
DiningSix København
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles
VI VIL SIKRE, AT KÆRLIGHEDEN TIL GODE RELATIONER, NÆRVÆR OG KVALITETSPRODUKTER BIBEHOLDES I EN VERDEN I UDVIKLING
DiningSix Julemenu
'-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Dessert:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 min.
Gratis mandelgave medfølger!
VÆRDI 250 kr.-
169 kr. pr. kuvert
Vegetarisk menu
Forret
-Marinerede og syltede selleri i karrycreme m. ærteskud.
-Hjemmerørt salat af protein “kylling” m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret
-Pandestegte linsedeller m. kikærte og rødbedesaft.
-Julehumus m. orange og olivenolie
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honning vinaigrette og nødder.
Dessert
-Syltet frugt m. kokosmælk med kanel og ristet mandler.
169 kr. pr. kuvert
Vegetar og veganer alternativ
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. De behov imødekommer vi selvfølgelig. Vi tilbyder lækre alternativer til vegetarer og veganere, ligesom vi også tager hensyn til diverse allergener. Menuen består af fem lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til jeres øvrige menuvalg. På den måde sikrer vi os, at alle i selskabet kan spise med.
Det kolde / Forret
Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Humus m. citron, hvidløg & tahin samt brød
Det varme / Hovedret
Lune linse/kikærtedeller m. rødbede samt små tomater
Spidskål m. hasselnødder & citronolie
Dessert
Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
149 kr. pr. kuvert
Klassisk Julemenu
Forret:
-Marinerede sild m. karrycreme & ærteskud
-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Lun fiskefilet m. grov remoulade & citron
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller m. løg & syltede rødbeder
-Langtidstilberedt bryst af berberiand m. flagesalt & rosmarin
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honningvinaigrette
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Det søde:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
249 kr. pr. kuvert
Klassisk Julemenu Luksus
Forret:
-Marinerede sild m. karrycreme & ærteskud
-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Æg & rejer m. urtemayo & friske urter
-Leverpostej m. bøgerøget peberbacon & timian
-Lun fiskefilet m. grov remoulade & citron
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller m. løg & syltede rødbeder
-Langtidstilberedt bryst af berberiand m. flagesalt & rosmarin
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honningvinaigrette
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Dessert:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
289 kr. pr. kuvert
Sommermenu
Snacks
– Friteret rispapir med grønt støv og grøn mayo
– Ristede salt mandler
– Sprøde hjemmelavet tortilla snacks med dip
Kødet
– Grillet mør okseroast med flagesalt
– Citron/timian marineret kylling
Sides
– Sommersalat med vandmelon, feta, ristede kerner og hindbærdressing
– Tagliatelle pastasalat med ajvar, sukkerærter & ærteskud
– Tomatsalat med mozzarella, pesto, & balsamicoglace
– Små stegte kartofler med sesam
Tilbehør
– Friskbagt foccaciabrød med havsalt & rosmarin
– Humus med tahin og hvidløg
– Bearnaisemayo
Dessert
– Mørk chokoladekage med rabarberkompot, ristede kokosflager & friske blåbær
229 kr. pr. kuvert
Pescetar alternativ
Det kolde / Forret
Tatar af røget laks m. dild og citron
Hjertesalat m. peberrodscreme og jordnødder
Det varme / Hovedret
Torsk bagt med pesto samt små tomater
Spidskål med hasselnødder og citronolie
Dessert
Syltede frugt med kokoscreme og frysetørret hindbær
199 kr. pr. kuvert
Fødselsdagmenu før 205 DKK, nu kun 129 DKK!
Forret
Tunmousse, radisser, citronskal, friske urter & ærteskud
Hovedret
Mør, rosastegt okse med hvidløg & timian
Sprød salat med årstidens grønt, vineigrette & ristede kerner
Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
Kartoffel med rosmarin
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
129 kr. pr. kuvert
Premium buffet
Buffet ud af huset som kræver minimal tilberedning
Vores Premium festbuffet består af 8 lækre serveringer og rummer alt, hvad en festmiddag bør indeholde: fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag; Børn, voksne og næsten-voksne.
OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca 20 min.
Forret
Rørt, koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost & friske urter
Hovedret
Mør, rosastegt okse med hvidløg & timian
Ølbraiseret kalkun med urter & paprika
Sprød salat med årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
Kartoffel med rosmarin & flagesalt
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær & crumble
Tilberedningstid : ca 20 min
319 kr. pr. kuvert
Tapasmenu
Pølsebord
– Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
– Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
– Italiensk trøffelsalami
– Krydret fennikelpølse
Osteplatte
– Dansk Vesterhavsost
– Fransk brie med druer & solbærmarmelade
– Tomme de savoie med peberfrugt
Tilbehør
– Pesto
– Hjemmelavet Humus
– Hjemmelavet aioli & ajvar
– Sprøde grissini & mix af oliven
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
169 kr. pr. kuvert
Favoritmenu
Menuen består af:
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Kød
– Braisseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
179 DKK
Diningsix favoritmenu + Forret
Menuen består af:
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Forret
– Cæsarsalat med kylling & baconsmuld, croutoner, parmesan & dressing
– Tunmousse med citron-urtecreme & syltede rødløg
Hovedret
Kød
– Braisseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
219 DKK
favoritmenu + Forret & Dessert
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Forret
– Cæsarsalat med kylling & baconsmuld, croutoner, parmesan & dressing
– Tunmousse med citron-urtecreme & syltede rødløg
Hovedret
Kød
– Braiseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vineigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
Dessert
– Kraftig chokoladefudge kage med syltede bær & hvid chokoladecreme
249 DKK
179/219/249 kr. pr. kuvert
Selskabsmenu
Selskabsmenu
Menuen består af:
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat- og bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– Kraftig nedkogt portvinsglace
199DKK
Selskabsmenu + forret
Menuen består af:
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Rørt koldrøget laks med røget creme, rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat- og bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– Kraftig nedkogt portvinsglace
229 DKK
Selskabsmenu + forret & dessert
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Rilette af laks med røget creme, rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat & bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– kraftig nedkogt portvinsglace
Dessert
– Kraftig chokoladekage med crumble, hvid chokoladecreme, crumble & syltede bær
249DKK
199/229/249 kr. pr. kuvert
Festmenu
Tun rørt med friske urter, lime samt syltet rødløg
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
Rosastegt okse m. flagesalt & rosmarin
Sprød salat m. årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
Pastasalat m. tagliatelle pasta, basilikumpesto og små tomater
Cremet Kartoffelsalat m. friske urter og grov sennep
205 (min 8 kuverter) kr. pr. kuvert
Brunchbuffet
– Yoghurt med bærkompot & ristede nødder
– Pandekager med ahornsirup
– Æggekage med ristet bacon
– Mini Wienerbrød
– Brunchpølser
– Solbærmarmelade
– Dansk Vesterhavsost med garniture
– Fransk brie med druer
– Hjemmerørt friskost med urter
– Spansk serranoskinke
– Krydret chorizo
– Hjemmerørt chokoladesmør med nougatknas
Hertil friskbagte boller & rugbrød med smør
199 kr. pr. kuvert
Luksus festbuffet
DiningSix tilbyder mad til din næste fest
– Imponer dine gæster med kvalitet og luksus
Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.
Kommer anrettet på fade klar til servering.
Snacks
Friteret rispapir med grønt støv og grøn mayo
Ristede salt mandler
Sprøde hjemmelavet tortilla snacks med dip
Hovedret
Oksemørbrad med hvidløg & timian
Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
Sides
Tomatsalat med mozzarella & frisk basilikumspesto
Spæde grønne salater med vandmelon, feta, balsamicoglace & ristede kerner
Pasta med pesto, soltørret tomat, spinat & syltede rødløg
Syltet kartoffelsalat med friske urter
Kold bearnaisecreme
Kraftig glace på okse & portvin
Hertil foccaciabrød med urtemayo
Dessert
Cheesecake med bærcoulis & knas
369 kr. pr. kuvert
Den Asiatiske Menu
Menuen kommer klar til servering
Er I vilde med asiatisk mad, og skal forberedelserne i køkkenet være hurtigt overstået til jeres næste arrangement?
Vi har sammensat en asiatisk menu, der med sikkerhed vil imponere jeres gæster! Menuen indeholder både snacks, varme og kolde hovedretter. I menu finder I blandt andet asiatisk laksetatar, langtidstilberedt oksekød og braiseret svinekæber med grønt tilbehør. Prikken over i’et i det asiatiske festmåltid er mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker. Asiatisk mad, som du kender det, med et nordisk twist.
Den Asiatiske Menu leveres eller afhentes anrettet og klar til servering. De varme retter ankommer i varmekasser.
Så I kan nyde tiden med jeres gæster.
Snacks
Friterede glasnudler m. tørrede svampe & sour and sweet dip
Sprødt rispapir m. basilikumstøv & wasabicreme
Saltede mini agurker m. ristet sesam, lime & frisk mynte
Kolde retter
Røget laksetatar m. bladselleri, koriander, lime & syltede rødløg
Nudelsalat/kålssalat m. sukkerærter i spicy kimchi-sauce
Edamamebønnesalat m. blommetomater, sesamolie & jordnødder
Varme retter
Langtidsbraiserede svinekæber glaseret m. krydret palmesukker, sød soja & kaffir lime
Rosastegt okseroast med “pesto” af koriander, cashewnødder, lime & ingefær.
Små pommes stegt m. sesam samt mild chilicreme
Dessert
Mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker
399 kr. pr. kuvert
Italiensk social dining
– Prøv Italiensk catering til din næste fest
Menuen fra vores restaurantperle, Basso, består af enkle retter med stor smag fra det italienske køkken. Menuen består af 10 serveringer, der sagtens kan deles på tværs af bordet; perfekt som samtalestarter til dit arrangement!
Med vores Basso Menu vil vi tage dig og dine gæster med på en længere smagsrejse – dét kalder vi Social Dining.
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Snacks
Røget kartoffel med svampe mayo, tørret tomat og karse
Friteret pasta m frysetørret tommat og trøffel mayo
Grønne “Nocellara Oliven fra Sicilien
Forret
Frisk bøffelmozzarella med tomat, basilikum & røget salt
Oksecarpaccio med syltede rødløg, parmesan ost hjemmelavet mayo & croutoner
Cæsarsalat med dressing, parmesan & sprøde croutoner
Hovedret
Glaseret Gris i kraftig glace
Cremet pastaret med svampesauce revet parmesan & spicy pølse
Zucchini salat med parmesan, vinaigrette & saltmandler
Dessert
Mørk chokoladekage passionsfrugtcreme & frysetørrede hindbær
399 kr. pr. kuvert
KØD Menuer
KöD menu
Menuen består af:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
KöD menu + forret
Menuen består af:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret:
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
KöD menu + forret & dessert:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret:
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
Dessert:
– Cheesecake med bærcoulis & knas
Luksus:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
– Rillette af laks med urter, citron & rygeost, hertil saltet rug
Hovedret
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
Dessert
– Cheesecake med bærcoulis & knas
Evt.: Kold bearnaisecreme til 25.DKK
250/300/350/400 kr. pr. kuvert
Dansk mad alá Klokken
Friskbagt foccaciabrød samt rugbrød, hertil smør
Det kolde / Forret
Æg & rejer med dildscreme
Sild med karrycreme, syltet æble & fennikel
Røget lakserillette med rygeost & ærteskud
Hjemmerørt hønsesalat med sukkerærter, asparges & syltede rødløg
Det varme / Hovedret
Rosastegt oksesteg m. portvinssauce
Frikadeller m. syltede agurker og rødkål
Flødekartofler bagt vesterhavsost og frisk timian
Salat m. årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
Dessert
Klassisk æblekage m. vaniljecreme
199 kr. pr. kuvert
DiningSix Julemenu
'-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Dessert:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 min.
Gratis mandelgave medfølger!
VÆRDI 250 kr.-
169 kr. pr. kuvert
Vegetarisk menu
Forret
-Marinerede og syltede selleri i karrycreme m. ærteskud.
-Hjemmerørt salat af protein “kylling” m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret
-Pandestegte linsedeller m. kikærte og rødbedesaft.
-Julehumus m. orange og olivenolie
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honning vinaigrette og nødder.
Dessert
-Syltet frugt m. kokosmælk med kanel og ristet mandler.
169 kr. pr. kuvert
Vegetar og veganer alternativ
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. De behov imødekommer vi selvfølgelig. Vi tilbyder lækre alternativer til vegetarer og veganere, ligesom vi også tager hensyn til diverse allergener. Menuen består af fem lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til jeres øvrige menuvalg. På den måde sikrer vi os, at alle i selskabet kan spise med.
Det kolde / Forret
Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Humus m. citron, hvidløg & tahin samt brød
Det varme / Hovedret
Lune linse/kikærtedeller m. rødbede samt små tomater
Spidskål m. hasselnødder & citronolie
Dessert
Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
149 kr. pr. kuvert
Klassisk Julemenu
Forret:
-Marinerede sild m. karrycreme & ærteskud
-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Lun fiskefilet m. grov remoulade & citron
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller m. løg & syltede rødbeder
-Langtidstilberedt bryst af berberiand m. flagesalt & rosmarin
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honningvinaigrette
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Det søde:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
249 kr. pr. kuvert
Klassisk Julemenu Luksus
Forret:
-Marinerede sild m. karrycreme & ærteskud
-Hjemmerørt hønsesalat m. asparges, syltede rødløg & sukkerærter
-Æg & rejer m. urtemayo & friske urter
-Leverpostej m. bøgerøget peberbacon & timian
-Lun fiskefilet m. grov remoulade & citron
Hertil medfølger rugbrød m. smør
Hovedret:
-Flæskesteg m. laurbærsalt, timian og flæskesvær apart
-Pandestegte frikadeller m. løg & syltede rødbeder
-Langtidstilberedt bryst af berberiand m. flagesalt & rosmarin
-Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
-Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær & dansk honningvinaigrette
-Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
-Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin
Dessert:
-Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
289 kr. pr. kuvert
Sommermenu
Snacks
– Friteret rispapir med grønt støv og grøn mayo
– Ristede salt mandler
– Sprøde hjemmelavet tortilla snacks med dip
Kødet
– Grillet mør okseroast med flagesalt
– Citron/timian marineret kylling
Sides
– Sommersalat med vandmelon, feta, ristede kerner og hindbærdressing
– Tagliatelle pastasalat med ajvar, sukkerærter & ærteskud
– Tomatsalat med mozzarella, pesto, & balsamicoglace
– Små stegte kartofler med sesam
Tilbehør
– Friskbagt foccaciabrød med havsalt & rosmarin
– Humus med tahin og hvidløg
– Bearnaisemayo
Dessert
– Mørk chokoladekage med rabarberkompot, ristede kokosflager & friske blåbær
229 kr. pr. kuvert
Pescetar alternativ
Det kolde / Forret
Tatar af røget laks m. dild og citron
Hjertesalat m. peberrodscreme og jordnødder
Det varme / Hovedret
Torsk bagt med pesto samt små tomater
Spidskål med hasselnødder og citronolie
Dessert
Syltede frugt med kokoscreme og frysetørret hindbær
199 kr. pr. kuvert
Fødselsdagmenu før 205 DKK, nu kun 129 DKK!
Forret
Tunmousse, radisser, citronskal, friske urter & ærteskud
Hovedret
Mør, rosastegt okse med hvidløg & timian
Sprød salat med årstidens grønt, vineigrette & ristede kerner
Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
Kartoffel med rosmarin
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
129 kr. pr. kuvert
Premium buffet
Buffet ud af huset som kræver minimal tilberedning
Vores Premium festbuffet består af 8 lækre serveringer og rummer alt, hvad en festmiddag bør indeholde: fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag; Børn, voksne og næsten-voksne.
OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca 20 min.
Forret
Rørt, koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost & friske urter
Hovedret
Mør, rosastegt okse med hvidløg & timian
Ølbraiseret kalkun med urter & paprika
Sprød salat med årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
Kartoffel med rosmarin & flagesalt
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær & crumble
Tilberedningstid : ca 20 min
319 kr. pr. kuvert
Tapasmenu
Pølsebord
– Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
– Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
– Italiensk trøffelsalami
– Krydret fennikelpølse
Osteplatte
– Dansk Vesterhavsost
– Fransk brie med druer & solbærmarmelade
– Tomme de savoie med peberfrugt
Tilbehør
– Pesto
– Hjemmelavet Humus
– Hjemmelavet aioli & ajvar
– Sprøde grissini & mix af oliven
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
169 kr. pr. kuvert
Favoritmenu
Menuen består af:
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Kød
– Braisseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
179 DKK
Diningsix favoritmenu + Forret
Menuen består af:
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Forret
– Cæsarsalat med kylling & baconsmuld, croutoner, parmesan & dressing
– Tunmousse med citron-urtecreme & syltede rødløg
Hovedret
Kød
– Braisseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
219 DKK
favoritmenu + Forret & Dessert
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
Forret
– Cæsarsalat med kylling & baconsmuld, croutoner, parmesan & dressing
– Tunmousse med citron-urtecreme & syltede rødløg
Hovedret
Kød
– Braiseret kalkun med paprika & tomat
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Sides
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vineigrette samt ristede kerner
– Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
– Nedkogt portvinssauce
Dessert
– Kraftig chokoladefudge kage med syltede bær & hvid chokoladecreme
249 DKK
179/219/249 kr. pr. kuvert
Selskabsmenu
Selskabsmenu
Menuen består af:
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat- og bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– Kraftig nedkogt portvinsglace
199DKK
Selskabsmenu + forret
Menuen består af:
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Rørt koldrøget laks med røget creme, rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat- og bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– Kraftig nedkogt portvinsglace
229 DKK
Selskabsmenu + forret & dessert
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Rilette af laks med røget creme, rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat & bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– kraftig nedkogt portvinsglace
Dessert
– Kraftig chokoladekage med crumble, hvid chokoladecreme, crumble & syltede bær
249DKK
199/229/249 kr. pr. kuvert
Festmenu
Tun rørt med friske urter, lime samt syltet rødløg
Friskbagt brød
Hjemmelavet urtemayo
Rosastegt okse m. flagesalt & rosmarin
Sprød salat m. årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
Pastasalat m. tagliatelle pasta, basilikumpesto og små tomater
Cremet Kartoffelsalat m. friske urter og grov sennep
205 (min 8 kuverter) kr. pr. kuvert
Brunchbuffet
– Yoghurt med bærkompot & ristede nødder
– Pandekager med ahornsirup
– Æggekage med ristet bacon
– Mini Wienerbrød
– Brunchpølser
– Solbærmarmelade
– Dansk Vesterhavsost med garniture
– Fransk brie med druer
– Hjemmerørt friskost med urter
– Spansk serranoskinke
– Krydret chorizo
– Hjemmerørt chokoladesmør med nougatknas
Hertil friskbagte boller & rugbrød med smør
199 kr. pr. kuvert
Luksus festbuffet
DiningSix tilbyder mad til din næste fest
– Imponer dine gæster med kvalitet og luksus
Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.
Kommer anrettet på fade klar til servering.
Snacks
Friteret rispapir med grønt støv og grøn mayo
Ristede salt mandler
Sprøde hjemmelavet tortilla snacks med dip
Hovedret
Oksemørbrad med hvidløg & timian
Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
Sides
Tomatsalat med mozzarella & frisk basilikumspesto
Spæde grønne salater med vandmelon, feta, balsamicoglace & ristede kerner
Pasta med pesto, soltørret tomat, spinat & syltede rødløg
Syltet kartoffelsalat med friske urter
Kold bearnaisecreme
Kraftig glace på okse & portvin
Hertil foccaciabrød med urtemayo
Dessert
Cheesecake med bærcoulis & knas
369 kr. pr. kuvert
Den Asiatiske Menu
Menuen kommer klar til servering
Er I vilde med asiatisk mad, og skal forberedelserne i køkkenet være hurtigt overstået til jeres næste arrangement?
Vi har sammensat en asiatisk menu, der med sikkerhed vil imponere jeres gæster! Menuen indeholder både snacks, varme og kolde hovedretter. I menu finder I blandt andet asiatisk laksetatar, langtidstilberedt oksekød og braiseret svinekæber med grønt tilbehør. Prikken over i’et i det asiatiske festmåltid er mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker. Asiatisk mad, som du kender det, med et nordisk twist.
Den Asiatiske Menu leveres eller afhentes anrettet og klar til servering. De varme retter ankommer i varmekasser.
Så I kan nyde tiden med jeres gæster.
Snacks
Friterede glasnudler m. tørrede svampe & sour and sweet dip
Sprødt rispapir m. basilikumstøv & wasabicreme
Saltede mini agurker m. ristet sesam, lime & frisk mynte
Kolde retter
Røget laksetatar m. bladselleri, koriander, lime & syltede rødløg
Nudelsalat/kålssalat m. sukkerærter i spicy kimchi-sauce
Edamamebønnesalat m. blommetomater, sesamolie & jordnødder
Varme retter
Langtidsbraiserede svinekæber glaseret m. krydret palmesukker, sød soja & kaffir lime
Rosastegt okseroast med “pesto” af koriander, cashewnødder, lime & ingefær.
Små pommes stegt m. sesam samt mild chilicreme
Dessert
Mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker
399 kr. pr. kuvert
Italiensk social dining
– Prøv Italiensk catering til din næste fest
Menuen fra vores restaurantperle, Basso, består af enkle retter med stor smag fra det italienske køkken. Menuen består af 10 serveringer, der sagtens kan deles på tværs af bordet; perfekt som samtalestarter til dit arrangement!
Med vores Basso Menu vil vi tage dig og dine gæster med på en længere smagsrejse – dét kalder vi Social Dining.
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Snacks
Røget kartoffel med svampe mayo, tørret tomat og karse
Friteret pasta m frysetørret tommat og trøffel mayo
Grønne “Nocellara Oliven fra Sicilien
Forret
Frisk bøffelmozzarella med tomat, basilikum & røget salt
Oksecarpaccio med syltede rødløg, parmesan ost hjemmelavet mayo & croutoner
Cæsarsalat med dressing, parmesan & sprøde croutoner
Hovedret
Glaseret Gris i kraftig glace
Cremet pastaret med svampesauce revet parmesan & spicy pølse
Zucchini salat med parmesan, vinaigrette & saltmandler
Dessert
Mørk chokoladekage passionsfrugtcreme & frysetørrede hindbær
399 kr. pr. kuvert
KØD Menuer
KöD menu
Menuen består af:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
KöD menu + forret
Menuen består af:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret:
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
KöD menu + forret & dessert:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret:
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
Hovedret:
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
Dessert:
– Cheesecake med bærcoulis & knas
Luksus:
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Forret
– Oksecarpaccio med syltede rødløg, Vesterhavsost, hjemmelavet mayo & croutoner
– Rillette af laks med urter, citron & rygeost, hertil saltet rug
Hovedret
– Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret
– Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
– Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
– Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
– Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
– KöD’s portvinsglace
Dessert
– Cheesecake med bærcoulis & knas
Evt.: Kold bearnaisecreme til 25.DKK
250/300/350/400 kr. pr. kuvert
Dansk mad alá Klokken
Friskbagt foccaciabrød samt rugbrød, hertil smør
Det kolde / Forret
Æg & rejer med dildscreme
Sild med karrycreme, syltet æble & fennikel
Røget lakserillette med rygeost & ærteskud
Hjemmerørt hønsesalat med sukkerærter, asparges & syltede rødløg
Det varme / Hovedret
Rosastegt oksesteg m. portvinssauce
Frikadeller m. syltede agurker og rødkål
Flødekartofler bagt vesterhavsost og frisk timian
Salat m. årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
Dessert
Klassisk æblekage m. vaniljecreme
199 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra DiningSix København
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.