
kok-omega
Vi leverer mad ud af huset til enhver lejlighed i Aarhus og omegn – fra Randers og Viborg til Vejle og lokalt i Hinnerup.
Vi anretter maden i vores professionelle køkken og leverer den i nydelig stand, lige til at servere.
bryllupsmenu
Forret (tallerkenanrettet)
Laksebombe med mascarpone creme og krydderurter i selskab med hvidløgsmarinerede tigerrejer,
stenbiderrogn, blomme cherrytomater, napolitanosalat, spæde spire, samt dildolie og sprøde hjemmebagte flutes.
Hovedret (Fadserveret) x 2
Helstegt Dansk oksemørbrad fra Himmerland.
Kartoffellasagne med friske krydderurter.
Råmarinerede grøntsager med basilikumpesto og peanuts.
Saute af østers hatte med ristede hvidløgs crunch og bacon.
Jordskokkechips med havsalt.
Balsamico – Rødvinssauce.
Dessert (Tallerkenanrettet)
398 kr. pr. kuvert
Konfirmationsmenu
Forret - buffet:
Tunmousse.
Spæde salater.
Grønlandske rejer.
Friske grønne asparges.
Hvidløgsspire, cherrytomater, lime.
Mascarpone dressing.
Sprøde hjemmebagte flutes, smør.
Hovedret - buffet:
Prima oksefilet fra Himmerland, hvidløgspesto.
Grillet kyllingefilet, cremet tomat flødesauce.
Cous – cous salat, rodfrugter, sukkerærter, persille.
Broccolisalat, crunchy bacon, forårsløg, gulerods julienne, ristede græskarkerner.
Napoli salat, mango, feta, tomat, agurk, grillede peberfrugt og peanuts.
Sauce verte.
Sprøde flutes.
Dessert - buffet
Chokolade iskage med vaniljeis, hindbærsorbet, jordbærsauce, frisk skåret frugt.
Natmad - buffet (inkl. natmad pr couvert, kr. 338)
Wraps på sticks / rullede pandekager.
Skinkesalat, ruccola, iceberg, purløg, tomat.
Eller fyld efter eget ønske.
298 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Forret
Ovnbagt laksemousse med frisk spinat, peberfrugt og purløg, anrettet på spæde salater med en syrlig limecreme, langtidshævet flutes og smør.
Hovedret
Dansk kalvefilet fra Himmerland med fyld af svampe bacon saute
Unghanebryst i grov ratatouille.
Kartoffellasagne med friske krydderurter.
Råmarinerede rustikke grøntsager med basilikum pesto og ristede peanuts.
Tropisk napoli salat med kokoschips – ananas – æbler – abrikos – tranebær – jordbær.
Kalve skysauce.
Ciabattaflutes.
Dessert
Kærnemælks panna cotta med kiwispejl, friske hindbær og chokolade crunch.
325 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Forret
Serano skinke med cantaloupe melon, feldsalat, fintsnittede forårsløg, basilikums mayo, hertil serveres parmesan chips, langtidshævet flutes og smør.
Hovedret
Dansk oksefilet fra Himmerland stegt med hvidløgspesto.
Kalkunbryst i flødelegeret tomatsauce med frisk timian.
Grov bulgursalat med grillet peber, gulerod, kørvel og persille.
Broccolisalat med bacon, fintsnittede porre og peanuts.
Hjertesalat med mango, brød croutons, cherrytomater, mormor dressing.
Foccacie brød med tomat, smør.
Dessert
Chokolade fondant med appelsinsorbet, mandel crunch og citronmelisse.
355 kr. pr. kuvert
Forslag på frokostbuffet
Kies lourin tærter med spinat, skinke, bacon og cheddar.
Græske deller med oregano, hvidløg, tomatsauce og persillecreme.
Urte kartoffelsalat med bla. forårsløg, peberfrugt, kørvel og paprika.
Spyd med parmaskinke, cantaloupemelon, grillede artiskokker.
Basilikums marineret rustikke grøntsager med ristede græskarkerner og peanuts.
Langtidsbagte tomater med frisk timian, lime og verdens bedste feta.
Hjemmebagte flutes, smør.
198 kr. pr. kuvert
Receptionsmenu
Vol au vent med fyld af røget lakserillette og friske krydderurter, lime.
Vitello tonnato a kalvefilet fra himmerland, bagte cherrytomater og stilk capers.
Mini tærter med hvidløgsmarinerede tigerrejer, ærtepure med mascarpone og dild.
Chorizo med cantaloupemelon og pesto af basilikum.
Mozzarella på spyd med stilk tomater og syltede rødløg.
Artiskok hjerter vendt med persille pesto, chili og hvidløg, sprød bacon.
Oste gratineret carbonara med oregano.
Grillet peberfrugt på spyd med oliven og balsamico syltede løg.
Langtidshævet flutes med græskarkerner.
Dessert ( El clasico )
Citrontærte med brændt marenges og friske hindbær.
298 kr. pr. kuvert
Vi levere mad til jeres messe eller byfest
Det kræver sit køkken at levere catering til en messe hver dag i en uge. Der skal være variation i menuen og
noget for enhver smag. Kok Omega har masser af erfaring med at håndtere store arrangementer,
og vi står også gerne for at sammensætte en god menu til din messe, byfest eller lignende.
