Frokostordning i Odense​

Som regel er der mange ting at skulle tage stilling til som virksomhedsejer. Eksempelvis skal man regelmæssigt sikre, at ens medarbejdere trives, og at de har et godt arbejdsmiljø. Man kan sikre et godt arbejdsmiljø på mange måder, men det er dog vigtigt, at medarbejderne som hovedregel er udhvilet og veloplagte, når de møder ind på arbejde.

Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af Odenses bedste restauranter

 • Vælg venligst et tal større end eller samme som 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Eller se vores udvalg her

 • Brix Catering

  Ib Spang Olsens Gade 17, 8200 Århus N
  3 retters bryllupskage Bryllupsmenu Buffet Dansk Festmad Frokostordning Julemad Klassisk Nordisk Økologi
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   10
 • Birk & Conrad

  Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense
  Festmad Nodisk
  • Levering:
   Nej
  • Min. antal kurverter:
   15
 • Din Madpartner

  Fredericiavej 441, 7080 Skærup
  Dansk Julemenu Nordisk Spansk
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15
 • Spisetid

  Jessens mole 17 A, 5700 Svendborg
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   10
 • Oriental Barbecue

  Slotsgade 20, 5000 Odense C
  Asiatisk kinesisk Orientalsk sushi
  • Levering:
   Nej
 • Smag&smil

  Rolundvej 1, 5260 Odense S
  3-retters menu Buffet Festmad Grill Konfirmation Nordisk Traditionel
  • Levering:
   Ja
 • Magasingaarden

  Torvet 17, 5600 Faaborg
  3 retters Buffet Festmad Frokost Julemad Julemenu Mortensaften Nordisk Traditionel Nytårsmenu reception Sæsonmenu skræddersyet menu Tapas
  • Levering:
   Ja
 • Unik catering

  Fynsvej 60 B, 5500 Middelfart
  Buffet Julefrokost Konfirmation Sæsonmenu
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15

Odense – sørg for lækker mad til dine medarbejdere hver dag

Oplever man, at der er forskellige energiniveauer og arbejdspræstationer, kan man eksempelvis begynde at kigge på frokosten. Mad har i et stort omfang en stor betydning for ens generelle sundhed, og vælger du at oprette en frokostordning til dine medarbejdere, kan du på den måde sikre dig, at de får en god og energifyldt frokost.

 

Frokostordninger til firmaer i Odense

Det kan være, at du som virksomhedsejer aldrig har hørt om frokostordninger, mens det også kan være, at du har overvejet det flere gange uden at have gjort noget ved det. Lige meget hvilken situation du står i, så har du gode muligheder for at vælge mellem forskellige frokostordninger til firmaer i Odense, hvis din virksomhed er placeret i byen eller i omegnen. Inden du går i gang med at kigge på de mange muligheder, skal du dog sørge for at slå koldt vand i blodet, og du bør også væbne dig med en god portion tålmodighed, da det kan være besværligt at finde rundt i de forskellige muligheder og tilbud. Måske lader du dig friste af et tilbud, der næsten lyder for godt til at være sandt, mens man også nemt kan lade sig friste af indbydende retter og attraktive ingredienser.

 

Inden du beslutter dig for en bestemt løsning, kan det være en stor fordel at inddrage et par stykker af dine medarbejdere i dine overvejelser, så du kan finde ud af, om det er en god mulighed, eller om dine medarbejdere ikke ser et reelt behov for at have en frokostordning i firmaet. En madordning i Odense for dit firma betyder dog, at dine medarbejdere kan spare tid og penge, da de hverken behøver at bruge tid på at smøre madpakker, mens de heller ikke behøver at tage ind til byen for at få en god frokost. Vælger du at prøve en frokostordning af i din virksomhed, bør du også undersøge, om der er nogle af dine medarbejdere, der har allergier eller lignende, så du kan være sikker på, at der hverken opstår uheldige situationer eller klager.

 

Det kan være en god idé at sørge for, at der er lidt af hvert

Har man mange medarbejdere i firmaet, så kan man også være sikker på, at der er mange forskellige præferencer indenfor mad. Er firmaet internationalt, og har man derfor ansatte, der kommer fra hele verden, vil der helt automatisk være ting, som man skal være ekstra opmærksom på i forhold til mad og lignende. Når du undersøger cateringfirmaer i Odense, bør du derfor også undersøge, hvilken type mad de tilbyder, samt om de kan sikre, at der er noget for enhver. Når dine medarbejdere kan vælge mellem 2-3 retter hver dag til frokost, kan man være sikker på, at man er helgarderet, og at alle er glade for den nemmere løsning i forhold til mad.

 

På LeMenu er det muligt at indhente tre forskellige tilbud

Har du i forvejen mange ting i kalenderen, kan det være svært at finde tid til at undersøge de forskellige muligheder for en firma frokostordning i Odense. Det er dog vigtigt, at du tager dig god tid, når mulighederne skal udforskes og undersøges, så du kan være sikker på, at du tager den helt rette beslutning. Eksempelvis kan du bruge nettet for at spare tid. På nettet har du muligheden for at indhente tre forskellige tilbud på mad, der kan fås ud af huset, og du har på den måde meget nemmere ved at tage en beslutning, da du nemt kan sammenligne de forskellige tilbud med hinanden. Derudover slipper du også for selv at skulle kigge de forskellige restauranter og caféer igennem for at finde den bedste løsning. Eventuelt kan du spørge dine medarbejdere, om de har nogle bestemte ønsker, så du kan imødekomme dem på bedst mulig måde.

 

På nettet kan du også tjekke de forskellige menukort ud, og hvis du har nogle specielle krav, eller hvis du blot har nogle spørgsmål, så står restauranterne og caféerne klar til at hjælpe dig. De venter blot på, at du ringer.

 

Firma frokostordning er en god løsning

De fleste kan nikke genkendende til, at en kedelig og varm madpakke sjældent er særlig appetitvækkende at åbne. Når man kommer til frokost, så har man ofte lyst til en lækker og indbydende ret, og derfor er frokostordning en god løsning, så dine medarbejdere kan få god mad på arbejdet hver dag. Når man får mad udefra, kan man også blive introduceret til nye retter, som man aldrig har smagt før, og måske bliver man også inspireret til at lave ny mad hjemme i fritiden. Der er altså flere fordele ved at vælge at få en firma frokostordning.

 

Denne løsning behøver heller ikke at være tidskrævende for dig som virksomhedsejer, da mange restauranter og caféer tilbyder at bringe maden til døren. Du slipper dermed for en daglig køretur frem og tilbage, hvilket betyder, at du kan arbejde helt frem til frokost uden at blive forstyrret. Eventuelt kan du ansætte en til at anrette og forberede de sidste ting inden frokost, så dine medarbejdere blot skal sætte sig ned og nyde maden og pausen uden stress og jag. Når man har god tid til at spise, vil man automatisk afstresse og lade op til flere timer på kontoret. Når der er ro i frokostpausen, vil medarbejderne også have nemmere ved at snakke sammen og lære hinanden bedre at kende, når arbejde ikke er involveret. Alt dette kan du selvfølgelig blive meget klogere på via nettet, og på nettet kan du også få besvaret de spørgsmål, der kan opstå, når man undersøger de mange forskellige muligheder.

 

 

Se også frokostordninger i: