
MENUKORT.dk v/ Taastrup Dinér
Solid hjemmelavet mad fra bunden, som altid er spændende og varieret, og en service, der altid går den ekstra mil for at skabe den bedst mulige madoplevelse for dig, dine gæster og kolleger. Dét kendetegner Menukort.dk.
Buffet
Buffet
SAMMENSÆT SELV DEN HELT RIGTIGE BUFFET TIL JERES FEST
Vores buffet er altid anrettet & pyntet på store flotte fade eller brædder tilpasset det antal, I er - og lige klar til at sætte på buffetbordet... Dog er varme stege hele - og skal sættes frem på et spækbræt, så gæsterne kan skære af dem efterhånden.
Ønskes én af retterne kuvertanrettet til forret - så gør vi gerne det for en merpris på 15,- kr. pr. kuvert.
Skulle I selv have en god idé, er vi selvfølgelig meget åbne overfor dette.
PRISER
Vælg mindst 5 retter for 255,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter)
Herefter 20,- kr. pr. extra ret
Vi anbefaler en god blanding - så der er noget for enhver smag
Vælg ikke mere end 2 varme stege (dog ved 8 retter eller flere - evt. 3 stege)
DE KOLDE ANRETNINGER
- Lyngrillet tun m/ sort sesam - enkelt anrettet med wasabirogn, 3 slags tangsalat, råsyltet lotusrod og ingefærcreme.
- Den klassiske kolde laks - pyntet med et væld af rejer, æg, kaviar & asparges samt sauce verte
- De populære pandekageruller - rullet med grønt & en lækker krebsehalesalat.
- Vores varmrøget laks - på spæde salater med soltørret kryddertomater, kapersbær og krydderurtesauce.
- Hellefisk fra egen rygeovn - lækkert anrettet med hasselnødder, flødepeberrod, jordbær & dild.
- Nordisk lakse tapas - en rustik anretning af vores ferskrøgede laks i roser, laksemousse i artiskokbunde, lakserogn, vagtelæg, brombær, salturt og aioli dryp.
- Vitello Tonnato - rosastegt kalvefilet anrettet på kold tunsauce med kapersbær & soltørrede kryddertomater.
- Thaiinspireret rødspætteruller - dampet med syltet ingefær og anrettet på salturt med sweet chili, forårsløg & peanuts.
- Skaldyrs tapas - af friskkogte blåmuslinger, røgede rejer, chiligrillet tun, babyblæksprutter i tomatsalsa, pil selv krebs samt vagtelæg. Anrettet på salturt med 3 slags dip. (min. 30 kuverter)
- Dyrekølle fra egen rygeovn - tyndt skåret men rigeligt af det og lækker anrettet på babygrønkål med smulret blue cheese, soltørrede tranebærpekannødder samt friske dadler & figner.
- KyllingKarrySalat - nykogt kylling i en cremet karrydressing med sæsonens bedste æbler & avokado. Anrettet med ærteskud og vores hjemmerøgede bacon.
- Carpaccio med strejf af hjemmelavet pesto - anrettet med friskhøvlet parmesan, ristede pinjekærner & frisk basilikum.
- Andebryst fra egen rygeovn - anrettet på babysalater med mandler, pistacier, abrikos & tranebær marineret i honning & balsamico.
- Kylling á la Cæsar - groft plukket romainesalat m/ grillet kyllingebryst, parmesanflager, ovnbagte cherrytomater & vores hjemmerøgede bacon samt brødcroutoner og den klassiske cæsardressing.
- Italiensk tapasfad "anti pasti" - ægte italienske lufttørrede pølser, parmaskinke, mortadella, bresaola & parmesan i en flot anretning med marinerede hvidløg, fyldte chilifrugter, grillet artiskok & gode oliven.
VARME STEGE
... Der kan vælges én slags tilbehør pr. varme ret
STEGE:
- Kalvelår - stegt med vores egen BBQ
- Rosastegt oksefilet - med eller uden pesto
- Stegt kalvecülotte - marineret med hvidløg, urter & soya
- Indbagt svinemørbrad - med krydret fars
- Hjemmelavet skinke - røget & indbagt i gærdej eller kogt & provence glaseret
- Svinefilet - marineret m/ orange, nødder & sirup
- Porchetta - helstegt svinebryst rullet m/ krydderurter
- Satay kalkunbryst - helstegt med peanuts glasering
- Lammekølle - kun med skankebenet på og stegt m/ hvidløg & persille
TILBEHØR:
- Små nye kartofler - saltbagte m/ pil samt rødvinssauce
- Flødekartofler - klassiske eller tomatiserede m/ ost
- Kartoffeltærte - m/ urter samt svampeflødesauce
- Pestokartofler - bagt m/ vores egen grønne pesto
- Rodfrugter - ovnbagt m/ citronolie & chiliflager
- Broccolisalat m/ æble, løg, tranebær & pinjekærner
- Rødbedesalat m/ rucola, pære & ristede pinjekærner
- Tomatsalat m/ frisk basilikum, mozzarella & balsamico
- Vandmelonsalat m/ rucola, salatløg, feta, jordbær & græskarkærner
- Grov kålsalat m/ kærner, nødder, frisk figen & dadler
- Pastasalat m/ majs, courgette, forårsløg & soltørrede kryddertomater
- Glaskålsalat m/ fennikel, honning, græskarkærner & blåbær
- Grøn bønnesalat frisk estragon, parmesanflager & mandler
- Glasnudelsalat m/ julienne grønt edamamebønner, sesam & peanuts
- Avokadosalat på hjertesalat m/ sesammarinade & lime
LIDT SØDT TIL SLUT
- Ostebræt - gode oste på den "rigtige" måde. Enkelt rustikt anrettet med små oliven, honningmarineret abrikos samt vores lækre dessertpesto af tørrede bær & nødder.
- Eksotiske frugter - flot udskåret og lagt op med jordbær dyppet i chokolade & nødder.
- Key lime cheesecake - på bund af peanuts og med mango/passionspuré på toppen.
- Marcipanbagt tærte - med chokolade, vaniljecreme og et væld af friske bær.
- Chokoladelagkage - lagt i lag med orangecreme og sprøjtet op med chokolademousse.
- Italiensk Tiramusi - med kakaodrys & frisk kiwi frugt.
Vælg mindst 5 retter for 255,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter) - Herefter 20,- kr. pr. extra ret kr. pr. kuvert
FESTMENU - Sammensæt din helt egen unikke menu - når du skal holde fest
APERITIFFER TIL FESTMENU
Flotte fade med lækkerier, der kan nippes af, mens du nyder velkomstdrinken.
1. Mexicansk Rejedip: En god blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions & frisk tomat. Serveres og spises med sprøde Nachos.
Kr. 49,00
2. Canapé Varie: 3 slags velpyntede canapéer af valgfri slags: Andelevermousse, friskhakket tatar, røget dyrekølle, rejer, røget laks eller løjrum.
Kr. 52,50
3. Italiensk Anti Pasti: Flot anretning af italienske lufttørrede pølser, Bresaola & ægte parmaskinke, fyldte chilifrugter, marinerede oliven & hvidløg samt sød melon.
Kr. 69,0
FORRETTER TIL FESTMENU
Smukt anrettet på fade til 8-10 personer med mindre andet er nævnt. Til alle forretter medfølger friskbagt brød & smør..
1. Klassisk Rejecocktail: Anrettet i flotte cocktailglas med hjemmerørt dressing á part.
Kr. 49,00
2. Ananas & Kylling: Frisk ananas med hjemmelavet kyllingesalat tilsmagt med karry & æbler flot pyntet med ristet bacon & brøndkarse.
