
Klintholm Gastronomi
Hos Klintholm Gastronomi er hele organisationen gennemsyret af ønsket om at skabe de lækreste retter ud af udsøgte råvarer fra nogle af Danmarks bedste leverandører, store som små.
Vi har stor variation i vores menuer, hvilket giver vores kunder muligheden for stor smagsvariation og alsidighed i dagligdagen.
Buffet - når der rigtigt skal hygges
Eksempler på buffet menuer
Forretter
Sukkersaltet "rimmad" laks med dildmarinerede små kartofler
Grillet tun m. stegt pak choi, ørredrogn og krydderurtesalat
Klassisk laksepaté m. stegte jordskokker, syrnet fløde og lakserogn
Salat af varmrøget laks m. danske æbler, selleri og hummus
Stegte store tigerrejer m. chili, ingefær og hvidløg, vendt i nudan nudler, persille og sød soya
Kold røget laks m. friske asparges eller stuvet spinat
Friske grønne asparges "vinagrette" m. æg, kapers, kørvel, lagret sherryvineddike og olivenolie
Klassisk carpaccio af oksemørbrad +Kr. 15,00
Moderne "vitello tonnato": kalvemørbrad, grillet tun og gedeostecreme +Kr. 25,00
Anderilette m. friske salater, hjemmelavet surt og dijonsennep
Bruchetta m. sæsonens stegte svampe, persille og hvidløg
Quiche Lorraine m. bacon, løg og emmentaler
Quiche m. nye danske kartofler, dild og syrnet fløde
Kødretter
Braiseret bov af lam m. saltbagt knoldselleri, lammesky og løgvariation
Rosastegt kalveculotte m. syltet grønt efter sæsonen og ramsløgsmayonaise
Röti af kalv - rosastegt - m. artiskok, perleløg og sauce parisienne
Farseret perlehønebryst m. krydderurter, stegte svampe og fjerkræssky
Confit af canettelår m. stegte skalotteløg, sort peber og fjerkræssky
Stegt unghanebryst "danoise", m. rabarberkompot, sky og agurkesalat
Kamsteg af gris stegt m. rosmarin, citron og hvidløg, samt butterbeans og krydderurtesky
Bavette af okse, skorzonerødder, estragon og demiglace
Okseröti af tyksteg, variation af løg, samt merian og rødbede
Alle hovedretter er selvfølgelig inkl. årstidens kartoffel eller hvad I måtte ønske
Salater
Friseesalat m. æg, kalkunbacon og croutons
Babyspinat m. jordbær, pinjekerner og jordbærvinagrette
Råkost af æble, rødbede og endivesalat med olivenolie og krydderurter
Melonsalat m. spidskål, mynte og sultanarosiner
Salat af bagte rodfrugter m. stegte valnødder og estragon
Salat af grillede grøntsager m. olivenolie og gremolataristede saltede mandler
Salat af 3 slags bønner m. mandel og pimentcreme
Desserter
Klassisk Tiramisu m. ladyfingers og mascarpone
Gateau Marcel m. friske bær og coulis
Panna cotta m. råsyltede brombær
2 slags chokolademousse m. rødvinssyltede pærer
Tærte m. æblecrumble og vanillecreme
Citrontærte m. marengs og syltede citroner
Chokoladebrownie m. ananas-melonsalat
Dansk æblekage m. flødeskum og ribsgele
3 slags oste i udvalg samt syltede valnødder
Pris for følgende sammensætning
2 forretter
1 hovedret
2 salater
1 dessert
i alt kr. 295,00 eks. moms
RECEPTIONSMAD
Eksempler på receptionsmad:
Canapeer m. tatar af røget oksefilet, gedeost og pinjekerner
Canapeer m. røget laks og dild
Canapeer m. friskpillede rejer, hjemmerørt mayonaise og purløg
Canapeer m. laksetatar, peberrod og ramsløg
Ristet rugbrød m. ande rilette og stegte skalotteløg
Ristet rugbrød m. torske barandade, grov sennep og dild
Ristet rugbrød m. foie gras de canard, sky og peber
Blinis m. ørredrogn, creme fraiche 38%, rødløg og purløg
Blinis m. røget laks og syrnet fløde
Græske keftedes (kødboller)m. hvidløg, persille, spidskommen og tzatziki
Grillspyd m. kylling og satay sauce
Grillspyd m. oksefilet, demi glace og persille
Grillspyd m. store rejer, hvidløg og persille
Små tærter m. spinat og emmentaler
Små tærter m. løg og parmaskinke
Små tærter m. jomfruhummer og svampe
Små sandwich m. røget laks, agurk og dild
Små sandwich m. kyllingebryst, bacon, karry og tomat
Små sandwich m. tun, kalv og gedeost
Små sandwich m. klassisk æggesalat og karse
Grøntsags-crudite m. miso dip
Emmentaler m. syltede valnødder
2 slags oste i mundrette stykker m. oliven
Listepriser for receptionsmad
Pris 6 stk. 95,00 kr. pr. cuv.
