
Slagter Baagø
Slagter Baagø leverer mange oplevelser for øje og mund.
Som slagterforretning og diner transportable leverer vi dagligt til både firmaer og private. Kig ind i forretningen og få en snak med slagteren eller vores dygtige personale. Vi vil gerne være behjælpelig, når du har den næste store fest.
Håndværkertilbud
Håndværkertilbud: 3 stk. håndmadder og 1 lun delle
60 kr. pr. kuvert
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Nordisk buffet
• Varmrøget laks med purløgscreme.
• Skagenskinke med syltede mandler og plukket salat.
• Porterbraiseret svineryg.
• Rimet oksefilet med sydesalt og løvstikke.
• Ovnbagte små kartofler med rødløg og timian.
• Stegte rødder vendt med honning og peberrod.
• Appelsinsalat med valnødder.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Den frække
• Råmarineret laks med ingefærmarinerede urter.
• Helstegt rødvinsmarineret kalveculotte på bagte løg.
• Sprængt unghanebryst i hvidvinssauce med estragon.
• Små bagte kartofler med sweet chili marinade.
• Kartofler vendt med rygeost og ristede mandler.
• Bønnesalat med rødløg, soltørrede tomater og porrer.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Baagø buffet
• Citronmarineret laks med wasabicreme.
• Carpaccio med ruccola, parmesan og soltørrede tomater.
• Marineret kalveculotte skåret og anrettet med sauterede svampe.
• Mørbrad i dijonsauce.
• Flødestegte kartofler.
• Tomatsalat med feta og oliven.
• Grøntsagstærte.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Luksus buffet
• Tandori masala laks med æble- og løgkompot.
• Farseret rødtunge med laksefars.
• Røget dansk lam med trøffelrøræg.
• Helstegt kalveculotte.
• Rødvinsmarineret oksefilet.
• Fragilitekage med friske frugter.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
279,50 kr. pr. kuvert
Royal buffet
• Varmrøget laks med hvidvinssky, rejer, spinat, asparges og sauce verte.
• Oksecarpaccio med friskrevet parmesan.
• Helstegt ungkvægsfilet med serranoskinke.
• Røget krondyrfilet på babyleaves med tyttebær-/peberrodssalat.
• Rosmarinstegt oksefilet.
• Hjemmelavet islagkage.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
299,50 kr. pr. kuvert
Gourmet buffet
• Kold, kogt laks med rejer, asparges og dressing.
• Røget andebryst med peberods-/tyttebærsalat.
• Provencefarseret svinefilet.
• Lun porre-/bacontærte.
• Helstegt oksefilet.
• Chokoladekage med is.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
249,50 kr. pr. kuvert
Den lille menu
• Varmrøget laks med æble og løgcompot.
• Fransk kyllingesalat med ristet bacon.
• Carpaccio med frisk parmesanost.
• Italienske oste med friske druer.
• Italienske flute og smør.
Minimum 10 personer.
175 kr. pr. kuvert
Frokostplatte
• Marineret sildmed løg og kapers.
• ½ æg med kaviar, rejer og mayonnaise.
• Røget spegeskinke med asparges.
• Leverpostej med champignon og bacon.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
150 kr. pr. kuvert
Luksusplatte
• Marineret sild eller stegt sild med løg og kapers.
• Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
• Friskrøget laks med asparges.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
Minimum 10 personer.
180 kr. pr. kuvert
Tapastallerken
• Lækre hjemmelavede specialiteter.
• Flute og smør
100 kr. pr. kuvert
Koldt eller varmt
Nemt og lækkert, mange eller få gæster.
• 10 forskellige slags hjemmelavede pølser.
• Røget culotte.
• Paté med cornichons.
• Hjemmelavet leverpostej med saltkød.
• Hjemmebagt brød.
• Fedt og smør.
120 kr. pr. kuvert
Ta’-selv-bord 1
• Marinerede sild og kryddersild med løg og dild.
• Hjemmelavet laksepaté med rejer og kaviar.
• Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
• Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
• Lune mørbradbøffer i fad med champignon og bløde løg.
• Ostefad med hjemmelavet frugtsalat og frisk frugt.
• Hjemmebagt brød samt kiks.
• Fedt og smør.
Minimum 10 personer.
240 kr. pr. kuvert
Ta’-selv-bord 2
• Marinerede sild og karrysild med løg og dild.
• Fiskefilet med hjemmerørt remoulade.
• Ferskrøget laks med hjemmelavet røræg.
• Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
• Mørbradbøffer med champignon og bløde løg.
• Lun ribbenssteg med rødkål og agurkesalat.
• Mør oksefilet i skiver med hjemmelavet kartoffelsalat.
• Ostefad med hjemmelavet frutgtsalat.
• Hjemmebagt brød samt kiks.
• Fedt og smør.
Minimum 10 personer.
260 kr. pr. kuvert
Forretter (Minimum 10 personer.)
Rødtunge
• Hvidvinsdampet rødtunge med laksemousse
• Rejer
• Kaviar
• Flute og smør
Pris: 65,-
Varmrøget laks
• Varmrøget laks med hvidvinssky
• Rejer
• Grønne slikasparges
• Spinat
• Sauce verte
• Flute og smør
Pris: 65,-
Kogt laks
• Kold, kogt laks
• Rejer
• Asparges
• Kaviar
• Laks bellevue dressing
• Flute og smør
Pris: 65,-
Hovedretter (Minimum 10 personer.)
Kalvesteg
• Kalvesteg stegt som vildt
• Hjemmelavet broccolisalat
• Smørstegte kartofler
• Syltede pærer med ribsgele
• Vildssovs
Pris: 180,-
Oksefilet
• Helstegt oksefilet
• Ovnstegte kartofler
• Bønnesalat
• Glaseret løg
• Hjemmelavet rødvinssauce
Pris: 180,-
Krondyrsteg
• Helstegt krondyrsteg
• Kastaniemos
• Walforffsalat
• Franske ærter
• Vindruesalat
• Vildtsovs
Pris: 220,-
Desserter
Lækker chokoladekage med is
Kr. 55,00
Tiramisukage
Kr. 55,00
Islagkage
kr. 55,00
Natmad
Skrub-af-suppe
kr. 50,00
3 saltsnitter med slagterens hjemmelavede pålæg
kr. 50,00
Let og festlig pølseanretning (minus brød, fedt og smør)
kr. 50,00
Glaseret skinke eller hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat
kr. 50,00
Frokost eller aftenmøde
1. Fransk kyllingesalat med ristet bacon og flute
kr. 70,00
2. Mørbradgryde med ris eller kartoffelmos
kr. 90,00
3. Biksemad med rugbrød, smør, spejlæg og rødbeder
kr. 85,00
4. Wienerschnitzel med ærter, brasekartofler, benfri sild og skysauce
kr. 100,00
5. Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
kr. 95,00
6. Mør oksesteg med tyttebær, agurksalat, kraftig sovs og kartofler
kr. 95,00
7. Den berømte gyrosgryde med kokos, anannas og ris
kr. 75,00
8. Skipperlabsskovs med rugbrød, smør, rødbeder og purløg
kr. 85,00
9. Mørbrad la creme med ovnbagte kartofler
kr. 95,00
10. Stroganoff eller gullasch med kartoffelmos
kr. 90,00
11. Kotelet ala creme med dagens salat og flute
kr. 95,00
Buffet 1
• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
100 kr. pr. kuvert
Buffet 2
• Brushetta med ferskrøget laks og mozxarallaost
• Mini croisanter med hjemmelavet hønsesalat og rejesalat
• Grøntsagsstave med dip
• Små, lune frikadeller
• Ristet brunchpølser med panchetta
• Krydret kyllingespyd
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
120 kr. pr. kuvert
Buffet 3
• Mini focciaboller med Skagenskinke
• Ferskrøget laks på hjertebrød
• Hjemmelavet laksepaté med soltørrede tomater
• Mexikanske frikadeller med chilli
• Fritterede kæmperejer med dip
• Ostebjælker med frisk frugt
• Petit four
Minimum 30 personer.
140 kr. pr. kuvert
Brunchbuffet
• Amerikanske pandekager med sirup.
• Hjemmelavet røræg med ristet bacon.
• Hjemmelavet stegt skinke med italiensk salat.
• Ristede hjemmelavede brunchpølser.
• Hjemmelavet rullepølse med løg og sky.
• Hjemmelavet spegepølse.
• Ferskrøget laks med slikasparges.
• Flot ostefad med frisk frugt.
• Diverse lækkert brød og smør.
169,50 kr. pr. kuvert
Håndværkertilbud
Håndværkertilbud: 3 stk. håndmadder og 1 lun delle
60 kr. pr. kuvert
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Forretter
Nordisk buffet
• Varmrøget laks med purløgscreme.
• Skagenskinke med syltede mandler og plukket salat.
