

Din Madpartner

Gør det nemt for dig selv!
Vælg Din Madpartner, når det er kvalitet, du vil servere for dine gæster. Gode råvarer, der er nænsomt behandlet og flot anrettet giver en god visuel -og smagfuld oplevelse.
Vi tilbyder mange former for “ud af huset”. Buffetanretninger, en, to eller tre retter – valget er dit.
Julebuffet 2020 Gælder i november & december
Marineret sild med hjemmerørt karrysalat pyntet med halve æg
Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. person)
Gravad laks med rævesovs
Sylte med rødbeder og sennep
Confiteret and med sveske-/æblekompot
Glaseret svinekam
Frikadeller med hjemmelavet rødkål (2 stk. pr. person)
Madpartners julesalat
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmuligheder
Rugbrød, brød og smør: 25,-
Julesild: 25,-
Fiskefilet med remoulade og citron: 20,-
Ostebord med 3 slags oste, druer og kompot: 35,-
Fyldt brie med hjemmelavet kompot: 30,-
195 (min. 4 kuverter) kr. pr. kuvert
Juleplatte 2020 Gælder i november & december (varm selv)
Marineret sild med hjemmerørt karrysalat
Halve æg med friske rejer
Sylte med rødbeder
Frikadeller med agurkesalat (2 stk. pr. person)
Mørbradbøf med bløde løg
Brie med sveske-/æblekompot
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmuligheder
Rugbrød, brød og smør: 25,-
Julesild: 25,-
Fiskefilet med remoulade og citron: 20,-
Ostebord med 3 slags oste, druer og kompot: 35,-
Fyldt brie med hjemmelavet kompot: 30,-
135 kr. pr. kuvert
Juleaften 2020 Gælder torsdag d. 24.12.20 – min. 2 personer (varm selv) Afhentning mellem 10.00-12.00 Vejledning medfølger
Andesteg med andefedt hertil franske kartofler
Brune –og hvide kartofler med andesovs
Hjemmelavet rødkål og asier
Tilkøbsmulighed
Ris a la mande med kirsebærsauce: 29,-
165 kr. pr. kuvert
JULEMENU 2020 Til din 1. -og 2. Juledag
Gælder fredag d. 25.12.20 og lørdag d. 26.12.20 – min. 5 personer (varm selv)
Ved bestilling over 20 kuverter varmes maden herfra
Afhentning mellem 10.00-17.00 – leveres mod gebyr
Vejledning medfølger
Marineret sild med løg og kapers hertil hjemmerørt karrysalat
Halve æg med friske rejer
Fiskefilet med remoulade og citron
Sylte med rødbeder og sennep
Lun leverpostej med champignon og bacon
Medister med hjemmelavet rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmulighed
Rugbrød, brød og smør: 29,-
175 kr. pr. kuvert
Bronzemenu
Forret
Fennikelpølse med hummus og syltede rødløg
Lakseroulade med flødeost, kaviar og sprød salat
Cremet unghanesalat med stegte bøgehatte og skud
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Saftigt kyllingebryst med grøntsager og cheddar
Flødekartofler med krydderier
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Makronkage med karamel og hvid chokolademousse
189 kr. pr. kuvert
Sølvmenu
Forret
Honningbagt laks med nødder og friske urter
Tartelet med skinkesalat og frisk purløg
Wraps med kyllingefyld, chilimayo og sprødsalat
Urtedressing
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Farseret unghanebryst med hytteost
Pesto kartofler med estragonmayo
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter
Røddressing
Dessert
Syltede pærer med chokolademousse
Hjemmelavet vaniljeis med knas
209 kr. pr. kuvert
Guldmenu
Forret
Varmrøget laks med peber og friske sprøde urter
Kyllingeterrin med grønmayo, bagte cherry tomater og skud
Røget skinke fra Skagen med syltede løg og hjemmerørt mayo
Torsk med syltede sennepskorn, sauce tatar og dild
Urtedressing
Hovedret
Mør dansk kalv med timian
Braiseret gris i mørkt øl og æblesaft
Kyllingebryst med grillet grønsager
Ristede kartofler med skysauce(lun selv)
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter
Røddressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten
Bailey panna cotta med havtorn
Gateau Marcel med sprød chokolade og knas
Tilkøb
2 slags flutes og smør kr. 15,-
Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca.150g kr. 40,-
Tærte med grøntsager(vegetar til 8 Pers.) kr. 75,-
229 kr. pr. kuvert
Det danske hit
Forret
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Cremet tunmousse med rejer og karse
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Unghanebryst med krydderier
Flødekartofler med porrer
Broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten
185 kr. pr. kuvert
Tapasmenu
Blinis med laksemousse og karse
Minitartelet med røget skinke og purløg
Seranoskinke med artiskok
Tigerrejer med aioli
Kyllingespyd med sesamfrø
Fiskeroulade med persillecreme og syltede rødløg
Fennikelpølse med oliven
Bruschetta med cremet rejesalat
Ris- og rugbrødschip med hjemmerørt mayonnaise
(Min. 15 pers.)
