Magasingaarden
Brasserie, Take Away, Catering og Is café i Faaborg.
Faaborg byder dig velkommen og det samme gør vi…
Hos Magasingaarden har vi stor fokus på kvalitet, råvarer og hyggelig sydfynsk atmosfære.
Så velkommen til.
Julebuffet
Dildgravad laks med rævesauce
Håndpillede rejer med kogte æg, dild mayo samt sprødt rugbrød
Sild i krydderurte dressing, anrettet med rødløg og karse
Rugmelspaneret fiskefilet med grov remoulade og citron
Sprød rødkålsalat med appelsin, lime, honning og balsamico.
leverpostej med svampe og bacon
Confit de canard serveret med æble-sveske kompot
Flæskesteg med sprød svær og syltet rødkål med smag af appelsin og vanilje
Gode oste med sylt og knas
Klassisk ris à l’amande med kirsebærsauce
Friskbagt hvidt brød, rugbrød, fedt samt smør
325 kr. pr. kuvert
Nytårs menu
APPETIZER :
Creme af fynsk rygeost rørt med grov sennep anrettet med letsaltet agurk, karse og rugbrødstuile
FORRET :
Soufflé af vesterhavstorsk bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet muslingefumé, persilleolie og friséesalat. Hertil friskbagt brød og smør
HOVEDRET :
Kalvemørbrad stegt med timian serveret med ristede østershatte, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, kartoffelpuré med krydderurter samt kraftig rødvinsauce.
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS PER PERSON
kr. 475,-
3-RETTERS VEGETARMENU MED APPETIZER
APPETIZER :
Creme af fynsk rygeost rørt med grov sennep anrettet med letsaltet agurk, karse og rugbrødstuile
FORRET :
Salade de chevre chaud : Ristet gedeost anrettet med grønne salater, friske bær, semi-dried tomater, oliven, honning og balsamico. Hertil friskbagt brød samt smør.
HOVEDRET :
Fransk løgtærte bagt med solmodne tomater, timian og parmesan serveret med ristede østershatte, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, kartoffelpuré rørt med krydderurter samt pestocreme.
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS PER PERSON
kr. 475,-
✻
BØRNE MENU
FORRET :
Bagt laks serveret med grønne salater og krydderurtedressing. Hertil vores friskbagte brød samt smør.
HOVEDRET :
Stegt unghanebryst serveret med ristede kartofler, bagte rodfrugter og sauce
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS FOR BØRNEMENU
kr. 250,-
TILKØB
OSTETALLERKEN :
3 gode franske oste serveret med vores hjemmelavede knækbrød samt kvædekompot.
kr. 75,-
VANILJE IS FRA DET BLÅ ISHUS
opgradér desserten med vores egen, frisklavede vanilje is
nok til 6 personer.kr. 150,-
CAVIAR ROYAL BAERII
15 gram til 225 kr., 30 gram til 375 kr., 50 gram til 550 kr.
HJEMMELAVEDE BLINIS
serveret med 15 gram caviar, syltede rødløg og creme fraiche.
nok til 2 perrsonerkr. 295,-
1/2 KOGT HUMMER :
serveret med vores hjemmelavede krydderurtemayonnaise, lime, dild og grønne salater
kr. 225,-
SNACKS TIL NYTÅRSTALEN :
Økologiske rodfrugt chips
Middelhavs oliven.
Saltbagte mandler.kr. 55,-
HUSETS KRANSEKAGE DYPPET I MØRK CHOKOLADE
kr. 35,-
NATMAD – FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT, RUGBRØD OG SMØR.
3 stk. hjemmelavede frikadeller serveret med kartoffelsalat tilsmagt grov sennep og krydderurter, friskbagt rugbrød med kerner samt smør.
kr. 75,-
LILLE VINMENU TIL 4 PERSONER
Marien Cava brut (velkomst/snack)
Deobriga Blanco (hvid)
Aresca Barbera d’Asti Superiore “La Rossa” (rød)kr. 550,-
STOR VINMENU TIL 4 PERSONER
Jean Laurent, Champagne Blanc de Noirs (velkomst/snack)
Martin Wasser Markgräflerland Chardonnay 2019 (hvid)
Vina Santurnia Reserva 2015 (rød)
Toro de Piedra “Late Harvest” (dessertvin)kr. 950,-
475 kr. pr. kuvert
3-retters julemenu
FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.
HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.
DESSERT:
Nyfortolkning af klassikeren :
Cremet ris à l’amande anrettet med hjemmelavet kirsebærsorbet, kirsebærcoulis, ristede mandler og sprød mandeltuile
395 kr. pr. kuvert
Forår- og sommermenu
FORRET:
Røget lakserulle serveret med rugbrødstuile, hvide asparges, ørredrogn, feldsalat samt citroncreme.
Friskbagt brød og smør serveres til forretten.
HOVEDRET:
Kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med Pommes Anna, timbale af spidskål og estragon, grønne asparges samt kraftig rødvinssauce.
(Få kalvemørbrad istedet for kun kr. 45,- ekstra pr. person)
DESSERT:
Gateau Marcell serveret med vaniljesyltede rabarber, hjemmelavet vaniljeparfait, karamelsauce samt sprød mandeltuile.
345 kr. pr. kuvert
Efterår- og vinterbuffet
Forret
Rillette af vesterhavsfisk i sprød hjertesalat
Varmrøget laks med cremet rygeost, radiser og karse
Brød & smør
Hovedretsbuffet
Salat af bagte rødder vendt med pesto
Cremet æblesalat med bulgur, limesaft og granatæble
Salat af sprøde efterårs & vinterkål
Langtidsstegt kalveculotte
Svampe farserede unghanebryst
Pommes dauphinois
Svampe sauce tilsmagt trøffelolie
Brød & smør
Dessert
Æbletrifli
Æblekompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og økologisk pisket fløde.
325 kr. pr. kuvert
Efterår - og vintermenu
FORRET:
Terrin af Vesterhavsfisk anrettet med sauce tatar, ørredrognsmarinade og krydderurter. Hertil serveres brød og smør.
HOVEDRET:
Kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med kartoffelpuré tilsmagt olivenolie, auberginetimbale med skovsvampe og svampesauce tilsmagt trøffelolie.
(Få kalvemørbrad istedet for kun kr. 45,- ekstra pr. person)
DESSERT:
Æblekage bagt med kanel og trifli af æble anrettet med karamelsauce, skovbærkompot og hjemmelavet vanilje is.
345 kr. pr. kuvert
Fingerfood & receptionsmad
25 KR. PR. RET, VÆLG MINIMUM 5 RETTER
RECEPTIONSBUFFET KAN BESTILLES TIL MINIMUM 25 PERSONER.
KØD
Terrin af foie gras anrettet på sprød toast, serveret med sveskekompot og kørvel (plus kr. 25,- pr. couvert)
Lilibeths hjemmelavede forårsruller serveret med sweet chili sauce
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Carpaccio af okse anrettet på sprød toast med pesto, semi-dried tomat og parmesan
Røget svinemørbrad anrettet på ristet polenta, serveret med abrikosmarmelade og ærteskud
Kyllingebryst à la Philipino stegt med hvidløg, ingefær og citrongræs. Hertil jordnøddecreme
Spyd af Us oksebavette anrettet med kokoscreme på bananblade
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast
VEGETAR
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Lille spyd a la caprese med semi dried tomat, frisk bøffelost og rucolapesto
Grøntsagsstænger af gulerod, agurk og blegselleri serveret med mild tomatsalsa og svampecreme
FISK
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam anrettet på sprød toast, serveret med krydderurtecreme og dild
Husets rejesalat med rejer, dampet vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
Krabbesalat med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron, anrettet på sprød toast (plus kr. 25,- pr. couvert)
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
OST & DESSERT
Comté anrettet med druer
Gratineret gedeost på sprød toast anrettet med ristede valnødder og stikkelsbær
Lilibeths hjemmelavede bananruller
Citrontærte med sprød marengs, toppet med tørrede hindbær og mynte
Mousse af mørk chokolade anrettet med friske bær og mynte
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
TILBUD: VORES POPULÆRE RECEPTIONSBUFFET
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast
Sprøde løgtærter bagt med tomat, parmesan og timian
Comté anrettet med druer
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
PRIS PR. PERSON
kr. 180,-
180 kr. pr. kuvert
Mortens aften
FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.
HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.
DESSERT:
Æblekage bagt med kanel og nødder anrettet med karamelsauce, skovbærkompot og hjemmelavet vanilje is.
