KJÆRS KØKKEN
Kjær’s Køkken er et velrenommeret catering / dinér transportable-firma, som i 2001 fik sin nuværende form med de to indehavere, Kristian Kjær og Kent Vibæk i køkkenet. Og der står de stadig, selvom medarbejderstaben er blevet udvidet, og der er kommet langt flere kunder til siden da.Vores succes med catering bygger til dels på de mange anbefalinger
Leveringspriser
Levering
Vi leverer overalt på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet. Minimum antal er 10 couverter. Vi gør opmærksom på, at maden ikke leveres af en køkkenuddannet chauffør.
Leveringspriser:
Fyn: Kr. 350,-
Langeland: Kr. 450,-
Trekantsområdet: Kr. 350,-
Ved Trekantsområdet forstås følgende postnumre: 6000, 6051, 6052, 6064, 7000, 7080, 7100, 7120 og 7182.
I leveringsprisen er inkluderet afhentning af returvarer/rengjort service.
Returemballage skal rengøres og stilles et aftalt sted, hvor vi kan afhente den i efterfølgende uge (mandag, tirsdag eller onsdag) i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Har du ikke mulighed for at stille emballagen et tilgængeligt sted, skal du selv aflevere returemballagen på vores adresse den efterfølgende uge, mandag eller tirsdag i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Vi har åben for levering alle ugens dage – søndag dog kun til kl. 13.00.
Buffet A
Forretter:
- Tunmousse med grillet peberfrugt og purløg.
- Kyllingesalat i rød karrydressing.
- Cæsarsalat med brødcrouton og grana ost.
Hovedret:
- Svinemørbrad stegt med tomat pesto.
- Kalvecuvette stegt med rosmarin og citron.
- California salat: iceberg, appelsin, melon og sød dressing.
- Hvedesalat med urteolie og edamame bønner.
- Ovnbagte flødekartofler.
Dessert:
- Mandelmakron med jordbæreskum og chokolade.
159 kr. pr. kuvert
Buffet B
Forretter:
- Rimmet laks med akvavit, æble og fennikel.
- Røget svinemørbrad med æblesalat i hytteost & karryristede kikærter.
- Grøntsagspostej, bagt med æg og parmesan ost.
Hovedret :
- Rosastegt kalveculotte á la grill.
- Poulardebryst i flødesauce tilsmagt med lime og mynte.
- Sprød romaine salat, syltede rødløg, soltørret tomat, saltede peanuts. Creme fraiche dressing.
- Blomkålscouscous med grønt, vinaigrette og ristede mandler.
- Små ovnbagte kartofler.
Dessert :
- Chokolademousse på makronbund. Vaniljemarineret melon og ananas.
189 kr. pr. kuvert
Buffet C
Forretter:
- Rød tapaspeber fyldt med tuncreme og anrettet på bund af hvedesalat.
- Nøddefarseret poulardebryst med marineret grønt & spæde salater.
- Sesamristede scampirejer anrettet med melon /myntesalat & ristede pinjekerner.
Hovedret:
- Rosastegt oksefilet.
- Letsprængt lammekølle, stegt med akaciehonning og timian.
- Svampe stegt i trøffelolie med syrlige rødløg.
- Hjertesalat med tomat, oliven, løg og feta.
- Jordskokkeduchesse i Röstibåd.
Dessert:
- Lille nøddekage med hindbærskum.
- Citronis med bagt mandelbund og blød marengs.
235 kr. pr. kuvert
Efterårsbuffet
Gældende september, oktober og november.
Forretter:
- Urtemarineret sejfilet i cremet sennepsdressing.
- Vildtterrine med letsyltede tranebær og æble.
- Perlecouscous med tun og svampe.
Hovedret:
- Gris Dry Rub: Nakkesteg marineret og stegt i Kjærs grill–krydderblanding.
- Kalvespidsbryst, langtidsstegt med citronsalt og fennikelfrø.
- Salat af bagte rødbeder, rødløg, druer og ristede græskarkerner.
- Hjertesalat med tomat, oliven, løg og feta.
- Ovnbagte flødekartofler.
Dessert:
- Kjærs romkage med makron, hindbær og chokolade.
Vinterbuffet
Gælder december, januar og februar
Forretter:
- Torsk & rejer i sennepsdressing med rødbede spirer, peberrod og ristede græskarkerner.
- Røget svinemørbrad med salat af æble, selleri og druer.
- Svampeterrine med syltede tranebær.
Hovedret:
- Kyllingebryst ”Nantua” i krebsesauce.
- Ungdyr braiseret a la ”Bourginnone”.
- Cremet kålssalat med tyttebær og hakkede toasted hasselnødder.
- Romainesalat med pasta i persillepesto, tomat og mozzarella.
- Små ovnbagte karry-kartofler.
Dessert:
- Limemousse med anis syltet ananas, chokolade og flødeskum.
165 kr. pr. kuvert
Årsbuffet 2018
Forretter:
- Hvidvinspocheret hellefisk med salat af syltede svampe og rejer.
- Kyllingesalat i tandooricreme med ananas og grillet peberfrugt.
- Tomatiseret pastasalat med strimler af Milanopølse og revet pecorino.
Hovedretter:
- Langtidsstegt kalveculotte med citron-timiansalt.
- Honning og pebermarineret svinemørbrad.
- Sprød romaine salat , syltede rødløg, soltørret tomat, saltede peanuts. Cremefraiche dressing.