195 kr. pr. kuvert
Det danske hit
Forret
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Cremet tunmousse med rejer og karse
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Unghanebryst med krydderier
Flødekartofler med porrer
Broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje og skovbær
Til alle buffeter vil der være grønt/pynt til kødet
185 kr. pr. kuvert
Klassisk menu
Vælg mellem:
Forret
Tunmousse med friske rejer og karse
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Varmrøget laks med krydderurter og urtedressing
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt samt kartofler og vildtsauce
Gl. oksesteg med perleløg med grøntsagsauté, surt og sødt samt kartofler og okseskysauce
Dessert
Citronfromage med flødeskum
Hjemmelavet is med vanilje og skovbær
Valnøddetærte med chokolade
2-retters menu kr. 170,-
3-retters menu kr. 190,-
Brød og smør kan tilkøbes til alle buffeterne for 15 kr. pr. person
Leveringsgebyr alt efter afstand
Min. 10 personer
SÆSONMENU (Marts – April - Maj)
Forret
Fiskeroulade med flødeost og kaviar
Lufttørret bresaola med syltede bøgehatte og mayo
Wrap med kyllingefyld med chilimayo
Hovedret
Krydret kamfilet med hvidløg og krydderier
Kalvefilet med timian og balsamico
Marineret kartofler med soltørret tomat
Sprød salat med forskellige specialiteter
Små tomater med feta, rødløg og oliven
Urtedressing
Dessert
Rabarbertrifli med fløde
175 kr. pr. kuvert
SÆSONMENU (September - Oktober - November
Forret
Pil-selv rejer med citronmayo
Gravad laks med rævesovs
Charcuteri
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Hvidløgsmarineret kalkun med rosmarin
Halve bagekartofler med cheesedip
Madpartners broccolisalat med bacon og peanuts
Bedesalat med blå ost og mandler
Hjemmelavet dressing
Dessert
Mazarin-blommer-vaniljecreme-knas
Tilkøbsmuligheder:
2 slags brød og smør: 15,-
2 slags pisket brød og smør: 25,-
185 kr. pr. kuvert
SÆSONMENU (Juni - Juli - August)
Forretter
Salami fra Milano med frisesalat og saltmandler
Pestobagt mørksej med agurk og syltet tapioka
Roulade af dansk kylling med soltørret tomat og friske urter
Hovedret
Marineret kalkuncuvette med hvidløg og persille
Kalvefilet med frisk timian og balsamico
Cremekartofler med porrer og krydderier
Sprød broccolisalat med peanuts og rosiner
Sommersalat med radiser, asparges og feta
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med skovbær og vanilje
175 kr. pr. kuvert
Konfi MENU 1
Leveres kun på konfirmationsdage april og maj måned 2019
Cremet tunmousse med spirer og mayonnaise
Lufttørret seranoskinke med melon og skud
Honningbagt laks med friske urter og sprød salat
Kalvefilet med frisk timian
Gratineret kylling med cheddar og grønt
Cremekartofler med krydderier
Broccolisalat med peanuts pyntet med sprød bacon
Pastasalat vendt med pesto rosso, ærter og majs
Fyldig salat med specialiteter
Dressing
159 kr. pr. kuvert
Konfi MENU 2 TAPAS
Blinis med tunmousse og karse
Minitartelet med rejesalat og purløg
Seranoskinke med artiskok
Tigerrejer med aioli
Kyllingespyd med sesamfrø
Fiskeroulade med persillecreme og syltede rødløg
Fennikelpølse med oliven
Bruschetta med røget skinkesalat
Rischips med hjemmerørt mayonnaise
TILKØB
TILKØB
Hjemmelavet is med oreo hertil råsyltede bær
Chokoladebrownie med nødder og friske bær
Jordbærtrifli med makroner og fløde
Krydderkartofler med bearnaise mayo
Tarteletter med høns i asparges
2 slags brød og smør
Pris pr. enhed pr. person kr. 15,-
Mulighed for tilkøb af natmad kr. 45,-
Receptionsmenu
Miniburger med pulled pork og coleslaw
Fiskeroulade med persillecreme og syltet rødløg
Croissant med unghanesalat og bacon
Mini tartelet med røget skinke
Hvidløgsstegte tigerrejer med aioli
Laksemousse på blinis med karse
Rischips, oliven og hjemmerørt mayonaise samt pesto
159,- pr. person
- minimum 20 pers.
