
Sallingsund Færgekro
Hos Sallingsund Færgekro får du mad hos erfarende kokke og resturantør. Du har mulighed for selv at sammensætte din egen menu eller du kan også vælge en af Sallingsund Færgekros lækre buffer. Hos Sallingsund Færgekro er der noget til enhver smag!
Jule Menu. Den traditionelle
Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Røget laks med krydderurtedressing.
Julesylte af svin med sennep og rødbeder.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Luksus æbleflæsk.
Glaseret skinke med grønlangkål.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Lun svinekam med rødkål.
Brieost og ostebjælker med druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 199,-
(ved min. 20 couverter)
Pris pr. person kr. 209,-
(ved min. 15 couverter)
Rugbrød, hjemmebagt brød, og smør kan tilkøbes for kr. 20,- pr. person.
Fra 199 kr. pr. kuvert
Luksus Julebuffet
Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Julesylte af svin med rødbeder og sennep.
Røget laks garneret med rejer - hertil krydderurtesauce.
Røget ål med kold æggestand.
Andepate og kold andebryst med rødkålssalat.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Helstegt oksefilet med kold kartoffelsalat.
Svinemørbrad med svampe a la creme og surt.
4 danske og udenlandske oste med oliven og druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce.
Luksuskage med cremefraiche
Pris pr. person kr. 259,-
(ved min. 20 personer)
Pris pr. person kr. 269,-
(ved min. 15 couverter)
Rugbrød, hjemmebagt brød, og smør kan tilkøbes for kr. 20,- pr. person.
Fra 259 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv en menu 1
Forretter:
1. Rose af røget laks på sprøde salater. Garneres med marinerede urter og rejer. Hertil krydderurtesauce.
2. Rose af tynde skiver af Serano-skinke. Serveres med flødestuvet spinat. Hertil hjemmebagt brød.
3. Kroens muslingesuppe med hvidvin, urter, safran og pocherede Limfjordsmuslinger. Hertil hjemmebagt brød.
4. Kroens lakseterrine. Garneres med rejer og rogn. Hertil krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
Hovedretter:
5. Rosastegt svinemørbrad. Serveres med grøntsagsflan, kartoffelkage Anna samt sauce Robert.
6. "Gammeldaws", mør kalvesteg af kalveculotte eller mør oksesteg af okseculotte. Serveres med smørristede kartofler, surt, årstidens grøntsager samt kraftig skysauce.
7. Rosmarin- & hvidløgsfyldt lammekølle. Serveres med flødekartofler, årstidens svampe & grøntsager, mintgele samt persilleskysauce.
8. Helstegt kamsteg med krydderurter (uden svær). Serveres med årstidens grøntsager, blomkålspuree, persillekartofler, surt samt skysauce.
Desserter:
9. Hjemmelavet vaniljeparfait (is) med orangelikør. Serveres med frisk frugtsalat.
10. Hjemmelavet hindbærfromage med makron og likør. Serveres med frugtcoulis og marinerede bær.
11. Hjemmelavet fragelité-isroulade med hindbær og moccaparfait tilsmagt med orange. Serveres med frisk frugtsalat.
12. Luksus-chokoladekage i lag med chokolade-ganache. Hertil syltede nødder, hjemmelavet vaniljeparfait samt frugtcoulis.
Ved min. 20 personer : 2 retter kr. 198,- 3 retter kr. 248,-
Ved 10 - 19 personer : Tillæg pr. person kr. 20,-
Fra 198 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv en menu 2
Forretter:
1. Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, spinat og laksemousse. Anrettes på plukket salat - garneres med marinerede rejer, hel krebs og rogn. Hertil pesto-dressing og hjemmebagt brød.
2. Kroens fisketallerken. Rose af røget laks - Rødtungeroulade med røget hellefisk - Pestobagt lyssej. Garneres med rejer og rogn. Hertil hjemmebagt brød og pesto-dressing.
3. Carpaccio af letrøget oksemørbrad. Anrettes med salat, Parmesan, pinjekerner samt tomatsalsa. Hertil pesto og hjemmebagt brød.