- Salat af perlebyg og bagte marinerede grøntsager.
- Flødebagte hvidløgskartofler.
Dessert:
- Bagt kakaobund med hindbærmousse og hvid chokolade.
169 kr. pr. kuvert
Leveringspriser
Levering
Vi leverer overalt på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet. Minimum antal er 10 couverter. Vi gør opmærksom på, at maden ikke leveres af en køkkenuddannet chauffør.
Leveringspriser:
Fyn: Kr. 350,-
Langeland: Kr. 450,-
Trekantsområdet: Kr. 350,-
Ved Trekantsområdet forstås følgende postnumre: 6000, 6051, 6052, 6064, 7000, 7080, 7100, 7120 og 7182.
I leveringsprisen er inkluderet afhentning af returvarer/rengjort service.
Returemballage skal rengøres og stilles et aftalt sted, hvor vi kan afhente den i efterfølgende uge (mandag, tirsdag eller onsdag) i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Har du ikke mulighed for at stille emballagen et tilgængeligt sted, skal du selv aflevere returemballagen på vores adresse den efterfølgende uge, mandag eller tirsdag i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Vi har åben for levering alle ugens dage – søndag dog kun til kl. 13.00.
Buffet A
Forretter:
- Tunmousse med grillet peberfrugt og purløg.
- Kyllingesalat i rød karrydressing.
- Cæsarsalat med brødcrouton og grana ost.
Hovedret:
- Svinemørbrad stegt med tomat pesto.
- Kalvecuvette stegt med rosmarin og citron.
- California salat: iceberg, appelsin, melon og sød dressing.
- Hvedesalat med urteolie og edamame bønner.
- Ovnbagte flødekartofler.
Dessert:
- Mandelmakron med jordbæreskum og chokolade.
159 kr. pr. kuvert
Buffet B
Forretter:
- Rimmet laks med akvavit, æble og fennikel.
- Røget svinemørbrad med æblesalat i hytteost & karryristede kikærter.
- Grøntsagspostej, bagt med æg og parmesan ost.
Hovedret :
- Rosastegt kalveculotte á la grill.
- Poulardebryst i flødesauce tilsmagt med lime og mynte.
- Sprød romaine salat, syltede rødløg, soltørret tomat, saltede peanuts. Creme fraiche dressing.
- Blomkålscouscous med grønt, vinaigrette og ristede mandler.
- Små ovnbagte kartofler.
Dessert :
- Chokolademousse på makronbund. Vaniljemarineret melon og ananas.
189 kr. pr. kuvert
Buffet C
Forretter:
- Rød tapaspeber fyldt med tuncreme og anrettet på bund af hvedesalat.
- Nøddefarseret poulardebryst med marineret grønt & spæde salater.
- Sesamristede scampirejer anrettet med melon /myntesalat & ristede pinjekerner.
Hovedret:
- Rosastegt oksefilet.
- Letsprængt lammekølle, stegt med akaciehonning og timian.
- Svampe stegt i trøffelolie med syrlige rødløg.
- Hjertesalat med tomat, oliven, løg og feta.
- Jordskokkeduchesse i Röstibåd.
Dessert:
- Lille nøddekage med hindbærskum.
- Citronis med bagt mandelbund og blød marengs.
235 kr. pr. kuvert
Efterårsbuffet
Gældende september, oktober og november.
Forretter:
- Urtemarineret sejfilet i cremet sennepsdressing.
- Vildtterrine med letsyltede tranebær og æble.
- Perlecouscous med tun og svampe.
Hovedret:
- Gris Dry Rub: Nakkesteg marineret og stegt i Kjærs grill–krydderblanding.
- Kalvespidsbryst, langtidsstegt med citronsalt og fennikelfrø.
- Salat af bagte rødbeder, rødløg, druer og ristede græskarkerner.
- Hjertesalat med tomat, oliven, løg og feta.
- Ovnbagte flødekartofler.
Dessert:
- Kjærs romkage med makron, hindbær og chokolade.
Vinterbuffet
Gælder december, januar og februar
Forretter:
- Torsk & rejer i sennepsdressing med rødbede spirer, peberrod og ristede græskarkerner.
- Røget svinemørbrad med salat af æble, selleri og druer.
- Svampeterrine med syltede tranebær.
Hovedret:
- Kyllingebryst ”Nantua” i krebsesauce.
- Ungdyr braiseret a la ”Bourginnone”.
- Cremet kålssalat med tyttebær og hakkede toasted hasselnødder.
- Romainesalat med pasta i persillepesto, tomat og mozzarella.
- Små ovnbagte karry-kartofler.
Dessert:
- Limemousse med anis syltet ananas, chokolade og flødeskum.
165 kr. pr. kuvert
Årsbuffet 2018
Forretter:
- Hvidvinspocheret hellefisk med salat af syltede svampe og rejer.
- Kyllingesalat i tandooricreme med ananas og grillet peberfrugt.
- Tomatiseret pastasalat med strimler af Milanopølse og revet pecorino.
Hovedretter:
- Langtidsstegt kalveculotte med citron-timiansalt.
- Honning og pebermarineret svinemørbrad.
- Sprød romaine salat , syltede rødløg, soltørret tomat, saltede peanuts. Cremefraiche dressing.
- Salat af perlebyg og bagte marinerede grøntsager.
- Flødebagte hvidløgskartofler.
Dessert:
- Bagt kakaobund med hindbærmousse og hvid chokolade.
169 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra KJÆRS KØKKEN
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.