

Højslev Kro

Sammen sammensætter vi præcis den menu I ønsker og din fest helt perfekt.
Julefrost Traditionel
Julesild med karrysalat - hjemmebagt rugbrød
Stegt rødspættefilet med remoulade
Røget andebryst med appelsinsalat
varmrøget laks med sauce ravigotte
Juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Min. 4 couverter
248 kr. pr. kuvert
Små spænende tapasretter til julefrokosten
Rommarineret sild med limecreme og syltet rødløg
Sesamrejer med salsa
Lakseroulade med wasabi og lakserogn
Serrano skinke med tapenader
Røget andebryst med appelsinsalat og andechips - trøffelmayo
Bruschetta med Thai marineret nakkefilet - tomat coulis og koriandercreme
Hvid kloster ost fra Thise med kvædekompot sprød rugbrød og syltet frugt
Brød og smør
Min. 10 couverter
288 kr. pr. kuvert
Nytår
Tapas forret
Sashimitun og røget torsk i noritang med wasabicreme
Røget laksemousse med syltede urter og white prawns
Parmaskinki DOP fra Ruliano - lufttørret i 24 måneder
Hjemmelavet salami af Wagyu okse fra Retrupkær i Skive
Bagt lyssejfilet med krydderurtekant
Butterdejs Palmieres med Thise flødeost og lakserogn
Oliven - semi dried tomater - syltede perleløg
Grøn Aioli
Surdejs- og Foccaciabrød med basilikumpesto
Hovedret:
Grillet Dansk kalvefilet, krydret med timian og hvidløg
Kartoffelkage med porre og gulerod
Bagte rodfrugter med kryddersmør
Løgkompot med 3 forskellige slags løg
Røget ærtepure
Rødvinssauce
Dessert:
Karamel chokolademousse med havtorngele
Marcipanbund med appelsin bavarois og myntecrunch
Mini Jordbærtærter med krasekagekant
Chokolade brownie med kerne af karameliseret kondenseret mælk
Chokoladetårn med æblesorbet og kokosis
Min. 2 pers. (V. under 4 pers. tillægges 25 kr. pr. pers. til emballage)
425 kr. pr. kuvert
Tapas / Receptionsbuffet
Små fiskefrikadeller med grøntsagsrelish
Kokosrejer med mangosalsa
Kartoffeltortilla med tomatmarmelade og røget kammusling
Grillet tunfilet med karry mayo og peberfrugt
Grissini med røget laks og urtedressing
Mini røsti med røget hellefisk og agurk
Mini foccacia med mojo sauce Parmaskinke og syltet peber
Crostini med blå ost - figenkompot og Toscanaskinke
Terrine af unghane med syltet tomat og harissa
Stegt chorizo med cornichons
Røget ærtepure med sprødstegt Pancetta
Små tærter med tomat og mozzarellaost
Svesker i baconsvøb
Røget andebryst med trøffel mayo og appelsin
Grønne asparges med Danish bacon
Emmenthalerost med oliventapenade og toast
Røget brie med chutney og sprødt rugbrød
Chokolade petit fours
Dadler med marcipan og chokolade
Jordbær med chokolade
6 retter Kr. 168,- // 8 retter Kr. 208,- // 10 retter Kr. 248,-
168 kr. pr. kuvert
Julefrost Traditionel
Julesild med karrysalat - hjemmebagt rugbrød
Stegt rødspættefilet med remoulade
Røget andebryst med appelsinsalat
varmrøget laks med sauce ravigotte
Juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Min. 4 couverter
248 kr. pr. kuvert
Små spænende tapasretter til julefrokosten
Rommarineret sild med limecreme og syltet rødløg
Sesamrejer med salsa
Lakseroulade med wasabi og lakserogn
Serrano skinke med tapenader
Røget andebryst med appelsinsalat og andechips - trøffelmayo
Bruschetta med Thai marineret nakkefilet - tomat coulis og koriandercreme
Hvid kloster ost fra Thise med kvædekompot sprød rugbrød og syltet frugt
Brød og smør
Min. 10 couverter
288 kr. pr. kuvert
Nytår
Tapas forret
Sashimitun og røget torsk i noritang med wasabicreme
Røget laksemousse med syltede urter og white prawns
Parmaskinki DOP fra Ruliano - lufttørret i 24 måneder
Hjemmelavet salami af Wagyu okse fra Retrupkær i Skive
Bagt lyssejfilet med krydderurtekant
Butterdejs Palmieres med Thise flødeost og lakserogn
Oliven - semi dried tomater - syltede perleløg
Grøn Aioli
Surdejs- og Foccaciabrød med basilikumpesto
Hovedret:
Grillet Dansk kalvefilet, krydret med timian og hvidløg
Kartoffelkage med porre og gulerod
Bagte rodfrugter med kryddersmør
Løgkompot med 3 forskellige slags løg
Røget ærtepure
Rødvinssauce
Dessert:
Karamel chokolademousse med havtorngele
Marcipanbund med appelsin bavarois og myntecrunch
Mini Jordbærtærter med krasekagekant
Chokolade brownie med kerne af karameliseret kondenseret mælk
Chokoladetårn med æblesorbet og kokosis
Min. 2 pers. (V. under 4 pers. tillægges 25 kr. pr. pers. til emballage)
425 kr. pr. kuvert
Tapas / Receptionsbuffet
Små fiskefrikadeller med grøntsagsrelish
Kokosrejer med mangosalsa
Kartoffeltortilla med tomatmarmelade og røget kammusling
Grillet tunfilet med karry mayo og peberfrugt
Grissini med røget laks og urtedressing
Mini røsti med røget hellefisk og agurk
Mini foccacia med mojo sauce Parmaskinke og syltet peber
Crostini med blå ost - figenkompot og Toscanaskinke
Terrine af unghane med syltet tomat og harissa
Stegt chorizo med cornichons
Røget ærtepure med sprødstegt Pancetta
Små tærter med tomat og mozzarellaost
Svesker i baconsvøb
Røget andebryst med trøffel mayo og appelsin
Grønne asparges med Danish bacon
Emmenthalerost med oliventapenade og toast
Røget brie med chutney og sprødt rugbrød
Chokolade petit fours
Dadler med marcipan og chokolade
Jordbær med chokolade
6 retter Kr. 168,- // 8 retter Kr. 208,- // 10 retter Kr. 248,-
168 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Højslev Kro
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.