
Restaurant Mellemrum
På Restaurant MellemRum arbejder de ud fra værdierne håndværk, hygge & energi! Fordi det er det, de kan. Deres ambitionsniveau er, at give alle deres gæster en god og smagfuld oplevelse, ikke at opnå Michelinstjerner. Nogen kalder vores mad for gourmet – vi kalder det for kærlighed til håndværket.
Forretter
A La Carte
Vegetarretter er markeret med en *
Forretter:
1. * Carpaccio af gule beder i appelsin, serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost
2. * Svamperisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)
3. Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
4. Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce
5. Helstegt dansk Gastro-kalv & kalvebrisler, serveret med smørstegte majs, efterårstomater & sauce af røget marv
6. Helstegt af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce (tillæg 50,-)
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
OST & DESSERTER
7. 3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
8. 5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød (tillæg 30,-)
9. 10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød (tillæg 70,-)
10. * Æble mille feuille serveret med æblekompot, vaniljefløde & sprød karamel
11. MellemRums chokolade-guldbarre. Mørk chokolademousse overtrukken med hvid chokolade gelé herpå guldstøv
Priser:
3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-
Fra 350 kr. pr. kuvert
BUFFET MELLEMRUM
Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
Æbletrifli
Chokoladekage med vaniljecreme
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
350 kr. pr. kuvert
HOVEDRETSBUFFET
Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
250 kr. pr. kuvert
KOMFURBUFFET
Terrin af laks
Stuvede svampe med surdejstoast
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet endivie med saltede mandler
Æblesalat med ristet skinke
Salat af bagte jordskokker & timian
Dagens kartoffel
Helstegt lår af dansk kylling
Helstegt kalvesteg
Citron panna cotta med bagt pære
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
300 kr. pr. kuvert
Forretter
A La Carte
Vegetarretter er markeret med en *
Forretter:
1. * Carpaccio af gule beder i appelsin, serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost
2. * Svamperisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)
3. Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
4. Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce
5. Helstegt dansk Gastro-kalv & kalvebrisler, serveret med smørstegte majs, efterårstomater & sauce af røget marv
6. Helstegt af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce (tillæg 50,-)
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
OST & DESSERTER
7. 3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
8. 5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød (tillæg 30,-)
9. 10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød (tillæg 70,-)
10. * Æble mille feuille serveret med æblekompot, vaniljefløde & sprød karamel
11. MellemRums chokolade-guldbarre. Mørk chokolademousse overtrukken med hvid chokolade gelé herpå guldstøv
Priser:
3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-
Fra 350 kr. pr. kuvert
BUFFET MELLEMRUM
Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
Æbletrifli
Chokoladekage med vaniljecreme
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
350 kr. pr. kuvert
HOVEDRETSBUFFET
Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
250 kr. pr. kuvert
KOMFURBUFFET
Terrin af laks
Stuvede svampe med surdejstoast
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet endivie med saltede mandler
Æblesalat med ristet skinke
Salat af bagte jordskokker & timian
Dagens kartoffel
Helstegt lår af dansk kylling
Helstegt kalvesteg
Citron panna cotta med bagt pære
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
300 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Restaurant Mellemrum
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.