
Bistroteket
Her er stemningen og maden uprætentiøs og personlig.
Vi lader os ikke styre af nordiske tendenser, franske fornemmelser eller spansk temperament.
Vi følger ingen dogmer, ingen pop og plastic – bare ren velsmag.
Vi er helt tossede med duften af smør og nyklippet græs,
friske dejlige fisk der dufter af hav, grøntsager ny høstet fra marken, møre bøffe og glade gæster
Lille Hapsebrættet
3 slags charcuterie
2 slags god ost
2 slags dippe dyp
Gode oliven
Brød
115 kr. pr. kuvert
Ekstra haps haps
Saltmandler og Rugchips med dip
Sprød Toast med cremet hønsesalat
Sprød Toast med rosa okse og trøffelmayo
Sprød Toast med røget laks
25kr pr. stk
Den Gode Nemme, til fødselsdag, familiehygge eller fest
Rimmet hvid fisk med syrnet fløde, grøn olie, maltcrumble og sprød frisse
Stegt carpaccio af kalv med trøffelmayo, tør ost og sprød frisse
Rosastegt kalvefilet med kartoffel gratin, svampesauce og grønne bønner i vinaigrette
Stegt unghanebryst, varm perlebygsalat med svampe, supreme sauce og årstidens grønt
Vanilje panna cotta med knas og kompot af årstidens frugt
3 gode oste med sødt og sprødt
3 retter Valgfri forret, hovedret og dessert – 295 kr pr person
4 retter 2 valgfri forretter ell. desserter og 1 hovedret 345 kr pr person
Kold Buffet
Rosa okse i tynde skiver, parmesan, trøffelmayo og salat
Laks med sprøde urter
Kyllingesalat cæsarstyle
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinegrette
To slags gode oste med sødt
Vaniljepannacotta med knas
315 kr. pr. kuvert
Varm buffet
Hjemmerøget færøsk laks med sprøde urter
Sæsonens grønt som kold salat med krydderurter, saltmandler og salt ost
Porchetta af gris rullet med krydderurter
Rosastegt kalvefilet
Flødebagte kartofler
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
Chokoladebrownie med karamel, frugt og knas
Langtidshævet Hvedebrød
395 kr. pr. kuvert
Sommerbuffet
Saftige pilselv rejer med frisk citron og aioli
Varmrøget fisk med radiser, grønne ærter og rygeost
Stegt unghane med timian og citrusskal
Rosastegt oksecuvette med bagte løg og balsamico
Salat af agurk, salt ost og dild
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
Kold kartoffelsalat med krydderurter og sennepsmarinade
Langtidshævet Hvedebrød
Koldskålspannacotta med bær og knas
450 kr. pr. kuvert
Vinterbuffet
Tørret skinke med sprød salat vendt I honning vinagrette
Grillet rød tun med tomatmayo og urter
Rødvinsbraisseret hane i kraftig sauce
Rosastegt oksetyksteg med rosmarin og små løg
Lun perlebygssalat med ristede svampe
Blomkål med saltede mandler og tørrede tranebær
Bagte rødder med persillepesto og hasselnødder
Langtidshævet Hvedebrød
Mørk chokolademousse med citrusfrugter og knas
450 kr. pr. kuvert
OBS.
Alt anrettes på fade, varmretten i alubakker, dog skal varme kødstykker skæres ved servering. Det er muligt at få anrettet på vores porcelænsfade man selv returnerer til restauranten, eller neutral engangsservice der kan smides ud.
Maden afhentes i Rosengade 2. Eller leveres indenfor 10km for 350kr
Den Gode Nemme, og alle buffeter skal bestilles 5 dage inden.
