Hotel Svanen
På Hotel Svanen er mad og drikke i top. Vores gastronomi er en god blanding af det danske, franske og italienske køkken, hvilket giver gæsterne en udsøgt kulinarisk oplevelse.
Menu No. 1 - det klassiske køkken
Husets velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med småkager
Vælg frit mellem vores udvalg af natmad
Pris pr. person 695,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 298,-
Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):
Rejecocktail på huset måde
Tarteletter med høns i asparges
Parmaskinke, melon og ruccola
Oksecarpaccio, pesto og små salater
Vælg frit mellem 4 hovedretter:
Kalvesteg stegt som vildt, med alt hvad der høre til
Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler
Unghanebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragon sauce
Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål
Vælg frit mellem 4 desserter:
Iskage med knas og chokolade sauce
Brownie med vaniljeis og bær
Rødvins pocheret pære med armagnac
Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
Menu No. 2 - med det lille ekstra pift
Husets velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med chokolade
Vælg frit mellem vores udvalg af natmad
Pris pr. person 748,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 348,-
Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):
Torsk – Bacon – Peberrod
Unghane – Urter – Skorzonerrødder
Svinekæber – Rødbede – Kartoffel
Bresaola – Tebstrup Gedeost - Mandler
Confiteret Laks – Soya Perler – Agurk
Vælg frit mellem 5 hovedretter:
Oksefilet – Variation af løg – Trøffel Sauce
Canette (Andebryst) – Persille – Skorzonerrødder
Kalvefilet – Gulerødder – Anis/Enebær Glace
Lammeculotte – Rødbede – Æble
Perlehøne – Spinat - Pastinakker
Perlehøne – Spinat - Pastinakker
Vælg frit mellem 5 desserter:
Skyr – Agurk – Hvid Chokolade
Panna Cotta - Melon – Basilikum
Citron – Marengs – Lakrids
Ananas – Grand Marnier – Sabayonne Sauce
Hvid chokolade – Hyldeblomst – Rabarber (efter sæson)
Menu No. 3 - med et strejf af luxus
Lækker velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers
Vælg frit mellem vores udvalg af natm
Pris pr. person 798,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 398,-
Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):
Røget And – Jordskokker – Hasselnødder
Fanø Laks – Æg – Malt
Kammuslinger – Krokant – Syrnet Fløde
Jomfruhummer – Creme Fraiche – Persille
Oksehale – Hvid Chokolade – Urte Emulsion
Vælg frit mellem 5 hovedretter:
Sommerbuk – Asparges – Små Løg (efter sæson)
Krondyr filet – Rodurter – Kål
Oksemørbrad – Blomkål – Trøffel
Kalvemørbrad – Morkler – Skorzonerrødder
Duroc (Gris) – Madeira - Kastanjer
Vælg frit mellem 5 desserter:
Jordbær – Jordbær – Jordbær ( efter Sæson )
Gâteau Marcel – Fromage Frais – Vanilje
Karamel – Kokos – Chokolade
Mandel – Æble – Pistacie
Friskost – Gulerod – Passion
Brunch
Skyr og Yoghurt
Müsli og Crunch
Tørret frugter og nødder
Scramble eggs med bacon og brunchpølser.
Lun leverpostej med ristede svampe
Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)
Røget laks
Røget Hellefisk
3 oste med oliven og nødder
Pandekager med ahornsirup
Croissanter med og uden chokolade/nougat
Scones med marmelade
Nuttella
Udskåret frugt
Smoothies
Juice
Kaffe & the
Friskbagt brød og Rugbrød
Pris. pr person 235,-
(min. 20 couv.)
Opgrader Jeres brunch med et glas mousserende vin.
1 glas mousserende vin 35,- pr. person
Buffet
Den klassiske buffet min. 20 couv.
Fisketerrine med dild og rejer
Fiskefilet med citron og remulade
Gravad laks med farin-senneps dressing
Landskinke med salat og dressing
Lun grøntsagstærte
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Svinemørbrad a la creme
Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven
Cheesecake med lune bær
Brød og smør
Pris pr. person 245,-
Buffet idé 1 - Byg selv min. 20 couv.
