
Kettinge Diner Transportable
BRUNCH 1
Morgen Brunch
Lune frikadeller
Små pølser
Bacon
Røræg
Lun leverpostej
Rullepølse, spegepølse og røget skinke
Ostefad med fransk brie, danablu og skære ost
Med frisk frugt
Marmelade: Jordbær og hindbær
Små pandekager
Min. 15 personer
140, - kr pr kuvert
Tilbehør: Morgenbrød og rugbrød og smør 25, - kr
BRUNCH 2
Morgen Brunch
Brunch pølser
Bacon
Røræg med purløg
Røget laks m/ asparges og peberrodscreme
Skaldyrsalat
Lune frikadeller
Lun leverpostej med bacon
Rulle pølse
Ostefad m/ brie, smøreost, skæreost og kompot
Marmelade
Pandekager m/ hasselnødder
Min. 15 personer
160, - kr pr kuvert
Tilbehør: Morgenbrød / Tebirkes og smør 25, - kr
KOLDT BORD 1
Marinerede sild og kryddersild
Æg og tomat pyntet med rejer
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Varmrøget laks med asparges og urtecreme
Kyllingesalat med ananas pyntet med bacon
Lun ribbensteg med rødkål
Frikadeller med surt
Oste fad med kompot og frugt
170 - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
KOLDT BORD 2
Marinerede sild, røde sild og karry sild
Æg og tomat pyntet med kaviar
Fiskefilet med citron og remoulade
Reje fad med mayonnaise pyntet med dild
Røget laks med røræg
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf med svampe og bløde løg
Lun leverpostej med svampe og bacon
Roastbeef med pickles og peberrod
Ost med kompot og frugtsalat
205, - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
KOLDT BORD 3
Hvide sild
Stegte sild m / rå løg
Karrysalat
Æg og tomat pyntet m/ rejer
Røget laks m/ røræg og asparges
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Leverpostej med svampe og bacon
Hakkebøf m/ bløde løg og agurkesalat
Frikadeller med surt
Skinke med røræg
Ostelagkage m/ frugt
195, - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
JULE FROKOST UD AF HUSET
Nr. 1
Hvide sild med løgringe og karrysalat
Æg og tomat
Lunstegt fiskefilet med remulade og citron
Grønlangkål med kogt hamburgerryg, kogt medister og brunede kartofler
Frikadeller med rødkål
Lun leverpostej med bacon
Brie med vindruer
175, - kr
Nr. 2
Hjemmelavet karrysild pyntet med løg og kapers
Hvide sild pyntet med løg
Æg og tomat pyntet med rejer
Hjemmelavet gravad laks med rævesovs og dild
Fiskefilet med remoulade og citron
Lun flæskesteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon
Hjemmelavet grønlangkål med brunede kartofler, pølse, hamburgerryg, sennep og hjemmesyltede rødbeder
Ris a la mande med kirsebærsovs
225, - kr
Nr. 3
Hvide sild og oldemors sild
Æg og tomat med kaviar
Fiskefilet med citron og remoulade
Hjemmelavet gravad laks med rævesovs og dild eller Koldrøget laks med røræg
Høns i asparges og tarteletter
Mørbradbøf med bløde løg, hjemmelavet agurkesalat
Hjemmelavet grønlangkål med brunede kartofler, pølse, hamburgerryg , sennep og hjemmesyltede rødbeder
Lun leverpostej med bacon og champignon
Ris a la mande med kirsebærsovs
245, - kr
Tilkøb:
Hjemmelavet karrysild med løgringe
15, - kr
Hjemmelavet dild-sild med purløg
15, - kr
Røget laks med røræg og asparges
40, - kr
Varmrøget laks med urtecreme
45, - kr
Høns i asparges med tarteletter
35, - kr
Lun leverpostej med bacon og champignon
20, - kr
Andesteg med rødkål
40, - kr
Mørbradbøf med agurkesalat
35, - kr
Brød, smør og fedt
25, - kr
Ostefad med frugtsalat
45, - kr
JAGT FROKOST
Dyreragout
Vælg frit mellem kartoffelmos eller ris ved bestilling
Hertil hjemmesyltede rødbeder
120, - kr
Skinkeschnitzel
med ærter, citron, benfri sild, peberrod og kapers. Bernaisesovs og pommes sauté.
110, - kr
Mørbradgryde
Med champignoner, tomat og peberfrugter. Vælg imellem kartoffelmos eller ris ved bestilling.
