
Ros catering
Den klassiske menu
Menu 1
Tarteletter med høns i asparges, frisk persille og tomat.
Stegt kalvefilet med kartofler, rødvinssauce, sæsongrønt og tyttebær.
Chokoladebrownie med kompot af bær og iscreme.
495kr pr. kuvert
–
Menu 2
Ros rejecocktail med friskbagt brød og smør.
Gammeldags oksesteg med glasserede perleløg, kartofler, sæsongrønt og sovs.
Pandekager med vanilje is, marmelade og ristede nødder.
495kr pr. kuvert
–
Menu 3
Kold røget laks med rygeostcreme, salater, agurk og urter.
Kalvefilet med stegte kartofler med urtepesto,
grillede gulerødder og rødvinssauce med tyttebær.
Citrontærte med marengs, sorbet og citronmelis
495kr pr. kuvert
Det praktiske:
Kokken ankommer på den aftalte adresse 1 time inden gæsterne kommer. Han arrangerer, anretter og præsenterer maden. Når sidste ret er serveret, rydder han op efter sig og efterlader et pænt og ryddeligt køkken. Servering kan tilkøbes.
Kanapeer & Snaks
Let røget laksetatar med agurk og dild.
Små løgtærter med bacon.
Kyllingesalat med crouton og timian
Sliders med hjemmelavet pulled pork.
Små kartofler med røget creme og maltjord.
Sprød hjertesalat med rejer og dild.
Arla unika havgus med æblepure.
Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme.
6 anretninger = 135 kr. pr. kuvert
7 anretninger = 175 kr. pr. kuvert
8 anretninger = 195 kr. pr. kuvert
Ros buffet
Friskbagt brød med pisket smør
Koldvandsrejer, citronmayonnaise og bagte tomater.
Bagt færøsk laks med urtecreme, agurk, crouton.
Stegt kalv med rosmarin og timian.
Stegt unghanebryst med grillet peberfrugt.
Kold kartoffelsalat med urtecreme.
Grillede gulerødder med persillepure.
Rødvinssauce med røget marv.
Hvid chokolademousse med kompot af bær og knas
345 kr. pr. kuvert
Rosmenu 1
Friskbagt brød med pisket smør
Forret
Citrus marineret Vesterhavs torsk med syrnet fløde, dild olie, agurk, sprøde salater og smør stegte croutoner
Hovedret
Stegt kalve filet med ristet selleri pure, grillede gulerødder, persillecreme, reduceret rødvin sauce og karse.
Dessert
Hvid chokolademousse med sorbet, karamelliseret hvidchokolade og sprød kage og citronmelisse
495 kr. pr. kuvert
Rosmenu 2
Friskbagt brød med pisket smør
FORRET
Gravad laks med selleri, fennikel crudite, sprødt rugbrød, dild og tør rævesauce.
HOVEDRET
Rosasteg andebryst med confiteret jordskokker, jordskokke creme, grønkål & andesauce med tyttebær og timian.
DESSERT
Mørkchokolade mousse med en strejf af appelsin og kirsebær, karamelliseret havre & vaniljeis.
495 kr. pr. kuvert
Den store fest
Snacks:
Udvalg af sprøde og bløde snacks.
FORRET
Smør bagt kulmule med skud af efterårskål, sprøde nødder, luftig hummersauce & caviar.
HOVEDRET
Stegt oksemørbrad med persillecreme, saltbagt selleri & ragout sauce med røget marv og urter.
DESSERT
Danske æbler som kompot med iskold vaniljeis, letsaltet karamel, hvid chokolade og citronmelisse.
545 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen 3-retters menu
Forret (vælg mellem):
Citrus marineret Vesterhavs torsk med syrnet fløde, dild olie, agurk, sprøde salater og smør stegte croutoner.
Bagt Vesterhavs torsk med sensommer salat, musling sauce og persille olie og urter.
Færøske Laks med rygeost, agurk, ristet rugbrød, sprøde salater.
Rejer med citroncreme, sprøde salat stegte croutoner og dild.
Stegt kammusling med blomkålspure, nødder og brunet smør med persille/musling sauce.
Kalve Tatar med urte mayonnaise, smør stegte croutoner, tomater og karse.
Hummer ragout, nye gulerødder, ristede hasselnødder, kærnemælk og dild.
Hovedret (vælg mellem):
Stegt kalve filet med ristet selleri pure, bagt selleri reduceret rødvin sauce, frisk karse.
Oksemørbrad med persillecreme, grillede løg og ragoutsauce.
Dansk landgris med rødbeder og rødvinsauce med røget marv.
Lam med jordskokkepuré, persille, løg og trøffelsauce.
Dessert (vælg mellem):
Hvid chokolademousse med sorbet og bær, sprøde kage og citronmelis.
Mørk chokolademousse med iscreme, karamelliseret hvid chokolade og bær
Skyrmousse med et strejf af chokolade, æble/havesyre granite og knas.
Æblekompot med mælk iscreme, karamelliser havre og citronmelis.
Natmad (vælg mellem): 75 kr
Byg selv hotdog med hjemmelavet tilbehør.
Kartoffel porresuppe med bacon.
Aspargessuppe.
Croissant med rejesalat.
