

Tinne’s Køkken

Skal det være ekstra nemt, så har vi hos Tinnes Køkken lavet en lækker menu til din næste fest. Menuen bliver tilpasset årstiden så den kan bruges både ved konfirmation, bryllup, fødselsdage og andre anledninger hvor du skal forkæle din gæster med lækkert og veltilberedt mad.
Menu 1
Forret
- Tunmousse med rejer og dilddressing
- Brød og smør
Hovedret
- Hvidløgsmarineret svinemørbrad
- Flødebagte kartofler
- Årstidens grønne salat med dressing
Dessert
- Frisk frugtsalat med hjemmelavet vaniljecreme
199 kr. pr. kuvert
Menu 2
Forret
- Bresaola på salatbund med pesto og parmesan
- Brød og smør
Hovedret
- Rosastegt kalveculotte med syltede løg
- Petit kartofler
- Pebersauce
- Broccolisalat med æbler og bacon
- Hvidløgsmarinerede gulerødder med tranebær og græskarkerner
Dessert
- Hjemmebagt æbletærte med kardemomme og ingefær
hertil cremefraiche og flødeskum
229 kr. pr. kuvert
Menu 3
Forret
- Fiskesymfoni med tre slags fisk
- Brød og smør
Hovedret
- Rosastegt oksemørbrad med ristede svampe
- Tårn af kartoffelgratin
- Sauce
- Bagte rodfrugter med balsamico
- Græsk salat med feta
Dessert
- Moka bavarois au chocolat
kage af chokolade- og kaffemousse på en bund af sprød mandelbund - hertil hindbærcoulis
245 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 1
'- Tarteletter med høns i asparges
- Marineret skinke steg
- Flødebagte kartofler
- Årstidens grønne salat med dressing
- Hjemmebagt frugttærte med cremefraiche
- Brød og smør
185 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 2
'- Tunmousse med rejer og dilddressing
- Marineret kyllingebryst
- Rosastegt kalveculotte
- Små stegte kartofler med sauce
- Broccolisalat med æbler og bacon
- Årstidens grønne salat med dressing
- Chokolademousse med frugtsauce
- Brød og smør
199 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 3
'- Lakseroulade med rejer og dilddressing
- Rosastegt oksefilet
- Marineret svinekam m/ kastanier
- Små stegte kartofler med hvidløg
- Hvidløgs marineret gulerodssalat med kerner og soltørrede tranebær
- Årstidens grønne salat med dressing
- Hjemmebagt brownie med cremefraiche
- Brød og smør
225 kr. pr. kuvert
Pølsebord og smørrebrød
Smørrebrød uspecificeret / pr. stk. 30,-
Smørrebrød specificeret / pr. stk. 34,-
Franskrød m/ rejer eller røget laks og røræg 65,-
Stjerneskud m/ dampet og stegt rødspætte rejer, asparges & skaldyrsdressing 90,-
Clubsandwich m/ kylling, bacon, salat og karrydressing 75,-
Trekant sandwich m/ forskelligt fyld og pålæg 16,-
Luksusstjerneskud m/ 3 stegte og 1 dampet fiskefilet, røget laks, rejer, kaviar, asparges, æg, tomat, agurk, citron, hjemmelavet skaldyrssalat 110,-
Pålægskagemand ca. 12-14 Pers.
Hjemmebagt brød m/ 7 slags pålæg og pyntet flot. 550,-
Pålægsfad nr. 1
4 forskellige slags pålæg m/ lækkert tilbehør, hjemmelavet leverpostej m/ sprødstegt bacon & champignon. 95,-
Pålægsfad nr. 2
7 forskellige slags pålæg m/ lækkert tilbehør, hjemmelavet leverpostej m/ sprødstegt bacon & champignon. 129,-
Lille osteanretning m/ 3 oste, kiks & druer til pålægsbord 49,-
Brød & smør 15,-
Sammensæt din egen festmenu
Hovedret pr. kuvert 199,-
2 retter pr. kuvert 249,-
3 retter pr. kuvert 309,-
Forret
Vælg 1 slags forret. Til alle forretter hører brød og smør til.
- Tunmousse m/ rejer og dild dressing.
- Tarteletter m/ høns i asparges.
- Reje cocktail med skaldyrsdressing
- Grillet Black tiger rejer på spyd m/ wasarbi mayo og spæde salater.
