
johns køkken
Herrebuffet
Koldt:
- Krydder sild/ marineret sild med karrysalat
- Marineret tigerrejer på spyd
- Canepé med røget ål
- Canepé med tatar & tilbehør
- Sød marineret chili kylling
Lunt:
- Venøbøffer med tzatziki
- Spareribs med coleslaw
- Små burgere med pulled pork
- Porter braiseret svinekæber
- Små pillekartofler med bacon & rosmarin
Oste fad og jordbærtærte
Brød, kiks og smør
275 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Koldt:
- Fiskefilet med remoulade & citron
- Røget laks på sprødt brød med dildmayo
- Roastbeef med remoulade, ristet løg, peberrod & surt
- Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind
Lunt:
- Panko paneret kylling med rødbedepesto
- Honningmarineret svinekam
Dessert:
- Cheesecake med frugtgele
Tilbehør:
- 2 forskellige salater, brød & smør
205 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Koldt:
- Citronstegt laks med kryddermayonaise.
- Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
- Tunmousse med sauce verte.
- Cæsarsalat i glas
- Serano ombunden grønne asparges.
- Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
- Krydderstegt oksefilet.
- Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
- Røget laksetærte med spinat.
Dessert:
- Brownies.
- Ostefad med frugt kompot, syltede nødder og druer.
Tilbehør:
- 2 forskellige salater, brød & smør
225 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Koldt:
- Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
- Tynde skiver af serano skinke på salat med asparges dertil tomat coulis
- Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
- Kyllingeterrin med svampe og soltørrede tomater samt rødløgscreme
- Røget andebryst med broccolisalat
Lunt:
- Chili/vanilje marineret skinke med flødekartofler
- Helstegt kalveculotte
- Kyllingetærte
Dessert:
- Ostefad med frugtompot, syltede nødder og druer
- Daimislagkage
Tilbehør:
- 2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør
245 kr. pr. kuvert
Festmenu
min. 10 couverter
Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
F.eks. rejecocktail, helstegt oksefilet og dessert tallerken
250;- pr. couvert
Kolde forretter
Rejecocktail.
58,-
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing.
58,-
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing
58,-
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost)
98,-
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips.
75,-
Rose af serano skinke m/ grønne asparges og balsamico glace
75,-
Alle forretter er med flutes.
Varme Retter:
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges
55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat.
65,-
Supper:
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges
55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat.
65,-
Stegeretter:
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce
98,-
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffel soufflé
148,-
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, waldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og flødevildt sauce.
110,-
Gammeldags oksesteg m/gulerødder, haricots verts, perleløg, surt, sødt, persille kartofler og skysauce
110,-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat
98,-
Oksemørbrad m/syltede radiser, blomkåls crudité og smørdampede forårsløg. Crudité m/citron, olie og høaske, dertil pommes rissoles m/ gremolata og bordelaise på oksemarv.
198,-
Desserter:
Citron fromage
48,-
Havtorn og karamel Panna Cotta
58,-
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme
52,-
Treeninghed af orange. Havtorn pannacotta, kirsebærtærte m/orangechokolade,vanilie is kugle, vendt i krystaliseret orangechokolade.
75,-
Hjemmelavet is på nøddebund m/bær coulis.
58,-
Ostesymfoni Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør
65,-
Ta selv menu - Forslag 1
min. 10 couverter
Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.
Koldt:
- Marineret sild med karrysalat og løg
Lunt:
- Ribbensteg med rødkål.
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Glaseret skinke og flødekartofler.
- Grøn salat med dressing
Dessert:
- Frugttærte med creme fraich
165 kr. pr. kuvert
Ta selv menu - Forslag 2
min. 10 couverter
Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.
Koldt:
- Marineret sild med karry salat og løg
- Røget ål med æggestand.
- Oksebryst med flødepeberrod
Lunt:
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Leverpostej med champignon og bacon.
- Flæskesteg med rødkål.
Dessert:
- Osteanretning med druer & frugt
- Frugtfad.
- Hertil brød, kiks og smør
225 kr. pr. kuvert
Brunch - Den almindelige
Min couverter 8 pers.
Vores brunch kan både bruges som en anderledes barnedåbs menu, men også som et alternativ til frokost med vennerne.
- Hjemmelavet hønsesalat
- Cremet scrambled æg med bacon
- Lun leverpostej med champignon & bacon
- Rullepølse med tilbehør
- Brie med hjemmelavet marmelade efter sæson
- Cheesecake
- Brød & smør
125 kr. pr. kuvert
Brunch - Den Sjove
'- Græsk yoghurt med nødder, sirup & frugt
- Profiteroles med hjemmelavet rejesalat
- Lakserose med spædesalater vendt i vinaigrette
- Cremet scrambled æg med brunch pølser
- Udvalg af forskellige pølser & skinke med tilbehør
- Ostefad med 3 slags ost & hjemmelavet kompot efter sæson
- Karamelliseret løg quiche
- Hvidchokolade brownie med topping
- Frugt fad
- Brød og smør
158 kr. pr. kuvert
Tapas
Min. 8 couverter
Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Vi ser det dog som en måde at få alt det man allerbedst kan li’.
