
Anlægspavillonen
Hos Anlægspavillonen er det muligt at sammensætte din egen middag eller tage vælge en af de faste menuer. Anlægspavillonen går op i at serverer et lækkert og smagfuldt måltid fra deres 1. klasses køkken.
Månedsmenu
Forret
Letrøget lakse tatar m. grønne urter, citrus creme og brød.
eller
Sprængt røget andebryst m. rodfrugter og ryste ribs
Hovedret
Kalve culotte m. ristede svampe & glace
hertil dagens kartoffel & sensommer grønt.
eller
Persille bagt rødtunge filet m. riesling sauce
hertil dagens kartoffel & sensommer grønt.
Dessert
Vanilje parfait rullet i fragilité hertil syltede sensommer bær
2 Retter 200, 3 retter 250 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet
OBS: minimum 50 kuverter
Krydret gulerodssuppe i shots glas á kr. 15,00
Røget laks med hytteost og krydderurter i sylte glas á kr. 20,00
Stegt scampi med hvidløg og chili på pind á kr. 20,00
Spicy tun mousse i små Margrethe skåle á kr. 20,00
Butterdejsskalle med røget laksemousse á kr. 18,00
Små kartofler vendt i persillepesto med knas á kr. 15,00
Røget andebryst med aioli på ristet rugbrød á kr. 20,00
Serano-skinke med melon á kr. 18,00
Lille løgtærte tilsmagt med karry á kr. 15,00
Bruchetta med ristet bacon á kr. 15,00
Krydderstegt kylling med syltede tomater á kr. 15,00
Tortillas med tomat-flødeost, rucola & parma-skinke á kr. 20,00
Chokolade bombe á kr. 18,00
Kransekage-kugler á kr. 15,00
Æblekage med vanilje creme i små glas á kr. 20,00
Røget brie med abrikoser i salvie á kr. 18,00
Udvælg selv af ovenstående dog minimum 6 forskellige.
Sensommer / efterårsbuffet
BS: Minimum 15 kuverter
Buffet
- Bagt skærising filet m. urter og riesling sauce
- Carpaccio af kalv m. parmesan og kapers
- Sprængt andebryst m. rysteribs
- Australsk oke stegt m. hvidløg og timian
- Porretærte
- Kartofler i det grønne
Det søde
- Rabarber trifli m. creme af vanilje og hvid chokolade
- Fyldt chokoladeæg lagt på mazarin kage
Hjemmebagt brød, aioli og oliven tapenade á 20,00 kr. pr. kuvert
278 kr. pr. kuvert
Julefrokost
OBS: minimum 10 kuverter
Det kolde
- Marineret sild med karry salat 25,- kr.
- Julesild med løg og kapers 25,- kr.
- Gravad laks med senneps dressing 40,- kr.
- Pavillonens hjemmerøgede laks m. urte creme 40,- kr.
- Æg og rejer med mayonnaise og citron 30,- kr.
- Hjemmelavet rullepølse med sky og løg 25,- kr.
- Gammeldags sylte m. sennep og rødbeder 20,- kr.
- Hjemmelavet hønsesalat tilsmagt m. karry 25,- kr.
- Sprængt røget andebryst m. syltede abrikoser 30,- kr.
Det lune
- Fiskefilet med remoulade og citron 25,- kr.
- Frikadeller med hjemmelavet rødkål 25,- kr
- Tarteletter m. høns i asparges 30,- kr.
- Leverpostej m. champignon og bacon 20,- kr.
- Stegt andelår m. hjemmelavet rødkål 40,- kr.
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 30,- kr.
- Mørbrad m. løg og champignon a la creme 40,- kr.
Dessert
- Kransekage kugler pr. stk. 8,- kr.
- 3 slags oste m. hjemmesylt og kiks 45,- kr.
- Ris a la mande med kirsebær sauce 30,- kr.
Brød & smør 15,- kr.
Bestil mindst 7 ting
Det kolde er smukt anrettet i skåle og på fade, så det hele er klar til at sætte på et veldækket julebord.
Det lune er klar til at sætte i ovnen og vejledning medfølger.
Servicen skal afleveres rengjort i de følgende dage.