Pris 8 stk. 115,00 kr. pr. cuv.
Pris 10 stk. 135,00 kr. pr. cuv.
Alle priser er ekskl. moms
Konfirmations menu
TRADITION
Klassisk rejecocktail med friskpillede rejer, friske hvide asparges, ørredrogn, romainesalat og cremet rød dressing.
Tournedos af oksemørbrad med sauce bearnaise.
Kartoffelret Maccaire, stegte svampe og braisserede små nye grøntsager.
Chokoladekage Marcel med friske bær, vanilieis og hindbærsorbet.
Pris pr cuv. 325,- kr.
EVOLUTION
Grillet tun med rygeostecreme, spøde salater, dild-olie og stegte hasselnødder.
Mousse af tun med kapers, citron og hvidløg
Grillede shitakesvampe og persillecreme
Rosa stegt kalvemedaillon med morkler, kalveglace, små nye løg og bønner, med nye kartofler vendt i krydderurter
Creme brulee med lime og hvid chokolade
Tærte med hindbær og mynte
Pris pr cuv. 325,-kr.
Buffet - når der rigtigt skal hygges
Eksempler på buffet menuer
Forretter
Sukkersaltet "rimmad" laks med dildmarinerede små kartofler
Grillet tun m. stegt pak choi, ørredrogn og krydderurtesalat
Klassisk laksepaté m. stegte jordskokker, syrnet fløde og lakserogn
Salat af varmrøget laks m. danske æbler, selleri og hummus
Stegte store tigerrejer m. chili, ingefær og hvidløg, vendt i nudan nudler, persille og sød soya
Kold røget laks m. friske asparges eller stuvet spinat
Friske grønne asparges "vinagrette" m. æg, kapers, kørvel, lagret sherryvineddike og olivenolie
Klassisk carpaccio af oksemørbrad +Kr. 15,00
Moderne "vitello tonnato": kalvemørbrad, grillet tun og gedeostecreme +Kr. 25,00
Anderilette m. friske salater, hjemmelavet surt og dijonsennep
Bruchetta m. sæsonens stegte svampe, persille og hvidløg
Quiche Lorraine m. bacon, løg og emmentaler
Quiche m. nye danske kartofler, dild og syrnet fløde
Kødretter
Braiseret bov af lam m. saltbagt knoldselleri, lammesky og løgvariation
Rosastegt kalveculotte m. syltet grønt efter sæsonen og ramsløgsmayonaise
Röti af kalv - rosastegt - m. artiskok, perleløg og sauce parisienne
Farseret perlehønebryst m. krydderurter, stegte svampe og fjerkræssky
Confit af canettelår m. stegte skalotteløg, sort peber og fjerkræssky
Stegt unghanebryst "danoise", m. rabarberkompot, sky og agurkesalat
Kamsteg af gris stegt m. rosmarin, citron og hvidløg, samt butterbeans og krydderurtesky
Bavette af okse, skorzonerødder, estragon og demiglace
Okseröti af tyksteg, variation af løg, samt merian og rødbede
Alle hovedretter er selvfølgelig inkl. årstidens kartoffel eller hvad I måtte ønske
Salater
Friseesalat m. æg, kalkunbacon og croutons
Babyspinat m. jordbær, pinjekerner og jordbærvinagrette
Råkost af æble, rødbede og endivesalat med olivenolie og krydderurter
Melonsalat m. spidskål, mynte og sultanarosiner