395 kr. pr. kuvert
Tapas
45 kr. pr. slags, vælg minimum 5 slags
Tapasbuffet skal bestilles til minimum 10 personer.
Vælg imellem :
Kød
Terrin af foie grasserveret med sveskekompot og kørvel (+ kr. 25,- pr. couvert)
Lilibeths hjemmelavede forårsruller serveret med sweet chili sauce
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Carpaccio af okse anrettet med pesto, semi-dried tomat og parmesan
Røget svinemørbrad anrettet på stegt polenta, serveret med abrikosmarmelade og ærteskud
Kyllingebryst à la Philipino stegt med hvidløg, ingefær og citrongræs. Hertil jordnøddecreme
Spyd af Us oksebavette anrettet med kokoscreme på bananblade
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce og blomsterkapers
Vegetar
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Lille spyd a la caprese med semi dried tomat, frisk bøffelost og rucolapesto
Grøntsagsstænger af gulerod, agurk og blegselleri serveret med mild tomatsalsa og svampecreme
Fisk
Tatar af røget laks anrettet med lime og rugbrødstuile, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam,serveret med krydderurtecreme og dild
Husets rejesalat med rejer, dampet vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
Krabbesalat med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron (+ kr. 25,- pr. couvert)
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
Ost og Dessert
Comté anrettet med druer
Gratineret gedeost anrettet med ristede valnødder og stikkelsbær
Lilibeths hjemmelavede bananruller
Citrontærte med sprød marengs, toppet med tørrede hindbær og mynte
Mousse af mørk chokolade anrettet med friske bær og mynte
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
TILBUD: VORES POPULÆRE TAPAS-BUFFET
Tatar af røget laks anrettet med lime og rugbrødstuile, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam, serveret med krydderurtecreme og dild
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce og blomsterkapers
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
PRIS PR. PERSON
kr. 245,-
245 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen menu
Forretter & mellemretter :
Rillette af bagt Vesterhavsfisk
i sprød hjertesalat serveret med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurter.
75 kr.
Rillette af varmrøget laks
rørt med æbler, dijonsennep og krydderurter anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
85 kr.
Husets varmrøgede laks
anrettet med rygeostcreme, radiser og karse og ørredrognsmarinade.
85 kr.
Terrin af Vesterhavsfisk
anrettet med sauce tatar, ørredrognsmarinade og krydderurter.
75 kr.
Røget lakserulle
serveret med rugbrødstuile, hvide asparges, ørredrogn, feldsalat samt citroncreme.
85 kr.
Tarteletter med høns i asparges
Tarteletter med velouté af friskplukket kylling og asparges fra Knabbegarden (kun i sæson)
85 kr.
Carpaccio af okse
anrettet med nicoise oliven, rucola, parmesan, olivenolie og semi-dried og kørvel
115 kr.
Tatar af okse
anrettet med klassisk tilbehør : pickles, syltede rødbeder, kapers, rødløg, peberrod og æggeblomme.
115 kr.
Tatar af ferskrøget laks
anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
115 kr.
Husets rejesalat
med rejer, dampet Vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
115 kr.
Krabbesalat
med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron, anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
115 kr.
Stegte kammuslinger
anrettet med smørsauteret spinat, sauce nage og krydderurtesalat.
135 kr.
Lynstegt tun
Tun stegt med sort sesam anrettet med semi-dried tomater, lime, tartarsauce og krydderurtesalat.
125 kr.
Salade de chèvre chaud
Lun gedost ristet på panden anrettet med grønne salater, årstidens bær, ristede valnødder, oliven og honning.
85 kr.
Fransk løgtærte
bagt med solmodne tomater, timian og parmesan, anrettet med grønne salater, pesto og krydderurter.
75 kr.
Torske soufflé
anrettet med smørsauteret spinat, hummersauce, sprøde rodfrugtchips og krydderurter.
125 kr.
hovedretter :
Farseret unghanebryst
175 kr.
Rosastegt kalveculotte
195 kr.
Rødvinsbraiseret kalvecuvette
175 kr.
Rødvinsbraiserede svinekæber
175 kr.
Confit de canard
195 kr.
Helstegt kalvemørbrad “Royal”
Vores signatur ret : Kalvemørbrad indpakket i bacon og en souffléfars tilsmagt timian, og derefter langtidsstegt ved 56 grader i 12 timer.
