

Madkassen

Vi skræddersyer alle arrangementer efter lige præcis jeres ønsker og leverer alle former for udsøgte menuer og buffet’er – lige fra de små intime selskaber til de helt store.
Alle former for tema fester f.eks. italiensk, mexicansk, indisk, kinesisk og nu har vi også byens største udvalg i tapas. Derudover har vi også firmafrokostordninger.
Festbuffet A
Det kolde
Fisketerrine med noritang og rimmet porre.
Seranoskinke med langtidsbagte cherrytomater og rørt creme.
Plukket kyllingesalat med citron og persille vendt i bulgursalat med estragon.
Det lune
Oksecuvette af amerikansk kødkvæg stegt med friske urter.
Krydderurtefarseret unghanebryst.
Grov rattatouille med friske krydderurter.
Serveres med 2 salater efter årstiden og dressing.
Små halve stegte kartofler med løg og peberfrugtcreme.
Dessert/ost:
Oste med garniture.
Gateau Marcel chokoladekage med vanillecreme.
Pannacotta med skovbærgele.
Serveres med hjemmebagt brød & tapenader.
Minimum 15 personer
Ved bestilling under 15 personer: Merpris 30 kr. pr. person
298 kr. pr. kuvert
Festbuffet B
Det kolde (Forretsbuffet)
Skaldyrsalat med rejer, krabbe, æble og dild vendt i tomat/cognac dressing.
Varmrøget laks med rygeost, grønt & sprødt.
Fjerkræterrin med trøffel, urter & chutneyn.
Det lune
Kylling stegt med citroner & rosmarin.
Svinemørbrad med basilikumpesto, soltørrede tomater og Serrano.
Rødspættefilet med kryddersoufflé, cremede hvedekerner & urter.
2 salater efter årstiden.
Kartoffelkage med estragon og røget paprika.
Dessert/ost:
Marengskage med bærskum & chokolade samt frisk frugt.
Oste med garniture.
Serveres med hjemmebagt brød & tapenader.
Minimum 15 personer
Ved bestilling under 15 personer: Merpris 30 kr. pr. person
268 kr. pr. kuvert
Middelhavsbuffet
Kolde retter
Kold ærte/agurke suppe med marinerede tigerrejer i chili og lime.
Carpaccio af grillet okse med hvidløg, soltørret tomat og basilikum samt sprød salat.
Polenta bagt kyllingeterrine med sprød relish af bagte peberfrugter.
Varme retter
Provence marineret kalkuncuvette med grove brassierede urter.
Langtidsstegt okseroast med timian.
Fyldte squash med solmodne tomater og oliven.
Plukkede salater med banket cherrytomater, feta og basilikum samt sennep/citron dressing.
Grøntsagssalat med artiskokker, grillet peberfrugter og squash vendt med rucola og spicy dressing.
Små bagte kartofler i rød pesto, capers og frisk oregano.
Ost
3 slags oste med abrikoscompot, balsamicohonning og syltede nødder.
Pris pr. person inkl. hjemmebagt brød
Minimum 10 personer
268 kr. pr. kuvert
Frokostbuffet 1
Det kolde
Varm røget laks med krydderurterørt hytteost og bagte tomater.
Madkassens hønsesalat med cornichon, rødløg og mandler samt persille.
Wraps med pastrami med rukolasalat og dijon/peberrodscreme.
Det lune
Kylling stegt med citroner og rosmarin samt grillet peberfrugter.
Saltimbocca af svinemørbrad med salvie og skinke.
Hvedekornssalat med små grøntsager og ajvar.
Mizunasalat med syltede grøntsager, feta og salt ristede kerner.
Små stegte krydderkartofler med bearnaisemayo.
Ost
2 slags oste med oliven og marineret rosiner.
Friskbagt brød samt smør.
Minimum 10 personer
188 kr. pr. kuvert
Frokostbuffet 2
Det kolde
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg.
Rejer med ½ æg og dildmayonnaise.
Skinkesalat tilsmagt med dijon og purløg.
Roastbeef med peberrod, ristet løg, remoulade og surt.
Det lune
Hjemmelavet frikadeller med rødkål.
Svinemørbrad med bløde løg og surt.
Ost
Udvalg af 2 slags oste med druer og kiks.