Kontakt os og få en snak – så sætter vi en menu sammen alt efter behov, budget og deltagerantal.
bryllupsmenu
Forret (tallerkenanrettet)
Laksebombe med mascarpone creme og krydderurter i selskab med hvidløgsmarinerede tigerrejer,
stenbiderrogn, blomme cherrytomater, napolitanosalat, spæde spire, samt dildolie og sprøde hjemmebagte flutes.
Hovedret (Fadserveret) x 2
Helstegt Dansk oksemørbrad fra Himmerland.
Kartoffellasagne med friske krydderurter.
Råmarinerede grøntsager med basilikumpesto og peanuts.
Saute af østers hatte med ristede hvidløgs crunch og bacon.
Jordskokkechips med havsalt.
Balsamico – Rødvinssauce.
Dessert (Tallerkenanrettet)
398 kr. pr. kuvert
Konfirmationsmenu
Forret - buffet:
Tunmousse.
Spæde salater.
Grønlandske rejer.
Friske grønne asparges.
Hvidløgsspire, cherrytomater, lime.
Mascarpone dressing.
Sprøde hjemmebagte flutes, smør.
Hovedret - buffet:
Prima oksefilet fra Himmerland, hvidløgspesto.
Grillet kyllingefilet, cremet tomat flødesauce.
Cous – cous salat, rodfrugter, sukkerærter, persille.
Broccolisalat, crunchy bacon, forårsløg, gulerods julienne, ristede græskarkerner.
Napoli salat, mango, feta, tomat, agurk, grillede peberfrugt og peanuts.
Sauce verte.
Sprøde flutes.
Dessert - buffet
Chokolade iskage med vaniljeis, hindbærsorbet, jordbærsauce, frisk skåret frugt.
Natmad - buffet (inkl. natmad pr couvert, kr. 338)
Wraps på sticks / rullede pandekager.
Skinkesalat, ruccola, iceberg, purløg, tomat.
Eller fyld efter eget ønske.
298 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Forret
Ovnbagt laksemousse med frisk spinat, peberfrugt og purløg, anrettet på spæde salater med en syrlig limecreme, langtidshævet flutes og smør.
Hovedret
Dansk kalvefilet fra Himmerland med fyld af svampe bacon saute
Unghanebryst i grov ratatouille.
Kartoffellasagne med friske krydderurter.
Råmarinerede rustikke grøntsager med basilikum pesto og ristede peanuts.
Tropisk napoli salat med kokoschips – ananas – æbler – abrikos – tranebær – jordbær.
Kalve skysauce.
Ciabattaflutes.
Dessert
Kærnemælks panna cotta med kiwispejl, friske hindbær og chokolade crunch.
325 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Forret
Serano skinke med cantaloupe melon, feldsalat, fintsnittede forårsløg, basilikums mayo, hertil serveres parmesan chips, langtidshævet flutes og smør.
Hovedret
Dansk oksefilet fra Himmerland stegt med hvidløgspesto.
Kalkunbryst i flødelegeret tomatsauce med frisk timian.
Grov bulgursalat med grillet peber, gulerod, kørvel og persille.
Broccolisalat med bacon, fintsnittede porre og peanuts.
Hjertesalat med mango, brød croutons, cherrytomater, mormor dressing.
Foccacie brød med tomat, smør.
Dessert
Chokolade fondant med appelsinsorbet, mandel crunch og citronmelisse.
355 kr. pr. kuvert
Forslag på frokostbuffet
Kies lourin tærter med spinat, skinke, bacon og cheddar.
Græske deller med oregano, hvidløg, tomatsauce og persillecreme.
Urte kartoffelsalat med bla. forårsløg, peberfrugt, kørvel og paprika.
Spyd med parmaskinke, cantaloupemelon, grillede artiskokker.
Basilikums marineret rustikke grøntsager med ristede græskarkerner og peanuts.
Langtidsbagte tomater med frisk timian, lime og verdens bedste feta.
Hjemmebagte flutes, smør.
198 kr. pr. kuvert
Receptionsmenu
Vol au vent med fyld af røget lakserillette og friske krydderurter, lime.
Vitello tonnato a kalvefilet fra himmerland, bagte cherrytomater og stilk capers.
Mini tærter med hvidløgsmarinerede tigerrejer, ærtepure med mascarpone og dild.
Chorizo med cantaloupemelon og pesto af basilikum.
Mozzarella på spyd med stilk tomater og syltede rødløg.
Artiskok hjerter vendt med persille pesto, chili og hvidløg, sprød bacon.
Oste gratineret carbonara med oregano.
Grillet peberfrugt på spyd med oliven og balsamico syltede løg.
Langtidshævet flutes med græskarkerner.
Dessert ( El clasico )
Citrontærte med brændt marenges og friske hindbær.
298 kr. pr. kuvert
Vi levere mad til jeres messe eller byfest
Det kræver sit køkken at levere catering til en messe hver dag i en uge. Der skal være variation i menuen og
noget for enhver smag. Kok Omega har masser af erfaring med at håndtere store arrangementer,
og vi står også gerne for at sammensætte en god menu til din messe, byfest eller lignende.
Kontakt os og få en snak – så sætter vi en menu sammen alt efter behov, budget og deltagerantal.
Få et uforpligtende tilbud fra kok-omega
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.