Vi forbeholder os ret til at melde udsolgt
Tilkøb af kok 350kr I timen
Takeaway Jul 2018
Rødbede-gravad færøsk laks
Marinerede urter ala Waldorf
Stegt carpaccio – estragon – mandler
Confiteret andelår
Cremet kartoffel
Sprød kål med vinterfrugt og knas
Vaniljepannacotta med risflager og kirsebær i variation
Tilkøb 45 kr pr ret:
Julesild med kaperscreme og rugbrød
Rørt rejesalat med dild og agurk
2 gode oste med sødt og sprødt
Hjemmebagt hvedebrød og smør 15kr
345 kr. pr. kuvert
Lille Hapsebrættet
3 slags charcuterie
2 slags god ost
2 slags dippe dyp
Gode oliven
Brød
115 kr. pr. kuvert
Ekstra haps haps
Saltmandler og Rugchips med dip
Sprød Toast med cremet hønsesalat
Sprød Toast med rosa okse og trøffelmayo
Sprød Toast med røget laks
25kr pr. stk
Den Gode Nemme, til fødselsdag, familiehygge eller fest
Rimmet hvid fisk med syrnet fløde, grøn olie, maltcrumble og sprød frisse
Stegt carpaccio af kalv med trøffelmayo, tør ost og sprød frisse
Rosastegt kalvefilet med kartoffel gratin, svampesauce og grønne bønner i vinaigrette
Stegt unghanebryst, varm perlebygsalat med svampe, supreme sauce og årstidens grønt
Vanilje panna cotta med knas og kompot af årstidens frugt
3 gode oste med sødt og sprødt
3 retter Valgfri forret, hovedret og dessert – 295 kr pr person
4 retter 2 valgfri forretter ell. desserter og 1 hovedret 345 kr pr person
Kold Buffet
Rosa okse i tynde skiver, parmesan, trøffelmayo og salat
Laks med sprøde urter
Kyllingesalat cæsarstyle
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinegrette
To slags gode oste med sødt
Vaniljepannacotta med knas
315 kr. pr. kuvert
Varm buffet
Hjemmerøget færøsk laks med sprøde urter
Sæsonens grønt som kold salat med krydderurter, saltmandler og salt ost
Porchetta af gris rullet med krydderurter
Rosastegt kalvefilet
Flødebagte kartofler
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
Chokoladebrownie med karamel, frugt og knas
Langtidshævet Hvedebrød
395 kr. pr. kuvert
Sommerbuffet
Saftige pilselv rejer med frisk citron og aioli
Varmrøget fisk med radiser, grønne ærter og rygeost
Stegt unghane med timian og citrusskal
Rosastegt oksecuvette med bagte løg og balsamico
Salat af agurk, salt ost og dild
Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
Kold kartoffelsalat med krydderurter og sennepsmarinade
Langtidshævet Hvedebrød
Koldskålspannacotta med bær og knas
450 kr. pr. kuvert
Vinterbuffet
Tørret skinke med sprød salat vendt I honning vinagrette
Grillet rød tun med tomatmayo og urter
Rødvinsbraisseret hane i kraftig sauce
Rosastegt oksetyksteg med rosmarin og små løg
Lun perlebygssalat med ristede svampe
Blomkål med saltede mandler og tørrede tranebær
Bagte rødder med persillepesto og hasselnødder
Langtidshævet Hvedebrød
Mørk chokolademousse med citrusfrugter og knas
450 kr. pr. kuvert
OBS.
Alt anrettes på fade, varmretten i alubakker, dog skal varme kødstykker skæres ved servering. Det er muligt at få anrettet på vores porcelænsfade man selv returnerer til restauranten, eller neutral engangsservice der kan smides ud.
Maden afhentes i Rosengade 2. Eller leveres indenfor 10km for 350kr
Den Gode Nemme, og alle buffeter skal bestilles 5 dage inden.
Vi forbeholder os ret til at melde udsolgt
Tilkøb af kok 350kr I timen
Takeaway Jul 2018
Rødbede-gravad færøsk laks
Marinerede urter ala Waldorf
Stegt carpaccio – estragon – mandler
Confiteret andelår
Cremet kartoffel
Sprød kål med vinterfrugt og knas
Vaniljepannacotta med risflager og kirsebær i variation
Tilkøb 45 kr pr ret:
Julesild med kaperscreme og rugbrød
Rørt rejesalat med dild og agurk
2 gode oste med sødt og sprødt
Hjemmebagt hvedebrød og smør 15kr
345 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Bistroteket
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.