
Christines Køkken
Christines køkken tilbyder et bredt udvalg af mad ud af huset til alle lejlighederne. Christines køkken går meget op i at servere god mad, der er lavet ordentlig til en god pris, som bliver leveret til din fest.
Julefrokost 2018
Hvide og røde sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte fra havnens fiskehus, hertil grov remoulade og citron.
Lun leverpostej med bacon og svampe hertil rødbeder.
Tarteletter med høns i asparges.
Medister med hjemmelavet rødkål.
Mørbradbøffer i flødesauce.
Spidskålsalat med årstidens frugt.
Ris a’la mande hertil kirsebærsauce.
Brie og gorgonzola med hyben/æblekompot og druer.
Rugbrød, kiks, smør.
TILKØB
- Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise.
- Roastbeef med remoulade, pickles og peberrod.
- Øl-braiserede svinekæber.
- Julens ostekage med appelsin.
Kr. 25,00 pr. stk. pr. person
Fra 149 kr. pr. kuvert
1., 2. og 3. juledag
OBS: Minimum 10 personer
Hvide og røde sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte fra havnens fiskehus, hertil grov remoulade og citron.
Bagt laks med rejer og årstidens garniture.
Hønsesalat med bacon.
Lun leverpostej med svampe og rødbeder.
Frikadeller med rødkål.
Ostefad med 3 slags ost, sødt og salt.
Julebrownie med vaniljeskyr.
Rugbrød, flutes, kiks, smør.
150 kr. pr. kuvert
Festmenu 1
Forret
- Røget lakserose på agurkedip, Tigerrejer på spyd, Serrano skinke i tortillapandekage med cremet og smagfuldt fyld. Hertil Bruchetta.
Hovedret
- Helstegt oksemørbrad i skiver.
- Petit kartofler på spyd med bacon svøb.
- Gulerødder, asparges, grillede peberfrugter og forårsløg med birkes og ristede sesam i olie/eddike dressing.
- Ristede svampe, med rødløg og råsyltet rabarber.
- Rødvin sauce.
Dessert
- Fyldig chokoladekage serveret med Vanilje is og hindbærsorbet, hertil friske bær.
285 kr. pr. kuvert
Festmenu 2
Velkomst
- Velkomst sandwich anbefales ved lang ventetid til spisning f.eks. ved bryllup.
Forret
- Rimmet lavbagt laks på bund af dild salat med citron vinaigrette, hertil granatæble og hjemmebagt brød.
Mellemret
- Bresaola i tynde skiver med olivenolie, parmesanost, ristede pinjekerner og friske grønne asparges, hertil bruchetta.
Hovedret
- Helstegt oksefilet i skiver.
- Petit kartofler i citron og rosmarin marinade.
- Oste gratinerede fyldte tomater med pesto.
- Salat med spæde blade, marineret bulgur, feta, persille, jordbær og honning ristede nødder.
- Rødvin/skysauce.
Dessert
- Bagt chokolade fondant med vanilje is og friske hindbær, hertil et lille glas med basilikums pannacotta med rabarberkompot og makroner.
345 kr. pr. kuvert
Buffet 1
OBS: Minimum 20 personer.
Forret
- Kyllingesouffle med ristede bøgehatte, syltede hyben, tomatmarmelade og mizunasalat.
- Spinat roulade med varmrøget lakserilette med årstidens garniture.
- Hjemmebagt foccacia, smør og urtedressing.
Hovedret
- Helstegt oksefilet.
- Braiseret unghane i cremet rosmarin sauce.
- Krydret filet af gris.
- Halve bagte kartofler med nødde og citrus gremolata.
- Flødekartofler med urter.
- Crispy salat med bønner, bagte løg, hvidløgsbagte tomater, feta og saltbagte græskarkerner.
- Marineret broccolisalat med æbler og sprød bacon.
- Bulgursalat med marinerede champignon og grillet grønt.
- Sauce.
Dessert
- Islagkage med 3 slags is på nøddebund.
- Mazarinkage med blåbær, hertil vanilje is.
- Frisk frugt på fad.
249 kr. pr. kuvert
Buffet 2
OBS: Minimum 20 personer
Forret
- Serranoskinke på små salater med parmesan og grov salsa af, oliven, soltørret tomat og artiskok.
- Varmrøget laks på fennikel, ærte og æblesalat.
- Hjemmebagt kartoffel foccacia med havsalat og rosmarin
- Smør og dressing.
Hovedret
- Kalveculotte ala gremolata.
- Mørbrad i sauce med rosmarin, tomat og fløde.
- Kalkuncuvette med timian.
- Chunks af bagekartoffel med grønt.
- Klassiske flødekartofler.
- Tomatsalat med mini mozzarella, rødløg, oliven og rucola.
- Cous cous salat med grillet grønt og grove crutoner.
- Tzatiziki.
Dessert
- Passions cheese cake med chokolade bisquit bund.
- Hjemmelavede pandekager med hasselnødder, hertil vanilje is og abrikos kompot.
- Frisk frugt på fad.
250 kr. pr. kuvert
Tapas
OBS: Minimum 20 personer.
Kyllingesoufflé på marineret rucola, marinerede bøgehatte og ristede pinjekerner.
Lavbagt laks med æble og fennikelsalat.
Scampi på små salater med aioli.
Bruschetta med lag af grillede aubergine, squash, peber og
langtidsbagt tomat, samt mozzarella og pesto.
Serrano med brændte figner, saltede mandler og parmesan
Små græske frikadeller og marineret bulgursalat, serveret med tzatziki.
Ostebord med unika gammel knas, fyldt brie og kornblomst fra Thise, serveret med sødt og salt.
