
Sylt & Karse
Hos Sylt & Karse er vores mantra kun at benytte de bedste råvarer – gerne bornholmske. Vi går op i både smag og detalje, hvilket gør at dine gæster vil få en sublim madoplevelse hver gang. Nyd en lang række af smagsnuancer, som er perfekt afstemt i de enkelte retter.
Tapasmenu
Menuen serveres med brød og pisket smør.
Vores tapasanretninger serveres portionsanrettet, i flotte glasskåle.
VÆLG MELLEM:
Friteret risotto med Karl Johan mayo
Kryddermarineret laks med friskost, grønne rabarber og urter
Kammusling, mango, brunet smør og soya
Røget laks, purløgsmayo, syltede løg og brøndkarse
Røget torsk med æggecreme, radiser, syltede løg og chips
Pocheret filet af havkat med brunet smør og kål
Kalv og tunsauce, friteret kapers, syltede løg og brændt hvidløg
Små kartofler med friskost, spegeskinke fra Hallegård, malt og Vesterhavsost
Lagbagte kartofler med jordskokker, timian og thybo ost
Variation af jordskokker, brunet smør og brændt hvidløg
Perlebyg, syltede gulerod, ingefær
Ærtepuré, bønner og stegte bøgehatte
Frilandskylling, hønsesoufflé sesam og soya
Braiseret Bornholmergris med løg og hasselnød
Stegt kalv, variation af majs og barbeque
Krydrede lammedeller med koriander, hummus og tomat
Dansk fast øko ost med knækbrød og kompot
Kryddermazarin med citroncreme og karamelliserede nødder
Panna cotta med kernemælk, chokolade, nødder og hindbær
Mousse med jordskok, hvid chokolade og grape
Minimum 20 kuverter
Pr. couvert
v/ 6 slags 330,-
v/ 7 slags 375,-
v/ 8 slags 400,-
v/ 9 slags 420,-
v/ 10 slags 450,-
330 - 450 kr. pr. kuvert
Canapeer (Små hapsere)
Vælg mellem:
Lynstegt tun med sesam og wasabi
Røget laks, peberrod og karse
Krydder gravad okse med syltede løg og ramsløg mayo
Brandade af røget torsk,, malt og glaskål
Tatar af laks, dild, ristet brød
Rilette af bornholmsk gris, tørret tomat og peber-mayonnaise
Foie Gras, løgkompot, skovsyre
Rødbede, friskost og Chorizo
Frilands hane – soufflé og estragon
Sprød trøffelrisotto med Karl Johan creme
Vesterhavsost med æblekompot og ristet rugbrød
Pannacotta, jordskok og grape
Gauteau marcel, bær og karamelliserede nødder
Mazarin, mandler og citroncreme
Minimum 20 kuverter
Pr. couvert
v/ 5 slags
175,-
v/ 6 slags 200,-
v/ 7 slags 225,-
v/ 8 slags 250,-
Tapasmenu
Menuen serveres med brød og pisket smør.
Vores tapasanretninger serveres portionsanrettet, i flotte glasskåle.
VÆLG MELLEM:
Friteret risotto med Karl Johan mayo
Kryddermarineret laks med friskost, grønne rabarber og urter
Kammusling, mango, brunet smør og soya
Røget laks, purløgsmayo, syltede løg og brøndkarse
Røget torsk med æggecreme, radiser, syltede løg og chips
Pocheret filet af havkat med brunet smør og kål
Kalv og tunsauce, friteret kapers, syltede løg og brændt hvidløg
Små kartofler med friskost, spegeskinke fra Hallegård, malt og Vesterhavsost
Lagbagte kartofler med jordskokker, timian og thybo ost
Variation af jordskokker, brunet smør og brændt hvidløg
Perlebyg, syltede gulerod, ingefær
Ærtepuré, bønner og stegte bøgehatte
Frilandskylling, hønsesoufflé sesam og soya
Braiseret Bornholmergris med løg og hasselnød
Stegt kalv, variation af majs og barbeque
Krydrede lammedeller med koriander, hummus og tomat
Dansk fast øko ost med knækbrød og kompot
Kryddermazarin med citroncreme og karamelliserede nødder
Panna cotta med kernemælk, chokolade, nødder og hindbær
Mousse med jordskok, hvid chokolade og grape
Minimum 20 kuverter
Pr. couvert
v/ 6 slags 330,-
v/ 7 slags 375,-
v/ 8 slags 400,-
v/ 9 slags 420,-
v/ 10 slags 450,-
330 - 450 kr. pr. kuvert
Canapeer (Små hapsere)
Vælg mellem:
Lynstegt tun med sesam og wasabi
Røget laks, peberrod og karse
Krydder gravad okse med syltede løg og ramsløg mayo
Brandade af røget torsk,, malt og glaskål
Tatar af laks, dild, ristet brød
Rilette af bornholmsk gris, tørret tomat og peber-mayonnaise
Foie Gras, løgkompot, skovsyre
Rødbede, friskost og Chorizo
Frilands hane – soufflé og estragon
Sprød trøffelrisotto med Karl Johan creme
Vesterhavsost med æblekompot og ristet rugbrød
Pannacotta, jordskok og grape
Gauteau marcel, bær og karamelliserede nødder
Mazarin, mandler og citroncreme
Minimum 20 kuverter
Pr. couvert
v/ 5 slags
175,-
v/ 6 slags 200,-
v/ 7 slags 225,-
v/ 8 slags 250,-
Få et uforpligtende tilbud fra Sylt & Karse
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.