Hovedretter:
4. Helstegt krondyrfilet. Serveres med årstidens grøntsager, svampemiks med pærestykker og tranebær, nøddekartofler samt mild pebersauce. (tillæg kr. 30,00 pr. person)
5. Helstegt oksefilet. Serveres med årstidens grøntsager, kartoffelkage Anna samt rosmarinskysauce.
6. Rosastegt oksemørbrad af Black Anguskvæg. Serveres med sæsonens grøntsager, Hasselback-kartofler samt rødvinsskysauce. (tillæg kr. 30,00 pr. person)
7. Duet af helstegt svinemørbrad og helstegt kalvefilet. Serveres med grøntsagssouffléer, årstidens grøntsager, smørristede kartofler samt rosmarinskysauce.
8. Rosastegt kalvefilet af dansk gourmetkalv. Serveres med svampesautées, årstidens grøntsager, Hasselbackkartofler samt skysauce. (tillæg kr. 20,00 pr. person)
Desserter:
9. Hjemmelavet chokoladeparfait (is) og syrlig sorbet. Serveres med coulis og frisk frugtsalat af melon og ananas.
10. Chokoladedyppet Baileys-parfait (is) - formet som hjerte. Serveres med syltede nødder, frisk frugtsalat og hindbærcoulis.
11. Hjemmelavet mazarinkage med chokoladeganache. Serveres med hjemmelavet vaniljeparfait (is) samt frisk frugtsalat / bær.
12. Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel. Serveres med marinerede bær samt vaniljeparfait (is).
Ved min 20 personer : 2 retter kr. 228,- 3 retter kr. 278,-
Ved 10 - 19 personer : Tillæg kr. 20,00 pr. person.
Fra 228 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Rose af røget laks med marinerede urter. Serveres med pesto-dressing.
Tynde skiver af Serano-skinke. Serveres med melonsalat med purløg.
Kroens fisketerrine. Garneres med marinerede rejer. Hertil krydderurtedressing.
Tynde skiver af røget dyrekølle. Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.
Lun, helstegt oksefilet. Serveres med tomatsalat, mikset salat, 2 dressinger, Hasselbackkartofler samt skysauce.
Lune, små boeuffer af svinemørbrad i champignons a la creme. Serveres med smørristede kartofler.
Brie - Port Salut - Blå Kornblomst fra Thise. Serveres med druer og oliven.
Lun chokoladefondant. Serveres med coulis og frisk frugtsalat.
Skåret frugt & bær.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 228,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 238,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 248,-
Brød & smør kan tilkøbes a kr. 15,00 pr. person.
Fra 228 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Kold, pesto-bagt torsk med kraftig tomatsalsa. Hertil sprøde salater og pesto-dressing.
Kold, dampet, norsk laksefilet. Garneres med marinerede urter, marinerede rejer og dildcreme.
Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche. Pyntes med krebsehaler og ørredrogn.
Tynde skiver af Skagen-skinke fra Slagter Munch. Serveres med salat med bl.a. marinerede artiskokhjerter og ristede pinjekerner.
Skiver af koldt, rosastegt andebryst. Serveres med syrlig æblesalat samt akasieristede nødder.
Lunt kalkunbryst med krydderurter. Serveres med bagte rodfrugter.
Lun, helstegt kalvefilet. Serveres med kartoffelkage Anna med hvidløg og timian - samt skysauce.
Bræt med 5 super-oste fra bl.a. Thise Mejeri. Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.
Mazarinbund med chokoladecreme samt friske frugter & bær.
Hjemmelavet vaniljeparfait med orangelikør. Serveres med frisk frugtsalat.
Til buffeten serveres tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 268,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 278,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 288,-
Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.
Fra 268 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche. Garneres med krebsehaler og ørredrogn.
Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, laksemousse og spinat. Anrettes med sprød salat - hertil pesto-dressing.
Lun, meunierestegt rødtungefilet. Serveres på spinat - hertil en kraftig hvidvinssauce med purløg.
Kolde lammekoteletter. Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.
Hjemmelavet fjerkræterrine med nødder og bær. Serveres med sauce Cumberland.
Frisk pastasalat med krydderurteolie, sprøde grøntsager samt økologiske oste.
Rosastegt oksemørbrad. Serveres med svampesautees med persille, kartoffelkage og skysauce.
Seks danske og udenlandske luksus-oste. Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.
Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel. Serveres med syltede nødder og vanille-cremefraiche.
Udvalg af kager og dessertglas. Serveres med letpisket fløde /cremefraiche.
Hjemmelavet hindbær-parfait. Serveres med frisk frugtsalat.