6 retter pr. person 180,-
8 retter pr. person 240,-
Er der andre ønsker, er I altid velkomne til og ringe.
NB: Bemærk at I skal vælge 6 eller 8 ens.
Fisk og skaldyr:
- Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
- Lakserulle med krydderurte creme og friske grønne asparges.
- Chili hvidløg marineret scampi rejer på spyd.
- Mousse af røget Laks, creme fraiche, purløg og dild.
- Hjemmegraved laks med senneps dressing.
- Fyldt æg med reje.
- Røget tuntatar m/ fennikelcoleslaw
Fjerkræ og kødretter:
- Røget andebryst med tranebær- broccoli salat.
- Bresaola med estragoncreme & smørristet rugbrød.
- Serano ombunden grønne asparges.
- Kyllinge roulade med rødebedepesto.
- Røget dyrekølle med artiskok creme.
- Chorizopølse med vesterhavsost.
- Røget svinemørbrad med syltet havtorn.
Vegetar:
- Svampe timbale.
- Humus med grissini.
Lune retter:
- Svinemedaljon med bacon kant i paprika creme.
- Kyllinge tærter med karry mayonaise.
- Mørbradbøf med champignon a la crème.
Desserter:
- Ostespyd med frisk frugt.
- Frugttærte.
- Brownies med hvid chokolade creme.
- Panna cotta med havtorn og karamel
Student / reception - Forslag 1
min. 10 couverter
Til selve studenter festen henviser vi til vores selskabsmenuer eller buffeter. Og ønsker i andet, er i altid velkomne til at ringe.
- Pressede sandwich m/ skinkesalat
- Pressede sandwich m/ æggesalat.
- Pressede sandwich m/ kyllingemousse.
- Kransekage 2 stk. pr. couvert
- Jordbær dyppet i chokolade 2 stk. pr. couvert
- Brownies m/chokolade creme
75 kr. pr. kuvert
Student / reception - Forslag 2
'- Mini croissant m/hønsesalat.
- Canapee med seranoskinke, melon og oliven.
- Ferskrøget lakse poupiette m/rejemousse.
- Ostebjælke m radiser og druer.
- Fyldte chokolade skåle m/cognac trøffel
- Frisk udskåret frugt.
- Hertil flutes.
125 kr. pr. kuvert
Herrebuffet
Koldt:
- Krydder sild/ marineret sild med karrysalat
- Marineret tigerrejer på spyd
- Canepé med røget ål
- Canepé med tatar & tilbehør
- Sød marineret chili kylling
Lunt:
- Venøbøffer med tzatziki
- Spareribs med coleslaw
- Små burgere med pulled pork
- Porter braiseret svinekæber
- Små pillekartofler med bacon & rosmarin
Oste fad og jordbærtærte
Brød, kiks og smør
275 kr. pr. kuvert
Buffet 1
Koldt:
- Fiskefilet med remoulade & citron
- Røget laks på sprødt brød med dildmayo
- Roastbeef med remoulade, ristet løg, peberrod & surt
- Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind
Lunt:
- Panko paneret kylling med rødbedepesto
- Honningmarineret svinekam
Dessert:
- Cheesecake med frugtgele
Tilbehør:
- 2 forskellige salater, brød & smør
205 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Koldt:
- Citronstegt laks med kryddermayonaise.
- Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
- Tunmousse med sauce verte.
- Cæsarsalat i glas
- Serano ombunden grønne asparges.
- Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
- Krydderstegt oksefilet.
- Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
- Røget laksetærte med spinat.
Dessert:
- Brownies.
- Ostefad med frugt kompot, syltede nødder og druer.
Tilbehør:
- 2 forskellige salater, brød & smør
225 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Koldt:
- Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
- Tynde skiver af serano skinke på salat med asparges dertil tomat coulis
- Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
- Kyllingeterrin med svampe og soltørrede tomater samt rødløgscreme
- Røget andebryst med broccolisalat
Lunt:
- Chili/vanilje marineret skinke med flødekartofler
- Helstegt kalveculotte
- Kyllingetærte
Dessert:
- Ostefad med frugtompot, syltede nødder og druer
- Daimislagkage
Tilbehør:
- 2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør
245 kr. pr. kuvert
Festmenu
min. 10 couverter
Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
F.eks. rejecocktail, helstegt oksefilet og dessert tallerken
250;- pr. couvert
Kolde forretter
Rejecocktail.
58,-
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing.
58,-
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing
58,-
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost)
98,-
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips.
75,-
Rose af serano skinke m/ grønne asparges og balsamico glace
75,-
Alle forretter er med flutes.
Varme Retter:
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges
55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat.
65,-
Supper:
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges
55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat.
65,-
Stegeretter:
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce
98,-
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffel soufflé
148,-
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, waldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og flødevildt sauce.
