SkipperKroen Thurø
SkipperKroen er en gammel kro midt på Thurø.
Kroen er opført i år 1900, og har været kro siden 1920. Inden for de sidste
26 år er det udelukkende selskaber og diner transportable – og selvfølgelig
leveres vores mad ud af huset i kølebil og gratis levering i Svendborg og omegn.
Buffet forslag: 1
Varmrøget laks med peberrodscreme tilsat tranebær.
Spinat pasta med sprødstegt serranoskinke, ferskner og forårsløg.
Hjemmebagt brød.
Svinemørbrad medaljoner stegt i sesam med smørsauterde grøntsager.
Helstegt oksetyndstegsfilet, hertil soltørrede cherrytomater.
Kyllingebryst i fad med champignons, løg og fetaost.
Feldsalat med grønne asparges, bacon og vandmelon.
Grøn salat med grønne linser, broccoli hasselnødder og tørrede abrikoser.
Brøndkarse/valnøddedressing
Grøntsagstærte med porre/gulerødder.
Små hasselbackkartofler med pesto.
Flødekartofler.
3 slags ost med diverse frugt og pynt.
358 kr. pr. kuvert
Buffet forslag: 2
Smørstegte rødbeder med ferskrøget laks og avocadocreme.
Røget dyrekølle med asparges vinaigrette og ristede brødcroutoner.
Hjemmebagt brød.
Bruschetta med langtidsstegt svinekød, sursøde løg og feta.
Oksetournedos med Pancetta (italiensk bacon) forårsløg og svampe.
Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater og oliven, hertil sauterede spidskål og løg.
½ kartofler med fyld af parmesan og tomatpesto.
Kartofler vendt i smør og drysset med persille.
Tomatsalat med hakkede rødløg og purløg.
Blåbærsalat med radiser, galiamelon og ristede mandler.
Grønsagstærte med blandet løg.
Ostelagkage med kirsebær.
348 kr. pr. kuvert
Buffet forslag: 3
Kold fisketerrin med syrlige grøntsager og dildcreme.
Spæde salater med krebsehaler hertil rygeostcreme.
Hjemmebagt brød.
Chili con carne af skært kød med cremefriche.
Rosastegt oksefilet smurt med basilikumpesto.
Helstegt skinkesteg med knust flæskesvær.
Romanisalat med radiser og revet parmesanost, sennepsdressing og brødcroutoner.
Broccolisalat med tern af mango, sprødbacon og saltmandler.
Tærte med Butternut squash og dansk hytteost.
Kartoffelgratin med frisk purløg.
Kartoffel i tomatfløde med baconstykker.
3 slags oste med diverse frugt og pynt.
358 kr. pr. kuvert
Italiensk Buffet: 4
Lakridsgravad østersøtorsk med ærtepuré, presset agurk og salat.
Carpaccio af oksefilet med hjemmelavet peberrodscreme.
Hjemmebagt italiensk brød.
Helstegt kalvefilet med ristede svampe.
Røget/stegt andebryst med smørsauterede forårsløg og tranebær.
Lammebov med svesker og abrikoser.
Tzatziki.
Spicy bønnesalat af grønne bønner, oliven, feta og persille.
Spæde salater med strimler af ananas, tomater og ristede græskarkerner.
Kartoffelsalat med karry og blandede peberfrugter.
Håndskårne råstegte kartofler med timian.
Frisk spinattærte med chorizo og parmesanost
3 slags italienske oste....Primadonna, gorgonzola og Taleggio, lynsyltede pærer, nødder vendt i honning og pyntet med frisk frugt.
388 kr. pr. kuvert
Buffet - forår/sommer
April – Maj – Juni måned
• Serranoskinke på bund af salat, med Parma reggiano ost, pesto og hjemmebagt brød
• Svinemørbrad med spidskål og løg Kalvecuvette med tajasparges og forårsgulerødder
Cæsarsalat med klassisk dressing Tomatsalat med rødløg og purløg
Nye kartofler med smør, persille og havsalt
• Frisk marinerede frugtsalat med vaniljecreme (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - sommer/efterår
Juli – August – September måned
• Lille rejecocktail med Læsørejer og hjemmebagt brød
• Kalkunbryst med italiensk bacon Beuf lindstrøm (løg, capers og rødbede)
Græsk bondesalat Spinatsalat med kirsebær, mandler og feta ½ fyldt bagekartoffel med pesto.
• Chokolade muffins med vaniljecremefraiche (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - efterår/vinter
Oktober – November – December måned
• Dampet laks med lynsyltede løg, gulerødder og hjemmebagt brød
• Mørbradbøf med svampestuvning Pocheret kylling med vintergrønt
Broccolisalat med bacon og solsikkekerner Råkostsalat med appelsin/citrondressing Smørstegte kartofler med paprika
• Æblekage med makron, rasp og flødeskum. (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - vinter/forår
januar – Februar – Marts måned
• Smørstegt rødbede med røget laks, avocadocreme og hjemmebagt brød
• Bruschetta med langtidsstegt svinekød med sur/sød løg og feta
Sprødstegt unghanebryst med glaserede rødder Salat med rosenkål,
blåbær og valnødder Grønsalat med mormor dressing Flødekartofler med blandet løg
• Citronfromage med flødeskum (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet forslag: 1
Varmrøget laks med peberrodscreme tilsat tranebær.