Serveres med tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 298,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 308,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 318,-
Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.
Fra 198 kr. pr. kuvert
Kolde retter
1. Uspecificeret smørrebrød pr. stk. kr. 42,-
2. 2 slags sild med karrysalat med brød / smør kr. 65,-
3. Luksus-sandwich (2 halve pr. person) med to slags fyld kr. 50,-
4. Fiskefilet med remoulade & citron kr. 39,-
5. Franskbrød med rejer "i trængsel" kr. 60,-
6. Canapéer - med luksuspålæg(3 stk. pr. person) kr. 60,-
7. Luksus-salatanretning med dressing og brød kr. 85,-
8. Kold roastbeef med kartoffelsalat & brød kr. 75,-
9. Luksus-pølsebord med diverse tilbehør, brød & smør. (min. 6 slags pølser) kr. 125,-
10. Ostebord med druer, frugt, kiks samt brød (6 luksus-oste) kr. 125,-
11. Oste- og pølsebord kr. 125,-
Fra 39 kr. pr. kuvert
TA´ SELV STEGEBORD (min. 25 personer)
Rosategt svinemørbrad.
Rosastegt oksefilet.
Glaseret skinke.
Helstegte, fyldte lammekøller.
Serveres med special-salater, flødebagte kartofler, kartoffelkage Anna med timian - samt hjemmebagt brød.
198 kr. pr. kuvert
Receptions buffet 1
Små tærter med lakserogn, rødløg og cr. fraiche.
Canapéer med forskelligt pålæg.
Lækre mini-sandwiches med rejemousse og røget laks.
Melonstykker omrullet med Serano-skinke.
Ostebjælker med lune, honningristede mandler.
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.
Brød & smør.
Frugtkurv.
145 kr. pr. kuvert
Receptions buffet 2
Luksus-canapéer med røget laks, Parma-skinke og roastbeef.
Små vandbakkelser med rørt cr. fraiche og ørredrogn.
Små butterdejsskaller med æggemousse, laksemousse og rejemousse.
Små, lune porretærter med bacon.
Små lune frikadeller med cornichoner.
Carpaccio af kold kalvefilet med tunmousse.
Emmenthaler-bjælker med druer og oliven.
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.
Brød & smør.
165 kr. pr. kuvert
Jule Menu. Den traditionelle
Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Røget laks med krydderurtedressing.
Julesylte af svin med sennep og rødbeder.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Luksus æbleflæsk.
Glaseret skinke med grønlangkål.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Lun svinekam med rødkål.
Brieost og ostebjælker med druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 199,-
(ved min. 20 couverter)
Pris pr. person kr. 209,-
(ved min. 15 couverter)
Rugbrød, hjemmebagt brød, og smør kan tilkøbes for kr. 20,- pr. person.
Fra 199 kr. pr. kuvert
Luksus Julebuffet
Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Julesylte af svin med rødbeder og sennep.
Røget laks garneret med rejer - hertil krydderurtesauce.
Røget ål med kold æggestand.
Andepate og kold andebryst med rødkålssalat.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Helstegt oksefilet med kold kartoffelsalat.
Svinemørbrad med svampe a la creme og surt.
4 danske og udenlandske oste med oliven og druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce.
Luksuskage med cremefraiche
Pris pr. person kr. 259,-
(ved min. 20 personer)
Pris pr. person kr. 269,-
(ved min. 15 couverter)
Rugbrød, hjemmebagt brød, og smør kan tilkøbes for kr. 20,- pr. person.
Fra 259 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv en menu 1
Forretter:
1. Rose af røget laks på sprøde salater. Garneres med marinerede urter og rejer. Hertil krydderurtesauce.
2. Rose af tynde skiver af Serano-skinke. Serveres med flødestuvet spinat. Hertil hjemmebagt brød.
3. Kroens muslingesuppe med hvidvin, urter, safran og pocherede Limfjordsmuslinger. Hertil hjemmebagt brød.
4. Kroens lakseterrine. Garneres med rejer og rogn. Hertil krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
Hovedretter:
5. Rosastegt svinemørbrad. Serveres med grøntsagsflan, kartoffelkage Anna samt sauce Robert.
6. "Gammeldaws", mør kalvesteg af kalveculotte eller mør oksesteg af okseculotte. Serveres med smørristede kartofler, surt, årstidens grøntsager samt kraftig skysauce.