Serveres med rugbrød og lyst brød.
Minimum 10 personer
168 kr. pr. kuvert
Reception
Pris pr. person
Butterdejssnegle med fennikelpøse og pesto - 15 kr.
Dampet torsk med sort sesam og wasabicreme på ristet rugbrød - 20 kr.
Profiteroles fyldt med fiskesalat og krydderurter - 18 kr.
Varm røget laksetatar med rødløg og grov sennep på butterdej - 20 kr.
Roulade af røget laks på ristet rugbrød - 15 kr.
Bagt laks med ingefær, chili og lime på persille toast - 20 kr.
Kyllingespyd med sød chili sauce - 15 kr.
Timbale af unghane med seranoskinke og timian - 18 kr.
Sprængt svinemørbrad fyldt med grillet peberfrugter - 20 kr.
Emmentaler med druer - 15 kr.
Hjemmerøget timian brie med oliventappenade - 15 kr.
Chokoladekage med moccacreme - 15 kr.
Citroncreme på mandelbund serveret med ananassalat - 15 kr.
Minimum 25 personer.
Minimum 6 retter.
TAKE AWAY - Tapasplatte
Platte til 2 personer
Tapasplatte med 7 forskellige retter
fra det spanske køkken samt pesto og humus.
Hjemmebagt baguette 25 kr.
218 kr. pr. kuvert
Tapasplanke
Charcuteri og skinke efter kokkens valg (4 slags).
Krydret pate med relis.
Rørt laksesalat m/ syltede rødløg.
3 slags oste.
Oliven - saltet mandler - soltørret tomater – artiskok - cornichon.
Pesto - aioli og ajvar
Minimum 10-40 pers.
140 kr. pr. kuvert
Kold tapasbuffet (Toledo)
Fennikelpølsespyd – cornichon.
Chorizo og seranoskinke - artiskokker.
Jumbodadler – bacon – timian.
Marineret kylligespyd – soyamarinade.
Wraps – laksesalat – pestocreme – rukula.
Krydret peberpate – agurke/chili relis.
2 oste – oliven – honning.
Pesto – humus – ajvar.
Hjemmebagt brød.
Minimum 10 pers.
168 kr. pr. kuvert
Kold tapasbuffet (Sevilla)
3 slags spanske pølser – soltørret tomater.
Krydderpaté - balsamicoløg.
Pankoreje – romaine – parmesan – aioli.
Kyllingrulle – salvie – skinke- soltørret tomat.
Rørt laksesalat – grov sennep – syltet løg.
Bulgur – små grønt – citron – krydderurt.
Unghaneriette – vagtelæg - basilikumsmayo.
2 slags oste – frugtcompot – oliven – honning.
Pesto – oliven – aioli – humus – ajvar.
Hjemmebagt brød.
Minimum 10
208 kr. pr. kuvert
Tapasbuffet (Valencia)
Koldt
Grillet sandwich – chorizo - pesto - mozzarella.
Butterdejssnegle m/ fennikelpølse - tomattappenade.
Rørt skinkesalat m/ trøffel - rødløg - sprøde kartoffelchips.
Torskesalat - riste peberbacon - crudite.
Cæcarsalat - pankorejer - aioli.
Varmt
Braiseret kylling – chorico – vinsauce – peberfrugter.
Chilli glaseret skinkesteg – bagt tomat – svampe.
Kartoffeltortilla - gouda - friske krydderurter.
Dessert
Chokoladekage med peanutskaramel og grillet ananas.
2 slags oste - oliven.
3 slags tappenader og hjemmebagt brød.
Min. 10 pers
268 kr. pr. kuvert
Nytår
Forret
Torskesouffle m/krabbe i krydderurtepanko.
Med: Hummerbisque - Citron/nøddeolie - Fennikelskud - Chips.
Mellemret
Miso marineret laks.
Med: Capers - Syltet beder - Sprøde sesamflager - Brøndkarse - Lun peberrodssauce .
Hovedret
Velhængt oksemørbrad m/friske krydderurter.
Med: Græskarpure -Timian gulerødder - Bagte skalotteløg - Grov duchesse - Trøffelglace.
Dessert
Chocolate Pie tilsmagt appelsin.
Med: Chokokugle m/karamel - Marmoreret kys - Ymercreme - Krystalliseret chokolade - Blåbær - Skovsyre.
