
nor event
Gourmet Catering tilbydes til private og erhverv, hvor Norevent sammensætter anrettede menuer, buffeter og tapas ud fra sæsonens bedste råvarer.
Gourmet Catering er den perfekte løsning til barnedåb, receptioner, firmaarrangementer eller til en hyggelig aften med dine nærmeste.
Nytår
Tilvalg – snacks
Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme
Profiteroles med lakstatar og citrus
Forret
Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter
Mellemret
Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker
Hovedret
Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce
Dessert
Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
Tilvalg – sødt
Flødebolle – Macarones – ”daim”
4 retter kr. 400,- pr. kuvert Fuld gas kr. 498,- pr. kuvert kr. pr. kuvert
Sæsonens buffet
Vores røgede laks med rygeostcreme, sprøde agurker og kina radise
Graved kalvelår med persillepesto, trøffelmayo og bøgehatte
Koldhævet surdejsbrød – Saltet smør – Dips
***
Kalveculotte fra Himmerland stegt med urter
Salat af små kartofler vendt med rygeost, dild og ristede mandler
Grillet spidskål med mormor dressing, radiser og nye skud
Reduceret kalvesauce med tyttebær og kørvel
***
Kernemælks penne cotta med friske bær og knas
285 kr. pr. kuvert
Julebuffet
Gældende fra den 11. november til og med den 26. december
(fra 6 kuverter)
Forretter
Graved laks med capers, syltet fennikel og rævesauce
Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild
Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin
Friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv
Sprængt og glaseret andebryst
Braiseret gris med urter og mild sennep
Vores syltede rødkål med andefedt og appelsin
Kartofler bagt i lag med timian og brunet smør
Julesauce tilsmagt med julekrydderier
Dessert – portionsanrettet
Søde kirsebær med nøddecrumble og mascarponecreme
Kr. 285,- pr. kuvert
Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn
Kr. 45,- pr. kuvert
Hjemmebagt rugbrød
Kr. 15,- pr. kuvert
285 kr. pr. kuvert
Juletapas
Gældende fra den 11. november til og med den 26. december
7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Gravad laks med kapers, syltet fennikel og rævesauce
Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild
Vegetar
Saltbagte rødbeder med rygeostcreme og hasselnødder
Kød
Svinebryst med syltet rødkål og sennepsmayo
Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin
Ost & Dessert
Udvalgte oste med syltede nødder og kiks
Søde kirsebær med nøddecrumble og mascarponecreme
kr. 198,- pr. kuvert
Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn
Kr. 45,- pr. kuvert
Hjemmebagt rugbrød
Kr. 15,- pr. kuvert
198 kr. pr. kuvert
Gastronomisk madoplevelse til konfirmationen
Det kræver meget tid, når konfirmationen skal planlægges og forberedes, og maden er en essentiel del af den store dag. Hos Norevent skræddersyer vi en menu ud fra sæsonens bedste råvarer, så I og jeres gæster kan få en kulinarisk madoplevelse. Det er let og enkelt for jer, hvilket betyder, at I kan bruge tiden sammen med gæsterne frem for i køkkenet. Vi tilbyder to koncepter til konfirmationen. En Social Dining menu, som ikke inkluderer en kok. Her søger vi for at anrette forretterne og de fleste elementer fra hovedretten på mindre fade og tallerkener, så det passer til det antal borde, I skal bruge. Få elementer fra hovedretten skal I selv opvarme med mindre andet er aftalt og desserten er portionsanrettet. Ønsker I derimod en 3 retters menu, hvor alle retter er portionsanrettet, så sender vi en kok med ud til afvikling af menuen. Vi hører til i Randers nær Hobro, Hadsund og Aarhus, men tilbyder konfirmationscatering i hele Danmark.
”Simpelthen fantastisk! Vi fik den lækreste menu fra Norevent til vores datters konfirmation. Kevin var med i køkkenet sammen med 2 dygtige serveringspiger og det hele kørte bare super godt. De flotteste retter og virkelig en fryd for både øjet og ganen. Ikke sidste gang vi bruger Norevent.” – anmeldelse fra en gæst.
Eksklusiv serviceudlejning
Vores lillesøster Nortable udlejer luksus service, stager og vaser, og de kan hjælpe jer med at skabe en unik borddækning til jeres bryllup. Se deres udvalg af service her.