7. Rosmarin- & hvidløgsfyldt lammekølle. Serveres med flødekartofler, årstidens svampe & grøntsager, mintgele samt persilleskysauce.
8. Helstegt kamsteg med krydderurter (uden svær). Serveres med årstidens grøntsager, blomkålspuree, persillekartofler, surt samt skysauce.
Desserter:
9. Hjemmelavet vaniljeparfait (is) med orangelikør. Serveres med frisk frugtsalat.
10. Hjemmelavet hindbærfromage med makron og likør. Serveres med frugtcoulis og marinerede bær.
11. Hjemmelavet fragelité-isroulade med hindbær og moccaparfait tilsmagt med orange. Serveres med frisk frugtsalat.
12. Luksus-chokoladekage i lag med chokolade-ganache. Hertil syltede nødder, hjemmelavet vaniljeparfait samt frugtcoulis.
Ved min. 20 personer : 2 retter kr. 198,- 3 retter kr. 248,-
Ved 10 - 19 personer : Tillæg pr. person kr. 20,-
Fra 198 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv en menu 2
Forretter:
1. Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, spinat og laksemousse. Anrettes på plukket salat - garneres med marinerede rejer, hel krebs og rogn. Hertil pesto-dressing og hjemmebagt brød.
2. Kroens fisketallerken. Rose af røget laks - Rødtungeroulade med røget hellefisk - Pestobagt lyssej. Garneres med rejer og rogn. Hertil hjemmebagt brød og pesto-dressing.
3. Carpaccio af letrøget oksemørbrad. Anrettes med salat, Parmesan, pinjekerner samt tomatsalsa. Hertil pesto og hjemmebagt brød.
Hovedretter:
4. Helstegt krondyrfilet. Serveres med årstidens grøntsager, svampemiks med pærestykker og tranebær, nøddekartofler samt mild pebersauce. (tillæg kr. 30,00 pr. person)
5. Helstegt oksefilet. Serveres med årstidens grøntsager, kartoffelkage Anna samt rosmarinskysauce.
6. Rosastegt oksemørbrad af Black Anguskvæg. Serveres med sæsonens grøntsager, Hasselback-kartofler samt rødvinsskysauce. (tillæg kr. 30,00 pr. person)
7. Duet af helstegt svinemørbrad og helstegt kalvefilet. Serveres med grøntsagssouffléer, årstidens grøntsager, smørristede kartofler samt rosmarinskysauce.
8. Rosastegt kalvefilet af dansk gourmetkalv. Serveres med svampesautées, årstidens grøntsager, Hasselbackkartofler samt skysauce. (tillæg kr. 20,00 pr. person)
Desserter:
9. Hjemmelavet chokoladeparfait (is) og syrlig sorbet. Serveres med coulis og frisk frugtsalat af melon og ananas.
10. Chokoladedyppet Baileys-parfait (is) - formet som hjerte. Serveres med syltede nødder, frisk frugtsalat og hindbærcoulis.
11. Hjemmelavet mazarinkage med chokoladeganache. Serveres med hjemmelavet vaniljeparfait (is) samt frisk frugtsalat / bær.
12. Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel. Serveres med marinerede bær samt vaniljeparfait (is).
Ved min 20 personer : 2 retter kr. 228,- 3 retter kr. 278,-
Ved 10 - 19 personer : Tillæg kr. 20,00 pr. person.
Fra 228 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Rose af røget laks med marinerede urter. Serveres med pesto-dressing.
Tynde skiver af Serano-skinke. Serveres med melonsalat med purløg.
Kroens fisketerrine. Garneres med marinerede rejer. Hertil krydderurtedressing.
Tynde skiver af røget dyrekølle. Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.
Lun, helstegt oksefilet. Serveres med tomatsalat, mikset salat, 2 dressinger, Hasselbackkartofler samt skysauce.
Lune, små boeuffer af svinemørbrad i champignons a la creme. Serveres med smørristede kartofler.
Brie - Port Salut - Blå Kornblomst fra Thise. Serveres med druer og oliven.
Lun chokoladefondant. Serveres med coulis og frisk frugtsalat.
Skåret frugt & bær.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 228,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 238,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 248,-
Brød & smør kan tilkøbes a kr. 15,00 pr. person.