Kr. 55,00
3. Et bjerg af friskkogte blåmuslinger: Tilberedt med hvidvin og enten chili, tomat & hvidløg eller fløde, løg & urter.
Kr. 55,00
4. Dinéens Carpaccio: En lækker tallerkenanretning med et strejf af pesto, pinjekerner, parmesanflager & rucola.
Kr. 59,00
5. Varmrøget Laks fra egen rygeovn: Anrettet med spæde salater, soltørret tomater & kapersfrugt. Hertil hjemmelavet krydderurtesauce.
Kr. 69,00
6. Varmrøget Andebryst fra egen rygeovn: Anrettet på frisk appelsinsalat med honningmarinerede tranebær & valnødder.
Kr. 69,00
7. Klassisk kold laks "Bellevue": Hvidvinsdampet laks flot anrettet med et væld af rejer, asparges, krebsehaler & kaviar samt sauce verte.
Kr. 69,00
8. Sushiinspireret Tun: Meeeen ikke helt rå - tunfiletten er lyngrillet m/sort sesam og flot lagt på en lang hvid tallerken sammen med en grøn tangsalat og en lille skål m/soya og wasabi.
Kr. 69,00
9. Dinéens Roulade: Af fersk røget laks, tang, spinat & pigmentcreme. Anrettet på babysalat med friske jordbær & balsamico.
Kr. 75,00
10. Fruits de Mere: En flot og festlig forret med lækker hjemmelavet skaldyrsalat anrettet direkte i melonen og pyntet med krebs & store rejer.
Kr. 79,00
11. Laksesymfoni: 3 slags østersølaks (røget, hvidvinsdampet og marineret). Flot anrettet med hver sit tilbehør på en lang smal tallerken.
Kr. 79,00
12. Halv Hummer Parisienne: Nykogt hummer fyldt med salat af hummer, æg, rejer, stenbiderrogn & frisk purløg. Selvfølgelig serveret i egen skal med klo og hale.
Kr. 105,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.
HOVEDRETTER TIL FESTMENU
Beregnet til efter en forret. Ønsker I ikke at spise forret, skal der beregnes 20 % ekstra hovedret...
Bemærk:
Til vores hovedretter må beregnes lettere tilberedning samt udskæring på stedet
1. Oksesteg Dania: Gammeldags grydesteg med brun sauce, smørsauterede kartofler, dampede porrer & gulerødder samt råsyltede solbær & asier.
Kr. 139,00
2. Kalv stegt som vildt: Mør grydesteg serveres med bacontern, den herlige vildt-flødesauce, brunede & hvide kartofler, friskkogte haricots verts samt skåle med hjemmelavet waldorffsalat og ribsgelé.
Kr. 149,00
3. Forloren Vildsvineryg: Rødvinsmarineret svinefilét med rødvinssauce, langtidsbagte rodfrugter m/ timiankvist og grøntsagssalat m/ bacon & pinjekerner.
Kr. 149,00
4. Klassisk Oksefilét: Med vores berømte flødekartofler, glaserede perleløg, franske ærter og årstidens grønne salat.
Kr. 159,00
5. Oksehøjreb Bearnaise: Serveres med grove fritter, ovnbagte cherrytomater på stilk og sukkerærter.
Kr. 169,00
6. Kalvefilét Traditionel: Rosastegt og serveres med kraftig kalve-skysauce, kartoffeltærte, fyldte tomater og dagens torvefriske grøntsag.
Kr. 169,00
7. Helstegt Kalvefilet Dinéen: Med kantarelsauce, druer i fløde, små saltbagte kartofler med timian samt årstidens friske grøntsager.
Kr. 175,00
8. Lammekrone med hvidløg og balsamico: Serveres med flødekartofler, spinattærte og tomatsalat taglagt med mozzarella, rucola & marinerede oliven.
Kr. 175,00
9. Kalvemørbrad Fortun: Letstegt som dyreryg og serveret med vildt-flødesauce, smørsauterede kartofler, baconsvøbte haricots verts samt syltede minipærer og små skåle med ribsgelé & waldorffsalat.
Kr. 189,00
10. Indbagt Oksemørbrad: Serveres med rødvinssauce og kartoffeltimbale samt årstidens friske, smørblancherede sprøde grøntsager samt små svampe.
Kr. 189,00
11. Indbagt Kronhjortefilét: Serveres med kraftig vildt-flødesauce, smørsauterede små kartofler, baconsvøbte grønne asparges og tranebærrand toppet op med druer i fløde.
Kr. 195,00
12. Helstegt Dyreryg: Med kraftig kantarelsauce, fyldte kartofler, halve pærer m/ ribsgelé samt en fin salat af broccoli & bacon.
Kr. 195,00
13. Oksemørbrad & Bryst: Rosastegt oksemørbrad & langtidsbraiseret oksebryst serveres med chokoladesauce samt kartoffelroulade m/ skovsvampefyld, smørdampede friske grønne asparges og en flot ranke af friske røde rysteribs.
Kr. 199,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter
DESSERTER TIL FESTMENU
Vær opmærksom på, at desserter med is skal på frost indtil kort før servering...
1. Tiramisu: Klassisk italiensk kage med mascapone, likør & kaffe.
Kr. 49,00
2. Hjemmelavet Frugttærte: Med marcipan & chokolade og flot pyntet med masser af frisk frugt. Hertil flødeskum eller creme fraiche efter ønske.
Kr. 49,00
3. Ægte Pannacotta: Med bourbon vanille og rabarbergelé - serveret i martiniglas.
Kr. 55,00
4. Hjemmelavet Isrand: Af vanilleis med chokoladeslør fyldt med sorbét kugler af forskellige slags. Serveres med vafler og fyrværkeri.
Kr. 55,00
5. Syndig Chokoladetærte: Pyntet med hvid chokolademousse & friske jordbær og serveret med vaniljeis & marinerede skovbær.
Kr. 59,00
6. Isbombe Lucullus: Hjemmelavet blød nougatis med en kærne af appelsinsorbét. Overtrukket med chokoladeslør og pyntet med flødeskum, nødder & friske appelsinfilét'er. Hertil nougatvafler og festfyrværkeri.
Kr. 65,00
7. Rubinsteinerkage: Makronbund med hindbærpuré, herpå en velsmagende romfromage pyntet med knust nougat, flødeskum og små vandbakkelser overtrukket med chokolade.
Kr. 69,00
8. Halv frisk Ananas: Udhulet og fyldt med friske udskårne eksotiske frugter. Hertil serveres den go'e råcreme.
Kr. 69,00
9. Nøddekurve: Friskbagte sprøde nøddekurve fyldes med 3 slags iskugler. Serveres med nougat vafler og udskåret frisk frugt på pind.
Kr. 69,00
10. Tre slags udenlandske oste: Enkelt og elegant anrettede med små luksus oliven samt tranebær/valnøddekompot. Hertil hjemmebagt knækbrød, baguette & smør.
Kr. 75,00
11. Dessert-tallerken: Fragilitet med friske skovbær og chokoladeskal med hjemmelavet mynte/vanilleis. Anrettes med hindbærcoulis.
Kr. 79,00
Til kaffen: Små stykker hjemmelavet kransekagekonfekt med pynt & chokolade.
Kr. 24,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.
NATMAD TIL FESTMENU
En god afslutning på et godt arrangement...
1. Saltsnitter: 3 små snitter med saltpålæg & pynt - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte bordet
Kr. 49,00
2. Sandwich: 3 små lækre sandwich med forskelligt pålæg - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte på bordet.
