
Hotel Vojens
Hos Hotel Vojens er du sikret en god mad kvalitet til din fest. Her kan du både få kolde og varmeanretninger, platter eller smørrebrød, eller festmenuer. Står du som virksomhed tilbyder de også mad til din virksomhed. Derudover så lad Hotel Vojens stå for din julefrokost.
Buffet ud af huset 1:
Honningglaseret kalkunbryst
Helstegt oksehøjrebskam
Bayonneskinke
Salatbar ( 8 slags) med dressinger
2 slags kartofler og flutes
159 kr. pr. kuvert
Buffet ud af huset 2:
Kold, kogt laks au Bellevue
Vinbondens mørbrad med druesauce og garniture
Nøddekurv med toppet is og frugt
232 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen buffet
Vælg mindst 7 retter
Kolde retter:
1. 2 slags sild m. karrysalat: Kr. 38,-
2. Gravad laks m. dressing: Kr. 28,-
3. Ørredfilet m. røræg: Kr. 28,-
4. Laks m. pesto og parmesan: Kr. 28,-
5. Lakseterrine m. urtecreme: Kr. 28,-
6. Tunmousse m. rejer: Kr. 28,-
7. Blomkål maskeret m. rejer: Kr. 28,-
8. Kold Bayonneskinke m. grønsagsterrine: Kr. 23,-
9. Sprængt oksebryst m. flødepeberrod: Kr. 28,-
10. Pastasalat: Kr. 23,-
11. Mixed salat m. hjemmebagt flute: Kr. 35,-
Varme retter:
12. Rødspættefilet m. remoulade: Kr. 22,-
13. Urtegratineret fiskefilet: Kr. 28,-
14. Tærter: Kr. 28,-
15. Spareribs m. barbequemarinade: Kr. 32,-
16. Frikadeller m. kartoffelsalat: Kr. 35,-
17. Lille hakkebøf, Italienne: Kr. 32,-
18. ½ nøddestegt kyllingebryst: Kr. 28,-
19. Chili con carne m. rissalat: Kr. 28,-
20. Bayonneskinke m. flødekartofler: Kr. 48,-
21. Pestogratineret oksefilet m. råstegte kartofler: Kr. 68,-
22. Majspandekage m. fyld af okse og salsa: Kr. 32,-
23. Brød og smør: Kr. 12,-
Desserter & Oste:
24. Ostekage m. frugt og kiks: Kr. 32,-
25. Ostebord m. Brie, Gorgonzola, Danablu, frugt og kiks: Kr. 58,-
26. Ostekage og Brie m. frugt og kiks: Kr. 38,-
27. Frugttærter m. fløde: Kr. 32,-
Fra 12 kr. pr. kuvert
BUSINESS LUNCH
½ marineret sildefilet
Engelsk bøf
Gl. Ole m. fedt & sky
188 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv (vælg 3 retter)
1. Christiansø-pigens sild
2. Hjemmelavet fiskefrikadeller
3. Stegte sild i lage
4. Pandestegt fiskefilet
5. Ferskrøget laks
6. Dyrlægens natmad
7. Leverpostej m. bacon & champignon
8. Lille hakkebøf m. spejlæg
9. Lun mørbrad á la creme
10. Roastbeef m. remoulade
11. Dansk brie m. frugt & kiks
12. Friteret Camembert
13. Gorgonzola m. rom
Eller vælg mellem:
1. Stjerneskud: Kr. 98,-
2. Pariserbøf: Kr. 98,-
3. Tatar: Kr. 108,-
4. Capaccio af oksefilet: Kr. 108,-
5. Æggekage m. bacon: Kr. 98,-
6. Den grønne omelet: Kr. 92,-
139 kr. pr. kuvert
Sammensæt Deres egen julefrokost:
1. Marineret sild m. karrysalat: Kr. 20,-
2. Stegte sild m. løgringe og kapers: Kr. 20,-
3. Kryddersild m. løg og æg: Kr. 20,-
4. Gravad laks m. sennepsdressing: Kr. 28,-
5. Røget laks m. krydderurtedressing: Kr. 26,-
6. Lun fiskefilet m. citron og remoulade: Kr. 25,-
7. Blomkål maskeret m. rejer: Kr. 28,-
8. ½ nøddestegt kyllingebryst: Kr. 28,-
9. Sylte og surrib m. sennep og rødbeder: Kr. 26,-
10. Roastbeef m. garniture: Kr. 28,-
11. Mixed salat m. dressinger: Kr. 28,-
12. Tærter: Kr. 28,-
13. Lun leverpostej m. champignon og bacon: Kr. 26,-
14. Frikadeller m. gammeldaws hvidkål: Kr. 28,-
15. Ribbensteg m. rødkål: Kr. 28,-
16. Hamburgerryg og pølse m. grønlangkål: Kr. 48,-
17. And m. rødkål: Kr. 48,-
18. Ris á la mande m. kirsebærsauce: Kr. 28,-
19. Brie m. frisk frugt og kiks: Kr. 28,-
20. Gorgonzola m. løg og sky: Kr. 28,-