100, - kr
Kyllingesteg
Persillestegt kyllingesteg med kartofler, agurkesalat og skysovs
100, - kr
Gullasch
Vælg frit mellem kartoffelmos eller ris ved bestilling
Serveres med hjemmesyltede rødbeder
100, - kr
Skipperlabskovs
- med smør, friskhakket purløg og hjemmelavede rødbeder
100, - kr
Stegt flæsk
- med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder
100, - kr
Hakkebøf med spejlæg
Bløde løg, surt og hvide kartofler
85, - kr
Gule ærter med pølse og flæsk
Hertil brød, sennep og surt
95, - kr
Tilbehør, der gør jagtmenuen komplet
Hvide sild og kryddersild
Æg og tomat brød, fedt og smør
30, - kr pr. person
SMØRREBRØD
Specificeret smørrebrød
Æg med rejer, asparges og dild
Æg pyntet med tomat, mayonnaise, bacon og purløg
Æg med rejesalat og citron
Kold fiskefilet med remoulade
Fiskefilet pyntet med rejer, asparges, citron og dild
Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
Roastbeef med koldt kartoffelsalat purløg og tomat
Flæskesteg med rødkål
Leverpostej med bacon og champignon
Oksebryst med peberrodssalat
Dyrlægens natmad
Kyllingepølse med ananas og bacon
Skinke med italiensk salat
Kalvesteg med agurkesalat, sky og tomat
Frikadelle med rødkål
Hønsesalat med asparges, champignon og bacon
Rullepølse med løg og sky
25, - eller 35, - kr pr. stk
Uspec. håndmadder
11, - kr pr stk
Uspec. smørrebrød
20, - kr pr stk
Sild
Hvide (marinerede sild)
Røde (kryddersild m/ æg)
Gule (karrysild m/ æg)
25, - kr pr. stk
Ekstra luksus
Røget laks på franskbrød
Rejer på franskbrød
Mørbradbøf med bløde løg og surt
Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og surt
Hakkebøf med bløde løg og surt
Røget ål på franskbrød med purløg og røræg
35, - kr / stk
40, - kr / stk
Sandwichboller
Stor sandwichbolle med fyld af sprød salat,
karrystegt kyllingebryst med ananas og bacon,
spirer og dressing
Stor sandwichbolle med fyld af røget laks
asparges og dildcreme på bund af sprød salat
50, - kr / stk
Ost
Mellemlagret ost på franskbrød
Stærk ost på franskbrød
20, - kr / stk
Landgangsbrød
35, - kr / stk
BUFFET 1
Forret (Vælg én af følgende)
Hvidvinsdampet laks på sprød salat toppet med rejer, asparges og dild.
Tarteletter med høns i asparges
Tunmusse serveret med rejer, dild og citron. Hertil urtecreme
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret
Dansk helstegt kalvefilet med svampe
Pestomarineret svinefilet
Flødekartofler med hvidløg
Saltstegte små kartofler
Spidskålsalat vendt med mandaringer og nødder
Vintersalat med avocado, soltørrede tomater, syltede rødløg og ovnbagt græskar
Porretærte med bacon
Dessert (Vælg én af følgende)
Frugtstænger
Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme
Chokoladekage med frisk frugt og is
Min. 15. personer
295, - kr for hele buffet 1
BUFFET 2
Forret (Vælg én af følgende)
Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.
Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
Torskesalat lagt med sprød salat, toppet med rejer, dild og citron
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret
Kalvemørbrad med ristede svampe
Brasserede svinekæber i portvin med rodfrugter
Spidskålsalat vendt med ærter, tranebær, nødder og mormordressing
Tomatsalat med grillede peberfrugter, mozarellakugler og krydderurter
Grønkålsalat med æbler, granatæble og feta
Ristede kartofler med salt,
Dessert (Vælg én af følgende)
Efter eget ønske vælges én af følgende desserter:
Chokoladekage med rørt is og frisk frugt
Frugttærte
Islagkage. Serveret med frisk frugt
Min. 15. personer
298, - kr for hele buffet 2
BUFFET 3
Forret (Vælg én af følgende)
Brassolar af tørret okseinderlår med frisk salat, langtidsbagte tomater, parmasan-osteflager, brøndkarse og oliven
Pestomarinerede rejer, vendt med honningmelon og avocado
Røget laks i pandekage på bund af sprød salat, toppet med friske krydderurter og hertil en urtecreme.
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.