• Porterbraiseret svineryg.
• Rimet oksefilet med sydesalt og løvstikke.
• Ovnbagte små kartofler med rødløg og timian.
• Stegte rødder vendt med honning og peberrod.
• Appelsinsalat med valnødder.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Den frække
• Råmarineret laks med ingefærmarinerede urter.
• Helstegt rødvinsmarineret kalveculotte på bagte løg.
• Sprængt unghanebryst i hvidvinssauce med estragon.
• Små bagte kartofler med sweet chili marinade.
• Kartofler vendt med rygeost og ristede mandler.
• Bønnesalat med rødløg, soltørrede tomater og porrer.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Baagø buffet
• Citronmarineret laks med wasabicreme.
• Carpaccio med ruccola, parmesan og soltørrede tomater.
• Marineret kalveculotte skåret og anrettet med sauterede svampe.
• Mørbrad i dijonsauce.
• Flødestegte kartofler.
• Tomatsalat med feta og oliven.
• Grøntsagstærte.
• Hjemmebagt flute og smør.
Minimum 10 personer.
219,50 kr. pr. kuvert
Luksus buffet
• Tandori masala laks med æble- og løgkompot.
• Farseret rødtunge med laksefars.
• Røget dansk lam med trøffelrøræg.
• Helstegt kalveculotte.
• Rødvinsmarineret oksefilet.
• Fragilitekage med friske frugter.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
279,50 kr. pr. kuvert
Royal buffet
• Varmrøget laks med hvidvinssky, rejer, spinat, asparges og sauce verte.
• Oksecarpaccio med friskrevet parmesan.
• Helstegt ungkvægsfilet med serranoskinke.
• Røget krondyrfilet på babyleaves med tyttebær-/peberrodssalat.
• Rosmarinstegt oksefilet.
• Hjemmelavet islagkage.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
299,50 kr. pr. kuvert
Gourmet buffet
• Kold, kogt laks med rejer, asparges og dressing.
• Røget andebryst med peberods-/tyttebærsalat.
• Provencefarseret svinefilet.
• Lun porre-/bacontærte.
• Helstegt oksefilet.
• Chokoladekage med is.
• 3 slags valgfrit tilbehør (se herunder).
Valgfrit tilbehør
Kartofler
• Flødestegte kartofler.
• Flødekartofler med porrer og timian.
• Mornaykartofler med spinat.
• Hjemmelavet kartoffelsalat.
• Rucolakartofler.
• Græske kartofler.
• Flødekartofler med mozzarella ost.
Salater
• Appelsinsalat med dild.
• Broccolisalat med æbler, ristet bacon.
• Bønnesalat med semi-dry tomater.
• Pastasalat (med alt godt fra grønttorvet.
• Gulerodssalat med valnødder.
• Marineret grøn salat.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
Vi anbefaler, at De vælger 1 slags kartoffel og 2 slags salater.
Minimum 10 personer.
249,50 kr. pr. kuvert
Den lille menu
• Varmrøget laks med æble og løgcompot.
• Fransk kyllingesalat med ristet bacon.
• Carpaccio med frisk parmesanost.
• Italienske oste med friske druer.
• Italienske flute og smør.
Minimum 10 personer.
175 kr. pr. kuvert
Frokostplatte
• Marineret sildmed løg og kapers.
• ½ æg med kaviar, rejer og mayonnaise.
• Røget spegeskinke med asparges.
• Leverpostej med champignon og bacon.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
150 kr. pr. kuvert
Luksusplatte
• Marineret sild eller stegt sild med løg og kapers.
• Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
• Friskrøget laks med asparges.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
Minimum 10 personer.
180 kr. pr. kuvert
Tapastallerken
• Lækre hjemmelavede specialiteter.
• Flute og smør
100 kr. pr. kuvert
Koldt eller varmt
Nemt og lækkert, mange eller få gæster.
• 10 forskellige slags hjemmelavede pølser.
• Røget culotte.
• Paté med cornichons.
• Hjemmelavet leverpostej med saltkød.
• Hjemmebagt brød.
• Fedt og smør.
120 kr. pr. kuvert
Ta’-selv-bord 1
• Marinerede sild og kryddersild med løg og dild.
• Hjemmelavet laksepaté med rejer og kaviar.
• Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
• Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
• Lune mørbradbøffer i fad med champignon og bløde løg.
• Ostefad med hjemmelavet frugtsalat og frisk frugt.
• Hjemmebagt brød samt kiks.
• Fedt og smør.
