Restaurant Komfur
På Restaurant Komfur er der 3 væsentlige værdier, der præger alt, hvad de gør: håndværk, hygge og energi! Det er de værdier, der giver dem lyst til at stå op om morgenen, giver dem daglig motivation og udfordring, og som gør, at deres gæster får en god oplevelse. Ved over 30 personer anbefaler de, at I får en af deres kokke til at stå for maden.
Snacks
Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
3 stk. 30,- kr. pr. kuvert
A LA CARTE
Forretter:
1. Græskarsuppe. Ovntørret serranoskinke, ristede hasselnødder, cremefraiche
2. Terrin af laks. Bagte efterårspærer, urtevinaigrette, sprødt rugbrød
3. Stuvede svampe på toast. Surdejsbrød, syltede asier, parmesan
4. Skiver af Komfurets krydderstegte kalv. Æbler, baconcreme, mandler, karrypesto
– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter
Hovedretter
5. Helstegt lår af dansk kylling, champignon, bacon, rødvinssauce
6. Helstegt kalvesteg & lun rillette af kalv. saltbagt selleri, karamelliserede & sprøde jordskokker, kalvesky (tillæg 30,-)
7. Confiterede svinekæber. Saltet & syltet selleri, friske æbler, egen sauce
8. Bøf Bearnaise. helstegt oksemørbrad, råstegte kartofler, Komfurets grønne salat, sauce bearnaise (tillæg 70,-)
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
Lidt ekstra til hovedretten
9. Dagens salat 25,-
10. Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-
Ost / Dessert:
Oste
11. 3 slags | oliven | druemarmelade
12. 5 slags | oliven | druemarmelade (tillæg 40,-)
13. slags | oliven | druemarmelade (tillæg 70,-)
14. Blommetærte, vaniljecreme, nøddechokolade
15. Bagt pære, lemoncurd, karamel
Priser:
1 ret kr. 180,- pr. pers.
2 retter kr. 250,- pr. pers.
3 retter kr. 300,- pr. pers.
4 retter kr. 340,- pr. pers.
Fra 180 kr. pr. kuvert
Komfurbuffet
Terrin af laks
Stuvede svampe med surdejstoast
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet endivie med saltede mandler
Æblesalat med ristet skinke
Salat af bagte jordskokker & timian
Dagens kartoffel
Helstegt lår af dansk kylling
Helstegt kalvesteg
Citron panna cotta med bagt pære
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
300 kr. pr. kuvert
Hovedret buffet
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet spidskål & mandler
Blomkålssalat med bacon & friskost
Salat af bagte rødbeder med kapers & timian
Dagens kartoffel
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
275 kr. pr. kuvert
Buffet Mellemrum
Rødbederimmet laks med peberrod
Salat af kuller rørt med urter
Lufttørret skinke med ærtehummus
Spidskål i sennepsvinaigrette
Sommergrønt i rygeostcreme
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
Jordbær med fløde
Chokoladekage med vaniljecreme
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
400 kr. pr. kuvert
Snacks
Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
3 stk. 30,- kr. pr. kuvert
A LA CARTE
Forretter:
1. Græskarsuppe. Ovntørret serranoskinke, ristede hasselnødder, cremefraiche
2. Terrin af laks. Bagte efterårspærer, urtevinaigrette, sprødt rugbrød
3. Stuvede svampe på toast. Surdejsbrød, syltede asier, parmesan
4. Skiver af Komfurets krydderstegte kalv. Æbler, baconcreme, mandler, karrypesto
– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter
Hovedretter
5. Helstegt lår af dansk kylling, champignon, bacon, rødvinssauce
6. Helstegt kalvesteg & lun rillette af kalv. saltbagt selleri, karamelliserede & sprøde jordskokker, kalvesky (tillæg 30,-)
7. Confiterede svinekæber. Saltet & syltet selleri, friske æbler, egen sauce
8. Bøf Bearnaise. helstegt oksemørbrad, råstegte kartofler, Komfurets grønne salat, sauce bearnaise (tillæg 70,-)
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
Lidt ekstra til hovedretten
9. Dagens salat 25,-
10. Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-
Ost / Dessert:
Oste
11. 3 slags | oliven | druemarmelade
12. 5 slags | oliven | druemarmelade (tillæg 40,-)
13. slags | oliven | druemarmelade (tillæg 70,-)
14. Blommetærte, vaniljecreme, nøddechokolade
15. Bagt pære, lemoncurd, karamel
Priser:
1 ret kr. 180,- pr. pers.
2 retter kr. 250,- pr. pers.
3 retter kr. 300,- pr. pers.
4 retter kr. 340,- pr. pers.
Fra 180 kr. pr. kuvert
Komfurbuffet
Terrin af laks
Stuvede svampe med surdejstoast
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet endivie med saltede mandler
Æblesalat med ristet skinke
Salat af bagte jordskokker & timian
Dagens kartoffel
Helstegt lår af dansk kylling
Helstegt kalvesteg
Citron panna cotta med bagt pære
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
300 kr. pr. kuvert
Hovedret buffet
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet spidskål & mandler
Blomkålssalat med bacon & friskost
Salat af bagte rødbeder med kapers & timian
Dagens kartoffel
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus
275 kr. pr. kuvert
Buffet Mellemrum
Rødbederimmet laks med peberrod
Salat af kuller rørt med urter
Lufttørret skinke med ærtehummus
Spidskål i sennepsvinaigrette
Sommergrønt i rygeostcreme
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
Jordbær med fløde
Chokoladekage med vaniljecreme
2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør
400 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Restaurant Komfur
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.