Buffet til hovedret
Helstegt dansk oksefilet med svampe
Fyldt kalkunbryst med mozarellaost, basilikum og soltørrede tomater
Stegte kartofler m. sesam
Kartoffeltårn med bacon
Rødbedesalat med feta og brøndkarse
Bønnesalat med bacon og syltede rødløg
Dessert (Vælg én af følgende)
Ostebrædt med brød og kompot
Pandekager med is og frisk frugt
Hindbærmousse med chokolade og flødeskum
Min. 15. personer
298, - kr for hele buffet 3
MENUER ÅRET RUNDT
VARME FORRETTER
Kold røget laks serveret på stuvet spinat toppet med
krydderurter.
75, - kr
Tarteletter med høns i asparges.
65, - kr
Kolde Forretter
Røget svinemørbrad med peberrodcreme på bund af sprød
salat toppe med krydderurter.
75, - kr
Koldrøget laksemousse serveret med grønne asparges,
kryddertang toppet med rejer og dild.
75, - kr
Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango på bund af frisk
ananas pyntet med sprød bacon og brøndkarse.
75, - kr
Torskemousse serveret på bund af sprød salat pynte med rejer,
dild - hertil sennepscreme
75, - kr
Hvidvins dampet laks serveret med rejer og citron på sprød
salat toppet med krydderurter og krebs, hertil dild dressing
75, - kr
Røget andebryst serveret på sprød salat, toppet med
peberrodsskum og krydderurter.
75, - kr
Jordskokkesalat på sprød salat toppet med røget hellefisk.
75, - kr
Dampede grønne og hvide asparges serveret med kaviar og
dressing toppet med krydderurter
75, - kr
Stjerneskud dampet rødspætte og stegt rødspætte på sprød
salat pyntet med rejer, asparges og dild, hertil rød dressing.
75, - kr
Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat
pyntet med små bagte tomater og krydderurter
75, - kr
Tunmousse pyntet med rejer, citron og dild. Hertil dild dressing,
hjemmebagt brød og smør
70, - kr
Mandarinrand med hønsesalat. Hertil hjemmebagt brød
og smør.
70, - kr
Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af
plukket salat toppet med dild, citron og mild sennepsdressing.
75, - kr
Rejecocktail serveret på plukke salat toppe med dild
- hertil rød dressing.
75, - kr
HOVEDRETTER
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, surt og
sødt. Hertil brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsky
140, - kr
Kalvesteg stegt med persille. Hertil gulerødder, bønner og surt.
Hvide kartofler og skysovs
140, - kr
Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og ærter vendt
med bacon, fyldt tomat med peberrodsskum. Hertil hvide kartofler og skysauce.
140, - kr
Krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstidens
grønsager, nødderistede kartofler og pebersauce.
155, - kr
Helstegt kalvemørbrad serveret med ristede svampe, smørdampede grøntsager, små ristede kartofler med krydderurter.
Hertil portvinsjus.
165, - kr
Krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsags timbale og
ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og
tomatsky.
145, - kr
Skindstegt unghanebryst fyldt med persille. Langtidsbagte
tomater, årstidens grøntsager, hvide kartofler og en tomat /
peberfrugts sovs
140, - kr
Pestostegt svinefilet serveret med smørdampet blomkål og
smørstegte grøntsager. Hertil små ristede kartofler og skysovs.
130, - kr
Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt
waldorff salat.og skysovs.
140, - kr
Svinekam med rødkål og halvt æble m/ gelé. Hertil brune og
hvide kartofler, samt skysovs.
135, - kr
Andesteg med rødkål, svesker, brune og hvide kartofler,
½ æble med gele samt and skysovs
135, - kr
Kogt hamburgerryg med blomkål og gulerødder.
Hertil kartofler og aspargessovs.
120, - kr
DESSERTER
Chokolademousse pyntet med frisk frugt og flødeskum.
70, - kr
Hjemmelavet islagkage pyntet med frugter.
70, - kr
Nøddekurv med frisk frugt og is.
70, - kr
Citronfromage serveret i glas pyntet med flødeskum.
65, - kr
Pandekager serveret med hjemmelavet is og syltet skovbær,
smagt til med Grand Marnier.
70, - kr
Osteanretning med 3 slags oste serveret med kompot og frisk
frugt. Hertil hjemmebagt knækbrød.
70, - kr
Rubinsteinerkage med små vandbakkelser.
70, - kr
Jordbærtrifli pyntet med flødeskum.