Spinat pasta med sprødstegt serranoskinke, ferskner og forårsløg.
Hjemmebagt brød.
Svinemørbrad medaljoner stegt i sesam med smørsauterde grøntsager.
Helstegt oksetyndstegsfilet, hertil soltørrede cherrytomater.
Kyllingebryst i fad med champignons, løg og fetaost.
Feldsalat med grønne asparges, bacon og vandmelon.
Grøn salat med grønne linser, broccoli hasselnødder og tørrede abrikoser.
Brøndkarse/valnøddedressing
Grøntsagstærte med porre/gulerødder.
Små hasselbackkartofler med pesto.
Flødekartofler.
3 slags ost med diverse frugt og pynt.
358 kr. pr. kuvert
Buffet forslag: 2
Smørstegte rødbeder med ferskrøget laks og avocadocreme.
Røget dyrekølle med asparges vinaigrette og ristede brødcroutoner.
Hjemmebagt brød.
Bruschetta med langtidsstegt svinekød, sursøde løg og feta.
Oksetournedos med Pancetta (italiensk bacon) forårsløg og svampe.
Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater og oliven, hertil sauterede spidskål og løg.
½ kartofler med fyld af parmesan og tomatpesto.
Kartofler vendt i smør og drysset med persille.
Tomatsalat med hakkede rødløg og purløg.
Blåbærsalat med radiser, galiamelon og ristede mandler.
Grønsagstærte med blandet løg.
Ostelagkage med kirsebær.
348 kr. pr. kuvert
Buffet forslag: 3
Kold fisketerrin med syrlige grøntsager og dildcreme.
Spæde salater med krebsehaler hertil rygeostcreme.
Hjemmebagt brød.
Chili con carne af skært kød med cremefriche.
Rosastegt oksefilet smurt med basilikumpesto.
Helstegt skinkesteg med knust flæskesvær.
Romanisalat med radiser og revet parmesanost, sennepsdressing og brødcroutoner.
Broccolisalat med tern af mango, sprødbacon og saltmandler.
Tærte med Butternut squash og dansk hytteost.
Kartoffelgratin med frisk purløg.
Kartoffel i tomatfløde med baconstykker.
3 slags oste med diverse frugt og pynt.
358 kr. pr. kuvert
Italiensk Buffet: 4
Lakridsgravad østersøtorsk med ærtepuré, presset agurk og salat.
Carpaccio af oksefilet med hjemmelavet peberrodscreme.
Hjemmebagt italiensk brød.
Helstegt kalvefilet med ristede svampe.
Røget/stegt andebryst med smørsauterede forårsløg og tranebær.
Lammebov med svesker og abrikoser.
Tzatziki.
Spicy bønnesalat af grønne bønner, oliven, feta og persille.
Spæde salater med strimler af ananas, tomater og ristede græskarkerner.
Kartoffelsalat med karry og blandede peberfrugter.
Håndskårne råstegte kartofler med timian.
Frisk spinattærte med chorizo og parmesanost
3 slags italienske oste....Primadonna, gorgonzola og Taleggio, lynsyltede pærer, nødder vendt i honning og pyntet med frisk frugt.
388 kr. pr. kuvert
Buffet - forår/sommer
April – Maj – Juni måned
• Serranoskinke på bund af salat, med Parma reggiano ost, pesto og hjemmebagt brød
• Svinemørbrad med spidskål og løg Kalvecuvette med tajasparges og forårsgulerødder
Cæsarsalat med klassisk dressing Tomatsalat med rødløg og purløg
Nye kartofler med smør, persille og havsalt
• Frisk marinerede frugtsalat med vaniljecreme (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - sommer/efterår
Juli – August – September måned
• Lille rejecocktail med Læsørejer og hjemmebagt brød
• Kalkunbryst med italiensk bacon Beuf lindstrøm (løg, capers og rødbede)
Græsk bondesalat Spinatsalat med kirsebær, mandler og feta ½ fyldt bagekartoffel med pesto.
• Chokolade muffins med vaniljecremefraiche (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - efterår/vinter
Oktober – November – December måned
• Dampet laks med lynsyltede løg, gulerødder og hjemmebagt brød
• Mørbradbøf med svampestuvning Pocheret kylling med vintergrønt
Broccolisalat med bacon og solsikkekerner Råkostsalat med appelsin/citrondressing Smørstegte kartofler med paprika
• Æblekage med makron, rasp og flødeskum. (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Buffet - vinter/forår
januar – Februar – Marts måned
• Smørstegt rødbede med røget laks, avocadocreme og hjemmebagt brød
• Bruschetta med langtidsstegt svinekød med sur/sød løg og feta
Sprødstegt unghanebryst med glaserede rødder Salat med rosenkål,
blåbær og valnødder Grønsalat med mormor dressing Flødekartofler med blandet løg
• Citronfromage med flødeskum (portionsanrettet)
228 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra SkipperKroen Thurø
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.