- Tortilla wraps symfoni 3 slags:
1. Chorizzopølse & Buko friskost.
2. Røget laks & spinatcreme.
3. Parmaskinke & rucola hertil hjemmelavet dip.
- Kold krydderstegt kyllingesalat m/ ristet bacon og mango creme dressing.
- Lakseroulade med rejer og dilddressing
Hovedret
Vælg 2 slags kød. Vælges der 2 x okse/kalv er der en tillægspris på 15 pr. Kuvert.
- Supermør hvidløgsmarineret svinefilet.
- Rosestagt sødmælkskalveculotte.
- Oksemørbrad / kalvemørbrad.
- Cavery skinke med skank.
- Marineret kyllingebryst.
- Oksefilet rosastegt.
- Lammekølle / lammefilet
Vælg 2 slags sauce.
- Whisky.
- Béarnaise.
- Peber.
- Champignon.
- Paprika.
- Rødvinssauce.
Vælg 2 slags kartofler.
- Flødekartofler.
- Chili-fløde kartofler m/ ost, sød chili, peberfrugt & rødløg.
- Petit kartofler m/ groft salt.
- Kartoffel röstitårn med bacon-trøffelmos.
- Kartoffel rösti.
- Kartoffel gratin (i portions).
Bagte kartofler med 2 slags smør.
Vælg 3 slags salat.
- Salat med friske sommerbær.
- Salat med citronskum.
- Hvidsløgsmarineret gulerodssalat m/ ristede græskarkerner.
- Broccolisalat m/ bacon, rødløg, æbler & solsikkekerner.
- Tomatsalat m/ oliven & feta.
- Grøn mixed salat m/ dressing.
- Middelhavssalat m/ grillet aubergine, squash & peberfrugt.
- Nuddelpastasalat med mandler.
- Melonsalat med feta og oliven.
Dessert
Vælg 1 dessert.
- Bagt chokoladekage m/ hjemmelavet is og passions cullis.
- Tærter m/ marinerede frugt og creme fraiche, vælg mellem Valnøddetærte, pæretærte, jordbærtærte, æbletærte, chokoladetærte.
- Råmarinerede friske frugter med vaniliecreme.
- Chokolade mousse m/ friske bær og frugtpuré.
- Hjemmelavet islagkage med marinerede bær.
Fest Buffet
Hos Tinnes Køkken har vi gjort det nemt for dig at sammensætte din helt egen menu til din næste fest. Med vores dinner transportable byg selv buffet kan du vælge blandt en masse retter og tilpasse den efter dine ønsker og priser. Vælg mellem vores store udvalg indenfor kolde retter, lune retter, forretter, hovedretter, kartoffelretter, de gode gamle, dessert, natmad og vores salat og søde sager.
Kontakt for yderligere info.
Den goe gamle julefrokost
Marinerede sild m/karrysalat, kogte æg, løg og kapers
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade og citron
Lun leverpostej m/sprødstegt bacon og champignon
Tarteletter m/høns i asparges
Julemedister m/rødkål
Hamburgerryg m/flødestuvet grønlangkål og brunede kartofler
Tinnes hjemmelavede ris a la mande m/ kirsebærsauce
Inkl. brød og smør per kuvert 179,-
169 kr. pr. kuvert
Den spændende julefrokost
Marinerede sild m/karrysalat, kogte æg, løg og kapers
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade og citron
Varmrøget laks m/sprødstegt serano skinke, pesto og ristede pinjekerner
Roastbeef m/hjemmelavet pickles
Julemarineret andebryst dertil frisk appelsin-rødkålssalat m/ristede valnødder
Hamburgerryg m/flødestuvet grønlangkål og brunede kartofler
Brie m/rosmarienhonning, brombær og valnødder
Tinnes hjemmelavede ris a la mande m/kirsebærsauce
inkl. brød og smør per kuvert 249,-
239 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Appetizer
3 lækre canapeer til velkomstdrinken (3 pr. pers.)
