
Lé Chef
Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. Lé Chef vækster og tæller pt 7 kokke samt en chauffør.
Brunchmenu 1
'- Honning – vaniljerørt yoghurt med bærcoulis
- 2 slags Italienske pølser med pesto
- Spegeskinke med urtecreme og syltede rødløg
- 2 slags ost med syltede nødder
- 2 slags hjemmelavede marmelader
- Bagt æg med sprødstegt bacon
- Spyd med pestobagt kartoffel, tomat og brunchpølse
- Pandekager rullet med rørsukker
- Skåret frugt
- Rugbrød, hjemmebagt brød samt chokolade crossainter
165 kr. pr. kuvert
Lé Chef´s nye brunch
'- Mini crossaint med hjemme røget laksemousse
- Serranoskinke med rosmarin bagt peberfrugt
- Italiensk fennikelpølse med vanilje marineret rodfrugter
- Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
- Bagt æg med tomat og bacon
- Saute af petit kartofler, cherrytomater, pølser og chorizo
- Tomme de savoie med abrikoskompot
- Hjemmelavet chokoladebar med rosiner, honning og nødder
- Groft brød og smør
150 kr. pr. kuvert
Buffet 1
'- Laksetærte med babyspinat og søde tomater
- Røget svinemørbrad med marinerede urter
- Salat med bagte asparges, serrano skinke og parmesan
- Kålsalat med dild og syrlige æbler
- Oksetyndsteg med grov sennep og krydderurter
- Hel kylling med citron og timian
- Le Chefs græske kartofler med rosmarin
- Panna cotta med lakridscreme og hvid chokolade
- Hjemmebagt brød og smør
210 kr. pr. kuvert
Buffet 2
'- Okse carpaccio med sprød salat og parmesan
- Skaldyrssalat med hytteost og forårsløg
- Salat med tomat, agurk, rødløg og oliven
- Bønnesalat med italienske pølser og bagte pebre
- Cremet kartoffelsalat med tomat og purløg
- BBQ-marineret kalkuncouvette
- Grillet oksefilet med basilikum og citron
- Æble/makron-kage med vanilje/honning
- Hjemmebagt brød og smør
225 kr. pr. kuvert
Buffet 3
'- Røget tun med marinerede julienne urter
- Terrine af unghane serveret med bagt citronmarineret løgsalat
- Broccolisalat med rosmarin-bacon
- Syrlig rodfrugtsalat med sprød rug
- Hvidløgsmarineret flatmeat med bagte rødløg
- Råmarineret skinkesteg med smørristet kålsymfoni
- Kartofler med citron og basilikum
- Crème Brûlée med krystaliseret hvid chokolade
- Hjemmebagt brød og smør
235 kr. pr. kuvert
Buffet 4
'- Hjemmerøget laks med syrlige æbler
- Rosastegt kalv med oliven og hvidløg
- Store krydrede rejer med chili
- Tomatsalat med melon og rødløg
- Bagt squash og peberfrugtsalat med salvie
- Grillet unghanebryst med bagte tomater
- Svinemørbrad i cremet sauce med bøgehatte
- Røgede kartofler med havsalt
- Chokoladebrownie med chokolademouse
- Hjemmebagt brød og smør
245 kr. pr. kuvert
Buffet 5
'- Spegeskinke med antipasti misto
- Kold krydret tomatsuppe med marinerede grøntsager
- Tomat/mozzarellasalat med syltede rødløg
- Cæsarpastasalat lavet på pappadelle pasta
- Saltbagte kartofler med basilikum aioli
- Rosmarin-/hvidløgsmarineret lammecoulotte
- Porchetta med salvie og citron
- Rødvinssauce med friske krydderurter
- 2 x italienske oste med chutney
- Hjemmebagt brød og smør
245 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 1
Forret
Carpaccio af tun hertil trøffelcreme, salt bagte cherrytomater, frisee salat, citronsaft og olivenolie.
Mellemret
Ristede kammuslinger med radiser og asparges i crudite, estragonmayo, rugbrødscrumble, ærteskud & pancetta.
Hovedret
Oksemørbrad med nye krydderstegte kartofler, rødvinssky, stegte skovsvampe vendt i gremolata samt forårsløg.
Dessert
Tung chokoladebrownie med hvid chokolademousse, blåbær is, nøddetuille, friske bær & citronmelisse.
350 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 2
Forret
Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure.
Mellemret
Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe.
Forfrisker
Hovedret
Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron.
Dessert
Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet.
Natmad
Dansk pølsebord.
450 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 3
Appetizer
Stenbidder rogn med grillet agurk og arioli.
Forret
Kolde pocherede hvide asparges med rygeoste creme, jomfruhummerhaler og ærteskud.
Mellemret
Sprøde salater med confit af dansk frilands gris, med røget vagtelæg og havtorn.
Hovedret
Grillet oksemørbrad serveret med nye gulerødder med top, ærtepure, og syrlige æbler fra fyn.
Her til rødvin glace med rosmarin og citron, samt nye kartofler med smør.
Dessert
Friske jordbær fra den danske muld, med estragon knas og cremet hyldeblomst.
