
Mad Med Sol Tapas
Mad med Sol leverer mad, som allerede kan nydes fra de første duftindtryk, der vækker interesse og forventning til det forestående måltid.
Mad med Sol leverer en oplevelse, en sanselig rejse igennem de forskellige retter ved hjælp af deres farve, duft og smagsindtryk.
Tapas buffet
'- Pan – langtidshævet brød
- Olivas – oliven
- Olivada – Tapenade med kapers
- Tomatpesto med peanuts
- Charcuteria – udvalg af charcuteri fra Spanien og Italien
- Ensaladilla de atun – den mest traditionelle tapa med tun
- Papas ali-oli – kartofler med hvidløgsmayonnaise
- Pollo con chili – ovnbagt kylling med mild chili marinade
- Pinchitos – spyd med marineret svinekød
- Zanahorias aliñadas – marinerede gulerødder på andalusisk
- Ensalada verde – grøn salat med vinagrette og nødder
- Salpicón de mariscos – skaldyrssalat med peberfrugt, agurk, tigerrejer og almindelige rejer i marinade med spansk røget paprika, lime, vineddike og olivenolie–
150 kr. pr. kuvert
Tapas buffet kan fx udvides med
'- Ensaladilla de gambas – den mest traditionelle tapa med rejer
- Gambas al ajillo – eller gambas al pil-pil – rejer med hvidløg og chili
- Tortillitas de gambas – dybtstegte rejer på spansk. (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pollo con ajo y tomillo – ovnbagt kylling med hvidløg og timian
- Jamon Serrano pata negra – lufttørret skinke af sortfodssvin
- Adobo – stegt marineret fisk på spansk (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pescado en vinagre – råmarineret fisk med årgangs vineddike (1965)
- Salmon al horno – ovnbagt laks med lime, olivenolie og havsalt
- Quesos diversos – cirka fem forskellige gourmet oste (af hvad jeg aktuelt har på lager) fra Spanien, Italien, Frankrig og Schweiz fx Manchego, Pecorino, Gruyere mm.
Desserter
'- Pastel de Chocolate con avellanas y helado de vainilla – chokoladebombe med hasselnødder, serveret med vaniljeis
- Pastel de Naranja – andalusisk appelsinkage med honning og ristede mandler
- Churros con chocolate y helado de vainilla – churros serveret med chokolade og vaniljeis (Kun ved Luksus Tapas buffet)
Forretter
'- Foiegras terrine med vilde svampe og arrope
- Kæmpe kammuslinger og tigerrejer ”al ajillo”. En Mad med Sols specialitet
Luksus Tapas buffet
En Luksus Tapas buffet er en Tapas buffet, der er udvidet med forskellige tapas samt evt. en forret og/eller dessert. En Luksus Tapas buffet indeholder retter som skal tilberedes umiddelbart før servering. Derfor er betingelsen for at kunne bestille en Luksus Tapas buffet, at jeg har et køkken til rådighed, der hvor selskabet skal holdes.
Tapas buffet
'- Pan – langtidshævet brød
- Olivas – oliven
- Olivada – Tapenade med kapers
- Tomatpesto med peanuts
- Charcuteria – udvalg af charcuteri fra Spanien og Italien
- Ensaladilla de atun – den mest traditionelle tapa med tun
- Papas ali-oli – kartofler med hvidløgsmayonnaise
- Pollo con chili – ovnbagt kylling med mild chili marinade
- Pinchitos – spyd med marineret svinekød
- Zanahorias aliñadas – marinerede gulerødder på andalusisk
- Ensalada verde – grøn salat med vinagrette og nødder
- Salpicón de mariscos – skaldyrssalat med peberfrugt, agurk, tigerrejer og almindelige rejer i marinade med spansk røget paprika, lime, vineddike og olivenolie–
150 kr. pr. kuvert
Tapas buffet kan fx udvides med
'- Ensaladilla de gambas – den mest traditionelle tapa med rejer
- Gambas al ajillo – eller gambas al pil-pil – rejer med hvidløg og chili
- Tortillitas de gambas – dybtstegte rejer på spansk. (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pollo con ajo y tomillo – ovnbagt kylling med hvidløg og timian
- Jamon Serrano pata negra – lufttørret skinke af sortfodssvin
- Adobo – stegt marineret fisk på spansk (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pescado en vinagre – råmarineret fisk med årgangs vineddike (1965)
- Salmon al horno – ovnbagt laks med lime, olivenolie og havsalt
- Quesos diversos – cirka fem forskellige gourmet oste (af hvad jeg aktuelt har på lager) fra Spanien, Italien, Frankrig og Schweiz fx Manchego, Pecorino, Gruyere mm.
Desserter
'- Pastel de Chocolate con avellanas y helado de vainilla – chokoladebombe med hasselnødder, serveret med vaniljeis
- Pastel de Naranja – andalusisk appelsinkage med honning og ristede mandler
- Churros con chocolate y helado de vainilla – churros serveret med chokolade og vaniljeis (Kun ved Luksus Tapas buffet)
Forretter
'- Foiegras terrine med vilde svampe og arrope
- Kæmpe kammuslinger og tigerrejer ”al ajillo”. En Mad med Sols specialitet
Luksus Tapas buffet
En Luksus Tapas buffet er en Tapas buffet, der er udvidet med forskellige tapas samt evt. en forret og/eller dessert. En Luksus Tapas buffet indeholder retter som skal tilberedes umiddelbart før servering. Derfor er betingelsen for at kunne bestille en Luksus Tapas buffet, at jeg har et køkken til rådighed, der hvor selskabet skal holdes.
Få et uforpligtende tilbud fra Mad Med Sol Tapas
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.