265 kr.
Helstegt kalvemørbrad
250 kr.
Helstegt oksemørbrad
250 kr.
Fransk løgtærte (vegetar)
165 kr.
Ribeye béarnaise
250 kr.
Ribeye au sauce vin rouge
250 kr.
Helstegt dyrefilet
275 kr.
Stegt laksefilet
235 kr.
Alle hovedretter serveres med valgfri sauce :
Kraftig rødvinsauce m/u trøffelolie
Béarnaise sauce / hollandaise sauce
Cremet hummersauce (kun til fisk)
Svampesauce tilsmagt rosmarin og trøffelolie
Alle hovedretter serveres med valgfri kartoffel :
Pommes Anna
Kartoffelpuré tilsmagt olivenolie
Rosmarinstegte små kartofler
Smørdampede nye kartofler m. løvstikke (kun i sæsonen)
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager, som aftales efter aftale
desserter & oste :
3 slags oste
Gode europæiske oste anrettet med husets garniture og fynsk fladbrød
85 kr.
Variation af æble
Æblekage bagt med kanel og nødder og æbletrifli, serveret med husets hjemmelavede vaniljeis.
85 kr.
Gateau Marcell
serveret med vaniljesyltede rabarber, hjemmelavet vaniljeis, karamelsauce samt sprød mandeltuile.
85 kr.
Tarte au citron méringuée
Fransk citrontærte med sprød marengs serveret med hjemmelavet vaniljeis, skovbærkompot samt sprød mandeltuile.
85 kr.
Mousse au chocolat
Mørk chokolademousse tilsmagt vanilje serveret med skovbærkompot, hjemmelavet hindbærsorbet samt sprød mandeltuile.
75 kr.
Mazarinkage
bagt med citron anrettet med vaniljecreme og friske bær. Hertil serveres vores hjemmelavede citronis.
75 kr.
Magasingaardens Isdessert
3 slags hjemmelavet is efter eget valg anrettet med friske bær, flødeskum, karamelsauce og sprød mandeltuile.
85 kr.
Julebuffet
Dildgravad laks med rævesauce
Håndpillede rejer med kogte æg, dild mayo samt sprødt rugbrød
Sild i krydderurte dressing, anrettet med rødløg og karse
Rugmelspaneret fiskefilet med grov remoulade og citron
Sprød rødkålsalat med appelsin, lime, honning og balsamico.
leverpostej med svampe og bacon
Confit de canard serveret med æble-sveske kompot
Flæskesteg med sprød svær og syltet rødkål med smag af appelsin og vanilje
Gode oste med sylt og knas
Klassisk ris à l’amande med kirsebærsauce
Friskbagt hvidt brød, rugbrød, fedt samt smør
325 kr. pr. kuvert
Nytårs menu
APPETIZER :
Creme af fynsk rygeost rørt med grov sennep anrettet med letsaltet agurk, karse og rugbrødstuile
FORRET :
Soufflé af vesterhavstorsk bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet muslingefumé, persilleolie og friséesalat. Hertil friskbagt brød og smør
HOVEDRET :
Kalvemørbrad stegt med timian serveret med ristede østershatte, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, kartoffelpuré med krydderurter samt kraftig rødvinsauce.
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS PER PERSON
kr. 475,-
3-RETTERS VEGETARMENU MED APPETIZER
APPETIZER :
Creme af fynsk rygeost rørt med grov sennep anrettet med letsaltet agurk, karse og rugbrødstuile
FORRET :
Salade de chevre chaud : Ristet gedeost anrettet med grønne salater, friske bær, semi-dried tomater, oliven, honning og balsamico. Hertil friskbagt brød samt smør.
HOVEDRET :
Fransk løgtærte bagt med solmodne tomater, timian og parmesan serveret med ristede østershatte, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, kartoffelpuré rørt med krydderurter samt pestocreme.
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS PER PERSON
kr. 475,-
✻
BØRNE MENU
FORRET :
Bagt laks serveret med grønne salater og krydderurtedressing. Hertil vores friskbagte brød samt smør.
HOVEDRET :
Stegt unghanebryst serveret med ristede kartofler, bagte rodfrugter og sauce
DESSERT :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.
