
Restaurant Patrice
Buffet 1
Rimmet laks med lakserogn, friske urter, rugbrødschips og rygeost
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesan creme og saltede nødder
Vitello tonnato af sprængt kalvefilet med tunsalsa og bagte cherytomater
Salat med bøffelmozzarella og tomat med basilikum og balsamico sirup
***
Barbecue grillet oksehøjreb med kartofler, bordelaisesauce og sæsonens grønt
Salat efter kokkens humør
***
2 slags ost med honningsyltede valnødder
Brownies med chokolade garnache, lemoncurd, friskrevet kokos og mynte
288 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Mosaik af jomfruhummer med saltede kammuslinger, blomkål og sort aioli
Paté en croute med oksehaler, pistacie, merquezpølser og ventrèche bacon
Tatar af okse med trøffelmayo, syltede rødløg, panchetta og kartoffelchips
Grillet peberfrugtsalat med perlebyg og syltede artiskokhjerter og hvidløg
***
Helstegt oksemørbrad med pestokartofler og sæsonens grønt
Salat efter kokkens humør
Vælg mellem følgende saucer: Bordelaise, trøffel eller foiegras
***
4 slags oste med syltede valnødder
***
Hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, chokolademousse, sprødt og sæsonens frugt
328 kr. pr. kuvert
Alsace Buffet
Ovnbagt helleflynder på choucroûte salat
Salat med ande confit og foie gras
Quiche Lorraine med bacon, ost og tomat
***
Coq au Vin med perleløg og kartoffel tærte
Bäckeoffe af kalv, okse og lam med rodfrugter
***
Münster ost med syltet sennepsfrugt
Pandekager fyldt med eau de vie chokolade mousse med is og frugt
295 kr. pr. kuvert
Kold fransk Buffet
Canapé medfoie gras terrine og cognac-trøffel gelé
***
Franske østers med toast melba og citron samt skalotteløg i rødvinseddike
***
Salat nicoise med råmarineret tun og æg
***
Laksetatar med avocado og sennepsvinaigrette samt ristet brioche
***
Paté en croute med oksehaler, pistacie, merquezpølser og ventrèchebacon
***
Ostebrædt med oliventapenade og rosmarin syltede abrikoser
Profiteroles med chantilly, eclaire med chokolade samt mille feuille med vanillecreme
298 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet 1
Fingersandwich med rejer
Butterdejssnitter med laksepaté
Soufflé af andelevermousse med syltede rødløg
Røget svinemørbrad med tomat salat
Dansk mester med druer
Konfektkage
108 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet 2
Unghaneroulade med marineret fetaost
Canapé med serranoskinke, røget hellefisk og tun
Quiche lorraine
Carparccio af røget dyrekølle med pickles
Laksetatar med basilikum dressing
3 slags ost
After Eight kage med frugt
148 kr. pr. kuvert
Menu 1
Svampe crêmesuppe med croûtons.
Farseret perlehønebryst med spinat og esdragon sauce.
Kokos nøddekurv med forskellige is
258 kr. pr. kuvert
Menu 2
Lakse tatar med muslinge salat og basilikum dressing.
Kalvefilet med svampe ragoût og dijon sauce.
Fyldte pandekager med ckokolademousse på vanilleis crême.
288 kr. pr. kuvert
Menu 3
Røget gåsebryst med syltede rødløg.
Variation af kalv og oksemørbrad på portvins sauce.
Passionsfrugt fragilité.
328 kr. pr. kuvert
Vælg 3 retter for 268,-
Forretter
Rimmet laks med lakserogn, friske urter, rugbrødschips og rygeost
***
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesancreme og saltede nødder
***
Tatar af okse med trøffelmayo, syltede rødløg, panchetta og kartoffelchips
***
Cremet pighvarsuppe med kongekrabbesoufflé og bailikum-hvidløgsolie
Hovedretter
Barbecue grillet oksehøjreb med kartofler, bordelaisesauce og sæsonens grønt
***
Kalvefilet med pestoristede portobellosvampe. Timian-citronristede grønsager, pommes anna og trøffelcreme
***
Perlehønebryst farseret med babyspinat og chorizopølse. Broccoligratin og kartoffelbåde. Hertil rieslingcreme
Desserter
Brownies med chokolade garnache, lemoncurd samt friskrevet kokos og mynte
***
Passionsfrugtfromage på mazarinbund med mandelkrokant
***
Hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, chokolademousse, sprødt og sæsonens frugt
Inklusiv hjemmebagt brød
Bryllupsmenu
Champagnesprængt laks og varmrøget laks på salat af grønne asparges og avocado samt gratineret jomfruhummer
Soya-timian marineret oksemørbrad hertil nye kartofler med friske krydderurter.
Ristede grønsager med svampe. Rødvinssauce.
Desserttallerken med:
Creme brûlee, chokolade-marcipan-kokoskage, 2 slags chokolademousse.
Jordbærsalat med mynte og sorbet.