Kr. 55,00
3. Hjemmelavede supper: Med friskbagt flütes.
Kr. 59,00
Vælg mellem:
Den gode gammeldaws "klar suppe" med urter, kød- og melboller.
Italiensk tomatsuppe med bacontern & brødcroutons.
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & aspargessnitter.
Flødelegeret kyllinge-karry-suppe med fine ærter & kyllingekød.
Ungarsk Gullaschsuppe med oksekød & urter.
4. Festlig pølseanretning: Med alt hvad dertil hører samt hjemmelavet leverpostej med champignon. Hertil brød, fedt & smør.
Kr. 69,00
BØRNERETTER TIL FESTMENU
Vi laver et spændende fad til børn, med mundrette stykker af frisk grønt, mild dip, remoulade eller ketchup, samt hjemmebagt knækbrød, flæskesvær og ostebidder.
Hertil vælger du mellem:
Garfields Lasagne
Anders Ands Kyllingelår
Harry Potters små Frikadeller
Simpsons Hakkebøf Bearnaise
Nemos små Fiskefilet'er
Hannah Montanas søde Kyllingespyd
Kr. 75,00
Grillarrangementer
Grillarrangementer
Vi laver grillarrangementer til alle festlige lejligheder
LAD DIG INSPIRERE AF VORES SPÆNDENDE MENUER
- ELLER LAV ET MIX OG LAD OS REGNE EN PRIS
- Vi sørger altid for en grill, der passer til den valgte menu samt kul og grej til grillen.
- Ønskes der hjælp til grillning og udskæring, sender vi gerne en af vores grillmestre.
- Vores grillarrangementer er beregnet til min. 25 personer.
Fredags Grill
Skrub hjem hygge på jobbet - eller til den sjove børnefødselsdag... Burgerbøffer af hjemmehakket oksekød med diverse grønt & ost i skiver, salatmayo. og burgerboller samt gode grillpølser med sennep, ketchup, ristede løg og kartoffelsalat rørt med agurkmix.
Pris pr. person 135,- kr.
Grillburgere de Lux
Lav et par perfekte burgere - lige efter DIN smag... Bøffer af velhængt oksehøjreb, hakkede lammeburgere og marinerede kyllingebryster. Hertil stort tilbehørsbord med spæde salater, coleslaw, ost & grønt i skiver samt syltet agurkmix & jalapeños, hjemmelavet løgkompot og selvfølgelig vores hjemmerøgede bacon. Desuden 3 slags gode burgerbrød samt tzatziki, bearnaisecreme, tomatsalsa & chilimayo.
Pris pr. person 165,- kr.
Texas BBQ
Nachos & Guacamole - som snack før maden... Eller serveres med på grill buffeten.
Gang i grillen - og hold tungen lige i munden... Mør flanksteak, BBQ spareribs og røget kyllingelår samt grillkartofler og majskolber på grillen. Hertil coleslaw m/ ananas & pekannødder, syltede rødløg, fyldte søde chili og pickles.
Sorte bananer - nu der er gang i grillen... Bananerne grilles sorte og serveres varme med et stænk gammel rom, vaniljeis og hakkede nødder.
Pris pr. person 250,- kr.
Grillbøffer for mandfolk - af begge køn
Snacks - til den kolde øl mens bøfferne beundres... Peanuts, saltede mandler, ølpølser og chips m/ dip.
Black Angus - det super smagfulde australske kødkvæg... Store saftige 400 grams bøffer grillet præcis som du kan lide den. Hertil serveres bagt kartoffel med hjemmerørt hvidløgssmør samt broccollisalat m/ æble, soltørrede tranebær & bacon og vandmelonsalat m/ feta, rucola, jordbær & balsamicoglace.
Pris pr. person 250,- kr.
Gourmet Grill
Laks i folie - små pakker der serveres direkte fra grillen... Heri et stykke lækker østersø laks samt hvidvin, smør & urter. Serveres med friskbagt flutes.
Hele grillede stege - 3 forskellige slags... Oksefilet m/ vores hjemmelavede grillmarinade, lammekølle m/ hvidløg & persille & porchetta - rullet svinebryst med krydderurter. Hertil stort tilbehørsbord bestående af sommerkål i pesto m/ pinjekærner & soltørrede kryddertomater, avokadosalat m/ lime & sesammarinade, glaskålsalat m/ fennikel, honning & blåbær, tomatsalat m/ frisk basilikum & balsamicoglace samt små saltbagte kartofler m/ pil og 3 slags kolde saucer.
Pris pr. person 295,- kr.
Spansk Tapas & Grisefest
Tapas - mens grisen syder på grillen og der hygges i haven... Et lækkert mix af spanske kød specialiteter såsom Lomo, Serano skinke & Chorizo pølse samt klassiske oste som Manchego, Mahon eller Valdeon og de små tørsaltede ansjoser - rustikt anrettet med forskellige oliven, grillede artiskokker, syltede svampe, pigmentcreme & chutney. Hertil friskbagt tapasbrød og olivenolie m/ krydderkvist.
Pattegris - let saltet & røget så den får smag af sydens sol... Serveres med en lun spansk kartoffeltortilla og små nye kartofler m/ pil i ærtecreme samt appelsin & avokado salat, grøn bønne salat m/ mandler, grillet aubergine salat m/ pinjekærner samt mynte-melon tzatziki.
Ananas på grillen - nu det er en grillfest... Serveres med valnøddeis og fragilitet m/ mocacreme.
Pris pr. person 350,- kr.
Taste of Wildlife
Rejer på spyd - en lækker forret med et thailandsk præg... De store tigerrejer er marineret med mild chili & hvidløg og serveres med en sweet chili sauce m/ peanuts & agurk samt grillet brød.
Eksotisk kød -fra de fjerneste egne af verden... Mindst 4 slags af eksempelvis krokodille, kudo, zebra, bisonokse, struds eller kænguru. Hertil serveres kikærtesalat med fintskåret grønt & avokado, rødbedesalat m/ rucola, pinjekærner & nektarin, råkost m/ mango, pomelo, tørret banan & kokosflager samt lune spyd fra grillen m/ sweet potatoe, svampe & zucchini, hele grillede majskolber og 3 slags kolde saucer.
Frugtopsats & syndig kage - et væld af spændende frugter... Flot udskåret og anrettet med jordbær dyppet i chokolade & nødder samt kraftig chokoladebrownie.
Pris pr. person 450,- kr.
PØLSER - MÅ DER TIL
Suppler dit grillarrangementet med vores gode slagterpølser samt sennep, ketchup & ristede løg for 25,- kr. pr. person
Eller bestil dem til natmad, så sørger vi for extra kul samt store frankfurtere med sennep, ketchup, ristede løg & pølsebrød til 50,- kr. pr. person
Receptioner - Reception ... Fingerfood ... Tapas - Kært barn har mange navne
Reception
De helt små super lækre hapser...
Thailandsk fish ’n’ shrimp cake m/ sweet chili sauce & peanuts - på tapas skeer
Lakseroulade m/ krydderurter & jordbær - på pind
Dybstegte kinarejer på pyramide m/ guacamole
Røget kartoffelskive m/ urte-creme-fraiche & friskhøstet stenbiderrogn
Mini krustader m/ tunmousse & reje
Små grove Δ sandwich m/ læsøsmør, vores hjemmerøgede laks & slikasparges
Mini bruchetta m/ tomat-basilikum relish & parmaskinke
Hjemmerøget andebryst m/ flødepeberrod, jordbær & rugbrødscrumble - i tapasske
Håndskåret rugbrød m/ krydderfedt, vores hjemmelavede rullepølse i tykke skiver & stedmoderblomst
3 slags lækre italienske salami - på pind m/ forskellige italienske specialiteter
Rosmarinstegte markchampignon sprøjtet op med andelevermousse m/ syltet tyttebær & bacon
Små tapas glas m/ humus & 5 slags grønsagsstænger
Hjemmelavede flæskesvær i lange stænger - i krus
Lune mini deller af vores hjemmerørte fars (2 stk.)