Salat af bagte rodfrugter m. stegte valnødder og estragon
Salat af grillede grøntsager m. olivenolie og gremolataristede saltede mandler
Salat af 3 slags bønner m. mandel og pimentcreme
Desserter
Klassisk Tiramisu m. ladyfingers og mascarpone
Gateau Marcel m. friske bær og coulis
Panna cotta m. råsyltede brombær
2 slags chokolademousse m. rødvinssyltede pærer
Tærte m. æblecrumble og vanillecreme
Citrontærte m. marengs og syltede citroner
Chokoladebrownie m. ananas-melonsalat
Dansk æblekage m. flødeskum og ribsgele
3 slags oste i udvalg samt syltede valnødder
Pris for følgende sammensætning
2 forretter
1 hovedret
2 salater
1 dessert
i alt kr. 295,00 eks. moms
RECEPTIONSMAD
Eksempler på receptionsmad:
Canapeer m. tatar af røget oksefilet, gedeost og pinjekerner
Canapeer m. røget laks og dild
Canapeer m. friskpillede rejer, hjemmerørt mayonaise og purløg
Canapeer m. laksetatar, peberrod og ramsløg
Ristet rugbrød m. ande rilette og stegte skalotteløg
Ristet rugbrød m. torske barandade, grov sennep og dild
Ristet rugbrød m. foie gras de canard, sky og peber
Blinis m. ørredrogn, creme fraiche 38%, rødløg og purløg
Blinis m. røget laks og syrnet fløde
Græske keftedes (kødboller)m. hvidløg, persille, spidskommen og tzatziki
Grillspyd m. kylling og satay sauce
Grillspyd m. oksefilet, demi glace og persille
Grillspyd m. store rejer, hvidløg og persille
Små tærter m. spinat og emmentaler
Små tærter m. løg og parmaskinke
Små tærter m. jomfruhummer og svampe
Små sandwich m. røget laks, agurk og dild
Små sandwich m. kyllingebryst, bacon, karry og tomat
Små sandwich m. tun, kalv og gedeost
Små sandwich m. klassisk æggesalat og karse
Grøntsags-crudite m. miso dip
Emmentaler m. syltede valnødder
2 slags oste i mundrette stykker m. oliven
Listepriser for receptionsmad
Pris 6 stk. 95,00 kr. pr. cuv.
Pris 8 stk. 115,00 kr. pr. cuv.
Pris 10 stk. 135,00 kr. pr. cuv.
Alle priser er ekskl. moms
Konfirmations menu
TRADITION
Klassisk rejecocktail med friskpillede rejer, friske hvide asparges, ørredrogn, romainesalat og cremet rød dressing.
Tournedos af oksemørbrad med sauce bearnaise.
Kartoffelret Maccaire, stegte svampe og braisserede små nye grøntsager.
Chokoladekage Marcel med friske bær, vanilieis og hindbærsorbet.
Pris pr cuv. 325,- kr.
EVOLUTION
Grillet tun med rygeostecreme, spøde salater, dild-olie og stegte hasselnødder.
Mousse af tun med kapers, citron og hvidløg
Grillede shitakesvampe og persillecreme
Rosa stegt kalvemedaillon med morkler, kalveglace, små nye løg og bønner, med nye kartofler vendt i krydderurter
Creme brulee med lime og hvid chokolade
Tærte med hindbær og mynte
Pris pr cuv. 325,-kr.
Få et uforpligtende tilbud fra Klintholm Gastronomi
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.