
Lindegaarden Kollund
Lindegaarden Kollund tilbyder lækker mad ud af huset. Der er passioneret for det rustikke med et strejf af det italiensk-spanske køkken, som også afspejler sig i menuen. Det skaber altid en god madoplevelse, hvor kvaliteten er i fokus. Lindegaarden Kollund tilbyder mad lavet med kærlighed!
RECEPTIONSMENU
1. Små sandwich med forskellig rørt fyld (Æg, bacon, rejer, skinke, kylling)
2. Pandekager rullede med fyld (Røget laks og peberrod, skinke og pikant)
3. Blinis med laksetatar
4. Løgtærter med sprød parmaskinke
5. Vol-au-vent med rørt varmrøget laks
6. Kyllingerulle med basilikum og tomat
7. Lakserulle med tang og urtecreme
8. Kanapeer med røget svinemørbrad og æggestand
9. Kanapeer med roastbeef og knægget tomat
10. Små sprøde skaller med ricottacreme og grønt, tomat og kylling, spicy rejer, rørt postej med bacon og kapers
Pris 16 kr. pr. stk.
16 kr. pr. kuvert
BUFFET LINDEGAARDEN
Pasta med squash , mynte og kæmperejer
Bruschetta
Torsk med oliven, rosmarin, tomat og parmaskinke
2 skønne salater
Kalveinderlår med skysauce
Kyllingeroulade
Rosmarin kartofler
Chokoladetrifli
Brød og duels
198 kr. pr. kuvert
DEN SØNDERJYSKE BUFFET
Sennepssild
Karry sild
Røget laks med peberrodscreme
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradgryde med perlebygsalat
Frikadeller og broccolisalat
Rugbrødslagkage
198 kr. pr. kuvert
SAMMENSÆT SELV
VÆLG 1 FORRET
1. Ærtesuppe. Med kæmperejer og ramsløgspesto
2. Rørt laksesalat. Med kørvel og estragon samt knas af rug
3. Torsk. Bagt med parmaskinke og spidskål
4. Tropisk rejecocktail. Med mango, lime og kokos flager
5. 2 tarteletter. Med høns i asparges
6. Laksetatar. På salat
7. Laksesouffle. Med tang, rejer og urtecreme
8. Kold krydret kyllingesalat. Med sprød parmaskinke
VÆLG 2 SLAGS KØD
Vælges der 2 gange oksekød er der et tillæg på kr 20,-
9. Fyldt svinemørbrad i svøb
10. Rosastegt kalveinderlår
11. Rosastegt oksekulotte
12. Rosastegt oksefilet
13. Kyllingeroulade. Med rosmarin og tomat
14. Kyllingeoverlår. Med souffle fars
15. Langtids braiserede svinekæber
16. Lammeskanker
VÆLG 1 SAUCE
17. Sauce bordelaise
18. Mild dijonsauce
19. Sky sauce
20. Pepper sauce
21. Lys sauce. Med estragon
VÆLG 2 SLAGS KARTOFLER
22. Pommes risolés
23. Knust kartoffel. Med persillepesto
24. Rosmarin Kartofler
25. Grov kartoffelmos. Med rodfrugter
26. Flødekartofler
VÆLG 3 SLAGS SALATER
27. Broccolisalat. Med rødløg, rosiner og solsikkekerner
28. Tomatsalat. Med feta og ruccola
29. Bulgursalat. Med grillet grønt
30. Vandmelonsalat. Med feta og persille
31. Romanisalat. Med mormordressing og melon
32. Bladsalat i balsamico. Med jordbær og parmesan
33. Blomkålsalat. I dijon og peanut
VÆLG 1 DESSERT
34. Pandekager. Med is og rabarber-jordbær kompot
35. Chokolade trifli. Med friske bær og knas
36. Pannacotta. Med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler
37. Lun gateaumacel. Med vaniljeis
2 retter – 210,- pr. cuvert.
3 retter – 230,- pr. cuvert.
Fra 210 kr. pr. kuvert
TAPAS BUFFET
Manchego gratinerede blåmuslinger
Rosmarin kartofler
Bruschetta
Dadler i svøb
Hotwings
Albondigas
Ricottacreme og bagt peberfrugt
Pesto og parmaskinke
Fennikelpølse samt oliven og kapers
2 slags oste
Marinerede rejer
Brød med hvidløg og chile duels
Salat med grillet gedeost og pære
Kold gazpacho med topping
278 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv din menu
Forretter
1. Græskarsuppe med torsk og kæmperejer
2. Kyllingelår med estragonsouffle og tomat anrettet på salat
3. Laks bagt med parmaskinke og spidskål
4. Fisketallerken med 4 små anretninger
5. Tapas-forret med 4 forskellige ting
Hovedretter:
6. Rosa, helstegt kalveinderlår. Dertil skysauce, pommes risole, grillede grønne asparges, tomat og ærter i pesto.
7. Lammeskanker m. capresse og ratatullie og rosmarin kartofler.
8. Kyllingoverlår med spinat souffle. Dertil pommes risole samt kørrel, estragon sauce og spændende salat.
9. Rosa oksehøjreb, med rødvin sauce, vandmelonsalat og rosmarin kartofler.
10. Svinekæber i egen sauce. Dertil mormor salat og melon samt grov kartoffelmos med frisk grønt.
11. Kylling roulade i svøb. Dertil rosmarin kartofler og 2 salater
Dessert
12. Creme brulee med friske bær
13. Lun gateau marcel med vaniljeis og bær i egen couli
14. Citron creme med lakrids marengs og hvid chokolade samt mandler
15. Pandekager med is og rabarber-jordbær kompot
16. Pannacotta, med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler
2 retter – 245,- pr cuvert.
3 retter – 285,- pr cuvert.
Fra 245 kr. pr. kuvert
Natmad
1. Suppe efter eget valg
40,-
2. Frikadeller med kartoffelsalat
45,-
3. 2 slags tærter med salat og dressing
45,-
4. 3 snitter. Æg og rejer, rullepølse, roastbeef
65,-
5. Ost og pølsebord 2 oste og 3 slags pølse
69,-
Fra 40 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Variation af edderfugl
Dyreryg og ragout på vinterfrikassé og svampetærte
Mandelis med bagte abrikoser, mandler og rosmarin honning
Tilvalg:
1. 2 stk østers 65kr.
2. 2 stk. Kransekage med hindbær og nougat 25 kr
325 kr. pr. kuvert
Den traditionelle julefrokost
Senneps sild
Stegte sild i tomat
Æg og rejer
Røget laks med peberrods creme
Leverpostej med champignon og bacon
Frikadeller og rødkål
Kålpølser med grønlangkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
175 kr. pr. kuvert
Juletapas
Torsk med tomat og parmaskinke
Chilli-marinerede rejer med grillet brød
Jordskokkecremesuppe med egne chips
Lun salat med confit af andelår
Vildt ragout og svampe
Svineskank på lun æblesalat
Pannacotta med bær
Blødende chokolade
Grillet gedeost på pære og mandel
298 kr. pr. kuvert
Mortensaften
Lakse tartar på rugbrøds chips
Helstegt og glaseret and med pommes risole samt sauce, gammeldags rødkål og hvidkål
Nødderoulade med hindbær og vanilje
285 kr. pr. kuvert
Mindekomsammen
1 hel bolle med smør
18,-
2 halve boller med pålæg
26,-
Hjemmebagt smørkringle med æbler
22,-
1 hel lagkage
Nok til 10-14 kuverter – 250,-
fra 18 kr. pr. kuvert
RECEPTIONSMENU
1. Små sandwich med forskellig rørt fyld (Æg, bacon, rejer, skinke, kylling)
2. Pandekager rullede med fyld (Røget laks og peberrod, skinke og pikant)
3. Blinis med laksetatar
4. Løgtærter med sprød parmaskinke
5. Vol-au-vent med rørt varmrøget laks
6. Kyllingerulle med basilikum og tomat
7. Lakserulle med tang og urtecreme
8. Kanapeer med røget svinemørbrad og æggestand
9. Kanapeer med roastbeef og knægget tomat
10. Små sprøde skaller med ricottacreme og grønt, tomat og kylling, spicy rejer, rørt postej med bacon og kapers
Pris 16 kr. pr. stk.
16 kr. pr. kuvert
BUFFET LINDEGAARDEN
Pasta med squash , mynte og kæmperejer
Bruschetta
Torsk med oliven, rosmarin, tomat og parmaskinke
2 skønne salater
Kalveinderlår med skysauce
Kyllingeroulade
Rosmarin kartofler
Chokoladetrifli
Brød og duels
198 kr. pr. kuvert
DEN SØNDERJYSKE BUFFET
Sennepssild
Karry sild
Røget laks med peberrodscreme
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradgryde med perlebygsalat
Frikadeller og broccolisalat
Rugbrødslagkage
198 kr. pr. kuvert
SAMMENSÆT SELV
VÆLG 1 FORRET
1. Ærtesuppe. Med kæmperejer og ramsløgspesto
2. Rørt laksesalat. Med kørvel og estragon samt knas af rug
3. Torsk. Bagt med parmaskinke og spidskål
4. Tropisk rejecocktail. Med mango, lime og kokos flager
5. 2 tarteletter. Med høns i asparges
6. Laksetatar. På salat
7. Laksesouffle. Med tang, rejer og urtecreme
8. Kold krydret kyllingesalat. Med sprød parmaskinke
VÆLG 2 SLAGS KØD
Vælges der 2 gange oksekød er der et tillæg på kr 20,-
9. Fyldt svinemørbrad i svøb
10. Rosastegt kalveinderlår
11. Rosastegt oksekulotte
12. Rosastegt oksefilet
13. Kyllingeroulade. Med rosmarin og tomat
14. Kyllingeoverlår. Med souffle fars
15. Langtids braiserede svinekæber
16. Lammeskanker
VÆLG 1 SAUCE
17. Sauce bordelaise
18. Mild dijonsauce
19. Sky sauce
20. Pepper sauce
21. Lys sauce. Med estragon
VÆLG 2 SLAGS KARTOFLER
22. Pommes risolés
23. Knust kartoffel. Med persillepesto
24. Rosmarin Kartofler
25. Grov kartoffelmos. Med rodfrugter
26. Flødekartofler
VÆLG 3 SLAGS SALATER
27. Broccolisalat. Med rødløg, rosiner og solsikkekerner
28. Tomatsalat. Med feta og ruccola
29. Bulgursalat. Med grillet grønt
30. Vandmelonsalat. Med feta og persille
31. Romanisalat. Med mormordressing og melon
32. Bladsalat i balsamico. Med jordbær og parmesan
33. Blomkålsalat. I dijon og peanut
VÆLG 1 DESSERT
34. Pandekager. Med is og rabarber-jordbær kompot
35. Chokolade trifli. Med friske bær og knas
36. Pannacotta. Med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler
37. Lun gateaumacel. Med vaniljeis
2 retter – 210,- pr. cuvert.