- laks og dildcreme
- chorizo og oliven
- Tange sø ost m/drue
Forret
Røget gråandebryst m/spinat flan, råsyltede tyttebær og ristede pinjekerner
Dertil hjemmebagt brød
Hovedret
Bøf af dansk kalvemørbrad lagt på ristede svampe
Kartoffelrösti tårn m/mos rørt med friske urter
Hvidløgsmarinerede gulerødder, soltørrede tranebær og græskarkerner
Madagaskarsauce (pebersauce)
Dessert
Fondant au chocolat (blødende chokoladekage)
Hjemmelavet is og hindbærcoulis
Hjemmebagte kransekagetoppe
Kun 25,- pr. person. (tilkøb)
365 kr. pr. kuvert
Menu 1
Forret
- Tunmousse med rejer og dilddressing
- Brød og smør
Hovedret
- Hvidløgsmarineret svinemørbrad
- Flødebagte kartofler
- Årstidens grønne salat med dressing
Dessert
- Frisk frugtsalat med hjemmelavet vaniljecreme
199 kr. pr. kuvert
Menu 2
Forret
- Bresaola på salatbund med pesto og parmesan
- Brød og smør
Hovedret
- Rosastegt kalveculotte med syltede løg
- Petit kartofler
- Pebersauce
- Broccolisalat med æbler og bacon
- Hvidløgsmarinerede gulerødder med tranebær og græskarkerner
Dessert
- Hjemmebagt æbletærte med kardemomme og ingefær
hertil cremefraiche og flødeskum
229 kr. pr. kuvert
Menu 3
Forret
- Fiskesymfoni med tre slags fisk
- Brød og smør
Hovedret
- Rosastegt oksemørbrad med ristede svampe
- Tårn af kartoffelgratin
- Sauce
- Bagte rodfrugter med balsamico
- Græsk salat med feta
Dessert
- Moka bavarois au chocolat
kage af chokolade- og kaffemousse på en bund af sprød mandelbund - hertil hindbærcoulis
245 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 1
'- Tarteletter med høns i asparges
- Marineret skinke steg
- Flødebagte kartofler
- Årstidens grønne salat med dressing
- Hjemmebagt frugttærte med cremefraiche
- Brød og smør
185 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 2
'- Tunmousse med rejer og dilddressing
- Marineret kyllingebryst
- Rosastegt kalveculotte
- Små stegte kartofler med sauce
- Broccolisalat med æbler og bacon
- Årstidens grønne salat med dressing
- Chokolademousse med frugtsauce
- Brød og smør
199 kr. pr. kuvert
Buffet nr. 3
'- Lakseroulade med rejer og dilddressing
- Rosastegt oksefilet
- Marineret svinekam m/ kastanier
- Små stegte kartofler med hvidløg
- Hvidløgs marineret gulerodssalat med kerner og soltørrede tranebær
- Årstidens grønne salat med dressing
- Hjemmebagt brownie med cremefraiche
- Brød og smør
225 kr. pr. kuvert
Pølsebord og smørrebrød
Smørrebrød uspecificeret / pr. stk. 30,-
Smørrebrød specificeret / pr. stk. 34,-
Franskrød m/ rejer eller røget laks og røræg 65,-
Stjerneskud m/ dampet og stegt rødspætte rejer, asparges & skaldyrsdressing 90,-
Clubsandwich m/ kylling, bacon, salat og karrydressing 75,-
Trekant sandwich m/ forskelligt fyld og pålæg 16,-
Luksusstjerneskud m/ 3 stegte og 1 dampet fiskefilet, røget laks, rejer, kaviar, asparges, æg, tomat, agurk, citron, hjemmelavet skaldyrssalat 110,-
Pålægskagemand ca. 12-14 Pers.
Hjemmebagt brød m/ 7 slags pålæg og pyntet flot. 550,-
Pålægsfad nr. 1
4 forskellige slags pålæg m/ lækkert tilbehør, hjemmelavet leverpostej m/ sprødstegt bacon & champignon. 95,-
Pålægsfad nr. 2
7 forskellige slags pålæg m/ lækkert tilbehør, hjemmelavet leverpostej m/ sprødstegt bacon & champignon. 129,-
Lille osteanretning m/ 3 oste, kiks & druer til pålægsbord 49,-
Brød & smør 15,-
Sammensæt din egen festmenu
Hovedret pr. kuvert 199,-
2 retter pr. kuvert 249,-
3 retter pr. kuvert 309,-
Forret
Vælg 1 slags forret. Til alle forretter hører brød og smør til.
- Tunmousse m/ rejer og dild dressing.
- Tarteletter m/ høns i asparges.
- Reje cocktail med skaldyrsdressing
- Grillet Black tiger rejer på spyd m/ wasarbi mayo og spæde salater.
- Tortilla wraps symfoni 3 slags:
1. Chorizzopølse & Buko friskost.
2. Røget laks & spinatcreme.
3. Parmaskinke & rucola hertil hjemmelavet dip.
- Kold krydderstegt kyllingesalat m/ ristet bacon og mango creme dressing.