Pesto, hummus og hjemmebagt foccacia.
169 kr. pr. kuvert
Julefrokost 2018
Hvide og røde sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte fra havnens fiskehus, hertil grov remoulade og citron.
Lun leverpostej med bacon og svampe hertil rødbeder.
Tarteletter med høns i asparges.
Medister med hjemmelavet rødkål.
Mørbradbøffer i flødesauce.
Spidskålsalat med årstidens frugt.
Ris a’la mande hertil kirsebærsauce.
Brie og gorgonzola med hyben/æblekompot og druer.
Rugbrød, kiks, smør.
TILKØB
- Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise.
- Roastbeef med remoulade, pickles og peberrod.
- Øl-braiserede svinekæber.
- Julens ostekage med appelsin.
Kr. 25,00 pr. stk. pr. person
Fra 149 kr. pr. kuvert
1., 2. og 3. juledag
OBS: Minimum 10 personer
Hvide og røde sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte fra havnens fiskehus, hertil grov remoulade og citron.
Bagt laks med rejer og årstidens garniture.
Hønsesalat med bacon.
Lun leverpostej med svampe og rødbeder.
Frikadeller med rødkål.
Ostefad med 3 slags ost, sødt og salt.
Julebrownie med vaniljeskyr.
Rugbrød, flutes, kiks, smør.
150 kr. pr. kuvert
Festmenu 1
Forret
- Røget lakserose på agurkedip, Tigerrejer på spyd, Serrano skinke i tortillapandekage med cremet og smagfuldt fyld. Hertil Bruchetta.
Hovedret
- Helstegt oksemørbrad i skiver.
- Petit kartofler på spyd med bacon svøb.
- Gulerødder, asparges, grillede peberfrugter og forårsløg med birkes og ristede sesam i olie/eddike dressing.
- Ristede svampe, med rødløg og råsyltet rabarber.
- Rødvin sauce.
Dessert
- Fyldig chokoladekage serveret med Vanilje is og hindbærsorbet, hertil friske bær.
285 kr. pr. kuvert
Festmenu 2
Velkomst
- Velkomst sandwich anbefales ved lang ventetid til spisning f.eks. ved bryllup.
Forret
- Rimmet lavbagt laks på bund af dild salat med citron vinaigrette, hertil granatæble og hjemmebagt brød.
Mellemret
- Bresaola i tynde skiver med olivenolie, parmesanost, ristede pinjekerner og friske grønne asparges, hertil bruchetta.
Hovedret
- Helstegt oksefilet i skiver.
- Petit kartofler i citron og rosmarin marinade.
- Oste gratinerede fyldte tomater med pesto.
- Salat med spæde blade, marineret bulgur, feta, persille, jordbær og honning ristede nødder.
- Rødvin/skysauce.
Dessert
- Bagt chokolade fondant med vanilje is og friske hindbær, hertil et lille glas med basilikums pannacotta med rabarberkompot og makroner.
345 kr. pr. kuvert
Buffet 1
OBS: Minimum 20 personer.
Forret
- Kyllingesouffle med ristede bøgehatte, syltede hyben, tomatmarmelade og mizunasalat.
- Spinat roulade med varmrøget lakserilette med årstidens garniture.
- Hjemmebagt foccacia, smør og urtedressing.
Hovedret
- Helstegt oksefilet.
- Braiseret unghane i cremet rosmarin sauce.
- Krydret filet af gris.
- Halve bagte kartofler med nødde og citrus gremolata.
- Flødekartofler med urter.
- Crispy salat med bønner, bagte løg, hvidløgsbagte tomater, feta og saltbagte græskarkerner.
- Marineret broccolisalat med æbler og sprød bacon.
- Bulgursalat med marinerede champignon og grillet grønt.
- Sauce.
Dessert
- Islagkage med 3 slags is på nøddebund.
- Mazarinkage med blåbær, hertil vanilje is.
- Frisk frugt på fad.
249 kr. pr. kuvert
Buffet 2
OBS: Minimum 20 personer
Forret
- Serranoskinke på små salater med parmesan og grov salsa af, oliven, soltørret tomat og artiskok.
- Varmrøget laks på fennikel, ærte og æblesalat.
- Hjemmebagt kartoffel foccacia med havsalat og rosmarin
- Smør og dressing.
Hovedret
- Kalveculotte ala gremolata.
- Mørbrad i sauce med rosmarin, tomat og fløde.
- Kalkuncuvette med timian.
- Chunks af bagekartoffel med grønt.
- Klassiske flødekartofler.
- Tomatsalat med mini mozzarella, rødløg, oliven og rucola.
- Cous cous salat med grillet grønt og grove crutoner.
- Tzatiziki.
Dessert
- Passions cheese cake med chokolade bisquit bund.
- Hjemmelavede pandekager med hasselnødder, hertil vanilje is og abrikos kompot.
- Frisk frugt på fad.
250 kr. pr. kuvert
Tapas
OBS: Minimum 20 personer.
Kyllingesoufflé på marineret rucola, marinerede bøgehatte og ristede pinjekerner.
Lavbagt laks med æble og fennikelsalat.
Scampi på små salater med aioli.
Bruschetta med lag af grillede aubergine, squash, peber og
langtidsbagt tomat, samt mozzarella og pesto.
Serrano med brændte figner, saltede mandler og parmesan
Små græske frikadeller og marineret bulgursalat, serveret med tzatziki.
Ostebord med unika gammel knas, fyldt brie og kornblomst fra Thise, serveret med sødt og salt.
Pesto, hummus og hjemmebagt foccacia.
169 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Christines Køkken
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.