Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Randers NØs bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 23 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    20
Levering

Mad ud af huset i Randers NØ

Randers byder på mange gode madoplevelser og frokostordninger, det kan du nyde godt af til dine kommende arrangementer nu, her er noget for enhver smag, fra hele verden og for enhver pengepung. I weeekenden tager Randers festtøjet på, og der er mange muligheder, hvis man vil ud at danse eller bare vil hygge sig med en drink eller over en øl på byens mange barer.

Velkommen til Randers - stort udvalg af mad ud af huset og meget mere

Randers er med sine 62.563 indbyggere Danmarks 6. største by. I Randers kan man opleve toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve, som er hyggelige rammer for det moderne byliv, der findes i byen.

Der er oplevelser for enhver smag i Randers. Byens bymidte og Randers Storcenter tilbyder den shoppelystne et stort udvalg af specialbutikker, hvad end man er på udkig efter det ene det eller andet.

Man kan også tage ud på BioNutria Park og støtte ”De blå heste”, Randers’ lokale fodboldhold. Her er man naturligvis nødt til at starte kampdagen ud med en ristet hotdog og en kold fadøl og hvad end man skal fejre eller trøste sig efter kampen er et lækkert måltid pizza fra en af byens mange restauranter helt sikkert vejen frem.

Er man hverken shoppelysten eller bidt af en gal fodboldtosse er det også i Randers man finder Danmarks helt egen regnskov. Her er Randers Regnskov nemlig bygget op og med sine tre kupler byder de indenfor i Sydamerika, Afrika og Asien, hvor man kan bevæge sig imellem fri svingende aber, smukke sommerfugle og fascinerende krybdyr – en fantastisk oplevelse for både store og små. Når dagens opdagelser i regnskoven lakker mod enden og hovedet er fyldt med oplevelser er det tid til også at få fyldt maven. Af mad kan Randers byde på et bredt udvalg af lækkert catering mad, hvor der også er noget for enhver smag. Det kan være, at man har lyst til et dejligt nærende måltid, når man skal hjem og hygge videre med familien eller gæsterne.

Det kan også være, at du går og drømmer om en rigtig lækker gourmet oplevelse, pålæg fra slagteren, eller en helt frisk salat så aftensmåltidet skal serveres.

Mad ud af huset i Randers – Nemt og enkelt

Mulighederne er mange i Randers, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vil du gerne slippe for at lave aftensmaden og opvasken og i stedet slappe af og nyde frisk og lækker måltider, bragt til din dør, så har du muligheden her.

Bestil din mad på le menu og den vil snart blive leveret til din dør – varm, frisklavet og lige til at spise. Så skynd dig at bestille din mad, så du kan smide benene op og glemme showet i køkkenet.