

Malling Kro

Vi leverer mad ud af huset fra 10 og op til flere hundrede personer!
Når vi leverer maden er alt det kolde pænt anrettet på fade lige til at gå til. Det varme leveres i termokasser, som du selv skal anrette.
Ved leveringen, gennemgår vi sammen med jer, hvad der er på fadene og i termokasserne, så du har styr og overblik over det hele.
Årets sidste menu
Nytårstorsk med rørt rygeost
agurk, rugbrød, krydderurtesalat og soya caviar
-
Bon-Bon af jomfruhummer
samt cremet jordskokkesuppe med fennikel og kørvel
-
Kalv 'sous-vide' & braiseret skank
med trøffelsauce , pommes anna, syltede svampe/løg og urter
-
Nytårs-dessert af panna cotta med mango, passion
ingefærkage og crumble af bagt hvid chokolade
(helt færdiglavet i portionsglas, som vi plejer, -lige til at servere)
-
Inklusiv to slags hjemmebagt brød samt rørt smør med urter & rørt smør med brunede løg
Anretningsbilleder og forklaring medfølger, så man meget nemt kan færdiggøre menuen selv
465 kr. pr. kuvert
Kroens Buffet
Det kolde
Ovnbagt lyssejsfilet med agurk, mynte og peber
Marineret laks med æggecreme, salat og krydderurter
Kyllingesalat med grillet peberfrugt og små tomater
Det varme
Langtidsstegt okse & krydret ryg af gris
serveret med let flødesauce tilsmagt med grov sennep
samt sæsonens grønsager, syltede løg, tyttebær og kartofler
Det sidste
Chokolademousse med skum og drys
Nøddekage med æbler
Hjemmebagt brød
295 kr. pr. kuvert
Gourmet Buffet
Det kolde
Skaldyrssalat rørt med æbler, dild og salat
Rimmet torskefisk med skilt sauce, agurk og fennikel
Unghandebryst med blomkål, kapers, brændte løg og citron
Det varme
Kalvefilet & grillet andebryst
serveret med sauce med svampe og trøffel
sæsonsalat, grønsager og timiankartofler
Det sidste
Tre gode og oste med behørig garniture
Marcipankage med mandler og syltede bær
To slags hjemmebagt brød og rørt smør
365 kr. pr. kuvert
Forretter ud af huset
Rejetimbale med salater, krydderurter og krydderolie 75,-
To slags hjemmerøget laks med salat og dressing 85,-
Indbagt laks med spinat og hummersauce 90,-
Torsk på hvedekerne-risotto med brunet smør og kapers 90,-
Hummerbisque med soufflé af lys fisk og urter 100,-
Kammuslinger med sennepscreme, æbler og dild 110,-
Kyllingebryst med rabarber, agurk, salat og persille 85,-
Carpaccio af oksefilet med grønne tomater og salat 90,-
Plukket kalvebryst i pres med surt, sødt og salat 90,-
Røget svinemørbrad med kørvelcreme og agurk 90,-
Røget dyrekølle med moderne waldorf-salat 95,-
Hovedretter ud af huset
Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, tyttebær samt brunede og hvide kartofler 190,-
Kalveculotte stegt med rosmarin, samt bagte løg og rødvinssky 195,-
Andebryst på portvins-sauce med selleri, svampe og æbler 200,-
Oksefilet på timiansauce, bagte rodfrugter og syltede løg 230,-
Variation af perlehøne med trøffel samt æbler og skysauce 215,-
Kalvefilet med esdragonsauce grønsagspuré og vild brøndkarse 230,-
Oksemørbrad med bearnaisesauce rødløg og crudité 245,-
Dyreryg med svampe, valnødder, æbler og Calvadossauce 275,-
Desserter ud af huset
Islagkage med sprødt og bærpuré 75,-
Chokoladekage med vanilleis, sirup og sprødt 75,-
Æblemazarin med nougat-is og glaserede mandler 80,-
Panna Cotta med syltede pærer og sorbet 80,-
Pære 'Belle Helene' ; pære, chokoladesovs og vaniljeis 85,-
Nøddekurv fyldt med frugter og is 85,-
Chokolademousse med marengs og sorbet 85,-
Bær-mousse med gelé og iscreme 85,-
Creme brulée med syltede bær og sorbet 90,-
Desserttallerken med flere små desserter 100,-
Oste-tallerken med behørig garniture 95,-
Natmad ud af huset
Flødelegeret aspargessuppe 70,-
Kartoffelsuppe med purløg og bacon 70,-
Karrysuppe med ris, hønsekød og urter 75,-
Tre lækre trekants-sandwich 75,-
Biksemad med bearnaise og rødbeder 70,-
Tarteletter med høns i asparges 70,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder 75,-
Grønsagstærter med landskinke og dressing 75,-