- Lakseroulade med rejer og dilddressing
Hovedret
Vælg 2 slags kød. Vælges der 2 x okse/kalv er der en tillægspris på 15 pr. Kuvert.
- Supermør hvidløgsmarineret svinefilet.
- Rosestagt sødmælkskalveculotte.
- Oksemørbrad / kalvemørbrad.
- Cavery skinke med skank.
- Marineret kyllingebryst.
- Oksefilet rosastegt.
- Lammekølle / lammefilet
Vælg 2 slags sauce.
- Whisky.
- Béarnaise.
- Peber.
- Champignon.
- Paprika.
- Rødvinssauce.
Vælg 2 slags kartofler.
- Flødekartofler.
- Chili-fløde kartofler m/ ost, sød chili, peberfrugt & rødløg.
- Petit kartofler m/ groft salt.
- Kartoffel röstitårn med bacon-trøffelmos.
- Kartoffel rösti.
- Kartoffel gratin (i portions).
Bagte kartofler med 2 slags smør.
Vælg 3 slags salat.
- Salat med friske sommerbær.
- Salat med citronskum.
- Hvidsløgsmarineret gulerodssalat m/ ristede græskarkerner.
- Broccolisalat m/ bacon, rødløg, æbler & solsikkekerner.
- Tomatsalat m/ oliven & feta.
- Grøn mixed salat m/ dressing.
- Middelhavssalat m/ grillet aubergine, squash & peberfrugt.
- Nuddelpastasalat med mandler.
- Melonsalat med feta og oliven.
Dessert
Vælg 1 dessert.
- Bagt chokoladekage m/ hjemmelavet is og passions cullis.
- Tærter m/ marinerede frugt og creme fraiche, vælg mellem Valnøddetærte, pæretærte, jordbærtærte, æbletærte, chokoladetærte.
- Råmarinerede friske frugter med vaniliecreme.
- Chokolade mousse m/ friske bær og frugtpuré.
- Hjemmelavet islagkage med marinerede bær.
Fest Buffet
Hos Tinnes Køkken har vi gjort det nemt for dig at sammensætte din helt egen menu til din næste fest. Med vores dinner transportable byg selv buffet kan du vælge blandt en masse retter og tilpasse den efter dine ønsker og priser. Vælg mellem vores store udvalg indenfor kolde retter, lune retter, forretter, hovedretter, kartoffelretter, de gode gamle, dessert, natmad og vores salat og søde sager.
Kontakt for yderligere info.
Den goe gamle julefrokost
Marinerede sild m/karrysalat, kogte æg, løg og kapers
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade og citron
Lun leverpostej m/sprødstegt bacon og champignon
Tarteletter m/høns i asparges
Julemedister m/rødkål
Hamburgerryg m/flødestuvet grønlangkål og brunede kartofler
Tinnes hjemmelavede ris a la mande m/ kirsebærsauce
Inkl. brød og smør per kuvert 179,-
169 kr. pr. kuvert
Den spændende julefrokost
Marinerede sild m/karrysalat, kogte æg, løg og kapers
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade og citron
Varmrøget laks m/sprødstegt serano skinke, pesto og ristede pinjekerner
Roastbeef m/hjemmelavet pickles
Julemarineret andebryst dertil frisk appelsin-rødkålssalat m/ristede valnødder
Hamburgerryg m/flødestuvet grønlangkål og brunede kartofler
Brie m/rosmarienhonning, brombær og valnødder
Tinnes hjemmelavede ris a la mande m/kirsebærsauce
inkl. brød og smør per kuvert 249,-
239 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Appetizer
3 lækre canapeer til velkomstdrinken (3 pr. pers.)
- laks og dildcreme
- chorizo og oliven
- Tange sø ost m/drue
Forret
Røget gråandebryst m/spinat flan, råsyltede tyttebær og ristede pinjekerner
Dertil hjemmebagt brød
Hovedret
Bøf af dansk kalvemørbrad lagt på ristede svampe
Kartoffelrösti tårn m/mos rørt med friske urter
Hvidløgsmarinerede gulerødder, soltørrede tranebær og græskarkerner
Madagaskarsauce (pebersauce)
Dessert
Fondant au chocolat (blødende chokoladekage)
Hjemmelavet is og hindbærcoulis
Hjemmebagte kransekagetoppe
Kun 25,- pr. person. (tilkøb)
365 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Tinne’s Køkken
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.