Vin & Champagne
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til den store dag, som er nøje udvalgt til hver enkelt ret, hvor vi sammen med vores vinleverandør og et netværk af vinentusiaster har prøvesmagt forskellige vine og har fundet frem til dem, der komplementerer vores mad på bedste vis. Som en ekstra service, tager vi overskydende vine retur, hvis ikke alt bliver drukket til jeres bryllup. Se vores udvalg af vine nedenfor efter menuforslagene.
Private Dining
Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem, hvor du kan læne dig tilbage og nyde hele aftenen med dine gæster uden at tænke på de praktiske opgaver, der normalt hører sig til, når man inviterer gæster? Hos Norevent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både smagsanser og synssanser bliver pirret. Derudover giver vi en service ud over det sædvanlige, hvor vi står for alt lige fra servering, afrydning, opfyldning af vine og meget mere. Norevent sørger gerne for vine til jeres menu, men det er selvfølgelig også en mulighed, at I selv finder jeres gode vine frem fra kælderen. Vi kan gøre det, ligesom I ønsker det.
Praktisk info
Når du lejer en kok ved Norevent, så slipper du for at tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores kokke ankommer cirka en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er helt ryddeligt, så du næsten er i tvivl om, du har haft gæster.
”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en gæst.
Efterårsmenu
(Kan bestilles ved minimum 10 kuverter)
Starters
Friske øster med løgvinaigrette og dild
Surdejsvaffel med laksetatar og islandsk wasabi
Forret
Salat af taskekrabbe med urtemayo, sprøde kinaradise og små salater
Mellemret
Rørt tatar af kalv fra Himmerland, sylt fra sommeren og maltflager
Mellemret 2
Stegt hvid fisk med ristet grønkål, jomfruhummer, caviar og luftig hummersauce
Hovedret
Kalvemørbrad med svampe, karamelliserede løg, trøffel og sauce på morkler
Osteservering – som tilvalg
Gammelknas med røget vesterhavsost, portvin, frisk timian og sprøde kerner
Dessert
Danske æbler med lys chokolade, sprød tuilles og parfait af creme fraiche
5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert
Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert
Kok til afvikling af menu 400,- pr. time
5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert Kok til afvikling af menu 400,- pr. time kr. pr. kuvert
Nytår
Tilvalg – snacks
Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme
Profiteroles med lakstatar og citrus
Forret
Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter
Mellemret
Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker
Hovedret
Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce
Dessert
Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
Tilvalg – sødt
Flødebolle – Macarones – ”daim”
4 retter kr. 400,- pr. kuvert Fuld gas kr. 498,- pr. kuvert kr. pr. kuvert
Sæsonens buffet
Vores røgede laks med rygeostcreme, sprøde agurker og kina radise
Graved kalvelår med persillepesto, trøffelmayo og bøgehatte
Koldhævet surdejsbrød – Saltet smør – Dips
***
Kalveculotte fra Himmerland stegt med urter
Salat af små kartofler vendt med rygeost, dild og ristede mandler
Grillet spidskål med mormor dressing, radiser og nye skud
Reduceret kalvesauce med tyttebær og kørvel
***
Kernemælks penne cotta med friske bær og knas
285 kr. pr. kuvert
Julebuffet
Gældende fra den 11. november til og med den 26. december
(fra 6 kuverter)
Forretter
Graved laks med capers, syltet fennikel og rævesauce
Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild
Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin
Friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv
Sprængt og glaseret andebryst
Braiseret gris med urter og mild sennep
Vores syltede rødkål med andefedt og appelsin
Kartofler bagt i lag med timian og brunet smør
Julesauce tilsmagt med julekrydderier
Dessert – portionsanrettet
Søde kirsebær med nøddecrumble og mascarponecreme
Kr. 285,- pr. kuvert
Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn
Kr. 45,- pr. kuvert
Hjemmebagt rugbrød
Kr. 15,- pr. kuvert
285 kr. pr. kuvert
Juletapas
Gældende fra den 11. november til og med den 26. december
7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Gravad laks med kapers, syltet fennikel og rævesauce
Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild
Vegetar
Saltbagte rødbeder med rygeostcreme og hasselnødder