(vi anbefaler tilkøb af vores lækre vaniljeis fra Det Blå Ishus – se tilkøb)
PRIS FOR BØRNEMENU
kr. 250,-
TILKØB
OSTETALLERKEN :
3 gode franske oste serveret med vores hjemmelavede knækbrød samt kvædekompot.
kr. 75,-
VANILJE IS FRA DET BLÅ ISHUS
opgradér desserten med vores egen, frisklavede vanilje is
nok til 6 personer.kr. 150,-
CAVIAR ROYAL BAERII
15 gram til 225 kr., 30 gram til 375 kr., 50 gram til 550 kr.
HJEMMELAVEDE BLINIS
serveret med 15 gram caviar, syltede rødløg og creme fraiche.
nok til 2 perrsonerkr. 295,-
1/2 KOGT HUMMER :
serveret med vores hjemmelavede krydderurtemayonnaise, lime, dild og grønne salater
kr. 225,-
SNACKS TIL NYTÅRSTALEN :
Økologiske rodfrugt chips
Middelhavs oliven.
Saltbagte mandler.kr. 55,-
HUSETS KRANSEKAGE DYPPET I MØRK CHOKOLADE
kr. 35,-
NATMAD – FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT, RUGBRØD OG SMØR.
3 stk. hjemmelavede frikadeller serveret med kartoffelsalat tilsmagt grov sennep og krydderurter, friskbagt rugbrød med kerner samt smør.
kr. 75,-
LILLE VINMENU TIL 4 PERSONER
Marien Cava brut (velkomst/snack)
Deobriga Blanco (hvid)
Aresca Barbera d’Asti Superiore “La Rossa” (rød)kr. 550,-
STOR VINMENU TIL 4 PERSONER
Jean Laurent, Champagne Blanc de Noirs (velkomst/snack)
Martin Wasser Markgräflerland Chardonnay 2019 (hvid)
Vina Santurnia Reserva 2015 (rød)
Toro de Piedra “Late Harvest” (dessertvin)kr. 950,-
475 kr. pr. kuvert
3-retters julemenu
FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.
HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.
DESSERT:
Nyfortolkning af klassikeren :
Cremet ris à l’amande anrettet med hjemmelavet kirsebærsorbet, kirsebærcoulis, ristede mandler og sprød mandeltuile
395 kr. pr. kuvert
Forår- og sommermenu
FORRET:
Røget lakserulle serveret med rugbrødstuile, hvide asparges, ørredrogn, feldsalat samt citroncreme.
Friskbagt brød og smør serveres til forretten.
HOVEDRET:
Kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med Pommes Anna, timbale af spidskål og estragon, grønne asparges samt kraftig rødvinssauce.
(Få kalvemørbrad istedet for kun kr. 45,- ekstra pr. person)
DESSERT:
Gateau Marcell serveret med vaniljesyltede rabarber, hjemmelavet vaniljeparfait, karamelsauce samt sprød mandeltuile.
345 kr. pr. kuvert
Efterår- og vinterbuffet
Forret
Rillette af vesterhavsfisk i sprød hjertesalat
Varmrøget laks med cremet rygeost, radiser og karse
Brød & smør
Hovedretsbuffet
Salat af bagte rødder vendt med pesto
Cremet æblesalat med bulgur, limesaft og granatæble
Salat af sprøde efterårs & vinterkål
Langtidsstegt kalveculotte
Svampe farserede unghanebryst
Pommes dauphinois
Svampe sauce tilsmagt trøffelolie
Brød & smør
Dessert
Æbletrifli
Æblekompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og økologisk pisket fløde.
325 kr. pr. kuvert
Efterår - og vintermenu
FORRET:
Terrin af Vesterhavsfisk anrettet med sauce tatar, ørredrognsmarinade og krydderurter. Hertil serveres brød og smør.
HOVEDRET:
Kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med kartoffelpuré tilsmagt olivenolie, auberginetimbale med skovsvampe og svampesauce tilsmagt trøffelolie.
(Få kalvemørbrad istedet for kun kr. 45,- ekstra pr. person)
DESSERT:
Æblekage bagt med kanel og trifli af æble anrettet med karamelsauce, skovbærkompot og hjemmelavet vanilje is.