65, - kr
NATMAD
Tarteletter med grønærter eller høns/kødboller i asparges
sovs eller fiskeboller i hummersovs
70, - kr
Skinke med grønsalat og flutes
60, - kr
Hjemmelavet forloren skildpadde med halve æg
75, - kr
Klar suppe med urter, kød- og melboller
55, - kr
Karrysuppe med fasanbryst og ris
55, - kr
Aspargessuppe med kødboller
55, - kr
Pålægsbræt - 5 slags pålæg med tilbehør
75, - kr
Frikadeller og roastbeef med kold kartoffelsalat
70, - kr
Tærter med fyld af skinke og kylling serveret med mixed salat
75, - kr
Min 15 kurverter
Husmandskost ved min. 10 pakker
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler, surt
og skysovs
Koteletter i fad med løse ris og grøn salat
Skinkegryde med bacon, coctailpølser og
bagt kartoffelmos
Biksemad med spejlæg og rødbeder
Kyllingebryst med karrysovs og ris
80, - kr pr. prs.
Mandag til fredag
Extra luksus husmandskost ved min. 10 prs.
Stegt flæske med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder. Let saltet og røget flæsk. 100, - kr pr.prs.
Mørbradbøf med svampe, bløde løg og surt, hvidekartofler og flødesovs. 100 kr. pr prs.
Skinkeschnitzel med ærter, citron, benfri sild, peberrod og kapers. Bernaisesovs og pommes sauté. 110, - kr pr. prs.
Wienerschnitzel af kalvekød. Ærter og dreng med pommes sauté og skysovs.140, - kr pr. prs.
Mørbradgryde med kartoffelmos og rødbeder. 100, - kr pr. prs.
Hele ugen
PLATTER & PØLSEBORD
JULEPLATTE
Hvide sild med karrysalat
Æg og tomat med kaviar og rejer
Gravet laks med rævesovs
Fiskefilét med remoulade og citron
Mørbradbøf med bløde løg og rødbede
Andebryst med rødkål
Brie med hjemmelavet kompot
145, - kr
SENSOMMER-/EFTERÅRSPLATTE
Bemærk min. 10. personer.
Hvide sild med karryslat, æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Hakkebøf med bløde løg og surt
Flæskesteg med rødkål
Skinke med italiensk salat
Brie med kompot
130, - kr
PØLSEBORD
7 slags danske og italienske pølser og paté med
hjemmesyltet surt
75, - kr. pr. pax
Oste planke med et udvalg af danske og udenlandske oste med hjemmelavet kompot hjemmebaget brød og knækbrød
89, - kr. pr. pax
Pølse-/oste bord
6 slags italienske og danske pølser, 2 slags paté, 4 slags oste med kompot og frisk frugt
110, - kr
Brød og smør
15, - kr
PLATTE NR. 1
Hvide sild med løg og dild
Æg og tomat pyntet med rejer
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med asparges
Hønsesalat med bacon
Hakkebøf med bløde løg
Brie med kompot
130, - kr
PLATTE NR. 2
Kryddersild med kapers og løg
Tomat med kaviar
Varm røget laks med citroncreme
Karrystegt kyllingebryst med bacon og ananas
Flæskesteg med rødkål
Roastbeef med remoulade og peberrod
Brie med frisk frugt
130, - kr
PLATTE NR. 3
Hvide sild med karrysalat
Æg og tomat pyntet med rejer
Røget ål med purløg og røræg
Parmaskinke med melon
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Mørbradbøf med bløde løg og surt
Ost med frisk frugt
140, - kr
Brød og smør
15, - kr
MORTENS AFTEN
Ud af Huset!
Andesteg med svesker og æble, rødkål , halve æbler med gelè, brune og hvide kartofler, surt og skysovs.
Pris pr. prs. 145, - kr. ved min. 10 kuverter.
