Frokostordning i Vejle​

De seneste par år er cateringbranchen blevet budt velkommen med åbne arme af danskerne. Mad ud af huset er blevet utrolig populært blandt mange, og det samme gælder for frokostordninger hos virksomheder. En frokostordning er en investering i din virksomhed såvel som dine ansatte. Typisk benyttes frokostordning enten til daglig bespisning af alle ansatte eller til særlige arrangementer såsom møder eller receptioner, der finder sted i virksomheden. Her har maden til formål at skabe en god oplevelse for de deltagende og sætte den rette stemning. Hos Le Menu hjælper vi dig med at skabe overblik over alle cateringleverandører nær Vejle, så du hurtigt kan finde den rette leverandør og menu til frokostordningen. Find frokostordning i Vejle her!

Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af Vejles bedste restauranter

 • Vælg venligst et tal større end eller samme som 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Eller se vores udvalg her

 • Brix Catering

  Ib Spang Olsens Gade 17, 8200 Århus N
  3 retters bryllupskage Bryllupsmenu Buffet Dansk Festmad Frokostordning Julemad Klassisk Nordisk Økologi
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   10
 • Din Madpartner

  Fredericiavej 441, 7080 Skærup
  Dansk Julemenu Nordisk Spansk
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15
 • Deli Deluxe

  Eskebæk Plads 6, 8660 Skanderborg
  Dansk Frokostordning
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15
 • Unik catering

  Fynsvej 60 B, 5500 Middelfart
  Buffet Julefrokost Konfirmation Sæsonmenu
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15

Find den rette frokostordning i Vejle

En god frokostordning er med til at gøre pausen til dagens højdepunkt og vil uden tvivl være til stor glæde for alle medarbejdere. Det kan imidlertid være svært at finde hoved og hale i, hvordan man finder den rette frokostordning. Hos Le Menu har vi dog gjort det utrolig let for dig, og det har faktisk aldrig været lettere at sammensætte den helt rette frokostordning til jeres virksomhed.

 

Hos os har vi samlet alle Danmarks cateringleverandører på én database. Vi hjælper dig altså med at skabe overblik over de utrolig mange muligheder i cateringverdenen. Du kan segmentere søgningen, så du kun får tilbud, der passer til frokostbudgettet. Derudover vil søgemaskinen finde de leverandører, der kan levere en frokostordning tæt på jer i Vejle. Hos Le Menu får du mulighed for at indhente tre tilbud fra tre forskellige cateringleverandører, og dette forgår naturligvis kvit og frit.

 

Spar penge med en frokostordning

Flere og flere virksomheder vælger en at gøre brug af en frokostordning frem for at føre egen kantine. Det skyldes, at der er utrolig mange penge at spare. Vil man opsætte egen kantine, skal der både købes køkkenudstyr samt ansættes køkkenpersonale og så videre. En frokostordning i virksomheden vil være billigere på langt sigt, da leverandørernes priser er nede i et leje, hvor alle kan være med. Det kan altså ikke betale sig at opsætte egen kantine, hvorfor flere virksomheder vælger denne løsning med en frokostordning.

 

Ønsker du at give dine medarbejdere noget at se frem til, eller har du brug for mødemad? Vi har samlet et hav af leverandører i Vejle, der kan levere en frokostordning til offentlige institutioner og virksomheder og står klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette frokostordning, der passer til jeres budget.

Hvorfor vælge en frokostordning?

Mange virksomheder vælger at gøre brug af en frokostordning til daglig bespisning af alle ansatte. Virksomheder kan også vælge at bestille frokost til mødet eller til særlige begivenheder i virksomheden, hvor der er behov for bespisning af ansatte og andre deltagende. Der er mange gode grunde til at vælge en frokostordning i din virksomhed, nogle af dem er følgende:

 

 • Dine medarbejdere ser frem til frokostpausen! Flere og flere har en tendens til at glemme madpakken derhjemme, eller også får den samme, kedelige rugbrødsmad med hver evig eneste dag. Det kan også være, at madpakken er fyldt med usunde sager, der ikke giver den nødvendige næring til optimal koncentration. En frokostordning kan derfor bidrage til, at de ansatte indtager en mere varieret og nærende kost.
 • En frokostordning kan være med til at øge det sociale fællesskab. De ansatte vil nemlig kunne snakke sammen over et godt måltid i frokostpausen, fremfor at sidde hver for sig med egen madpakke.
 • En nærende og god kost er alfa og omega for at kunne holde fokus hele dagen. Med en frokostordning vil du kunne øge dine ansattes arbejdsmoral, og de vil kunne fokusere hele dagen.
 • Frokostpausen giver medarbejderne fornyet energi, og de vil derfor arbejde mere produktivt efter en god frokost.
 • Din virksomhed sparer penge ved at have en frokostordning fremfor egen kantine, og I kan tilmed vælge mellem de mange cateringleverandører, der specialiserer sig i spændende køkkener.
 • En frokostordning øger samtidig dine ansattes sundhed, da de får god og varieret frokost. Dette vil, på langt sigt, resultere i, at de har færre sygedage, da god næring bidrager til et optimalt immunforsvar.

 

En frokostordning kan altså sagtens betale sig, da det både er en investering i dine medarbejdere såvel som dig og din virksomhed. Ønsker du at glæde dine medarbejdere med en god frokost hver dag? Hos Le Menu kan du finde cateringleverandører, der tilbyder frokostordninger i Vejle. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte frokostordning til virksomhedens budget og ønsker.

 

Frokostordning tilpasset jeres behov

Mulighederne er mange, når det kommer til at finde frokostordninger i Vejle. Hos Le Menu har du mulighed for at finde lige netop dét, som din virksomhed ønsker. Det kan være, at virksomheden ønsker en buffet som frokostordning med en masse sunde og nærende salater. Det kan også være, at I ønsker smørrebrød til de ansatte hver dag eller har lyst til lune måltider til frokost. De seneste par år er der nemlig kommet cateringleverandører til, der specialiserer sig i alverdens køkkener. Det giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse i en lang række af kulinariske køkkener. Der er ingen begrænsninger, og hos Le Menu har vi gjort det nemt at få overblik over de mange muligheder. Vi hjælper gerne med at finde den frokostordning, der passer bedst til jeres virksomhed.

 

Står du for frokostordningen og har du fået et bestemt budget? Hos Le Menu har vi samlet en lang række cateringvirksomheder, store såvel som små, i forskellige prisklasser, således at I let kan finde en frokostordning, der passer til budgettet. På lemenu.dk kan I filtrere søgningen, så der udelukkende kommer tilbud, der er indenfor jeres ønskede prisklasse. I sparer altså også tid, da I slipper for at se på tilbud, der alligevel ikke passer til jeres madbudget. Derudover kan I hos Le Menu se anmeldelser af cateringleverandørerne, hvilket giver jer mulighed for at se, hvordan de har klaret sig før. På den måde er der større chance for at vælge den helt rette leverandør til virksomhedens frokostordning.