Sammensæt 7 af retterne herunder efter eget ønske
2 slags sild med grov karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Gravad laks med farin-senneps dressing
Roastbeef med pickles og peberrod
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med svampe og bacon
Små hakkebøffer med løg og surt
Kamsteg med rødkål
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Svinemørbrad a la creme
Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål
Stegt kyllingebryst timian og hvidløgs
Udvalg af oste med nødder og oliven
Mandel mazarin med vaniljecreme
Udover de 7 retter serveres der brød og smør
Pris pr. pers. 285,-
Buffet idé 2 min. 20 couv.
Laksetatar - Urtecreme - Bladselleri
Røget tun - Sesam - Marinerede urter
Bresaola - Tomattærte - Syltede løg
Fanø skinke - Artiskokker - Rygeost
Pasta - Basilikum - Parmesan
Unghane - Svampe - Risotto
Kalvebryst - Kål - Peberrod
Kartoffel - Bacon - Fløde
Chokolade - Ananas - Cointreau
Brød og smør
Pris pr. person 275,-
Buffet idé 3 min. 20 couv.
Scampirejer - Avocado creme - Citron gel
Rødbede gravad laks - Syrnet creme fraich - Skorzonerrødder
Røget and - Pære - Valnødder
Capaccio - Parmesan - Ruccola
Perlehøne - Le Puy linser - Gremolata
Svinebryst - Svampe - Saltede æbler
Kalv - Jordskokker - Estragon
Sweet potato - Gedeost - Kørvel
Ost - Sprødt - Garniture
Karamel kage - Kokos creme
Lakrids Panna Cotta - Luftig citron
Brød og smør
Pris pr. person 325,-
Receptions Hapsere/Tapas min. 20 couv.
Tigerrejer - Syltet citronskal - Hytteost
Røget laks - Soya perler - Agurk
Torsk - Krokant - Syrnet fløde
Kalvebryst - Trøffel emulsion - Perleløg
Bresaola - Gedeost - Artiskok
Unghane terrin - Urte mayo - Blomkål
Fynsk landskinke - Rygeost - Karse
Bruchetta - Tomat - Basilikum
Spansk omelet - Aioli - Chorizo
Svinekæber - Rødbede - Løg
Ost - Sprødt - Garniture
Kage
Serveres med brød og smør.
Pris pr. stk. 25,-
Tag alle 12 "hapsere" 225,-
Menu No. 1 - det klassiske køkken
Husets velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med småkager
Vælg frit mellem vores udvalg af natmad
Pris pr. person 695,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 298,-
Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):
Rejecocktail på huset måde
Tarteletter med høns i asparges
Parmaskinke, melon og ruccola
Oksecarpaccio, pesto og små salater
Vælg frit mellem 4 hovedretter:
Kalvesteg stegt som vildt, med alt hvad der høre til
Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler
Unghanebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragon sauce
Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål
Vælg frit mellem 4 desserter:
Iskage med knas og chokolade sauce
Brownie med vaniljeis og bær
Rødvins pocheret pære med armagnac
Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
Menu No. 2 - med det lille ekstra pift
Husets velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med chokolade
Vælg frit mellem vores udvalg af natmad
Pris pr. person 748,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 348,-
Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):
Torsk – Bacon – Peberrod
Unghane – Urter – Skorzonerrødder
Svinekæber – Rødbede – Kartoffel
Bresaola – Tebstrup Gedeost - Mandler
Confiteret Laks – Soya Perler – Agurk
Vælg frit mellem 5 hovedretter:
Oksefilet – Variation af løg – Trøffel Sauce
Canette (Andebryst) – Persille – Skorzonerrødder
Kalvefilet – Gulerødder – Anis/Enebær Glace
Lammeculotte – Rødbede – Æble
Perlehøne – Spinat - Pastinakker
Perlehøne – Spinat - Pastinakker
Vælg frit mellem 5 desserter:
Skyr – Agurk – Hvid Chokolade
Panna Cotta - Melon – Basilikum
Citron – Marengs – Lakrids
Ananas – Grand Marnier – Sabayonne Sauce
Hvid chokolade – Hyldeblomst – Rabarber (efter sæson)
Menu No. 3 - med et strejf af luxus
Lækker velkomst drink
Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers
Vælg frit mellem vores udvalg af natm
Pris pr. person 798,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 398,-
Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):
Røget And – Jordskokker – Hasselnødder
Fanø Laks – Æg – Malt
Kammuslinger – Krokant – Syrnet Fløde
Jomfruhummer – Creme Fraiche – Persille
Oksehale – Hvid Chokolade – Urte Emulsion
Vælg frit mellem 5 hovedretter:
Sommerbuk – Asparges – Små Løg (efter sæson)
Krondyr filet – Rodurter – Kål
Oksemørbrad – Blomkål – Trøffel
Kalvemørbrad – Morkler – Skorzonerrødder
Duroc (Gris) – Madeira - Kastanjer
Vælg frit mellem 5 desserter:
Jordbær – Jordbær – Jordbær ( efter Sæson )
Gâteau Marcel – Fromage Frais – Vanilje
Karamel – Kokos – Chokolade
Mandel – Æble – Pistacie
Friskost – Gulerod – Passion
Brunch
Skyr og Yoghurt
Müsli og Crunch
Tørret frugter og nødder
Scramble eggs med bacon og brunchpølser.