Pris pr. person.
Husk til denne aften: Hjemmebagt baguette 25 kr. stykket.
Min. 2 personer
348 kr. pr. kuvert
Festbuffet A
Det kolde
Fisketerrine med noritang og rimmet porre.
Seranoskinke med langtidsbagte cherrytomater og rørt creme.
Plukket kyllingesalat med citron og persille vendt i bulgursalat med estragon.
Det lune
Oksecuvette af amerikansk kødkvæg stegt med friske urter.
Krydderurtefarseret unghanebryst.
Grov rattatouille med friske krydderurter.
Serveres med 2 salater efter årstiden og dressing.
Små halve stegte kartofler med løg og peberfrugtcreme.
Dessert/ost:
Oste med garniture.
Gateau Marcel chokoladekage med vanillecreme.
Pannacotta med skovbærgele.
Serveres med hjemmebagt brød & tapenader.
Minimum 15 personer
Ved bestilling under 15 personer: Merpris 30 kr. pr. person
298 kr. pr. kuvert
Festbuffet B
Det kolde (Forretsbuffet)
Skaldyrsalat med rejer, krabbe, æble og dild vendt i tomat/cognac dressing.
Varmrøget laks med rygeost, grønt & sprødt.
Fjerkræterrin med trøffel, urter & chutneyn.
Det lune
Kylling stegt med citroner & rosmarin.
Svinemørbrad med basilikumpesto, soltørrede tomater og Serrano.
Rødspættefilet med kryddersoufflé, cremede hvedekerner & urter.
2 salater efter årstiden.
Kartoffelkage med estragon og røget paprika.
Dessert/ost:
Marengskage med bærskum & chokolade samt frisk frugt.
Oste med garniture.
Serveres med hjemmebagt brød & tapenader.
Minimum 15 personer
Ved bestilling under 15 personer: Merpris 30 kr. pr. person
268 kr. pr. kuvert
Middelhavsbuffet
Kolde retter
Kold ærte/agurke suppe med marinerede tigerrejer i chili og lime.
Carpaccio af grillet okse med hvidløg, soltørret tomat og basilikum samt sprød salat.
Polenta bagt kyllingeterrine med sprød relish af bagte peberfrugter.
Varme retter
Provence marineret kalkuncuvette med grove brassierede urter.
Langtidsstegt okseroast med timian.
Fyldte squash med solmodne tomater og oliven.
Plukkede salater med banket cherrytomater, feta og basilikum samt sennep/citron dressing.
Grøntsagssalat med artiskokker, grillet peberfrugter og squash vendt med rucola og spicy dressing.
Små bagte kartofler i rød pesto, capers og frisk oregano.
Ost
3 slags oste med abrikoscompot, balsamicohonning og syltede nødder.
Pris pr. person inkl. hjemmebagt brød
Minimum 10 personer
268 kr. pr. kuvert
Frokostbuffet 1
Det kolde
Varm røget laks med krydderurterørt hytteost og bagte tomater.
Madkassens hønsesalat med cornichon, rødløg og mandler samt persille.
Wraps med pastrami med rukolasalat og dijon/peberrodscreme.
Det lune
Kylling stegt med citroner og rosmarin samt grillet peberfrugter.
Saltimbocca af svinemørbrad med salvie og skinke.
Hvedekornssalat med små grøntsager og ajvar.
Mizunasalat med syltede grøntsager, feta og salt ristede kerner.
Små stegte krydderkartofler med bearnaisemayo.
Ost
2 slags oste med oliven og marineret rosiner.
Friskbagt brød samt smør.
Minimum 10 personer
188 kr. pr. kuvert
Frokostbuffet 2
Det kolde
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg.
Rejer med ½ æg og dildmayonnaise.
Skinkesalat tilsmagt med dijon og purløg.
Roastbeef med peberrod, ristet løg, remoulade og surt.
Det lune
Hjemmelavet frikadeller med rødkål.
Svinemørbrad med bløde løg og surt.
Ost
Udvalg af 2 slags oste med druer og kiks.
Serveres med rugbrød og lyst brød.
Minimum 10 personer
168 kr. pr. kuvert
Reception
Pris pr. person
Butterdejssnegle med fennikelpøse og pesto - 15 kr.