Ris a la mande 40, - kr
Gammeldavs æblekage med fløde skum og gelè. 30, - kr
RECEPTIONER
Menu 1
Roulade af røget laks
Bruscetta med parmaskinke og olivenpesto
Blinis med pate og syltede agurker
Sprød bund med blåskimmelost og kompot
Små croissanter med skaldyrssalat
Frugtfad med blandet frugt
85, - kr
Menu 2
Små croissanter med skaldyrssalat
Røget laks på blinis med dildcreme toppe og friskdild
Mini-quiches med baconfyld
Tapers med oliven, feta, lofttørret skinke, syltede hvidløg
Blinis med kaviar og purløgscreme pyntet med rødløg og dild
Dybstegt ostesandwich
Frugtfad med blandet frugt
115, - kr
Menu 3
Små sandwich fyldt med kylling, salatsennept og valnødder
Røget ørredpaté med kapers og løg - hertil hjemmelavet kiks
Blinis med laksemousse og citron
Små kyllingespyd
Kylling-quesadilla med tomatsalsa
Nysted skinke med melon
Brie på ristet rugbrød med bærkompot
Frugtfad med blandet frugt
145, - kr
BRUNCH 1
Morgen Brunch
Lune frikadeller
Små pølser
Bacon
Røræg
Lun leverpostej
Rullepølse, spegepølse og røget skinke
Ostefad med fransk brie, danablu og skære ost
Med frisk frugt
Marmelade: Jordbær og hindbær
Små pandekager
Min. 15 personer
140, - kr pr kuvert
Tilbehør: Morgenbrød og rugbrød og smør 25, - kr
BRUNCH 2
Morgen Brunch
Brunch pølser
Bacon
Røræg med purløg
Røget laks m/ asparges og peberrodscreme
Skaldyrsalat
Lune frikadeller
Lun leverpostej med bacon
Rulle pølse
Ostefad m/ brie, smøreost, skæreost og kompot
Marmelade
Pandekager m/ hasselnødder
Min. 15 personer
160, - kr pr kuvert
Tilbehør: Morgenbrød / Tebirkes og smør 25, - kr
KOLDT BORD 1
Marinerede sild og kryddersild
Æg og tomat pyntet med rejer
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Varmrøget laks med asparges og urtecreme
Kyllingesalat med ananas pyntet med bacon
Lun ribbensteg med rødkål
Frikadeller med surt
Oste fad med kompot og frugt
170 - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
KOLDT BORD 2
Marinerede sild, røde sild og karry sild
Æg og tomat pyntet med kaviar
Fiskefilet med citron og remoulade
Reje fad med mayonnaise pyntet med dild
Røget laks med røræg
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf med svampe og bløde løg
Lun leverpostej med svampe og bacon
Roastbeef med pickles og peberrod
Ost med kompot og frugtsalat
205, - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
KOLDT BORD 3
Hvide sild
Stegte sild m / rå løg
Karrysalat
Æg og tomat pyntet m/ rejer
Røget laks m/ røræg og asparges
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Leverpostej med svampe og bacon
Hakkebøf m/ bløde løg og agurkesalat
Frikadeller med surt
Skinke med røræg
Ostelagkage m/ frugt
195, - kr pr. kuvert
Tilbehør: Brød, smør og fedt 30, - kr
JULE FROKOST UD AF HUSET
Nr. 1
Hvide sild med løgringe og karrysalat
Æg og tomat
Lunstegt fiskefilet med remulade og citron
Grønlangkål med kogt hamburgerryg, kogt medister og brunede kartofler
Frikadeller med rødkål
Lun leverpostej med bacon
Brie med vindruer
175, - kr
Nr. 2
Hjemmelavet karrysild pyntet med løg og kapers
Hvide sild pyntet med løg
Æg og tomat pyntet med rejer
Hjemmelavet gravad laks med rævesovs og dild
Fiskefilet med remoulade og citron
Lun flæskesteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon
Hjemmelavet grønlangkål med brunede kartofler, pølse, hamburgerryg, sennep og hjemmesyltede rødbeder
Ris a la mande med kirsebærsovs
225, - kr
Nr. 3
Hvide sild og oldemors sild
Æg og tomat med kaviar
Fiskefilet med citron og remoulade
Hjemmelavet gravad laks med rævesovs og dild eller Koldrøget laks med røræg
Høns i asparges og tarteletter
Mørbradbøf med bløde løg, hjemmelavet agurkesalat
Hjemmelavet grønlangkål med brunede kartofler, pølse, hamburgerryg , sennep og hjemmesyltede rødbeder
Lun leverpostej med bacon og champignon
Ris a la mande med kirsebærsovs
245, - kr
Tilkøb:
Hjemmelavet karrysild med løgringe
15, - kr
Hjemmelavet dild-sild med purløg
15, - kr
Røget laks med røræg og asparges
40, - kr
Varmrøget laks med urtecreme
45, - kr
Høns i asparges med tarteletter
35, - kr
Lun leverpostej med bacon og champignon
20, - kr
Andesteg med rødkål
40, - kr
Mørbradbøf med agurkesalat
35, - kr
Brød, smør og fedt
25, - kr
Ostefad med frugtsalat
45, - kr
JAGT FROKOST
Dyreragout
Vælg frit mellem kartoffelmos eller ris ved bestilling
Hertil hjemmesyltede rødbeder
120, - kr
Skinkeschnitzel
med ærter, citron, benfri sild, peberrod og kapers. Bernaisesovs og pommes sauté.
110, - kr
Mørbradgryde
Med champignoner, tomat og peberfrugter. Vælg imellem kartoffelmos eller ris ved bestilling.
