160,-
4 retter 180,-
5 retter 200,-
Tillæg for osteanretning i forbindelse med frokostbuffet 30,-
Vi sammensætter buffet efter dit ønske.
Pålægsbord
OBS: Minimum 10 personer
Frisk stegt fiskefilet med remoulade og citron,
Lun leverpostej med ristede champignon, bacon og rødbeder,
4 slags pålæg med diverse tilbehør,
Rugbrød, groft brød og smør.
160 kr. pr. kuvert
Forretter
Hovedretter
Desserter
Natmad
Gullashsuppe m. groft brød 55,-
Pølseplanke m. groft brød 75,-
Biksemad m. spejlæg, rødbeder og rugbrød 59,-
Klar hønsekødssuppe m. brød 55,-
Frikadeller m. kartoffelsalat 55,-
Lav selv hotdogs 55,-
Ostebord m. kiks og brød 69,-
Tapas
OBS: Minimum 20 personer
Spinatroulade med reje-laksemoussé pyntet med rejer,
Wraps med spinatcreme og røget ørred,
Små nøddefrikadeller med hjemmelavet pesto,
Røget dyrekølle med peberrodscreme,
Marinerede kyllingespyd,
Årstidens salat, ristet rugbrød og hjemmelavet brød 265,-
Ekstra tilvalg:
Tapasmenu samt små chokolademuffins med blåbærsylt 289,-
Fra 265 kr. pr. kuvert
Reception
OBS: Minimum 20 personer
Canapeer 3 slags (efter eget valg)
Canapeer med brie og hakkede nødder i ahorn sirup,
Små toast med hønsesalat og bacon,
Små vandbakkelser med laksecreme,
Port salut i stave,
Frisk frugt i stykker,
Kransekage
160 kr. pr. kuvert
Middagsbuffet Nr. 1
OBS: Minimum 20 personer
Peberlaks på spinatbund med hjemmelavet pesto.
Helstegt oksefilet med hvidløg og rosmarin.
Smørstegte petit kartofler.
Whiskeysauce.
2 lækre salater samt hjemmebagt brød.
Dessertbord med hjemmelavet is, frugttærte og frisk frugt.
Vi sammensætter også buffeter efter dine ønsker.
349 kr. pr. kuvert
Middagsbuffet Nr. 2
Anretning med dampet torsk, æg og rejer.
Helstegt oksefilet med hvidløg og rosmarin.
Helstegt marineret svinemørbrad.
Nøddefrikadeller med hjemmelavet pesto.
Kartoffelroulade og smørstegte petit kartofler.
Skysauce.
2 lækre salater samt hjemmebagt brød.
Æbletærte med nødder samt kanelis.
Vi sammensætter også buffeter efter dine ønsker.
369 kr. pr. kuvert
Julemenu 1
∙ Stegt laks med rugbrødscrumble og wasabicreme.
∙ Wraps med spinatcreme og røget ørred.
∙ Stegt svinemørbrad med æble/ løgkompot og bacon.
∙ Marineret stegt andebryst.
∙ Ribbensteg med bagte æbler, løg og figner.
∙ Grønkålssalat med tranebær og ristede saltmandler.
∙ Rødkålssalat med mandariner og valnødder.
∙ Hjemmelavet brød og smør.
∙ Julecheesecake med brændte mandler.
Det er ikke muligt at kombinere denne menu med andre menuer.
199 kr. pr. kuvert
Studenterbuffet
OBS: Minimum 15 kuverter
∙ Marineret svinemørbrad
∙ Barbecue marineret kyllingebryst
∙ Kold krydderurtesauce
∙ Flødekartofler
∙ Små sesamstegte kartofler
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Salat med vandmelon, rødløg og feta
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
149 kr. pr. kuvert
Studenterbuffet inkl. dessert
∙ Kylling i abrikos
∙ Barbecue-marinerede ben
∙ Kold krydderurtesauce
∙ Italiensk kartoffelfad
∙ Små stegte petit-kartofler
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Salat med vandmelon, rødløg og feta
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
∙ Jordbær cheesecake
199 kr. pr. kuvert
Luksus tapasmenu
∙ Rejecocktail med puinoa, mango og avokadocreme
∙ Bagt laks med rugbrødscrumble og wasabicreme
∙ Kyllingesalat med peanuts og feta samt kokos-lime creme
∙ Små græske frikadeller med hjemmelavet pesto
∙ Pandekager med krydret oksekødsfyld
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
∙ Blåbærmousse på kiksebund
289 kr. pr. kuvert
Frokostbuffet
OBS: Minimum 10 personer
Kolde og lune retter samt salat og hjemmebagt brød.