Fra 228 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Kold, pesto-bagt torsk med kraftig tomatsalsa. Hertil sprøde salater og pesto-dressing.
Kold, dampet, norsk laksefilet. Garneres med marinerede urter, marinerede rejer og dildcreme.
Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche. Pyntes med krebsehaler og ørredrogn.
Tynde skiver af Skagen-skinke fra Slagter Munch. Serveres med salat med bl.a. marinerede artiskokhjerter og ristede pinjekerner.
Skiver af koldt, rosastegt andebryst. Serveres med syrlig æblesalat samt akasieristede nødder.
Lunt kalkunbryst med krydderurter. Serveres med bagte rodfrugter.
Lun, helstegt kalvefilet. Serveres med kartoffelkage Anna med hvidløg og timian - samt skysauce.
Bræt med 5 super-oste fra bl.a. Thise Mejeri. Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.
Mazarinbund med chokoladecreme samt friske frugter & bær.
Hjemmelavet vaniljeparfait med orangelikør. Serveres med frisk frugtsalat.
Til buffeten serveres tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 268,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 278,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 288,-
Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.
Fra 268 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche. Garneres med krebsehaler og ørredrogn.
Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, laksemousse og spinat. Anrettes med sprød salat - hertil pesto-dressing.
Lun, meunierestegt rødtungefilet. Serveres på spinat - hertil en kraftig hvidvinssauce med purløg.
Kolde lammekoteletter. Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.
Hjemmelavet fjerkræterrine med nødder og bær. Serveres med sauce Cumberland.
Frisk pastasalat med krydderurteolie, sprøde grøntsager samt økologiske oste.
Rosastegt oksemørbrad. Serveres med svampesautees med persille, kartoffelkage og skysauce.
Seks danske og udenlandske luksus-oste. Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.
Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel. Serveres med syltede nødder og vanille-cremefraiche.
Udvalg af kager og dessertglas. Serveres med letpisket fløde /cremefraiche.
Hjemmelavet hindbær-parfait. Serveres med frisk frugtsalat.
Serveres med tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.
Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 298,-
Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 308,-
Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 318,-
Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.
Fra 198 kr. pr. kuvert
Kolde retter
1. Uspecificeret smørrebrød pr. stk. kr. 42,-
2. 2 slags sild med karrysalat med brød / smør kr. 65,-
3. Luksus-sandwich (2 halve pr. person) med to slags fyld kr. 50,-
4. Fiskefilet med remoulade & citron kr. 39,-
5. Franskbrød med rejer "i trængsel" kr. 60,-
6. Canapéer - med luksuspålæg(3 stk. pr. person) kr. 60,-
7. Luksus-salatanretning med dressing og brød kr. 85,-
8. Kold roastbeef med kartoffelsalat & brød kr. 75,-
9. Luksus-pølsebord med diverse tilbehør, brød & smør. (min. 6 slags pølser) kr. 125,-
10. Ostebord med druer, frugt, kiks samt brød (6 luksus-oste) kr. 125,-
11. Oste- og pølsebord kr. 125,-
Fra 39 kr. pr. kuvert
TA´ SELV STEGEBORD (min. 25 personer)
Rosategt svinemørbrad.
Rosastegt oksefilet.
Glaseret skinke.
Helstegte, fyldte lammekøller.
Serveres med special-salater, flødebagte kartofler, kartoffelkage Anna med timian - samt hjemmebagt brød.
198 kr. pr. kuvert
Receptions buffet 1
Små tærter med lakserogn, rødløg og cr. fraiche.
Canapéer med forskelligt pålæg.
Lækre mini-sandwiches med rejemousse og røget laks.
Melonstykker omrullet med Serano-skinke.
Ostebjælker med lune, honningristede mandler.
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.
Brød & smør.
Frugtkurv.
145 kr. pr. kuvert
Receptions buffet 2
Luksus-canapéer med røget laks, Parma-skinke og roastbeef.
Små vandbakkelser med rørt cr. fraiche og ørredrogn.
Små butterdejsskaller med æggemousse, laksemousse og rejemousse.
Små, lune porretærter med bacon.
Små lune frikadeller med cornichoner.
Carpaccio af kold kalvefilet med tunmousse.
Emmenthaler-bjælker med druer og oliven.
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.
Brød & smør.
165 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Sallingsund Færgekro
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.