100, - kr
Kyllingesteg
Persillestegt kyllingesteg med kartofler, agurkesalat og skysovs
100, - kr
Gullasch
Vælg frit mellem kartoffelmos eller ris ved bestilling
Serveres med hjemmesyltede rødbeder
100, - kr
Skipperlabskovs
- med smør, friskhakket purløg og hjemmelavede rødbeder
100, - kr
Stegt flæsk
- med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder
100, - kr
Hakkebøf med spejlæg
Bløde løg, surt og hvide kartofler
85, - kr
Gule ærter med pølse og flæsk
Hertil brød, sennep og surt
95, - kr
Tilbehør, der gør jagtmenuen komplet
Hvide sild og kryddersild
Æg og tomat brød, fedt og smør
30, - kr pr. person
SMØRREBRØD
Specificeret smørrebrød
Æg med rejer, asparges og dild
Æg pyntet med tomat, mayonnaise, bacon og purløg
Æg med rejesalat og citron
Kold fiskefilet med remoulade
Fiskefilet pyntet med rejer, asparges, citron og dild
Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
Roastbeef med koldt kartoffelsalat purløg og tomat
Flæskesteg med rødkål
Leverpostej med bacon og champignon
Oksebryst med peberrodssalat
Dyrlægens natmad
Kyllingepølse med ananas og bacon
Skinke med italiensk salat
Kalvesteg med agurkesalat, sky og tomat
Frikadelle med rødkål
Hønsesalat med asparges, champignon og bacon
Rullepølse med løg og sky
25, - eller 35, - kr pr. stk
Uspec. håndmadder
11, - kr pr stk
Uspec. smørrebrød
20, - kr pr stk
Sild
Hvide (marinerede sild)
Røde (kryddersild m/ æg)
Gule (karrysild m/ æg)
25, - kr pr. stk
Ekstra luksus
Røget laks på franskbrød
Rejer på franskbrød
Mørbradbøf med bløde løg og surt
Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og surt
Hakkebøf med bløde løg og surt
Røget ål på franskbrød med purløg og røræg
35, - kr / stk
40, - kr / stk
Sandwichboller
Stor sandwichbolle med fyld af sprød salat,
karrystegt kyllingebryst med ananas og bacon,
spirer og dressing
Stor sandwichbolle med fyld af røget laks
asparges og dildcreme på bund af sprød salat
50, - kr / stk
Ost
Mellemlagret ost på franskbrød
Stærk ost på franskbrød
20, - kr / stk
Landgangsbrød
35, - kr / stk
BUFFET 1
Forret (Vælg én af følgende)
Hvidvinsdampet laks på sprød salat toppet med rejer, asparges og dild.
Tarteletter med høns i asparges
Tunmusse serveret med rejer, dild og citron. Hertil urtecreme
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret
Dansk helstegt kalvefilet med svampe
Pestomarineret svinefilet
Flødekartofler med hvidløg
Saltstegte små kartofler
Spidskålsalat vendt med mandaringer og nødder
Vintersalat med avocado, soltørrede tomater, syltede rødløg og ovnbagt græskar
Porretærte med bacon
Dessert (Vælg én af følgende)
Frugtstænger
Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme
Chokoladekage med frisk frugt og is
Min. 15. personer
295, - kr for hele buffet 1
BUFFET 2
Forret (Vælg én af følgende)
Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.
Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
Torskesalat lagt med sprød salat, toppet med rejer, dild og citron
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret
Kalvemørbrad med ristede svampe
Brasserede svinekæber i portvin med rodfrugter
Spidskålsalat vendt med ærter, tranebær, nødder og mormordressing
Tomatsalat med grillede peberfrugter, mozarellakugler og krydderurter
Grønkålsalat med æbler, granatæble og feta
Ristede kartofler med salt,
Dessert (Vælg én af følgende)
Efter eget ønske vælges én af følgende desserter:
Chokoladekage med rørt is og frisk frugt
Frugttærte
Islagkage. Serveret med frisk frugt
Min. 15. personer
298, - kr for hele buffet 2
BUFFET 3
Forret (Vælg én af følgende)
Brassolar af tørret okseinderlår med frisk salat, langtidsbagte tomater, parmasan-osteflager, brøndkarse og oliven
Pestomarinerede rejer, vendt med honningmelon og avocado
Røget laks i pandekage på bund af sprød salat, toppet med friske krydderurter og hertil en urtecreme.
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.