Minimum 10 personer.
240 kr. pr. kuvert
Ta’-selv-bord 2
• Marinerede sild og karrysild med løg og dild.
• Fiskefilet med hjemmerørt remoulade.
• Ferskrøget laks med hjemmelavet røræg.
• Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
• Mørbradbøffer med champignon og bløde løg.
• Lun ribbenssteg med rødkål og agurkesalat.
• Mør oksefilet i skiver med hjemmelavet kartoffelsalat.
• Ostefad med hjemmelavet frutgtsalat.
• Hjemmebagt brød samt kiks.
• Fedt og smør.
Minimum 10 personer.
260 kr. pr. kuvert
Forretter (Minimum 10 personer.)
Rødtunge
• Hvidvinsdampet rødtunge med laksemousse
• Rejer
• Kaviar
• Flute og smør
Pris: 65,-
Varmrøget laks
• Varmrøget laks med hvidvinssky
• Rejer
• Grønne slikasparges
• Spinat
• Sauce verte
• Flute og smør
Pris: 65,-
Kogt laks
• Kold, kogt laks
• Rejer
• Asparges
• Kaviar
• Laks bellevue dressing
• Flute og smør
Pris: 65,-
Hovedretter (Minimum 10 personer.)
Kalvesteg
• Kalvesteg stegt som vildt
• Hjemmelavet broccolisalat
• Smørstegte kartofler
• Syltede pærer med ribsgele
• Vildssovs
Pris: 180,-
Oksefilet
• Helstegt oksefilet
• Ovnstegte kartofler
• Bønnesalat
• Glaseret løg
• Hjemmelavet rødvinssauce
Pris: 180,-
Krondyrsteg
• Helstegt krondyrsteg
• Kastaniemos
• Walforffsalat
• Franske ærter
• Vindruesalat
• Vildtsovs
Pris: 220,-
Desserter
Lækker chokoladekage med is
Kr. 55,00
Tiramisukage
Kr. 55,00
Islagkage
kr. 55,00
Natmad
Skrub-af-suppe
kr. 50,00
3 saltsnitter med slagterens hjemmelavede pålæg
kr. 50,00
Let og festlig pølseanretning (minus brød, fedt og smør)
kr. 50,00
Glaseret skinke eller hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat
kr. 50,00
Frokost eller aftenmøde
1. Fransk kyllingesalat med ristet bacon og flute
kr. 70,00
2. Mørbradgryde med ris eller kartoffelmos
kr. 90,00
3. Biksemad med rugbrød, smør, spejlæg og rødbeder
kr. 85,00
4. Wienerschnitzel med ærter, brasekartofler, benfri sild og skysauce
kr. 100,00
5. Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
kr. 95,00
6. Mør oksesteg med tyttebær, agurksalat, kraftig sovs og kartofler
kr. 95,00
7. Den berømte gyrosgryde med kokos, anannas og ris
kr. 75,00
8. Skipperlabsskovs med rugbrød, smør, rødbeder og purløg
kr. 85,00
9. Mørbrad la creme med ovnbagte kartofler
kr. 95,00
10. Stroganoff eller gullasch med kartoffelmos
kr. 90,00
11. Kotelet ala creme med dagens salat og flute
kr. 95,00
Buffet 1
• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
100 kr. pr. kuvert
Buffet 2
• Brushetta med ferskrøget laks og mozxarallaost
• Mini croisanter med hjemmelavet hønsesalat og rejesalat
• Grøntsagsstave med dip
• Små, lune frikadeller
• Ristet brunchpølser med panchetta
• Krydret kyllingespyd
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
120 kr. pr. kuvert
Buffet 3
• Mini focciaboller med Skagenskinke
• Ferskrøget laks på hjertebrød
• Hjemmelavet laksepaté med soltørrede tomater
• Mexikanske frikadeller med chilli
• Fritterede kæmperejer med dip
• Ostebjælker med frisk frugt
• Petit four
Minimum 30 personer.
140 kr. pr. kuvert
Brunchbuffet
• Amerikanske pandekager med sirup.
• Hjemmelavet røræg med ristet bacon.
• Hjemmelavet stegt skinke med italiensk salat.
• Ristede hjemmelavede brunchpølser.
• Hjemmelavet rullepølse med løg og sky.
• Hjemmelavet spegepølse.
• Ferskrøget laks med slikasparges.
• Flot ostefad med frisk frugt.
• Diverse lækkert brød og smør.
169,50 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Slagter Baagø
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.