
Frimann´s Gourmet
Frimann’s Gourmet blev startet af den gastronomiske iværksætter Claus Frimann ud fra en ambition om at gøre festlige lejligheder nemt for dig med lækker, hjemmelavet mad. Frimann’s Gourmet består af et super dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden.
Italiensk buffet "favorit"
Bagt laks med salsa verde og grillet citron
Vitello tonnato med kapers og tunsauce
Rosastegt kalveculotte serveret med cremet skovsvampesauce
Unghanebryst serveret med salsa verde og braiseret fennikel
Kolde kartofler vendt med friske krydderurter og hvid balsamico
Sprøde salater med feta, tomater, ristede mandler og balsamico honningdressing
Frimanns hjemmebagte pandebrød olivenolie og havsalt
Chokolade brownie med mascarponecreme
199 kr. pr. kuvert
Tapas "favorit"
Tigerrejer i lime og mangosalsa
Seranoskinke med melon og bredbladet persille
Små ovnbagte kartofler med hjemmerørt chilimayo
Crisp salat med grillet peberfrugt og oliven
Unghanebryst stegt med svampe og hvidløg
Svinemørbrad og skalotteløg i balsamico
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Chokolade brownie med sød lakridsskum
199 kr. pr. kuvert
Buffet
Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum
Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford
Barbecue marineret kamstegsfilet
Små ovnstegte kartofler med smør og havsalt
Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider
Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Rødvinssauce og purløgsdip
Chokolade brownie med sød skum
199 kr. pr. kuvert
Italiensk buffet "favorit"
Bagt laks med salsa verde og grillet citron
Vitello tonnato med kapers og tunsauce
Rosastegt kalveculotte serveret med cremet skovsvampesauce
Unghanebryst serveret med salsa verde og braiseret fennikel
Kolde kartofler vendt med friske krydderurter og hvid balsamico
Sprøde salater med feta, tomater, ristede mandler og balsamico honningdressing
Frimanns hjemmebagte pandebrød olivenolie og havsalt
Chokolade brownie med mascarponecreme
199 kr. pr. kuvert
Tapas "favorit"
Tigerrejer i lime og mangosalsa
Seranoskinke med melon og bredbladet persille
Små ovnbagte kartofler med hjemmerørt chilimayo
Crisp salat med grillet peberfrugt og oliven
Unghanebryst stegt med svampe og hvidløg
Svinemørbrad og skalotteløg i balsamico
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Chokolade brownie med sød lakridsskum
199 kr. pr. kuvert
Buffet
Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum
Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford
Barbecue marineret kamstegsfilet
Små ovnstegte kartofler med smør og havsalt
Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider
Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Rødvinssauce og purløgsdip
Chokolade brownie med sød skum
199 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Frimann´s Gourmet
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.