110,-
Gammeldags oksesteg m/gulerødder, haricots verts, perleløg, surt, sødt, persille kartofler og skysauce
110,-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat
98,-
Oksemørbrad m/syltede radiser, blomkåls crudité og smørdampede forårsløg. Crudité m/citron, olie og høaske, dertil pommes rissoles m/ gremolata og bordelaise på oksemarv.
198,-
Desserter:
Citron fromage
48,-
Havtorn og karamel Panna Cotta
58,-
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme
52,-
Treeninghed af orange. Havtorn pannacotta, kirsebærtærte m/orangechokolade,vanilie is kugle, vendt i krystaliseret orangechokolade.
75,-
Hjemmelavet is på nøddebund m/bær coulis.
58,-
Ostesymfoni Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør
65,-
Ta selv menu - Forslag 1
min. 10 couverter
Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.
Koldt:
- Marineret sild med karrysalat og løg
Lunt:
- Ribbensteg med rødkål.
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Glaseret skinke og flødekartofler.
- Grøn salat med dressing
Dessert:
- Frugttærte med creme fraich
165 kr. pr. kuvert
Ta selv menu - Forslag 2
min. 10 couverter
Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.
Koldt:
- Marineret sild med karry salat og løg
- Røget ål med æggestand.
- Oksebryst med flødepeberrod
Lunt:
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Leverpostej med champignon og bacon.
- Flæskesteg med rødkål.
Dessert:
- Osteanretning med druer & frugt
- Frugtfad.
- Hertil brød, kiks og smør
225 kr. pr. kuvert
Brunch - Den almindelige
Min couverter 8 pers.
Vores brunch kan både bruges som en anderledes barnedåbs menu, men også som et alternativ til frokost med vennerne.
- Hjemmelavet hønsesalat
- Cremet scrambled æg med bacon
- Lun leverpostej med champignon & bacon
- Rullepølse med tilbehør
- Brie med hjemmelavet marmelade efter sæson
- Cheesecake
- Brød & smør
125 kr. pr. kuvert
Brunch - Den Sjove
'- Græsk yoghurt med nødder, sirup & frugt
- Profiteroles med hjemmelavet rejesalat
- Lakserose med spædesalater vendt i vinaigrette
- Cremet scrambled æg med brunch pølser
- Udvalg af forskellige pølser & skinke med tilbehør
- Ostefad med 3 slags ost & hjemmelavet kompot efter sæson
- Karamelliseret løg quiche
- Hvidchokolade brownie med topping
- Frugt fad
- Brød og smør
158 kr. pr. kuvert
Tapas
Min. 8 couverter
Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Vi ser det dog som en måde at få alt det man allerbedst kan li’.
6 retter pr. person 180,-
8 retter pr. person 240,-
Er der andre ønsker, er I altid velkomne til og ringe.
NB: Bemærk at I skal vælge 6 eller 8 ens.
Fisk og skaldyr:
- Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
- Lakserulle med krydderurte creme og friske grønne asparges.
- Chili hvidløg marineret scampi rejer på spyd.
- Mousse af røget Laks, creme fraiche, purløg og dild.
- Hjemmegraved laks med senneps dressing.
- Fyldt æg med reje.
- Røget tuntatar m/ fennikelcoleslaw
Fjerkræ og kødretter:
- Røget andebryst med tranebær- broccoli salat.
- Bresaola med estragoncreme & smørristet rugbrød.
- Serano ombunden grønne asparges.
- Kyllinge roulade med rødebedepesto.
- Røget dyrekølle med artiskok creme.
- Chorizopølse med vesterhavsost.
- Røget svinemørbrad med syltet havtorn.
Vegetar:
- Svampe timbale.
- Humus med grissini.
Lune retter:
- Svinemedaljon med bacon kant i paprika creme.
- Kyllinge tærter med karry mayonaise.
- Mørbradbøf med champignon a la crème.
Desserter:
- Ostespyd med frisk frugt.
- Frugttærte.
- Brownies med hvid chokolade creme.
- Panna cotta med havtorn og karamel
Student / reception - Forslag 1
min. 10 couverter
Til selve studenter festen henviser vi til vores selskabsmenuer eller buffeter. Og ønsker i andet, er i altid velkomne til at ringe.
- Pressede sandwich m/ skinkesalat
- Pressede sandwich m/ æggesalat.
- Pressede sandwich m/ kyllingemousse.
- Kransekage 2 stk. pr. couvert
- Jordbær dyppet i chokolade 2 stk. pr. couvert
- Brownies m/chokolade creme
75 kr. pr. kuvert
Student / reception - Forslag 2
'- Mini croissant m/hønsesalat.
- Canapee med seranoskinke, melon og oliven.
- Ferskrøget lakse poupiette m/rejemousse.
- Ostebjælke m radiser og druer.
- Fyldte chokolade skåle m/cognac trøffel
- Frisk udskåret frugt.
- Hertil flutes.
125 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra johns køkken
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.