345 kr. pr. kuvert
Fingerfood & receptionsmad
25 KR. PR. RET, VÆLG MINIMUM 5 RETTER
RECEPTIONSBUFFET KAN BESTILLES TIL MINIMUM 25 PERSONER.
KØD
Terrin af foie gras anrettet på sprød toast, serveret med sveskekompot og kørvel (plus kr. 25,- pr. couvert)
Lilibeths hjemmelavede forårsruller serveret med sweet chili sauce
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Carpaccio af okse anrettet på sprød toast med pesto, semi-dried tomat og parmesan
Røget svinemørbrad anrettet på ristet polenta, serveret med abrikosmarmelade og ærteskud
Kyllingebryst à la Philipino stegt med hvidløg, ingefær og citrongræs. Hertil jordnøddecreme
Spyd af Us oksebavette anrettet med kokoscreme på bananblade
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast
VEGETAR
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Lille spyd a la caprese med semi dried tomat, frisk bøffelost og rucolapesto
Grøntsagsstænger af gulerod, agurk og blegselleri serveret med mild tomatsalsa og svampecreme
FISK
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam anrettet på sprød toast, serveret med krydderurtecreme og dild
Husets rejesalat med rejer, dampet vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
Krabbesalat med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron, anrettet på sprød toast (plus kr. 25,- pr. couvert)
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
OST & DESSERT
Comté anrettet med druer
Gratineret gedeost på sprød toast anrettet med ristede valnødder og stikkelsbær
Lilibeths hjemmelavede bananruller
Citrontærte med sprød marengs, toppet med tørrede hindbær og mynte
Mousse af mørk chokolade anrettet med friske bær og mynte
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
TILBUD: VORES POPULÆRE RECEPTIONSBUFFET
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast
Sprøde løgtærter bagt med tomat, parmesan og timian
Comté anrettet med druer
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
PRIS PR. PERSON
kr. 180,-
180 kr. pr. kuvert
Mortens aften
FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.
HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.
DESSERT:
Æblekage bagt med kanel og nødder anrettet med karamelsauce, skovbærkompot og hjemmelavet vanilje is.
395 kr. pr. kuvert
Tapas
45 kr. pr. slags, vælg minimum 5 slags
Tapasbuffet skal bestilles til minimum 10 personer.
Vælg imellem :
Kød
Terrin af foie grasserveret med sveskekompot og kørvel (+ kr. 25,- pr. couvert)
Lilibeths hjemmelavede forårsruller serveret med sweet chili sauce
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Carpaccio af okse anrettet med pesto, semi-dried tomat og parmesan
Røget svinemørbrad anrettet på stegt polenta, serveret med abrikosmarmelade og ærteskud
Kyllingebryst à la Philipino stegt med hvidløg, ingefær og citrongræs. Hertil jordnøddecreme
Spyd af Us oksebavette anrettet med kokoscreme på bananblade
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce og blomsterkapers
Vegetar
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Lille spyd a la caprese med semi dried tomat, frisk bøffelost og rucolapesto
Grøntsagsstænger af gulerod, agurk og blegselleri serveret med mild tomatsalsa og svampecreme
Fisk
Tatar af røget laks anrettet med lime og rugbrødstuile, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam,serveret med krydderurtecreme og dild
Husets rejesalat med rejer, dampet vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
Krabbesalat med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron (+ kr. 25,- pr. couvert)
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
Ost og Dessert
Comté anrettet med druer
Gratineret gedeost anrettet med ristede valnødder og stikkelsbær
Lilibeths hjemmelavede bananruller
Citrontærte med sprød marengs, toppet med tørrede hindbær og mynte
Mousse af mørk chokolade anrettet med friske bær og mynte
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
TILBUD: VORES POPULÆRE TAPAS-BUFFET
Tatar af røget laks anrettet med lime og rugbrødstuile, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam, serveret med krydderurtecreme og dild
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce og blomsterkapers
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær
PRIS PR. PERSON
kr. 245,-
245 kr. pr. kuvert
Sammensæt din egen menu
Forretter & mellemretter :
Rillette af bagt Vesterhavsfisk
i sprød hjertesalat serveret med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurter.
75 kr.
Rillette af varmrøget laks
rørt med æbler, dijonsennep og krydderurter anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
85 kr.
Husets varmrøgede laks
anrettet med rygeostcreme, radiser og karse og ørredrognsmarinade.