Lun leverpostej med ristede svampe
Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)
Røget laks
Røget Hellefisk
3 oste med oliven og nødder
Pandekager med ahornsirup
Croissanter med og uden chokolade/nougat
Scones med marmelade
Nuttella
Udskåret frugt
Smoothies
Juice
Kaffe & the
Friskbagt brød og Rugbrød
Pris. pr person 235,-
(min. 20 couv.)
Opgrader Jeres brunch med et glas mousserende vin.
1 glas mousserende vin 35,- pr. person
Buffet
Den klassiske buffet min. 20 couv.
Fisketerrine med dild og rejer
Fiskefilet med citron og remulade
Gravad laks med farin-senneps dressing
Landskinke med salat og dressing
Lun grøntsagstærte
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Svinemørbrad a la creme
Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven
Cheesecake med lune bær
Brød og smør
Pris pr. person 245,-
Buffet idé 1 - Byg selv min. 20 couv.
Sammensæt 7 af retterne herunder efter eget ønske
2 slags sild med grov karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Gravad laks med farin-senneps dressing
Roastbeef med pickles og peberrod
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med svampe og bacon
Små hakkebøffer med løg og surt
Kamsteg med rødkål
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Svinemørbrad a la creme
Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål
Stegt kyllingebryst timian og hvidløgs
Udvalg af oste med nødder og oliven
Mandel mazarin med vaniljecreme
Udover de 7 retter serveres der brød og smør
Pris pr. pers. 285,-
Buffet idé 2 min. 20 couv.
Laksetatar - Urtecreme - Bladselleri
Røget tun - Sesam - Marinerede urter
Bresaola - Tomattærte - Syltede løg
Fanø skinke - Artiskokker - Rygeost
Pasta - Basilikum - Parmesan
Unghane - Svampe - Risotto
Kalvebryst - Kål - Peberrod
Kartoffel - Bacon - Fløde
Chokolade - Ananas - Cointreau
Brød og smør
Pris pr. person 275,-
Buffet idé 3 min. 20 couv.
Scampirejer - Avocado creme - Citron gel
Rødbede gravad laks - Syrnet creme fraich - Skorzonerrødder
Røget and - Pære - Valnødder
Capaccio - Parmesan - Ruccola
Perlehøne - Le Puy linser - Gremolata
Svinebryst - Svampe - Saltede æbler
Kalv - Jordskokker - Estragon
Sweet potato - Gedeost - Kørvel
Ost - Sprødt - Garniture
Karamel kage - Kokos creme
Lakrids Panna Cotta - Luftig citron
Brød og smør
Pris pr. person 325,-
Receptions Hapsere/Tapas min. 20 couv.
Tigerrejer - Syltet citronskal - Hytteost
Røget laks - Soya perler - Agurk
Torsk - Krokant - Syrnet fløde
Kalvebryst - Trøffel emulsion - Perleløg
Bresaola - Gedeost - Artiskok
Unghane terrin - Urte mayo - Blomkål
Fynsk landskinke - Rygeost - Karse
Bruchetta - Tomat - Basilikum
Spansk omelet - Aioli - Chorizo
Svinekæber - Rødbede - Løg
Ost - Sprødt - Garniture
Kage
Serveres med brød og smør.
Pris pr. stk. 25,-
Tag alle 12 "hapsere" 225,-
Få et uforpligtende tilbud fra Hotel Svanen
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.