3 retter – 230,- pr. cuvert.
Fra 210 kr. pr. kuvert
TAPAS BUFFET
Manchego gratinerede blåmuslinger
Rosmarin kartofler
Bruschetta
Dadler i svøb
Hotwings
Albondigas
Ricottacreme og bagt peberfrugt
Pesto og parmaskinke
Fennikelpølse samt oliven og kapers
2 slags oste
Marinerede rejer
Brød med hvidløg og chile duels
Salat med grillet gedeost og pære
Kold gazpacho med topping
278 kr. pr. kuvert
Sammensæt selv din menu
Forretter
1. Græskarsuppe med torsk og kæmperejer
2. Kyllingelår med estragonsouffle og tomat anrettet på salat
3. Laks bagt med parmaskinke og spidskål
4. Fisketallerken med 4 små anretninger
5. Tapas-forret med 4 forskellige ting
Hovedretter:
6. Rosa, helstegt kalveinderlår. Dertil skysauce, pommes risole, grillede grønne asparges, tomat og ærter i pesto.
7. Lammeskanker m. capresse og ratatullie og rosmarin kartofler.
8. Kyllingoverlår med spinat souffle. Dertil pommes risole samt kørrel, estragon sauce og spændende salat.
9. Rosa oksehøjreb, med rødvin sauce, vandmelonsalat og rosmarin kartofler.
10. Svinekæber i egen sauce. Dertil mormor salat og melon samt grov kartoffelmos med frisk grønt.
11. Kylling roulade i svøb. Dertil rosmarin kartofler og 2 salater
Dessert
12. Creme brulee med friske bær
13. Lun gateau marcel med vaniljeis og bær i egen couli
14. Citron creme med lakrids marengs og hvid chokolade samt mandler
15. Pandekager med is og rabarber-jordbær kompot
16. Pannacotta, med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler
2 retter – 245,- pr cuvert.
3 retter – 285,- pr cuvert.
Fra 245 kr. pr. kuvert
Natmad
1. Suppe efter eget valg
40,-
2. Frikadeller med kartoffelsalat
45,-
3. 2 slags tærter med salat og dressing
45,-
4. 3 snitter. Æg og rejer, rullepølse, roastbeef
65,-
5. Ost og pølsebord 2 oste og 3 slags pølse
69,-
Fra 40 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Variation af edderfugl
Dyreryg og ragout på vinterfrikassé og svampetærte
Mandelis med bagte abrikoser, mandler og rosmarin honning
Tilvalg:
1. 2 stk østers 65kr.
2. 2 stk. Kransekage med hindbær og nougat 25 kr
325 kr. pr. kuvert
Den traditionelle julefrokost
Senneps sild
Stegte sild i tomat
Æg og rejer
Røget laks med peberrods creme
Leverpostej med champignon og bacon
Frikadeller og rødkål
Kålpølser med grønlangkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
175 kr. pr. kuvert
Juletapas
Torsk med tomat og parmaskinke
Chilli-marinerede rejer med grillet brød
Jordskokkecremesuppe med egne chips
Lun salat med confit af andelår
Vildt ragout og svampe
Svineskank på lun æblesalat
Pannacotta med bær
Blødende chokolade
Grillet gedeost på pære og mandel
298 kr. pr. kuvert
Mortensaften
Lakse tartar på rugbrøds chips
Helstegt og glaseret and med pommes risole samt sauce, gammeldags rødkål og hvidkål
Nødderoulade med hindbær og vanilje
285 kr. pr. kuvert
Mindekomsammen
1 hel bolle med smør
18,-
2 halve boller med pålæg
26,-
Hjemmebagt smørkringle med æbler
22,-
1 hel lagkage
Nok til 10-14 kuverter – 250,-
fra 18 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Lindegaarden Kollund
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.