Mini griller i baconsvøb sat op på hvidkålshoved m/hjemmerørt BBQ ketchup
Butterdejssnitter m/ vores hjemmerøgede spegeskinke, ravigottecreme & asparges
Bresaola (lufttørret okseinderlår) rullet om en mild cremet taleggio m/ pesto
Mozzarella roulade m/ parmaskinke, tomat, frisk basilikum & balsamicoglace
Stor frisk dadel sprøjtet op m/ creme af mild blåskimmel, fløde & cognac
Emmentalerbjælker m/ dessertpesto af tørrede bær & nødder - på tapasske
Mild gedeost m/ figenchutney & pekannød - på tapasske
Jordbær dyppet i chokolade & nødder - på pyramide
Hjemmelavet kransekagekonfekt m/ chokolade & pynt
Syndig chokoladekage m/ hindbærskum & frisk bær
Mini chokoladeskaller m/ citronmousse, syltet citronskal & stedmoderblomst
Små kokostoppe m/ chokoladebund
Pris pr. stk. 18,50.
(minimum 5 slags og 30 kuverter)
FingerFood
Små lækkerier - af lidt mere mættende karakter...
Rejedip af mozzarella, tomatsalsa, forårsløg & rejer - spises med sprøde nachos
Små grillede rejespyd m/ sweet chili sauce, forårsløg & peanuts
Pandekagerulle m/ krebsehalesalat
Små croissanter m/ KyllingKarrySalat & sprød bacon
Sliders okse -> mini brioche m/ smoked beef burger, BBQ sauce & fintsnittet coleslaw
Sliders and -> mini brioche m/ ande beef burger, syltet rødløg og spæde salater
Små grillspyd m/ black angus beef & sweet potatoe samt hjemmerørt BBQ sauce
Mini tærter m/ gedeost, grill cherrytomat & panchetta
Lille bambusbåd m/ kyllingeboller i sød teriyakisauce
Gourmet mini hotdog m/ krydret oksepølse, BBQ ketchup, grov sennep & syltede grønne jordbær
Mini tortilla i lille bambusbåd m/ mangorelish & kylling
Små gazpacho shots m/ sprød seranoskinke
Chiabrød m/ roastbeef, glaseret perleløg, cornichon & bearnaisecreme
Ostebræt - et udvalg af lækre oste hapser m/ vores dessertpesto samt gode oliven & hjemmebagt knækbrød
Flotte fade m/ udskåret eksotisk frugt
Mini dessertglas med enten citronfromage, chokolademousse eller rabarbertrifli
Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
Små trøffelkugler m/ chokoladeovertræk & forskelligt krymmel (2 stk.)
Mini chokoladeskaller m/ 3 slags bær mousse (2 stk.)
Pris pr. stk. 28,50
(minimum 5 slags og 30 kuverter)
Pindemadder
Klassikeren - der bare aldrig rigtig går af mode...
Små hapser på pind af alle de gode klassiske ’smørrebrøds varianter’ ... Vi laver en god blanding og sætter flot op på sølvfade ... 5 stk. pr. person
Pris pr. person 89,- kr.
(minimum 20 kuverter)
Stor Italiensk Tapas Middag
Når der bare skal være råhygge omkring bordet - og maden nydes i små hapser aftenen igennem...
Lidt lækkert fisk » Grillet tigerreje m/ sprød hvidløg. Vitello Tonnato i små tapasskeer. Mozzarella wrap rullet m/ spicy tomat & krabbe.
Italiensk charcuteri » Parmaskinke (den populære lufttørrede skinke fra parma), Bresaola (lufttørret okseinderlår), Mortadella (den klassiske kogte pistaciepølse), Grignotons, Spianata Romana, Finocchiona (de lækre lufttørrede italienske pølsevarianter).
Små skåle med de klassiske specialiteter fra det Italienske køkken » Forskellige gode oliven, semi dry tomater, grillet artiskok, marineret hvidløg, fyldte chilifrugter & balsamicosyltede perleløg samt vores hjemmelavede pestoer & tapenader.
Det lune » Mini italienske kødboller i tomat & basilikum sauce. Saltimbocca af kalvefilet m/ salvie i marsalasauce. Små cocotter m/ knust kartoffel & hvidløg.
Gode Italienske oste såsom » Gorgonzola, Taleggio & Pecorino serveres med vores populære dessertpesto af tørrede bær & nødder samt marineret abrikos & valnød.
Hertil » hjemmebagt lunt timian foccasia og små sprøde bruchettabrød samt jomfru olivenolie m/ timian kvist.
Lidt sødt i mini glas » Tiramisu m/ kaffe & kakao og Panna Cotta m/ kirsebær & mandler
Pris pr. person 350,- kr.
(minimum 30 kuverter)
Let Spansk Tapas Buffet
Den originale Tapas...
Grillet og marineret aubergine i små ruller på tunsauce m/ kapersbær
Gazpacho shots i miniglas m/ grillede rejer på spyd
Tortilla i bambusbåd m/ marineret salat af blæksprutte & bjerggrøntsager
Lomo (lufttørret svinefilet), Chorizo (krydret spansk salami), Seranoskinke (klassisk spansk skinke) og Cecina (intens og kraftfuldt tørret okseinderlår) anrettet på skiffer plade med et stort udvalg af de traditionelle de spanske tilbehørs specialiteter samt chutney og tapenade
Små spicy kødboller i tomatsauce m/ oliven
Langtidsstegt flanksteak m/ chipottle mayo. & forårsløg (kræver lidt anretning på stedet)
Frisk dadel svøbt i spansk lufttørret bacon og serveres lun m/ hakkede mandler & dild drys
Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
Hjemmebagt foccasia m/ rosmarin & salt
Pris pr. person 199,- kr. (minimum 25 kuverter)
Brunch ~ En god start på en festlig dag
Basis Brunch
Røræg m/ langtidsbagte tomater og små brunch pølser
Lun hjemmelavet leverpostej m/ ristede små champignon
Hjemmerøget bacon stegt på panden
Pålægsfad m/ udskåret grønt
Forskellige morgenost & syltetøj
Flot frugtfad m/ masser af spændende udskåret frugt
Pris pr. person 145,- kr.
(min. 10 kuverter)
TILLÆG TIL BRUNCH
Friskbagt morgenbrød -> blandede mini rundstykker, wienerbrød & thebirkes samt forskelligt hjemmebagt fransk- & rugbrød og asietter m/ smør.
Laks fra egen rygeovn m/ soltørret tomat & kapersbær samt krydderurtesauce
Små lune blinis m/ creme fraiche, fint hakket rødløg og stenbiderrogn
Quiche Lorraine - ostetærte m/ skinke & løg
Amerikanske pandekager m/ blåbærsirup
Vaniljeskyr m/ akaciehonning, hjemmelavet nøddemüsli og friske bær
Jordbær dyppet i chokolade & nødder ... er i 30 personer eller fleresætter vi dem op på pyramide
"Buck Fizz" en god blanding af frugtjuice & champagne
3 slags økologisk juice
Pris pr. ret 25,- kr.
