Frokostordning i Esbjerg​

Er du virksomhedsejer eller blot en del af dem, der er med til at tage de større beslutninger på vegne af firmaet, så kan du helt sikkert blive klogere på her, om firmaet skal investere i en frokostordning. Der er nemlig mange fordele ved en frokostordning, som man måske ikke tænker på til dagligt.

Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af Esbjergs bedste restauranter

 • Vælg venligst et tal større end eller samme som 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Eller se vores udvalg her

 • Brix Catering

  Ib Spang Olsens Gade 17, 8200 Århus N
  3 retters bryllupskage Bryllupsmenu Buffet Dansk Festmad Frokostordning Julemad Klassisk Nordisk Økologi
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   10
 • Kaj Madsen Slagterforretning

  Kronprinsensgade 97, 6700 Esbjerg
  Dansk Klassisk Slagter Nordisk
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   10
 • Unik catering

  Fynsvej 60 B, 5500 Middelfart
  Buffet Julefrokost Konfirmation Sæsonmenu
  • Levering:
   Ja
  • Min. antal kurverter:
   15

Sørg for at dine medarbejdere får sund mad hver dag med en frokostordning

Måske har du før overvejet, om det kunne være en mulighed for firmaet, eller også er det en helt ny tanke. Lige meget hvad så kan du være sikker på, at der er gode muligheder for, at firmaet kan finde den helt rette løsning. Der er nemlig gode cateringfirmaer i Aalborg, og er firmaet placeret i Aalborg, kunne det ikke passe meget bedre sammen. Det kan være svært at finde den helt rette løsning, men herunder kan du blive klogere på, hvordan du kan komme nærmere en beslutning om den bedste frokostordning for virksomheden.

 

En frokostordning behøver ikke at fastlåse dine medarbejdere til en bestemt type mad

Der er mange firmaer, der vælger ikke at have en frokostordning, da der er en tendens til at tro, at det kan fastlåse medarbejderne til en bestemt type mad, men sådan behøver det dog slet ikke at være. Faktisk er der gode muligheder for at få varieret mad hver dag, mens det også er muligt at bestille flere retter mad til sine medarbejdere hver dag, så der altid er flere ting at vælge imellem alt afhængigt af præferencer og lignende.

 

Er man eksempelvis et internationalt firma, eller har man blot ansatte med andre nationaliteter, kan de prioritere anderledes i forhold til mad, og dette kan en frokostordning uden problemer også imødekomme, hvis man blot indgår et godt samarbejde med det valgte cateringfirma. Inden man sætter jagten ind på den rette løsning, kan det derfor være en god idé at undersøge, om der er nogle medarbejdere, der har allergier, om der er specielle præferencer, ønsker eller lignende, som man skal være opmærksom på.

 

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne

I Aalborg findes der mange forskellige caféer og restauranter, og det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser for cateringmulighederne. Har du allerede en restaurant, som du besøger jævnligt med dine kollegaer, eller er der en café, som dine kollegaer synes mere om end andre, så kan det være en god idé at kontakte det sted, inden du kigger på andre løsninger. Dine kollegaer ville elske at få lækker mad hver dag til frokost – især hvis det er fra deres yndlingscafé eller yndlingsrestaurant. Er der også nogle specielle ønsker til maden, kan du også tage kontakt til de forskellige cateringsteder, så du kan få afklaret spørgsmål og lignende, inden du skal tage en beslutning. Frokostcatering i Aalborg kan altså nemt lade sig gøre, hvis man bare er tålmodig og åben.

 

Få hjælp til at vælge med tre forskellige tilbud fra LeMenu

En frokostordning kan være en dyr investering for firmaet, og har du eksempelvis et budget, som du ønsker at holde dig indenfor, kan du skrive oplysningerne på nettet, hvorefter du får tilbudt tre forskellige løsninger, som alle passer med dine krav. De tre tilbud kan altså være en god hjælpende hånd for dig, da du på den måde nemt kan danne dig et overblik over de muligheder, der er med det valgte budget, mens det også giver dig en mulighed for at søge udover budgettet, hvis du ikke synes om de tre indhentede tilbud til at starte med. Er du i tvivl om noget, kan du altså benytte nettet, hvor du har gode chancer for at få svar på det, du er i tvivl om.

 

Styrk fællesskabet på arbejdspladsen med en frokostordning

Hvis du oplever, at dine medarbejdere bevæger sig rundt i mindre grupper, kan en madordning være en mulighed for, at dine medarbejdere kan lære andre kollegaer bedre at kende. Når man arbejder sammen i forskellige afdelinger, kan man have en tendens til at spise i mindre grupper, når det passer ind i kalederen, men det er ikke altid en fordel for fællesskabet, da man på den måde ikke lærer nye at kende. En frokostordning sikrer, at alle medarbejdere spiser på én gang, hvilket er en stor fordel, så man kan sætte sig sammen med nogle andre kollegaer, end dem man arbejder tættest sammen med. Maden giver anledning til en god samtale, hvorefter man har nemmere ved at komme ind på emner, som kan fortælle noget om hinanden.

 

Slip for bøvlet med madpakker

Er man en del af en stor arbejdsplads, og skal man selv sørge for at have frokost med hver dag, kan køleskabet også hurtigt blive fyldt op med alverdens madpakker. Det er klart en ulempe, når man skal finde sin madpakke i mængden, og ofte kan man have en tendens til at gemme madpakken i tasken i stedet for at slippe for bøvlet – og vælger man den løsning, kan man næsten være stensikker på, at maden er blevet kedelig og varm i løbet af dagen, og det er ikke særlig appetitvækkende, når man går til frokost. En frokostordning sikrer altså, at dine medarbejdere får et sundt måltid hver dag, og de slipper på den måde også for bøvlet med madpakker, og du slipper for at skulle indkøbe flere køleskabe til firmaet.

 

Frokostordningen kommer til firmaet uden problemer

Hvis du frygter, at du skal ud og hente maden hver dag til frokost, så kan det afholde en fra at kigge på muligheden for en frokostordning. Dog udbringer mange cateringfirmaer i Aalborg, og du får derved også gode muligheder for, at maden kommer til firmaet uden problemer. Du slipper altså for selv at skulle ud og køre efter maden, og du kan derfor også arbejde helt frem til frokost ligesom dine medarbejdere. Måske betyder det, at du kan nå flere opgaver i løbet af dagen samtidigt med, at du stadig er sikret en god pause i den ellers travle hverdag. Bliv klogere på nettet og tag beslutningen i dag.

 

Se frokostordninger i: