

Ejstrupholm Hotel

Cateringfirma tilbyder lækker mad ud af huset
Hos Ejstrupholm Hotel sætter vi en ære i at lave lækker mad fra bunden. Vores menuer skal passe til dit selskab, og vores ejer, Majbrit, sætter en stor ære i at bruge lokale råvare samt servere lækker kvalitetsmad til alle vores gæster. Vores cateringfirma leverer mad til fest i Brande, Herning, m.m.
Menu 1
Tunmousse på sprød salatbund, rejer, dressing og brød
Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartoffler, rødbeder og skysauce
Citronfromage
165 kr. pr. kuvert
Menu 2
Tarteletter m. høns i asparges
Svinekam m. hvide og brune kartoffler, franske kartoffler, asier, rødkål og skysauce
Islagkage m. marcipan og chokolade
185 kr. pr. kuvert
Menu 3
Hønsesalat m. ananas, bacon og brød
Kalvesteg stegt som vildt m. hvide kartoffler waldorfsalat, grønsager, tyttebær og skysauce
Pandekage m. vaniljeis og chokoladesauce
195 kr. pr. kuvert
Menu 4
Lakseroulade m rejer/asparges, dressing og brød
Roastbeef m. hasselbagte kartoffler, bønner m. bacon, ovstegte gulerødder og bernaisesauce
Daim is nøddebund
225 kr. pr. kuvert
Buffet
2 slags kød (Tyndsteg - glaseret skinke - indbagt svinemørbrad - barbequeben - lam m. hvidløg)
2 slags kartofler (Smørstegte kartofler - flødekartofler - kartoffelsalat - bagekartoffel)
3 blandede salater (Bønnesalat - tomatsalat - coleslaw salat - broccolisalat - melonsalat - bulgursalat)
Eller salatbar på fad m. dressing.
Flutes
OBS: Minimum 15-20 kuverter
150 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Forret:
Laksetatar m. ørredrogn , rørt krydder flødeost og brød.
Hovedret:
Oksefilet m. kartoffeltårne, bønner m. bacon, ovn bagte rodfrugter og rødvin sauce.
Dessert:
Jordbærsuppe m. pistacieis
Bestil senest d.26/12 / Skal afhentes d.31/12 kl.13-15
295 kr. pr. kuvert
Juleplatte
Marineret sild m. hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Sylte med sennep og rødbeder
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Roastbeef med hjemmerørt remoulade, peberrod og peberfrugt
Kylllinge spyd med pastasalat
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
125 kr. pr. kuvert
Julefrokost menu nr. 1
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Sylte med sennep og rødbeder
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
115 kr. pr. kuvert
Julefrokost menu nr. 2
Lakserøret sild med røræg og purløg
Hjemmelavet rejesalat
Medister med julekål , sennep, sukker/kanel og rødbeder
Ribbensteg med rødkål
Andebrystsalat
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
145 kr. pr. kuvert
Julefrokostbuffet
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks med dild/sennep dressing
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Ribbensteg med hjemmekogt rødkål
Mørbrad a la creme
glaseret juleskinke med grønlangkål
Medister med julekål, sennep, sukker/kanel og rødbeder
Andebrystsalat
Ostefad med udskåret frugt
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce .
Brød og smør
OBS: Min 30 pers
250 kr. pr. kuvert
Menu 1
Tunmousse på sprød salatbund, rejer, dressing og brød
Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartoffler, rødbeder og skysauce
Citronfromage
165 kr. pr. kuvert
Menu 2
Tarteletter m. høns i asparges
Svinekam m. hvide og brune kartoffler, franske kartoffler, asier, rødkål og skysauce
Islagkage m. marcipan og chokolade
185 kr. pr. kuvert
Menu 3
Hønsesalat m. ananas, bacon og brød
Kalvesteg stegt som vildt m. hvide kartoffler waldorfsalat, grønsager, tyttebær og skysauce
Pandekage m. vaniljeis og chokoladesauce
195 kr. pr. kuvert
Menu 4
Lakseroulade m rejer/asparges, dressing og brød
Roastbeef m. hasselbagte kartoffler, bønner m. bacon, ovstegte gulerødder og bernaisesauce
Daim is nøddebund
225 kr. pr. kuvert
Buffet
2 slags kød (Tyndsteg - glaseret skinke - indbagt svinemørbrad - barbequeben - lam m. hvidløg)
2 slags kartofler (Smørstegte kartofler - flødekartofler - kartoffelsalat - bagekartoffel)
3 blandede salater (Bønnesalat - tomatsalat - coleslaw salat - broccolisalat - melonsalat - bulgursalat)
Eller salatbar på fad m. dressing.
Flutes
OBS: Minimum 15-20 kuverter
150 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu
Forret:
Laksetatar m. ørredrogn , rørt krydder flødeost og brød.
Hovedret:
Oksefilet m. kartoffeltårne, bønner m. bacon, ovn bagte rodfrugter og rødvin sauce.
Dessert:
Jordbærsuppe m. pistacieis
Bestil senest d.26/12 / Skal afhentes d.31/12 kl.13-15
295 kr. pr. kuvert
Juleplatte
Marineret sild m. hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Sylte med sennep og rødbeder
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Roastbeef med hjemmerørt remoulade, peberrod og peberfrugt
Kylllinge spyd med pastasalat
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
125 kr. pr. kuvert
Julefrokost menu nr. 1
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Sylte med sennep og rødbeder
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
115 kr. pr. kuvert
Julefrokost menu nr. 2
Lakserøret sild med røræg og purløg
Hjemmelavet rejesalat
Medister med julekål , sennep, sukker/kanel og rødbeder
Ribbensteg med rødkål
Andebrystsalat
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør 15 kr. ekstra
145 kr. pr. kuvert
Julefrokostbuffet
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks med dild/sennep dressing
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Ribbensteg med hjemmekogt rødkål
Mørbrad a la creme
glaseret juleskinke med grønlangkål
Medister med julekål, sennep, sukker/kanel og rødbeder
Andebrystsalat
Ostefad med udskåret frugt
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce .
Brød og smør
OBS: Min 30 pers
250 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Ejstrupholm Hotel
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.