(sælges kun som tillæg til brunch)
Buffet
Buffet
SAMMENSÆT SELV DEN HELT RIGTIGE BUFFET TIL JERES FEST
Vores buffet er altid anrettet & pyntet på store flotte fade eller brædder tilpasset det antal, I er - og lige klar til at sætte på buffetbordet... Dog er varme stege hele - og skal sættes frem på et spækbræt, så gæsterne kan skære af dem efterhånden.
Ønskes én af retterne kuvertanrettet til forret - så gør vi gerne det for en merpris på 15,- kr. pr. kuvert.
Skulle I selv have en god idé, er vi selvfølgelig meget åbne overfor dette.
PRISER
Vælg mindst 5 retter for 255,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter)
Herefter 20,- kr. pr. extra ret
Vi anbefaler en god blanding - så der er noget for enhver smag
Vælg ikke mere end 2 varme stege (dog ved 8 retter eller flere - evt. 3 stege)
DE KOLDE ANRETNINGER
- Lyngrillet tun m/ sort sesam - enkelt anrettet med wasabirogn, 3 slags tangsalat, råsyltet lotusrod og ingefærcreme.
- Den klassiske kolde laks - pyntet med et væld af rejer, æg, kaviar & asparges samt sauce verte
- De populære pandekageruller - rullet med grønt & en lækker krebsehalesalat.
- Vores varmrøget laks - på spæde salater med soltørret kryddertomater, kapersbær og krydderurtesauce.
- Hellefisk fra egen rygeovn - lækkert anrettet med hasselnødder, flødepeberrod, jordbær & dild.
- Nordisk lakse tapas - en rustik anretning af vores ferskrøgede laks i roser, laksemousse i artiskokbunde, lakserogn, vagtelæg, brombær, salturt og aioli dryp.
- Vitello Tonnato - rosastegt kalvefilet anrettet på kold tunsauce med kapersbær & soltørrede kryddertomater.
- Thaiinspireret rødspætteruller - dampet med syltet ingefær og anrettet på salturt med sweet chili, forårsløg & peanuts.
- Skaldyrs tapas - af friskkogte blåmuslinger, røgede rejer, chiligrillet tun, babyblæksprutter i tomatsalsa, pil selv krebs samt vagtelæg. Anrettet på salturt med 3 slags dip. (min. 30 kuverter)
- Dyrekølle fra egen rygeovn - tyndt skåret men rigeligt af det og lækker anrettet på babygrønkål med smulret blue cheese, soltørrede tranebærpekannødder samt friske dadler & figner.
- KyllingKarrySalat - nykogt kylling i en cremet karrydressing med sæsonens bedste æbler & avokado. Anrettet med ærteskud og vores hjemmerøgede bacon.
- Carpaccio med strejf af hjemmelavet pesto - anrettet med friskhøvlet parmesan, ristede pinjekærner & frisk basilikum.
- Andebryst fra egen rygeovn - anrettet på babysalater med mandler, pistacier, abrikos & tranebær marineret i honning & balsamico.
- Kylling á la Cæsar - groft plukket romainesalat m/ grillet kyllingebryst, parmesanflager, ovnbagte cherrytomater & vores hjemmerøgede bacon samt brødcroutoner og den klassiske cæsardressing.
- Italiensk tapasfad "anti pasti" - ægte italienske lufttørrede pølser, parmaskinke, mortadella, bresaola & parmesan i en flot anretning med marinerede hvidløg, fyldte chilifrugter, grillet artiskok & gode oliven.
VARME STEGE
... Der kan vælges én slags tilbehør pr. varme ret
STEGE:
- Kalvelår - stegt med vores egen BBQ
- Rosastegt oksefilet - med eller uden pesto
- Stegt kalvecülotte - marineret med hvidløg, urter & soya
- Indbagt svinemørbrad - med krydret fars
- Hjemmelavet skinke - røget & indbagt i gærdej eller kogt & provence glaseret
- Svinefilet - marineret m/ orange, nødder & sirup
- Porchetta - helstegt svinebryst rullet m/ krydderurter
- Satay kalkunbryst - helstegt med peanuts glasering
- Lammekølle - kun med skankebenet på og stegt m/ hvidløg & persille
TILBEHØR:
- Små nye kartofler - saltbagte m/ pil samt rødvinssauce
- Flødekartofler - klassiske eller tomatiserede m/ ost
- Kartoffeltærte - m/ urter samt svampeflødesauce
- Pestokartofler - bagt m/ vores egen grønne pesto
- Rodfrugter - ovnbagt m/ citronolie & chiliflager
- Broccolisalat m/ æble, løg, tranebær & pinjekærner
- Rødbedesalat m/ rucola, pære & ristede pinjekærner
- Tomatsalat m/ frisk basilikum, mozzarella & balsamico
- Vandmelonsalat m/ rucola, salatløg, feta, jordbær & græskarkærner
- Grov kålsalat m/ kærner, nødder, frisk figen & dadler
- Pastasalat m/ majs, courgette, forårsløg & soltørrede kryddertomater
- Glaskålsalat m/ fennikel, honning, græskarkærner & blåbær
- Grøn bønnesalat frisk estragon, parmesanflager & mandler
- Glasnudelsalat m/ julienne grønt edamamebønner, sesam & peanuts
- Avokadosalat på hjertesalat m/ sesammarinade & lime
LIDT SØDT TIL SLUT
- Ostebræt - gode oste på den "rigtige" måde. Enkelt rustikt anrettet med små oliven, honningmarineret abrikos samt vores lækre dessertpesto af tørrede bær & nødder.
- Eksotiske frugter - flot udskåret og lagt op med jordbær dyppet i chokolade & nødder.
- Key lime cheesecake - på bund af peanuts og med mango/passionspuré på toppen.
- Marcipanbagt tærte - med chokolade, vaniljecreme og et væld af friske bær.
- Chokoladelagkage - lagt i lag med orangecreme og sprøjtet op med chokolademousse.
- Italiensk Tiramusi - med kakaodrys & frisk kiwi frugt.
Vælg mindst 5 retter for 255,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter) - Herefter 20,- kr. pr. extra ret kr. pr. kuvert
FESTMENU - Sammensæt din helt egen unikke menu - når du skal holde fest
APERITIFFER TIL FESTMENU
Flotte fade med lækkerier, der kan nippes af, mens du nyder velkomstdrinken.
1. Mexicansk Rejedip: En god blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions & frisk tomat. Serveres og spises med sprøde Nachos.
Kr. 49,00
2. Canapé Varie: 3 slags velpyntede canapéer af valgfri slags: Andelevermousse, friskhakket tatar, røget dyrekølle, rejer, røget laks eller løjrum.
Kr. 52,50
3. Italiensk Anti Pasti: Flot anretning af italienske lufttørrede pølser, Bresaola & ægte parmaskinke, fyldte chilifrugter, marinerede oliven & hvidløg samt sød melon.
Kr. 69,0
FORRETTER TIL FESTMENU
Smukt anrettet på fade til 8-10 personer med mindre andet er nævnt. Til alle forretter medfølger friskbagt brød & smør..
1. Klassisk Rejecocktail: Anrettet i flotte cocktailglas med hjemmerørt dressing á part.
Kr. 49,00
2. Ananas & Kylling: Frisk ananas med hjemmelavet kyllingesalat tilsmagt med karry & æbler flot pyntet med ristet bacon & brøndkarse.
Kr. 55,00
3. Et bjerg af friskkogte blåmuslinger: Tilberedt med hvidvin og enten chili, tomat & hvidløg eller fløde, løg & urter.
Kr. 55,00
4. Dinéens Carpaccio: En lækker tallerkenanretning med et strejf af pesto, pinjekerner, parmesanflager & rucola.
Kr. 59,00
5. Varmrøget Laks fra egen rygeovn: Anrettet med spæde salater, soltørret tomater & kapersfrugt. Hertil hjemmelavet krydderurtesauce.
Kr. 69,00
6. Varmrøget Andebryst fra egen rygeovn: Anrettet på frisk appelsinsalat med honningmarinerede tranebær & valnødder.
Kr. 69,00
7. Klassisk kold laks "Bellevue": Hvidvinsdampet laks flot anrettet med et væld af rejer, asparges, krebsehaler & kaviar samt sauce verte.
Kr. 69,00
8. Sushiinspireret Tun: Meeeen ikke helt rå - tunfiletten er lyngrillet m/sort sesam og flot lagt på en lang hvid tallerken sammen med en grøn tangsalat og en lille skål m/soya og wasabi.
Kr. 69,00
9. Dinéens Roulade: Af fersk røget laks, tang, spinat & pigmentcreme. Anrettet på babysalat med friske jordbær & balsamico.
Kr. 75,00
10. Fruits de Mere: En flot og festlig forret med lækker hjemmelavet skaldyrsalat anrettet direkte i melonen og pyntet med krebs & store rejer.
Kr. 79,00
11. Laksesymfoni: 3 slags østersølaks (røget, hvidvinsdampet og marineret). Flot anrettet med hver sit tilbehør på en lang smal tallerken.
Kr. 79,00
12. Halv Hummer Parisienne: Nykogt hummer fyldt med salat af hummer, æg, rejer, stenbiderrogn & frisk purløg. Selvfølgelig serveret i egen skal med klo og hale.
Kr. 105,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.
HOVEDRETTER TIL FESTMENU
Beregnet til efter en forret. Ønsker I ikke at spise forret, skal der beregnes 20 % ekstra hovedret...
Bemærk:
Til vores hovedretter må beregnes lettere tilberedning samt udskæring på stedet
1. Oksesteg Dania: Gammeldags grydesteg med brun sauce, smørsauterede kartofler, dampede porrer & gulerødder samt råsyltede solbær & asier.
Kr. 139,00
2. Kalv stegt som vildt: Mør grydesteg serveres med bacontern, den herlige vildt-flødesauce, brunede & hvide kartofler, friskkogte haricots verts samt skåle med hjemmelavet waldorffsalat og ribsgelé.
Kr. 149,00
3. Forloren Vildsvineryg: Rødvinsmarineret svinefilét med rødvinssauce, langtidsbagte rodfrugter m/ timiankvist og grøntsagssalat m/ bacon & pinjekerner.
Kr. 149,00
4. Klassisk Oksefilét: Med vores berømte flødekartofler, glaserede perleløg, franske ærter og årstidens grønne salat.
Kr. 159,00
5. Oksehøjreb Bearnaise: Serveres med grove fritter, ovnbagte cherrytomater på stilk og sukkerærter.
Kr. 169,00
6. Kalvefilét Traditionel: Rosastegt og serveres med kraftig kalve-skysauce, kartoffeltærte, fyldte tomater og dagens torvefriske grøntsag.
Kr. 169,00
7. Helstegt Kalvefilet Dinéen: Med kantarelsauce, druer i fløde, små saltbagte kartofler med timian samt årstidens friske grøntsager.
Kr. 175,00
8. Lammekrone med hvidløg og balsamico: Serveres med flødekartofler, spinattærte og tomatsalat taglagt med mozzarella, rucola & marinerede oliven.
Kr. 175,00
9. Kalvemørbrad Fortun: Letstegt som dyreryg og serveret med vildt-flødesauce, smørsauterede kartofler, baconsvøbte haricots verts samt syltede minipærer og små skåle med ribsgelé & waldorffsalat.
Kr. 189,00
10. Indbagt Oksemørbrad: Serveres med rødvinssauce og kartoffeltimbale samt årstidens friske, smørblancherede sprøde grøntsager samt små svampe.
Kr. 189,00
11. Indbagt Kronhjortefilét: Serveres med kraftig vildt-flødesauce, smørsauterede små kartofler, baconsvøbte grønne asparges og tranebærrand toppet op med druer i fløde.
Kr. 195,00
12. Helstegt Dyreryg: Med kraftig kantarelsauce, fyldte kartofler, halve pærer m/ ribsgelé samt en fin salat af broccoli & bacon.
Kr. 195,00
13. Oksemørbrad & Bryst: Rosastegt oksemørbrad & langtidsbraiseret oksebryst serveres med chokoladesauce samt kartoffelroulade m/ skovsvampefyld, smørdampede friske grønne asparges og en flot ranke af friske røde rysteribs.
Kr. 199,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter
DESSERTER TIL FESTMENU
Vær opmærksom på, at desserter med is skal på frost indtil kort før servering...
1. Tiramisu: Klassisk italiensk kage med mascapone, likør & kaffe.
Kr. 49,00
2. Hjemmelavet Frugttærte: Med marcipan & chokolade og flot pyntet med masser af frisk frugt. Hertil flødeskum eller creme fraiche efter ønske.
Kr. 49,00
3. Ægte Pannacotta: Med bourbon vanille og rabarbergelé - serveret i martiniglas.
Kr. 55,00
4. Hjemmelavet Isrand: Af vanilleis med chokoladeslør fyldt med sorbét kugler af forskellige slags. Serveres med vafler og fyrværkeri.
Kr. 55,00
5. Syndig Chokoladetærte: Pyntet med hvid chokolademousse & friske jordbær og serveret med vaniljeis & marinerede skovbær.
Kr. 59,00
6. Isbombe Lucullus: Hjemmelavet blød nougatis med en kærne af appelsinsorbét. Overtrukket med chokoladeslør og pyntet med flødeskum, nødder & friske appelsinfilét'er. Hertil nougatvafler og festfyrværkeri.
Kr. 65,00
7. Rubinsteinerkage: Makronbund med hindbærpuré, herpå en velsmagende romfromage pyntet med knust nougat, flødeskum og små vandbakkelser overtrukket med chokolade.
Kr. 69,00
8. Halv frisk Ananas: Udhulet og fyldt med friske udskårne eksotiske frugter. Hertil serveres den go'e råcreme.
Kr. 69,00
9. Nøddekurve: Friskbagte sprøde nøddekurve fyldes med 3 slags iskugler. Serveres med nougat vafler og udskåret frisk frugt på pind.
Kr. 69,00
10. Tre slags udenlandske oste: Enkelt og elegant anrettede med små luksus oliven samt tranebær/valnøddekompot. Hertil hjemmebagt knækbrød, baguette & smør.
Kr. 75,00
11. Dessert-tallerken: Fragilitet med friske skovbær og chokoladeskal med hjemmelavet mynte/vanilleis. Anrettes med hindbærcoulis.
Kr. 79,00
Til kaffen: Små stykker hjemmelavet kransekagekonfekt med pynt & chokolade.
Kr. 24,00
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.
NATMAD TIL FESTMENU
En god afslutning på et godt arrangement...
1. Saltsnitter: 3 små snitter med saltpålæg & pynt - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte bordet
Kr. 49,00
2. Sandwich: 3 små lækre sandwich med forskelligt pålæg - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte på bordet.
Kr. 55,00
3. Hjemmelavede supper: Med friskbagt flütes.
Kr. 59,00
Vælg mellem:
Den gode gammeldaws "klar suppe" med urter, kød- og melboller.