Dampet torsk med sort sesam og wasabicreme på ristet rugbrød - 20 kr.
Profiteroles fyldt med fiskesalat og krydderurter - 18 kr.
Varm røget laksetatar med rødløg og grov sennep på butterdej - 20 kr.
Roulade af røget laks på ristet rugbrød - 15 kr.
Bagt laks med ingefær, chili og lime på persille toast - 20 kr.
Kyllingespyd med sød chili sauce - 15 kr.
Timbale af unghane med seranoskinke og timian - 18 kr.
Sprængt svinemørbrad fyldt med grillet peberfrugter - 20 kr.
Emmentaler med druer - 15 kr.
Hjemmerøget timian brie med oliventappenade - 15 kr.
Chokoladekage med moccacreme - 15 kr.
Citroncreme på mandelbund serveret med ananassalat - 15 kr.
Minimum 25 personer.
Minimum 6 retter.
TAKE AWAY - Tapasplatte
Platte til 2 personer
Tapasplatte med 7 forskellige retter
fra det spanske køkken samt pesto og humus.
Hjemmebagt baguette 25 kr.
218 kr. pr. kuvert
Tapasplanke
Charcuteri og skinke efter kokkens valg (4 slags).
Krydret pate med relis.
Rørt laksesalat m/ syltede rødløg.
3 slags oste.
Oliven - saltet mandler - soltørret tomater – artiskok - cornichon.
Pesto - aioli og ajvar
Minimum 10-40 pers.
140 kr. pr. kuvert
Kold tapasbuffet (Toledo)
Fennikelpølsespyd – cornichon.
Chorizo og seranoskinke - artiskokker.
Jumbodadler – bacon – timian.
Marineret kylligespyd – soyamarinade.
Wraps – laksesalat – pestocreme – rukula.
Krydret peberpate – agurke/chili relis.
2 oste – oliven – honning.
Pesto – humus – ajvar.
Hjemmebagt brød.
Minimum 10 pers.
168 kr. pr. kuvert
Kold tapasbuffet (Sevilla)
3 slags spanske pølser – soltørret tomater.
Krydderpaté - balsamicoløg.
Pankoreje – romaine – parmesan – aioli.
Kyllingrulle – salvie – skinke- soltørret tomat.
Rørt laksesalat – grov sennep – syltet løg.
Bulgur – små grønt – citron – krydderurt.
Unghaneriette – vagtelæg - basilikumsmayo.
2 slags oste – frugtcompot – oliven – honning.
Pesto – oliven – aioli – humus – ajvar.
Hjemmebagt brød.
Minimum 10
208 kr. pr. kuvert
Tapasbuffet (Valencia)
Koldt
Grillet sandwich – chorizo - pesto - mozzarella.
Butterdejssnegle m/ fennikelpølse - tomattappenade.
Rørt skinkesalat m/ trøffel - rødløg - sprøde kartoffelchips.
Torskesalat - riste peberbacon - crudite.
Cæcarsalat - pankorejer - aioli.
Varmt
Braiseret kylling – chorico – vinsauce – peberfrugter.
Chilli glaseret skinkesteg – bagt tomat – svampe.
Kartoffeltortilla - gouda - friske krydderurter.
Dessert
Chokoladekage med peanutskaramel og grillet ananas.
2 slags oste - oliven.
3 slags tappenader og hjemmebagt brød.
Min. 10 pers
268 kr. pr. kuvert
Nytår
Forret
Torskesouffle m/krabbe i krydderurtepanko.
Med: Hummerbisque - Citron/nøddeolie - Fennikelskud - Chips.
Mellemret
Miso marineret laks.
Med: Capers - Syltet beder - Sprøde sesamflager - Brøndkarse - Lun peberrodssauce .
Hovedret
Velhængt oksemørbrad m/friske krydderurter.
Med: Græskarpure -Timian gulerødder - Bagte skalotteløg - Grov duchesse - Trøffelglace.
Dessert
Chocolate Pie tilsmagt appelsin.
Med: Chokokugle m/karamel - Marmoreret kys - Ymercreme - Krystalliseret chokolade - Blåbær - Skovsyre.
Pris pr. person.
Husk til denne aften: Hjemmebagt baguette 25 kr. stykket.
Min. 2 personer
348 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Madkassen
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.