Kød
Svinebryst med syltet rødkål og sennepsmayo
Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin
Ost & Dessert
Udvalgte oste med syltede nødder og kiks
Søde kirsebær med nøddecrumble og mascarponecreme
kr. 198,- pr. kuvert
Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn
Kr. 45,- pr. kuvert
Hjemmebagt rugbrød
Kr. 15,- pr. kuvert
198 kr. pr. kuvert
Gastronomisk madoplevelse til konfirmationen
Det kræver meget tid, når konfirmationen skal planlægges og forberedes, og maden er en essentiel del af den store dag. Hos Norevent skræddersyer vi en menu ud fra sæsonens bedste råvarer, så I og jeres gæster kan få en kulinarisk madoplevelse. Det er let og enkelt for jer, hvilket betyder, at I kan bruge tiden sammen med gæsterne frem for i køkkenet. Vi tilbyder to koncepter til konfirmationen. En Social Dining menu, som ikke inkluderer en kok. Her søger vi for at anrette forretterne og de fleste elementer fra hovedretten på mindre fade og tallerkener, så det passer til det antal borde, I skal bruge. Få elementer fra hovedretten skal I selv opvarme med mindre andet er aftalt og desserten er portionsanrettet. Ønsker I derimod en 3 retters menu, hvor alle retter er portionsanrettet, så sender vi en kok med ud til afvikling af menuen. Vi hører til i Randers nær Hobro, Hadsund og Aarhus, men tilbyder konfirmationscatering i hele Danmark.
”Simpelthen fantastisk! Vi fik den lækreste menu fra Norevent til vores datters konfirmation. Kevin var med i køkkenet sammen med 2 dygtige serveringspiger og det hele kørte bare super godt. De flotteste retter og virkelig en fryd for både øjet og ganen. Ikke sidste gang vi bruger Norevent.” – anmeldelse fra en gæst.
Eksklusiv serviceudlejning
Vores lillesøster Nortable udlejer luksus service, stager og vaser, og de kan hjælpe jer med at skabe en unik borddækning til jeres bryllup. Se deres udvalg af service her.
Vin & Champagne
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til den store dag, som er nøje udvalgt til hver enkelt ret, hvor vi sammen med vores vinleverandør og et netværk af vinentusiaster har prøvesmagt forskellige vine og har fundet frem til dem, der komplementerer vores mad på bedste vis. Som en ekstra service, tager vi overskydende vine retur, hvis ikke alt bliver drukket til jeres bryllup. Se vores udvalg af vine nedenfor efter menuforslagene.
Private Dining
Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem, hvor du kan læne dig tilbage og nyde hele aftenen med dine gæster uden at tænke på de praktiske opgaver, der normalt hører sig til, når man inviterer gæster? Hos Norevent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både smagsanser og synssanser bliver pirret. Derudover giver vi en service ud over det sædvanlige, hvor vi står for alt lige fra servering, afrydning, opfyldning af vine og meget mere. Norevent sørger gerne for vine til jeres menu, men det er selvfølgelig også en mulighed, at I selv finder jeres gode vine frem fra kælderen. Vi kan gøre det, ligesom I ønsker det.
Praktisk info
Når du lejer en kok ved Norevent, så slipper du for at tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores kokke ankommer cirka en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er helt ryddeligt, så du næsten er i tvivl om, du har haft gæster.
”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en gæst.
Efterårsmenu
(Kan bestilles ved minimum 10 kuverter)
Starters
Friske øster med løgvinaigrette og dild
Surdejsvaffel med laksetatar og islandsk wasabi
Forret
Salat af taskekrabbe med urtemayo, sprøde kinaradise og små salater
Mellemret
Rørt tatar af kalv fra Himmerland, sylt fra sommeren og maltflager
Mellemret 2
Stegt hvid fisk med ristet grønkål, jomfruhummer, caviar og luftig hummersauce
Hovedret
Kalvemørbrad med svampe, karamelliserede løg, trøffel og sauce på morkler
Osteservering – som tilvalg
Gammelknas med røget vesterhavsost, portvin, frisk timian og sprøde kerner
Dessert
Danske æbler med lys chokolade, sprød tuilles og parfait af creme fraiche
5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert
Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert
Kok til afvikling af menu 400,- pr. time
5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert Kok til afvikling af menu 400,- pr. time kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra nor event
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.