Italiensk tomatsuppe med bacontern & brødcroutons.
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & aspargessnitter.
Flødelegeret kyllinge-karry-suppe med fine ærter & kyllingekød.
Ungarsk Gullaschsuppe med oksekød & urter.
4. Festlig pølseanretning: Med alt hvad dertil hører samt hjemmelavet leverpostej med champignon. Hertil brød, fedt & smør.
Kr. 69,00
BØRNERETTER TIL FESTMENU
Vi laver et spændende fad til børn, med mundrette stykker af frisk grønt, mild dip, remoulade eller ketchup, samt hjemmebagt knækbrød, flæskesvær og ostebidder.
Hertil vælger du mellem:
Garfields Lasagne
Anders Ands Kyllingelår
Harry Potters små Frikadeller
Simpsons Hakkebøf Bearnaise
Nemos små Fiskefilet'er
Hannah Montanas søde Kyllingespyd
Kr. 75,00
Grillarrangementer
Grillarrangementer
Vi laver grillarrangementer til alle festlige lejligheder
LAD DIG INSPIRERE AF VORES SPÆNDENDE MENUER
- ELLER LAV ET MIX OG LAD OS REGNE EN PRIS
- Vi sørger altid for en grill, der passer til den valgte menu samt kul og grej til grillen.
- Ønskes der hjælp til grillning og udskæring, sender vi gerne en af vores grillmestre.
- Vores grillarrangementer er beregnet til min. 25 personer.
Fredags Grill
Skrub hjem hygge på jobbet - eller til den sjove børnefødselsdag... Burgerbøffer af hjemmehakket oksekød med diverse grønt & ost i skiver, salatmayo. og burgerboller samt gode grillpølser med sennep, ketchup, ristede løg og kartoffelsalat rørt med agurkmix.
Pris pr. person 135,- kr.
Grillburgere de Lux
Lav et par perfekte burgere - lige efter DIN smag... Bøffer af velhængt oksehøjreb, hakkede lammeburgere og marinerede kyllingebryster. Hertil stort tilbehørsbord med spæde salater, coleslaw, ost & grønt i skiver samt syltet agurkmix & jalapeños, hjemmelavet løgkompot og selvfølgelig vores hjemmerøgede bacon. Desuden 3 slags gode burgerbrød samt tzatziki, bearnaisecreme, tomatsalsa & chilimayo.
Pris pr. person 165,- kr.
Texas BBQ
Nachos & Guacamole - som snack før maden... Eller serveres med på grill buffeten.
Gang i grillen - og hold tungen lige i munden... Mør flanksteak, BBQ spareribs og røget kyllingelår samt grillkartofler og majskolber på grillen. Hertil coleslaw m/ ananas & pekannødder, syltede rødløg, fyldte søde chili og pickles.
Sorte bananer - nu der er gang i grillen... Bananerne grilles sorte og serveres varme med et stænk gammel rom, vaniljeis og hakkede nødder.
Pris pr. person 250,- kr.
Grillbøffer for mandfolk - af begge køn
Snacks - til den kolde øl mens bøfferne beundres... Peanuts, saltede mandler, ølpølser og chips m/ dip.
Black Angus - det super smagfulde australske kødkvæg... Store saftige 400 grams bøffer grillet præcis som du kan lide den. Hertil serveres bagt kartoffel med hjemmerørt hvidløgssmør samt broccollisalat m/ æble, soltørrede tranebær & bacon og vandmelonsalat m/ feta, rucola, jordbær & balsamicoglace.
Pris pr. person 250,- kr.
Gourmet Grill
Laks i folie - små pakker der serveres direkte fra grillen... Heri et stykke lækker østersø laks samt hvidvin, smør & urter. Serveres med friskbagt flutes.
Hele grillede stege - 3 forskellige slags... Oksefilet m/ vores hjemmelavede grillmarinade, lammekølle m/ hvidløg & persille & porchetta - rullet svinebryst med krydderurter. Hertil stort tilbehørsbord bestående af sommerkål i pesto m/ pinjekærner & soltørrede kryddertomater, avokadosalat m/ lime & sesammarinade, glaskålsalat m/ fennikel, honning & blåbær, tomatsalat m/ frisk basilikum & balsamicoglace samt små saltbagte kartofler m/ pil og 3 slags kolde saucer.
Pris pr. person 295,- kr.
Spansk Tapas & Grisefest
Tapas - mens grisen syder på grillen og der hygges i haven... Et lækkert mix af spanske kød specialiteter såsom Lomo, Serano skinke & Chorizo pølse samt klassiske oste som Manchego, Mahon eller Valdeon og de små tørsaltede ansjoser - rustikt anrettet med forskellige oliven, grillede artiskokker, syltede svampe, pigmentcreme & chutney. Hertil friskbagt tapasbrød og olivenolie m/ krydderkvist.
Pattegris - let saltet & røget så den får smag af sydens sol... Serveres med en lun spansk kartoffeltortilla og små nye kartofler m/ pil i ærtecreme samt appelsin & avokado salat, grøn bønne salat m/ mandler, grillet aubergine salat m/ pinjekærner samt mynte-melon tzatziki.
Ananas på grillen - nu det er en grillfest... Serveres med valnøddeis og fragilitet m/ mocacreme.
Pris pr. person 350,- kr.
Taste of Wildlife
Rejer på spyd - en lækker forret med et thailandsk præg... De store tigerrejer er marineret med mild chili & hvidløg og serveres med en sweet chili sauce m/ peanuts & agurk samt grillet brød.
Eksotisk kød -fra de fjerneste egne af verden... Mindst 4 slags af eksempelvis krokodille, kudo, zebra, bisonokse, struds eller kænguru. Hertil serveres kikærtesalat med fintskåret grønt & avokado, rødbedesalat m/ rucola, pinjekærner & nektarin, råkost m/ mango, pomelo, tørret banan & kokosflager samt lune spyd fra grillen m/ sweet potatoe, svampe & zucchini, hele grillede majskolber og 3 slags kolde saucer.
Frugtopsats & syndig kage - et væld af spændende frugter... Flot udskåret og anrettet med jordbær dyppet i chokolade & nødder samt kraftig chokoladebrownie.
Pris pr. person 450,- kr.
PØLSER - MÅ DER TIL
Suppler dit grillarrangementet med vores gode slagterpølser samt sennep, ketchup & ristede løg for 25,- kr. pr. person
Eller bestil dem til natmad, så sørger vi for extra kul samt store frankfurtere med sennep, ketchup, ristede løg & pølsebrød til 50,- kr. pr. person
Receptioner - Reception ... Fingerfood ... Tapas - Kært barn har mange navne
Reception
De helt små super lækre hapser...
Thailandsk fish ’n’ shrimp cake m/ sweet chili sauce & peanuts - på tapas skeer
Lakseroulade m/ krydderurter & jordbær - på pind
Dybstegte kinarejer på pyramide m/ guacamole
Røget kartoffelskive m/ urte-creme-fraiche & friskhøstet stenbiderrogn
Mini krustader m/ tunmousse & reje
Små grove Δ sandwich m/ læsøsmør, vores hjemmerøgede laks & slikasparges
Mini bruchetta m/ tomat-basilikum relish & parmaskinke
Hjemmerøget andebryst m/ flødepeberrod, jordbær & rugbrødscrumble - i tapasske
Håndskåret rugbrød m/ krydderfedt, vores hjemmelavede rullepølse i tykke skiver & stedmoderblomst
3 slags lækre italienske salami - på pind m/ forskellige italienske specialiteter
Rosmarinstegte markchampignon sprøjtet op med andelevermousse m/ syltet tyttebær & bacon
Små tapas glas m/ humus & 5 slags grønsagsstænger
Hjemmelavede flæskesvær i lange stænger - i krus
Lune mini deller af vores hjemmerørte fars (2 stk.)