3 retter 160,-
4 retter 180,-
5 retter 200,-
Tillæg for osteanretning i forbindelse med frokostbuffet 30,-
Vi sammensætter buffet efter dit ønske.
Pålægsbord
OBS: Minimum 10 personer
Frisk stegt fiskefilet med remoulade og citron,
Lun leverpostej med ristede champignon, bacon og rødbeder,
4 slags pålæg med diverse tilbehør,
Rugbrød, groft brød og smør.
160 kr. pr. kuvert
Forretter
Hovedretter
Desserter
Natmad
Gullashsuppe m. groft brød 55,-
Pølseplanke m. groft brød 75,-
Biksemad m. spejlæg, rødbeder og rugbrød 59,-
Klar hønsekødssuppe m. brød 55,-
Frikadeller m. kartoffelsalat 55,-
Lav selv hotdogs 55,-
Ostebord m. kiks og brød 69,-
Tapas
OBS: Minimum 20 personer
Spinatroulade med reje-laksemoussé pyntet med rejer,
Wraps med spinatcreme og røget ørred,
Små nøddefrikadeller med hjemmelavet pesto,
Røget dyrekølle med peberrodscreme,
Marinerede kyllingespyd,
Årstidens salat, ristet rugbrød og hjemmelavet brød 265,-
Ekstra tilvalg:
Tapasmenu samt små chokolademuffins med blåbærsylt 289,-
Fra 265 kr. pr. kuvert
Reception
OBS: Minimum 20 personer
Canapeer 3 slags (efter eget valg)
Canapeer med brie og hakkede nødder i ahorn sirup,
Små toast med hønsesalat og bacon,
Små vandbakkelser med laksecreme,
Port salut i stave,
Frisk frugt i stykker,
Kransekage
160 kr. pr. kuvert
Middagsbuffet Nr. 1
OBS: Minimum 20 personer
Peberlaks på spinatbund med hjemmelavet pesto.
Helstegt oksefilet med hvidløg og rosmarin.
Smørstegte petit kartofler.
Whiskeysauce.
2 lækre salater samt hjemmebagt brød.
Dessertbord med hjemmelavet is, frugttærte og frisk frugt.
Vi sammensætter også buffeter efter dine ønsker.
349 kr. pr. kuvert
Middagsbuffet Nr. 2
Anretning med dampet torsk, æg og rejer.
Helstegt oksefilet med hvidløg og rosmarin.
Helstegt marineret svinemørbrad.
Nøddefrikadeller med hjemmelavet pesto.
Kartoffelroulade og smørstegte petit kartofler.
Skysauce.
2 lækre salater samt hjemmebagt brød.
Æbletærte med nødder samt kanelis.
Vi sammensætter også buffeter efter dine ønsker.
369 kr. pr. kuvert
Julemenu 1
∙ Stegt laks med rugbrødscrumble og wasabicreme.
∙ Wraps med spinatcreme og røget ørred.
∙ Stegt svinemørbrad med æble/ løgkompot og bacon.
∙ Marineret stegt andebryst.
∙ Ribbensteg med bagte æbler, løg og figner.
∙ Grønkålssalat med tranebær og ristede saltmandler.
∙ Rødkålssalat med mandariner og valnødder.
∙ Hjemmelavet brød og smør.
∙ Julecheesecake med brændte mandler.
Det er ikke muligt at kombinere denne menu med andre menuer.
199 kr. pr. kuvert
Studenterbuffet
OBS: Minimum 15 kuverter
∙ Marineret svinemørbrad
∙ Barbecue marineret kyllingebryst
∙ Kold krydderurtesauce
∙ Flødekartofler
∙ Små sesamstegte kartofler
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Salat med vandmelon, rødløg og feta
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
149 kr. pr. kuvert
Studenterbuffet inkl. dessert
∙ Kylling i abrikos
∙ Barbecue-marinerede ben
∙ Kold krydderurtesauce
∙ Italiensk kartoffelfad
∙ Små stegte petit-kartofler
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Salat med vandmelon, rødløg og feta
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
∙ Jordbær cheesecake
199 kr. pr. kuvert
Luksus tapasmenu
∙ Rejecocktail med puinoa, mango og avokadocreme
∙ Bagt laks med rugbrødscrumble og wasabicreme
∙ Kyllingesalat med peanuts og feta samt kokos-lime creme
∙ Små græske frikadeller med hjemmelavet pesto
∙ Pandekager med krydret oksekødsfyld
∙ Sommerens salat med grøn bund, forårsløg,
friske asparges, mango og jordbær samt saltmandler
∙ Hjemmebagt fladbrød med krydderurter og flagesalt
∙ Blåbærmousse på kiksebund
289 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra RIngkøbing-Skjern Kulturcenter
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.