85 kr.
Terrin af Vesterhavsfisk
anrettet med sauce tatar, ørredrognsmarinade og krydderurter.
75 kr.
Røget lakserulle
serveret med rugbrødstuile, hvide asparges, ørredrogn, feldsalat samt citroncreme.
85 kr.
Tarteletter med høns i asparges
Tarteletter med velouté af friskplukket kylling og asparges fra Knabbegarden (kun i sæson)
85 kr.
Carpaccio af okse
anrettet med nicoise oliven, rucola, parmesan, olivenolie og semi-dried og kørvel
115 kr.
Tatar af okse
anrettet med klassisk tilbehør : pickles, syltede rødbeder, kapers, rødløg, peberrod og æggeblomme.
115 kr.
Tatar af ferskrøget laks
anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
115 kr.
Husets rejesalat
med rejer, dampet Vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
115 kr.
Krabbesalat
med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron, anrettet med semi-dried tomater, lime, ørredrogn og krydderurtesalat.
115 kr.
Stegte kammuslinger
anrettet med smørsauteret spinat, sauce nage og krydderurtesalat.
135 kr.
Lynstegt tun
Tun stegt med sort sesam anrettet med semi-dried tomater, lime, tartarsauce og krydderurtesalat.
125 kr.
Salade de chèvre chaud
Lun gedost ristet på panden anrettet med grønne salater, årstidens bær, ristede valnødder, oliven og honning.
85 kr.
Fransk løgtærte
bagt med solmodne tomater, timian og parmesan, anrettet med grønne salater, pesto og krydderurter.
75 kr.
Torske soufflé
anrettet med smørsauteret spinat, hummersauce, sprøde rodfrugtchips og krydderurter.
125 kr.
hovedretter :
Farseret unghanebryst
175 kr.
Rosastegt kalveculotte
195 kr.
Rødvinsbraiseret kalvecuvette
175 kr.
Rødvinsbraiserede svinekæber
175 kr.
Confit de canard
195 kr.
Helstegt kalvemørbrad “Royal”
Vores signatur ret : Kalvemørbrad indpakket i bacon og en souffléfars tilsmagt timian, og derefter langtidsstegt ved 56 grader i 12 timer.
265 kr.
Helstegt kalvemørbrad
250 kr.
Helstegt oksemørbrad
250 kr.
Fransk løgtærte (vegetar)
165 kr.
Ribeye béarnaise
250 kr.
Ribeye au sauce vin rouge
250 kr.
Helstegt dyrefilet
275 kr.
Stegt laksefilet
235 kr.
Alle hovedretter serveres med valgfri sauce :
Kraftig rødvinsauce m/u trøffelolie
Béarnaise sauce / hollandaise sauce
Cremet hummersauce (kun til fisk)
Svampesauce tilsmagt rosmarin og trøffelolie
Alle hovedretter serveres med valgfri kartoffel :
Pommes Anna
Kartoffelpuré tilsmagt olivenolie
Rosmarinstegte små kartofler
Smørdampede nye kartofler m. løvstikke (kun i sæsonen)
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager, som aftales efter aftale
desserter & oste :
3 slags oste
Gode europæiske oste anrettet med husets garniture og fynsk fladbrød
85 kr.
Variation af æble
Æblekage bagt med kanel og nødder og æbletrifli, serveret med husets hjemmelavede vaniljeis.
85 kr.
Gateau Marcell
serveret med vaniljesyltede rabarber, hjemmelavet vaniljeis, karamelsauce samt sprød mandeltuile.
85 kr.
Tarte au citron méringuée
Fransk citrontærte med sprød marengs serveret med hjemmelavet vaniljeis, skovbærkompot samt sprød mandeltuile.
85 kr.
Mousse au chocolat
Mørk chokolademousse tilsmagt vanilje serveret med skovbærkompot, hjemmelavet hindbærsorbet samt sprød mandeltuile.
75 kr.
Mazarinkage
bagt med citron anrettet med vaniljecreme og friske bær. Hertil serveres vores hjemmelavede citronis.
75 kr.
Magasingaardens Isdessert
3 slags hjemmelavet is efter eget valg anrettet med friske bær, flødeskum, karamelsauce og sprød mandeltuile.
85 kr.
Få et uforpligtende tilbud fra Magasingaarden
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.