Mini griller i baconsvøb sat op på hvidkålshoved m/hjemmerørt BBQ ketchup
Butterdejssnitter m/ vores hjemmerøgede spegeskinke, ravigottecreme & asparges
Bresaola (lufttørret okseinderlår) rullet om en mild cremet taleggio m/ pesto
Mozzarella roulade m/ parmaskinke, tomat, frisk basilikum & balsamicoglace
Stor frisk dadel sprøjtet op m/ creme af mild blåskimmel, fløde & cognac
Emmentalerbjælker m/ dessertpesto af tørrede bær & nødder - på tapasske
Mild gedeost m/ figenchutney & pekannød - på tapasske
Jordbær dyppet i chokolade & nødder - på pyramide
Hjemmelavet kransekagekonfekt m/ chokolade & pynt
Syndig chokoladekage m/ hindbærskum & frisk bær
Mini chokoladeskaller m/ citronmousse, syltet citronskal & stedmoderblomst
Små kokostoppe m/ chokoladebund
Pris pr. stk. 18,50.
(minimum 5 slags og 30 kuverter)
FingerFood
Små lækkerier - af lidt mere mættende karakter...
Rejedip af mozzarella, tomatsalsa, forårsløg & rejer - spises med sprøde nachos
Små grillede rejespyd m/ sweet chili sauce, forårsløg & peanuts
Pandekagerulle m/ krebsehalesalat
Små croissanter m/ KyllingKarrySalat & sprød bacon
Sliders okse -> mini brioche m/ smoked beef burger, BBQ sauce & fintsnittet coleslaw
Sliders and -> mini brioche m/ ande beef burger, syltet rødløg og spæde salater
Små grillspyd m/ black angus beef & sweet potatoe samt hjemmerørt BBQ sauce
Mini tærter m/ gedeost, grill cherrytomat & panchetta
Lille bambusbåd m/ kyllingeboller i sød teriyakisauce
Gourmet mini hotdog m/ krydret oksepølse, BBQ ketchup, grov sennep & syltede grønne jordbær
Mini tortilla i lille bambusbåd m/ mangorelish & kylling
Små gazpacho shots m/ sprød seranoskinke
Chiabrød m/ roastbeef, glaseret perleløg, cornichon & bearnaisecreme
Ostebræt - et udvalg af lækre oste hapser m/ vores dessertpesto samt gode oliven & hjemmebagt knækbrød
Flotte fade m/ udskåret eksotisk frugt
Mini dessertglas med enten citronfromage, chokolademousse eller rabarbertrifli
Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
Små trøffelkugler m/ chokoladeovertræk & forskelligt krymmel (2 stk.)
Mini chokoladeskaller m/ 3 slags bær mousse (2 stk.)
Pris pr. stk. 28,50
(minimum 5 slags og 30 kuverter)
Pindemadder
Klassikeren - der bare aldrig rigtig går af mode...
Små hapser på pind af alle de gode klassiske ’smørrebrøds varianter’ ... Vi laver en god blanding og sætter flot op på sølvfade ... 5 stk. pr. person
Pris pr. person 89,- kr.
(minimum 20 kuverter)
Stor Italiensk Tapas Middag
Når der bare skal være råhygge omkring bordet - og maden nydes i små hapser aftenen igennem...
Lidt lækkert fisk » Grillet tigerreje m/ sprød hvidløg. Vitello Tonnato i små tapasskeer. Mozzarella wrap rullet m/ spicy tomat & krabbe.
Italiensk charcuteri » Parmaskinke (den populære lufttørrede skinke fra parma), Bresaola (lufttørret okseinderlår), Mortadella (den klassiske kogte pistaciepølse), Grignotons, Spianata Romana, Finocchiona (de lækre lufttørrede italienske pølsevarianter).
Små skåle med de klassiske specialiteter fra det Italienske køkken » Forskellige gode oliven, semi dry tomater, grillet artiskok, marineret hvidløg, fyldte chilifrugter & balsamicosyltede perleløg samt vores hjemmelavede pestoer & tapenader.
Det lune » Mini italienske kødboller i tomat & basilikum sauce. Saltimbocca af kalvefilet m/ salvie i marsalasauce. Små cocotter m/ knust kartoffel & hvidløg.
Gode Italienske oste såsom » Gorgonzola, Taleggio & Pecorino serveres med vores populære dessertpesto af tørrede bær & nødder samt marineret abrikos & valnød.
Hertil » hjemmebagt lunt timian foccasia og små sprøde bruchettabrød samt jomfru olivenolie m/ timian kvist.
Lidt sødt i mini glas » Tiramisu m/ kaffe & kakao og Panna Cotta m/ kirsebær & mandler
Pris pr. person 350,- kr.
(minimum 30 kuverter)
Let Spansk Tapas Buffet
Den originale Tapas...
Grillet og marineret aubergine i små ruller på tunsauce m/ kapersbær
Gazpacho shots i miniglas m/ grillede rejer på spyd
Tortilla i bambusbåd m/ marineret salat af blæksprutte & bjerggrøntsager
Lomo (lufttørret svinefilet), Chorizo (krydret spansk salami), Seranoskinke (klassisk spansk skinke) og Cecina (intens og kraftfuldt tørret okseinderlår) anrettet på skiffer plade med et stort udvalg af de traditionelle de spanske tilbehørs specialiteter samt chutney og tapenade
Små spicy kødboller i tomatsauce m/ oliven
Langtidsstegt flanksteak m/ chipottle mayo. & forårsløg (kræver lidt anretning på stedet)
Frisk dadel svøbt i spansk lufttørret bacon og serveres lun m/ hakkede mandler & dild drys
Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
Hjemmebagt foccasia m/ rosmarin & salt
Pris pr. person 199,- kr. (minimum 25 kuverter)
Brunch ~ En god start på en festlig dag
Basis Brunch
Røræg m/ langtidsbagte tomater og små brunch pølser
Lun hjemmelavet leverpostej m/ ristede små champignon
Hjemmerøget bacon stegt på panden
Pålægsfad m/ udskåret grønt
Forskellige morgenost & syltetøj
Flot frugtfad m/ masser af spændende udskåret frugt
Pris pr. person 145,- kr.
(min. 10 kuverter)
TILLÆG TIL BRUNCH
Friskbagt morgenbrød -> blandede mini rundstykker, wienerbrød & thebirkes samt forskelligt hjemmebagt fransk- & rugbrød og asietter m/ smør.
Laks fra egen rygeovn m/ soltørret tomat & kapersbær samt krydderurtesauce
Små lune blinis m/ creme fraiche, fint hakket rødløg og stenbiderrogn
Quiche Lorraine - ostetærte m/ skinke & løg
Amerikanske pandekager m/ blåbærsirup
Vaniljeskyr m/ akaciehonning, hjemmelavet nøddemüsli og friske bær
Jordbær dyppet i chokolade & nødder ... er i 30 personer eller fleresætter vi dem op på pyramide
"Buck Fizz" en god blanding af frugtjuice & champagne
3 slags økologisk juice
Pris pr. ret 25,- kr.
(sælges kun som tillæg til brunch)
Få et uforpligtende tilbud fra MENUKORT.dk v/ Taastrup Dinér
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.