Hjemmebagt brød
328 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Rimmet laks med lakserogn, friske urter, rugbrødschips og rygeost
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesan creme og saltede nødder
Vitello tonnato af sprængt kalvefilet med tunsalsa og bagte cherytomater
Salat med bøffelmozzarella og tomat med basilikum og balsamico sirup
***
Barbecue grillet oksehøjreb med kartofler, bordelaisesauce og sæsonens grønt
Salat efter kokkens humør
***
2 slags ost med honningsyltede valnødder
Brownies med chokolade garnache, lemoncurd, friskrevet kokos og mynte
288 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Mosaik af jomfruhummer med saltede kammuslinger, blomkål og sort aioli
Paté en croute med oksehaler, pistacie, merquezpølser og ventrèche bacon
Tatar af okse med trøffelmayo, syltede rødløg, panchetta og kartoffelchips
Grillet peberfrugtsalat med perlebyg og syltede artiskokhjerter og hvidløg
***
Helstegt oksemørbrad med pestokartofler og sæsonens grønt
Salat efter kokkens humør
Vælg mellem følgende saucer: Bordelaise, trøffel eller foiegras
***
4 slags oste med syltede valnødder
***
Hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, chokolademousse, sprødt og sæsonens frugt
328 kr. pr. kuvert
Alsace Buffet
Ovnbagt helleflynder på choucroûte salat
Salat med ande confit og foie gras
Quiche Lorraine med bacon, ost og tomat
***
Coq au Vin med perleløg og kartoffel tærte
Bäckeoffe af kalv, okse og lam med rodfrugter
***
Münster ost med syltet sennepsfrugt
Pandekager fyldt med eau de vie chokolade mousse med is og frugt
295 kr. pr. kuvert
Kold fransk Buffet
Canapé medfoie gras terrine og cognac-trøffel gelé
***
Franske østers med toast melba og citron samt skalotteløg i rødvinseddike
***
Salat nicoise med råmarineret tun og æg
***
Laksetatar med avocado og sennepsvinaigrette samt ristet brioche
***
Paté en croute med oksehaler, pistacie, merquezpølser og ventrèchebacon
***
Ostebrædt med oliventapenade og rosmarin syltede abrikoser
Profiteroles med chantilly, eclaire med chokolade samt mille feuille med vanillecreme
298 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet 1
Fingersandwich med rejer
Butterdejssnitter med laksepaté
Soufflé af andelevermousse med syltede rødløg
Røget svinemørbrad med tomat salat
Dansk mester med druer
Konfektkage
108 kr. pr. kuvert
Receptionsbuffet 2
Unghaneroulade med marineret fetaost
Canapé med serranoskinke, røget hellefisk og tun
Quiche lorraine
Carparccio af røget dyrekølle med pickles
Laksetatar med basilikum dressing
3 slags ost
After Eight kage med frugt
148 kr. pr. kuvert
Menu 1
Svampe crêmesuppe med croûtons.
Farseret perlehønebryst med spinat og esdragon sauce.
Kokos nøddekurv med forskellige is
258 kr. pr. kuvert
Menu 2
Lakse tatar med muslinge salat og basilikum dressing.
Kalvefilet med svampe ragoût og dijon sauce.
Fyldte pandekager med ckokolademousse på vanilleis crême.
288 kr. pr. kuvert
Menu 3
Røget gåsebryst med syltede rødløg.
Variation af kalv og oksemørbrad på portvins sauce.
Passionsfrugt fragilité.
328 kr. pr. kuvert
Vælg 3 retter for 268,-
Forretter
Rimmet laks med lakserogn, friske urter, rugbrødschips og rygeost
***
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesancreme og saltede nødder
***
Tatar af okse med trøffelmayo, syltede rødløg, panchetta og kartoffelchips
***
Cremet pighvarsuppe med kongekrabbesoufflé og bailikum-hvidløgsolie
Hovedretter
Barbecue grillet oksehøjreb med kartofler, bordelaisesauce og sæsonens grønt
***
Kalvefilet med pestoristede portobellosvampe. Timian-citronristede grønsager, pommes anna og trøffelcreme
***
Perlehønebryst farseret med babyspinat og chorizopølse. Broccoligratin og kartoffelbåde. Hertil rieslingcreme
Desserter
Brownies med chokolade garnache, lemoncurd samt friskrevet kokos og mynte
***
Passionsfrugtfromage på mazarinbund med mandelkrokant
***
Hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, chokolademousse, sprødt og sæsonens frugt
Inklusiv hjemmebagt brød
Bryllupsmenu
Champagnesprængt laks og varmrøget laks på salat af grønne asparges og avocado samt gratineret jomfruhummer
Soya-timian marineret oksemørbrad hertil nye kartofler med friske krydderurter.
Ristede grønsager med svampe. Rødvinssauce.
Desserttallerken med:
Creme brûlee, chokolade-marcipan-kokoskage, 2 slags chokolademousse.
Jordbærsalat med mynte og sorbet.
Hjemmebagt brød
328 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Restaurant Patrice
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.