Sønderjysk pølsebord. (tilæg+25kr)
Den klassiske menu
Menu 1
Tarteletter med høns i asparges, frisk persille og tomat.
Stegt kalvefilet med kartofler, rødvinssauce, sæsongrønt og tyttebær.
Chokoladebrownie med kompot af bær og iscreme.
495kr pr. kuvert
–
Menu 2
Ros rejecocktail med friskbagt brød og smør.
Gammeldags oksesteg med glasserede perleløg, kartofler, sæsongrønt og sovs.
Pandekager med vanilje is, marmelade og ristede nødder.
495kr pr. kuvert
–
Menu 3
Kold røget laks med rygeostcreme, salater, agurk og urter.
Kalvefilet med stegte kartofler med urtepesto,
grillede gulerødder og rødvinssauce med tyttebær.
Citrontærte med marengs, sorbet og citronmelis
495kr pr. kuvert
Det praktiske:
Kokken ankommer på den aftalte adresse 1 time inden gæsterne kommer. Han arrangerer, anretter og præsenterer maden. Når sidste ret er serveret, rydder han op efter sig og efterlader et pænt og ryddeligt køkken. Servering kan tilkøbes.
Kanapeer & Snaks
Let røget laksetatar med agurk og dild.
Små løgtærter med bacon.
Kyllingesalat med crouton og timian
Sliders med hjemmelavet pulled pork.
Små kartofler med røget creme og maltjord.
Sprød hjertesalat med rejer og dild.
Arla unika havgus med æblepure.
Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme.
6 anretninger = 135 kr. pr. kuvert
7 anretninger = 175 kr. pr. kuvert
8 anretninger = 195 kr. pr. kuvert
Ros buffet
Friskbagt brød med pisket smør
Koldvandsrejer, citronmayonnaise og bagte tomater.
Bagt færøsk laks med urtecreme, agurk, crouton.
Stegt kalv med rosmarin og timian.
Stegt unghanebryst med grillet peberfrugt.
Kold kartoffelsalat med urtecreme.
Grillede gulerødder med persillepure.
Rødvinssauce med røget marv.
Hvid chokolademousse med kompot af bær og knas
345 kr. pr. kuvert
Rosmenu 1
Friskbagt brød med pisket smør
Forret
Citrus marineret Vesterhavs torsk med syrnet fløde, dild olie, agurk, sprøde salater og smør stegte croutoner
Hovedret
Stegt kalve filet med ristet selleri pure, grillede gulerødder, persillecreme, reduceret rødvin sauce og karse.
Dessert
Hvid chokolademousse med sorbet, karamelliseret hvidchokolade og sprød kage og citronmelisse
495 kr. pr. kuvert
Rosmenu 2
Friskbagt brød med pisket smør
FORRET
Gravad laks med selleri, fennikel crudite, sprødt rugbrød, dild og tør rævesauce.
HOVEDRET
Rosasteg andebryst med confiteret jordskokker, jordskokke creme, grønkål & andesauce med tyttebær og timian.
DESSERT
Mørkchokolade mousse med en strejf af appelsin og kirsebær, karamelliseret havre & vaniljeis.
495 kr. pr. kuvert
Den store fest
Snacks:
Udvalg af sprøde og bløde snacks.
FORRET
Smør bagt kulmule med skud af efterårskål, sprøde nødder, luftig hummersauce & caviar.
HOVEDRET
Stegt oksemørbrad med persillecreme, saltbagt selleri & ragout sauce med røget marv og urter.
DESSERT
Danske æbler som kompot med iskold vaniljeis, letsaltet karamel, hvid chokolade og citronmelisse.
545 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen 3-retters menu
Forret (vælg mellem):
Citrus marineret Vesterhavs torsk med syrnet fløde, dild olie, agurk, sprøde salater og smør stegte croutoner.
Bagt Vesterhavs torsk med sensommer salat, musling sauce og persille olie og urter.
Færøske Laks med rygeost, agurk, ristet rugbrød, sprøde salater.
Rejer med citroncreme, sprøde salat stegte croutoner og dild.
Stegt kammusling med blomkålspure, nødder og brunet smør med persille/musling sauce.
Kalve Tatar med urte mayonnaise, smør stegte croutoner, tomater og karse.
Hummer ragout, nye gulerødder, ristede hasselnødder, kærnemælk og dild.
Hovedret (vælg mellem):
Stegt kalve filet med ristet selleri pure, bagt selleri reduceret rødvin sauce, frisk karse.
Oksemørbrad med persillecreme, grillede løg og ragoutsauce.
Dansk landgris med rødbeder og rødvinsauce med røget marv.
Lam med jordskokkepuré, persille, løg og trøffelsauce.
Dessert (vælg mellem):
Hvid chokolademousse med sorbet og bær, sprøde kage og citronmelis.
Mørk chokolademousse med iscreme, karamelliseret hvid chokolade og bær
Skyrmousse med et strejf af chokolade, æble/havesyre granite og knas.
Æblekompot med mælk iscreme, karamelliser havre og citronmelis.
Natmad (vælg mellem): 75 kr
Byg selv hotdog med hjemmelavet tilbehør.
Kartoffel porresuppe med bacon.
Aspargessuppe.
Croissant med rejesalat.
Sønderjysk pølsebord. (tilæg+25kr)
Få et uforpligtende tilbud fra Ros catering
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.