Buffet til hovedret
Helstegt dansk oksefilet med svampe
Fyldt kalkunbryst med mozarellaost, basilikum og soltørrede tomater
Stegte kartofler m. sesam
Kartoffeltårn med bacon
Rødbedesalat med feta og brøndkarse
Bønnesalat med bacon og syltede rødløg
Dessert (Vælg én af følgende)
Ostebrædt med brød og kompot
Pandekager med is og frisk frugt
Hindbærmousse med chokolade og flødeskum
Min. 15. personer
298, - kr for hele buffet 3
MENUER ÅRET RUNDT
VARME FORRETTER
Kold røget laks serveret på stuvet spinat toppet med
krydderurter.
75, - kr
Tarteletter med høns i asparges.
65, - kr
Kolde Forretter
Røget svinemørbrad med peberrodcreme på bund af sprød
salat toppe med krydderurter.
75, - kr
Koldrøget laksemousse serveret med grønne asparges,
kryddertang toppet med rejer og dild.
75, - kr
Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango på bund af frisk
ananas pyntet med sprød bacon og brøndkarse.
75, - kr
Torskemousse serveret på bund af sprød salat pynte med rejer,
dild - hertil sennepscreme
75, - kr
Hvidvins dampet laks serveret med rejer og citron på sprød
salat toppet med krydderurter og krebs, hertil dild dressing
75, - kr
Røget andebryst serveret på sprød salat, toppet med
peberrodsskum og krydderurter.
75, - kr
Jordskokkesalat på sprød salat toppet med røget hellefisk.
75, - kr
Dampede grønne og hvide asparges serveret med kaviar og
dressing toppet med krydderurter
75, - kr
Stjerneskud dampet rødspætte og stegt rødspætte på sprød
salat pyntet med rejer, asparges og dild, hertil rød dressing.
75, - kr
Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat
pyntet med små bagte tomater og krydderurter
75, - kr
Tunmousse pyntet med rejer, citron og dild. Hertil dild dressing,
hjemmebagt brød og smør
70, - kr
Mandarinrand med hønsesalat. Hertil hjemmebagt brød
og smør.
70, - kr
Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af
plukket salat toppet med dild, citron og mild sennepsdressing.
75, - kr
Rejecocktail serveret på plukke salat toppe med dild
- hertil rød dressing.
75, - kr
HOVEDRETTER
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, surt og
sødt. Hertil brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsky
140, - kr
Kalvesteg stegt med persille. Hertil gulerødder, bønner og surt.
Hvide kartofler og skysovs
140, - kr
Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og ærter vendt
med bacon, fyldt tomat med peberrodsskum. Hertil hvide kartofler og skysauce.
140, - kr
Krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstidens
grønsager, nødderistede kartofler og pebersauce.
155, - kr
Helstegt kalvemørbrad serveret med ristede svampe, smørdampede grøntsager, små ristede kartofler med krydderurter.
Hertil portvinsjus.
165, - kr
Krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsags timbale og
ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og
tomatsky.
145, - kr
Skindstegt unghanebryst fyldt med persille. Langtidsbagte
tomater, årstidens grøntsager, hvide kartofler og en tomat /
peberfrugts sovs
140, - kr
Pestostegt svinefilet serveret med smørdampet blomkål og
smørstegte grøntsager. Hertil små ristede kartofler og skysovs.
130, - kr
Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt
waldorff salat.og skysovs.
140, - kr
Svinekam med rødkål og halvt æble m/ gelé. Hertil brune og
hvide kartofler, samt skysovs.
135, - kr
Andesteg med rødkål, svesker, brune og hvide kartofler,
½ æble med gele samt and skysovs
135, - kr
Kogt hamburgerryg med blomkål og gulerødder.
Hertil kartofler og aspargessovs.
120, - kr
DESSERTER
Chokolademousse pyntet med frisk frugt og flødeskum.
70, - kr
Hjemmelavet islagkage pyntet med frugter.
70, - kr
Nøddekurv med frisk frugt og is.
70, - kr
Citronfromage serveret i glas pyntet med flødeskum.
65, - kr
Pandekager serveret med hjemmelavet is og syltet skovbær,
smagt til med Grand Marnier.
70, - kr
Osteanretning med 3 slags oste serveret med kompot og frisk
frugt. Hertil hjemmebagt knækbrød.
70, - kr
Rubinsteinerkage med små vandbakkelser.
70, - kr
Jordbærtrifli pyntet med flødeskum.