21. Ostekage m. frugt: Kr. 32,-
22. Brød, fedt og smør: Kr. 12,-
Fra 12 kr. pr. kuvert
Buffet ud af huset 1:
Honningglaseret kalkunbryst
Helstegt oksehøjrebskam
Bayonneskinke
Salatbar ( 8 slags) med dressinger
2 slags kartofler og flutes
159 kr. pr. kuvert
Buffet ud af huset 2:
Kold, kogt laks au Bellevue
Vinbondens mørbrad med druesauce og garniture
Nøddekurv med toppet is og frugt
232 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen buffet
Vælg mindst 7 retter
Kolde retter:
1. 2 slags sild m. karrysalat: Kr. 38,-
2. Gravad laks m. dressing: Kr. 28,-
3. Ørredfilet m. røræg: Kr. 28,-
4. Laks m. pesto og parmesan: Kr. 28,-
5. Lakseterrine m. urtecreme: Kr. 28,-
6. Tunmousse m. rejer: Kr. 28,-
7. Blomkål maskeret m. rejer: Kr. 28,-
8. Kold Bayonneskinke m. grønsagsterrine: Kr. 23,-
9. Sprængt oksebryst m. flødepeberrod: Kr. 28,-
10. Pastasalat: Kr. 23,-
11. Mixed salat m. hjemmebagt flute: Kr. 35,-
Varme retter:
12. Rødspættefilet m. remoulade: Kr. 22,-
13. Urtegratineret fiskefilet: Kr. 28,-
14. Tærter: Kr. 28,-
15. Spareribs m. barbequemarinade: Kr. 32,-
16. Frikadeller m. kartoffelsalat: Kr. 35,-
17. Lille hakkebøf, Italienne: Kr. 32,-
18. ½ nøddestegt kyllingebryst: Kr. 28,-
19. Chili con carne m. rissalat: Kr. 28,-
20. Bayonneskinke m. flødekartofler: Kr. 48,-
21. Pestogratineret oksefilet m. råstegte kartofler: Kr. 68,-
22. Majspandekage m. fyld af okse og salsa: Kr. 32,-
23. Brød og smør: Kr. 12,-
Desserter & Oste:
24. Ostekage m. frugt og kiks: Kr. 32,-
25. Ostebord m. Brie, Gorgonzola, Danablu, frugt og kiks: Kr. 58,-
26. Ostekage og Brie m. frugt og kiks: Kr. 38,-
27. Frugttærter m. fløde: Kr. 32,-
Fra 12 kr. pr. kuvert
BUSINESS LUNCH
½ marineret sildefilet
Engelsk bøf
Gl. Ole m. fedt & sky
188 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv (vælg 3 retter)
1. Christiansø-pigens sild
2. Hjemmelavet fiskefrikadeller
3. Stegte sild i lage
4. Pandestegt fiskefilet
5. Ferskrøget laks
6. Dyrlægens natmad
7. Leverpostej m. bacon & champignon
8. Lille hakkebøf m. spejlæg
9. Lun mørbrad á la creme
10. Roastbeef m. remoulade
11. Dansk brie m. frugt & kiks
12. Friteret Camembert
13. Gorgonzola m. rom
Eller vælg mellem:
1. Stjerneskud: Kr. 98,-
2. Pariserbøf: Kr. 98,-
3. Tatar: Kr. 108,-
4. Capaccio af oksefilet: Kr. 108,-
5. Æggekage m. bacon: Kr. 98,-
6. Den grønne omelet: Kr. 92,-
139 kr. pr. kuvert
Sammensæt Deres egen julefrokost:
1. Marineret sild m. karrysalat: Kr. 20,-
2. Stegte sild m. løgringe og kapers: Kr. 20,-
3. Kryddersild m. løg og æg: Kr. 20,-
4. Gravad laks m. sennepsdressing: Kr. 28,-
5. Røget laks m. krydderurtedressing: Kr. 26,-
6. Lun fiskefilet m. citron og remoulade: Kr. 25,-
7. Blomkål maskeret m. rejer: Kr. 28,-
8. ½ nøddestegt kyllingebryst: Kr. 28,-
9. Sylte og surrib m. sennep og rødbeder: Kr. 26,-
10. Roastbeef m. garniture: Kr. 28,-
11. Mixed salat m. dressinger: Kr. 28,-
12. Tærter: Kr. 28,-
13. Lun leverpostej m. champignon og bacon: Kr. 26,-
14. Frikadeller m. gammeldaws hvidkål: Kr. 28,-
15. Ribbensteg m. rødkål: Kr. 28,-
16. Hamburgerryg og pølse m. grønlangkål: Kr. 48,-
17. And m. rødkål: Kr. 48,-
18. Ris á la mande m. kirsebærsauce: Kr. 28,-
19. Brie m. frisk frugt og kiks: Kr. 28,-
20. Gorgonzola m. løg og sky: Kr. 28,-
21. Ostekage m. frugt: Kr. 32,-
22. Brød, fedt og smør: Kr. 12,-
Fra 12 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Hotel Vojens
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.