Hjemmelavet lasagne med salat og flutes 80,-
Lav selv hot dogs med hvad dertil hører 80,-
Tre slags pølser og lun leverpostej 90,-
Tapas buffet 115,-
Årets sidste menu
Nytårstorsk med rørt rygeost
agurk, rugbrød, krydderurtesalat og soya caviar
-
Bon-Bon af jomfruhummer
samt cremet jordskokkesuppe med fennikel og kørvel
-
Kalv 'sous-vide' & braiseret skank
med trøffelsauce , pommes anna, syltede svampe/løg og urter
-
Nytårs-dessert af panna cotta med mango, passion
ingefærkage og crumble af bagt hvid chokolade
(helt færdiglavet i portionsglas, som vi plejer, -lige til at servere)
-
Inklusiv to slags hjemmebagt brød samt rørt smør med urter & rørt smør med brunede løg
Anretningsbilleder og forklaring medfølger, så man meget nemt kan færdiggøre menuen selv
465 kr. pr. kuvert
Kroens Buffet
Det kolde
Ovnbagt lyssejsfilet med agurk, mynte og peber
Marineret laks med æggecreme, salat og krydderurter
Kyllingesalat med grillet peberfrugt og små tomater
Det varme
Langtidsstegt okse & krydret ryg af gris
serveret med let flødesauce tilsmagt med grov sennep
samt sæsonens grønsager, syltede løg, tyttebær og kartofler
Det sidste
Chokolademousse med skum og drys
Nøddekage med æbler
Hjemmebagt brød
295 kr. pr. kuvert
Gourmet Buffet
Det kolde
Skaldyrssalat rørt med æbler, dild og salat
Rimmet torskefisk med skilt sauce, agurk og fennikel
Unghandebryst med blomkål, kapers, brændte løg og citron
Det varme
Kalvefilet & grillet andebryst
serveret med sauce med svampe og trøffel
sæsonsalat, grønsager og timiankartofler
Det sidste
Tre gode og oste med behørig garniture
Marcipankage med mandler og syltede bær
To slags hjemmebagt brød og rørt smør
365 kr. pr. kuvert
Forretter ud af huset
Rejetimbale med salater, krydderurter og krydderolie 75,-
To slags hjemmerøget laks med salat og dressing 85,-
Indbagt laks med spinat og hummersauce 90,-
Torsk på hvedekerne-risotto med brunet smør og kapers 90,-
Hummerbisque med soufflé af lys fisk og urter 100,-
Kammuslinger med sennepscreme, æbler og dild 110,-
Kyllingebryst med rabarber, agurk, salat og persille 85,-
Carpaccio af oksefilet med grønne tomater og salat 90,-
Plukket kalvebryst i pres med surt, sødt og salat 90,-
Røget svinemørbrad med kørvelcreme og agurk 90,-
Røget dyrekølle med moderne waldorf-salat 95,-
Hovedretter ud af huset
Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, tyttebær samt brunede og hvide kartofler 190,-
Kalveculotte stegt med rosmarin, samt bagte løg og rødvinssky 195,-
Andebryst på portvins-sauce med selleri, svampe og æbler 200,-
Oksefilet på timiansauce, bagte rodfrugter og syltede løg 230,-
Variation af perlehøne med trøffel samt æbler og skysauce 215,-
Kalvefilet med esdragonsauce grønsagspuré og vild brøndkarse 230,-
Oksemørbrad med bearnaisesauce rødløg og crudité 245,-
Dyreryg med svampe, valnødder, æbler og Calvadossauce 275,-
Desserter ud af huset
Islagkage med sprødt og bærpuré 75,-
Chokoladekage med vanilleis, sirup og sprødt 75,-
Æblemazarin med nougat-is og glaserede mandler 80,-
Panna Cotta med syltede pærer og sorbet 80,-
Pære 'Belle Helene' ; pære, chokoladesovs og vaniljeis 85,-
Nøddekurv fyldt med frugter og is 85,-
Chokolademousse med marengs og sorbet 85,-
Bær-mousse med gelé og iscreme 85,-
Creme brulée med syltede bær og sorbet 90,-
Desserttallerken med flere små desserter 100,-
Oste-tallerken med behørig garniture 95,-
Natmad ud af huset
Flødelegeret aspargessuppe 70,-
Kartoffelsuppe med purløg og bacon 70,-
Karrysuppe med ris, hønsekød og urter 75,-
Tre lækre trekants-sandwich 75,-
Biksemad med bearnaise og rødbeder 70,-
Tarteletter med høns i asparges 70,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder 75,-
Grønsagstærter med landskinke og dressing 75,-
Hjemmelavet lasagne med salat og flutes 80,-
Lav selv hot dogs med hvad dertil hører 80,-
Tre slags pølser og lun leverpostej 90,-
Tapas buffet 115,-
Få et uforpligtende tilbud fra Malling Kro
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.