65, - kr
NATMAD
Tarteletter med grønærter eller høns/kødboller i asparges
sovs eller fiskeboller i hummersovs
70, - kr
Skinke med grønsalat og flutes
60, - kr
Hjemmelavet forloren skildpadde med halve æg
75, - kr
Klar suppe med urter, kød- og melboller
55, - kr
Karrysuppe med fasanbryst og ris
55, - kr
Aspargessuppe med kødboller
55, - kr
Pålægsbræt - 5 slags pålæg med tilbehør
75, - kr
Frikadeller og roastbeef med kold kartoffelsalat
70, - kr
Tærter med fyld af skinke og kylling serveret med mixed salat
75, - kr
Min 15 kurverter
Husmandskost ved min. 10 pakker
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler, surt
og skysovs
Koteletter i fad med løse ris og grøn salat
Skinkegryde med bacon, coctailpølser og
bagt kartoffelmos
Biksemad med spejlæg og rødbeder
Kyllingebryst med karrysovs og ris
80, - kr pr. prs.
Mandag til fredag
Extra luksus husmandskost ved min. 10 prs.
Stegt flæske med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder. Let saltet og røget flæsk. 100, - kr pr.prs.
Mørbradbøf med svampe, bløde løg og surt, hvidekartofler og flødesovs. 100 kr. pr prs.
Skinkeschnitzel med ærter, citron, benfri sild, peberrod og kapers. Bernaisesovs og pommes sauté. 110, - kr pr. prs.
Wienerschnitzel af kalvekød. Ærter og dreng med pommes sauté og skysovs.140, - kr pr. prs.
Mørbradgryde med kartoffelmos og rødbeder. 100, - kr pr. prs.
Hele ugen
PLATTER & PØLSEBORD
JULEPLATTE
Hvide sild med karrysalat
Æg og tomat med kaviar og rejer
Gravet laks med rævesovs
Fiskefilét med remoulade og citron
Mørbradbøf med bløde løg og rødbede
Andebryst med rødkål
Brie med hjemmelavet kompot
145, - kr
SENSOMMER-/EFTERÅRSPLATTE
Bemærk min. 10. personer.
Hvide sild med karryslat, æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Hakkebøf med bløde løg og surt
Flæskesteg med rødkål
Skinke med italiensk salat
Brie med kompot
130, - kr
PØLSEBORD
7 slags danske og italienske pølser og paté med
hjemmesyltet surt
75, - kr. pr. pax
Oste planke med et udvalg af danske og udenlandske oste med hjemmelavet kompot hjemmebaget brød og knækbrød
89, - kr. pr. pax
Pølse-/oste bord
6 slags italienske og danske pølser, 2 slags paté, 4 slags oste med kompot og frisk frugt
110, - kr
Brød og smør
15, - kr
PLATTE NR. 1
Hvide sild med løg og dild
Æg og tomat pyntet med rejer
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med asparges
Hønsesalat med bacon
Hakkebøf med bløde løg
Brie med kompot
130, - kr
PLATTE NR. 2
Kryddersild med kapers og løg
Tomat med kaviar
Varm røget laks med citroncreme
Karrystegt kyllingebryst med bacon og ananas
Flæskesteg med rødkål
Roastbeef med remoulade og peberrod
Brie med frisk frugt
130, - kr
PLATTE NR. 3
Hvide sild med karrysalat
Æg og tomat pyntet med rejer
Røget ål med purløg og røræg
Parmaskinke med melon
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Mørbradbøf med bløde løg og surt
Ost med frisk frugt
140, - kr
Brød og smør
15, - kr
MORTENS AFTEN
Ud af Huset!
Andesteg med svesker og æble, rødkål , halve æbler med gelè, brune og hvide kartofler, surt og skysovs.
Pris pr. prs. 145, - kr. ved min. 10 kuverter.
Ris a la mande 40, - kr
Gammeldavs æblekage med fløde skum og gelè. 30, - kr
RECEPTIONER
Menu 1
Roulade af røget laks
Bruscetta med parmaskinke og olivenpesto
Blinis med pate og syltede agurker
Sprød bund med blåskimmelost og kompot
Små croissanter med skaldyrssalat
Frugtfad med blandet frugt
85, - kr
Menu 2
Små croissanter med skaldyrssalat
Røget laks på blinis med dildcreme toppe og friskdild
Mini-quiches med baconfyld
Tapers med oliven, feta, lofttørret skinke, syltede hvidløg
Blinis med kaviar og purløgscreme pyntet med rødløg og dild
Dybstegt ostesandwich
Frugtfad med blandet frugt
115, - kr
Menu 3
Små sandwich fyldt med kylling, salatsennept og valnødder
Røget ørredpaté med kapers og løg - hertil hjemmelavet kiks
Blinis med laksemousse og citron
Små kyllingespyd
Kylling-quesadilla med tomatsalsa
Nysted skinke med melon
Brie på ristet rugbrød med bærkompot
Frugtfad med blandet frugt
145, - kr
Få et uforpligtende tilbud fra Kettinge Diner Transportable
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.