Nytårsmenu
OBS: Minimum 2 personer
Forret
- Fiske suppe *bagt torsk - bacon - brunoir af urter - brød
Mellemret
- Skalstegt tun *ærte puré - soya m. sesam - knas - brød
Hovedret
- Oksemørbrad som tournados *peber sauce - vintergrønt - knust kartoffel
Dessert
- Vanilje parfait & brombær sorbet i chokoladeskål *mazarin kage m. brombær - amaretto fromage - chokolade æg
Kransekage
- Vores hjemmelavede kransekage kugler ( 2 stk pr. person) til champagnen
448 kr. pr. kuvert
Månedsmenu
Forret
Letrøget lakse tatar m. grønne urter, citrus creme og brød.
eller
Sprængt røget andebryst m. rodfrugter og ryste ribs
Hovedret
Kalve culotte m. ristede svampe & glace
hertil dagens kartoffel & sensommer grønt.
eller
Persille bagt rødtunge filet m. riesling sauce
hertil dagens kartoffel & sensommer grønt.
Dessert
Vanilje parfait rullet i fragilité hertil syltede sensommer bær
2 Retter 200, 3 retter 250 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet
OBS: minimum 50 kuverter
Krydret gulerodssuppe i shots glas á kr. 15,00
Røget laks med hytteost og krydderurter i sylte glas á kr. 20,00
Stegt scampi med hvidløg og chili på pind á kr. 20,00
Spicy tun mousse i små Margrethe skåle á kr. 20,00
Butterdejsskalle med røget laksemousse á kr. 18,00
Små kartofler vendt i persillepesto med knas á kr. 15,00
Røget andebryst med aioli på ristet rugbrød á kr. 20,00
Serano-skinke med melon á kr. 18,00
Lille løgtærte tilsmagt med karry á kr. 15,00
Bruchetta med ristet bacon á kr. 15,00
Krydderstegt kylling med syltede tomater á kr. 15,00
Tortillas med tomat-flødeost, rucola & parma-skinke á kr. 20,00
Chokolade bombe á kr. 18,00
Kransekage-kugler á kr. 15,00
Æblekage med vanilje creme i små glas á kr. 20,00
Røget brie med abrikoser i salvie á kr. 18,00
Udvælg selv af ovenstående dog minimum 6 forskellige.
Sensommer / efterårsbuffet
BS: Minimum 15 kuverter
Buffet
- Bagt skærising filet m. urter og riesling sauce
- Carpaccio af kalv m. parmesan og kapers
- Sprængt andebryst m. rysteribs
- Australsk oke stegt m. hvidløg og timian
- Porretærte
- Kartofler i det grønne
Det søde
- Rabarber trifli m. creme af vanilje og hvid chokolade
- Fyldt chokoladeæg lagt på mazarin kage
Hjemmebagt brød, aioli og oliven tapenade á 20,00 kr. pr. kuvert
278 kr. pr. kuvert
Julefrokost
OBS: minimum 10 kuverter
Det kolde
- Marineret sild med karry salat 25,- kr.
- Julesild med løg og kapers 25,- kr.
- Gravad laks med senneps dressing 40,- kr.
- Pavillonens hjemmerøgede laks m. urte creme 40,- kr.
- Æg og rejer med mayonnaise og citron 30,- kr.
- Hjemmelavet rullepølse med sky og løg 25,- kr.
- Gammeldags sylte m. sennep og rødbeder 20,- kr.
- Hjemmelavet hønsesalat tilsmagt m. karry 25,- kr.
- Sprængt røget andebryst m. syltede abrikoser 30,- kr.
Det lune
- Fiskefilet med remoulade og citron 25,- kr.
- Frikadeller med hjemmelavet rødkål 25,- kr
- Tarteletter m. høns i asparges 30,- kr.
- Leverpostej m. champignon og bacon 20,- kr.
- Stegt andelår m. hjemmelavet rødkål 40,- kr.
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 30,- kr.
- Mørbrad m. løg og champignon a la creme 40,- kr.
Dessert
- Kransekage kugler pr. stk. 8,- kr.
- 3 slags oste m. hjemmesylt og kiks 45,- kr.
- Ris a la mande med kirsebær sauce 30,- kr.
Brød & smør 15,- kr.
Bestil mindst 7 ting
Det kolde er smukt anrettet i skåle og på fade, så det hele er klar til at sætte på et veldækket julebord.
Det lune er klar til at sætte i ovnen og vejledning medfølger.
Servicen skal afleveres rengjort i de følgende dage.
Nytårsmenu
OBS: Minimum 2 personer
Forret
- Fiske suppe *bagt torsk - bacon - brunoir af urter - brød
Mellemret
- Skalstegt tun *ærte puré - soya m. sesam - knas - brød
Hovedret
- Oksemørbrad som tournados *peber sauce - vintergrønt - knust kartoffel
Dessert
- Vanilje parfait & brombær sorbet i chokoladeskål *mazarin kage m. brombær - amaretto fromage - chokolade æg
Kransekage
- Vores hjemmelavede kransekage kugler ( 2 stk pr. person) til champagnen
448 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Anlægspavillonen
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.