400 kr. pr. kuvert
Studenter menu
'- Serranoskinke med rosmarinbagt peberfrugt
- Fennikelpølse med citronmarinerede cherrytomater og cornichoner
- Hjemmerøget laks med basilikumcreme
- Grillet kylling med mozzarella
- Chokoladekage med chokolademousse
- Hjemmebagt brød og smør
100,- pr. couvert (studenterpris)
125,- pr. couvert (normalpris)
Brunchmenu 1
'- Honning – vaniljerørt yoghurt med bærcoulis
- 2 slags Italienske pølser med pesto
- Spegeskinke med urtecreme og syltede rødløg
- 2 slags ost med syltede nødder
- 2 slags hjemmelavede marmelader
- Bagt æg med sprødstegt bacon
- Spyd med pestobagt kartoffel, tomat og brunchpølse
- Pandekager rullet med rørsukker
- Skåret frugt
- Rugbrød, hjemmebagt brød samt chokolade crossainter
165 kr. pr. kuvert
Lé Chef´s nye brunch
'- Mini crossaint med hjemme røget laksemousse
- Serranoskinke med rosmarin bagt peberfrugt
- Italiensk fennikelpølse med vanilje marineret rodfrugter
- Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
- Bagt æg med tomat og bacon
- Saute af petit kartofler, cherrytomater, pølser og chorizo
- Tomme de savoie med abrikoskompot
- Hjemmelavet chokoladebar med rosiner, honning og nødder
- Groft brød og smør
150 kr. pr. kuvert
Buffet 1
'- Laksetærte med babyspinat og søde tomater
- Røget svinemørbrad med marinerede urter
- Salat med bagte asparges, serrano skinke og parmesan
- Kålsalat med dild og syrlige æbler
- Oksetyndsteg med grov sennep og krydderurter
- Hel kylling med citron og timian
- Le Chefs græske kartofler med rosmarin
- Panna cotta med lakridscreme og hvid chokolade
- Hjemmebagt brød og smør
210 kr. pr. kuvert
Buffet 2
'- Okse carpaccio med sprød salat og parmesan
- Skaldyrssalat med hytteost og forårsløg
- Salat med tomat, agurk, rødløg og oliven
- Bønnesalat med italienske pølser og bagte pebre
- Cremet kartoffelsalat med tomat og purløg
- BBQ-marineret kalkuncouvette
- Grillet oksefilet med basilikum og citron
- Æble/makron-kage med vanilje/honning
- Hjemmebagt brød og smør
225 kr. pr. kuvert
Buffet 3
'- Røget tun med marinerede julienne urter
- Terrine af unghane serveret med bagt citronmarineret løgsalat
- Broccolisalat med rosmarin-bacon
- Syrlig rodfrugtsalat med sprød rug
- Hvidløgsmarineret flatmeat med bagte rødløg
- Råmarineret skinkesteg med smørristet kålsymfoni
- Kartofler med citron og basilikum
- Crème Brûlée med krystaliseret hvid chokolade
- Hjemmebagt brød og smør
235 kr. pr. kuvert
Buffet 4
'- Hjemmerøget laks med syrlige æbler
- Rosastegt kalv med oliven og hvidløg
- Store krydrede rejer med chili
- Tomatsalat med melon og rødløg
- Bagt squash og peberfrugtsalat med salvie
- Grillet unghanebryst med bagte tomater
- Svinemørbrad i cremet sauce med bøgehatte
- Røgede kartofler med havsalt
- Chokoladebrownie med chokolademouse
- Hjemmebagt brød og smør
245 kr. pr. kuvert
Buffet 5
'- Spegeskinke med antipasti misto
- Kold krydret tomatsuppe med marinerede grøntsager
- Tomat/mozzarellasalat med syltede rødløg
- Cæsarpastasalat lavet på pappadelle pasta
- Saltbagte kartofler med basilikum aioli
- Rosmarin-/hvidløgsmarineret lammecoulotte
- Porchetta med salvie og citron
- Rødvinssauce med friske krydderurter
- 2 x italienske oste med chutney
- Hjemmebagt brød og smør
245 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 1
Forret
Carpaccio af tun hertil trøffelcreme, salt bagte cherrytomater, frisee salat, citronsaft og olivenolie.
Mellemret
Ristede kammuslinger med radiser og asparges i crudite, estragonmayo, rugbrødscrumble, ærteskud & pancetta.
Hovedret
Oksemørbrad med nye krydderstegte kartofler, rødvinssky, stegte skovsvampe vendt i gremolata samt forårsløg.
Dessert
Tung chokoladebrownie med hvid chokolademousse, blåbær is, nøddetuille, friske bær & citronmelisse.
350 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 2
Forret
Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure.
Mellemret
Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe.
Forfrisker
Hovedret
Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron.
Dessert
Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet.
Natmad
Dansk pølsebord.
450 kr. pr. kuvert
Bryllupsmenu 3
Appetizer
Stenbidder rogn med grillet agurk og arioli.
Forret
Kolde pocherede hvide asparges med rygeoste creme, jomfruhummerhaler og ærteskud.
Mellemret
Sprøde salater med confit af dansk frilands gris, med røget vagtelæg og havtorn.
Hovedret
Grillet oksemørbrad serveret med nye gulerødder med top, ærtepure, og syrlige æbler fra fyn.
Her til rødvin glace med rosmarin og citron, samt nye kartofler med smør.
Dessert
Friske jordbær fra den danske muld, med estragon knas og cremet hyldeblomst.
400 kr. pr. kuvert
Studenter menu
'- Serranoskinke med rosmarinbagt peberfrugt
- Fennikelpølse med citronmarinerede cherrytomater og cornichoner
- Hjemmerøget laks med basilikumcreme
- Grillet kylling med mozzarella
- Chokoladekage med chokolademousse
- Hjemmebagt brød og smør
100,- pr. couvert (studenterpris)
125,- pr. couvert (normalpris)
Få et uforpligtende tilbud fra Lé Chef
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.