Tilkøb:
Små sandwich med forskelligt fyld kr. 15,-
Kage med tilbehør kr. 15,-
Forskellige slags oste med tilbehør kr. 20,-
Studentermenu Gælder kun maj – juni - juli
Forret
Wraps med kyllingefyld og chilimayo
Lufttørret spansk skinke med melon og skud
Varmrøget laks med sprøde urter og bønnespire
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Gratineret kylling med cheddar og grønt
Cremekartofler med krydderier
Broccolisalat med peanuts pyntet med sprød bacon
Pastasalat vendt med pesto rosso, ærter og majs
Fyldig salat med specialiteter
Dressing
Pris pr. Person kr. 159,-
Tilkøb
Hjemmelavet is med oreo hertil råsyltede bær
Chokoladebrownie med nødder og friske bær
Jordbærtrifli med makroner og fløde
Krydderkartofler med bearnaisemayo
Tarteletter med høns i asparges
2 slags brød og smør
Pris pr. enhed kr. 15,-
BRUNCH
2 slags rundstykker
Friskbagt rugbrød og smør
2 forskellige slags pålæg med tilbehør
Scramble æg med bacon
Ristede brunchpølser
Lun leverpostej med svampe
Varmrøget laks med friske urter
Skæreost med peberfrugt
Ostebord med druer
2 slags marmelade i små glas
Amerikanske pandekage med sirup og sukker
Croissant med chokolade
149,- pr. person
(leveres inden kl. 10.00)
(Min. 20 personer)
Tilkøb
Skyr med frisk frugtsalat kr. 10,-
FROKOSTMENU anbefales til barnedåb
Fiskefilet med remoulade og citron (lun selv)
Koldrøget laks med sennepsdressing og dild
Pandekager med kyllingefyld og chilimayo
Tunmousse med friske rejer og karse
Frokostbøf med bløde løg og pickles
Frikadeller med agurkesalat
Krydderkartofler med bearnaisedip
Grøntsagstærte med feta og løg
Broccolisalat med bacon og brøndkarse
Chokoladebrownie med nødder og bær
165,- pr. person
(Min. 15 personer)
Tilkøb
Rugbrød, flutes og smør kr. 25,-
Forskellige slags oste med tilbehør kr. 35,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (1,5 pr. person)
Grill menu (fra d. 1/4 - 31/8)
Entrecote af oksefilet (rå)
Marineret kyllingebryst (Rå)
Grillpølse fra slagteren (Rå)
Sprød sommer salat med melon og friske bær
Broccolisalat med peanuts og bacon
Kold kartoffelsalat med purløg
Græsk tzatziki med yoghurt og grov ketchup
145 kr. pr. kuvert
Helaftensarrangement
Her kan vi tilbyde at komme med vores egne tjenere og kokke, så vi kan anrette og servere maden ude ved jer.
Vi har ydermere mulighed for at have ovne, borde og stole samt service med.
- nedenstående er blot et eksempel på, hvad vi kan tilbyde
Forret
Torsk med bagt blomkål, friske æbler, urter, sauce på brunet smør og fløde samt pisket brød og smør
Hovedret
Kalvefilet med braiseret gris, pure på gulerødder, syltede svampe og sauté på årtidens grønt samt smørstegte kartofler og kalveskysauce
Dessert - tapas
Æbletrifli, chokoladebrownie, panna cotta og hindbærsorbet
Pris pr. pers. Kr. 299,-
Der er også mulighed for at tilkøbe hjemmebag til kaffen og/eller natmad.
Vi leverer altid gode madoplevelser med god service.
Ring for nærmere information.
Varm selv menu (4-9 personer)
Forret
Varmrøget laks med friske urter og spire hertil urtedressing
Lufttørret seranoskinke med pesto og syltede perleløg
Hovedret
Steak af oksefilet, bagekartoffel med kryddersmør, sæson grønt, gulerodspure
Dessert
Chokolademousse med knas
Æbletærte med vaniljecreme
Tilkøb
Brød og smør kr. 15,-
Vejledninger medfølger
195 kr. pr. kuvert
Julebuffet 2020 Gælder i november & december
Marineret sild med hjemmerørt karrysalat pyntet med halve æg
Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. person)
Gravad laks med rævesovs
Sylte med rødbeder og sennep
Confiteret and med sveske-/æblekompot
Glaseret svinekam
Frikadeller med hjemmelavet rødkål (2 stk. pr. person)
Madpartners julesalat
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmuligheder
Rugbrød, brød og smør: 25,-
Julesild: 25,-
Fiskefilet med remoulade og citron: 20,-
Ostebord med 3 slags oste, druer og kompot: 35,-
Fyldt brie med hjemmelavet kompot: 30,-
195 (min. 4 kuverter) kr. pr. kuvert
Juleplatte 2020 Gælder i november & december (varm selv)
Marineret sild med hjemmerørt karrysalat
Halve æg med friske rejer
Sylte med rødbeder
Frikadeller med agurkesalat (2 stk. pr. person)
Mørbradbøf med bløde løg
Brie med sveske-/æblekompot
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmuligheder
Rugbrød, brød og smør: 25,-
Julesild: 25,-
Fiskefilet med remoulade og citron: 20,-
Ostebord med 3 slags oste, druer og kompot: 35,-
Fyldt brie med hjemmelavet kompot: 30,-
135 kr. pr. kuvert
Juleaften 2020 Gælder torsdag d. 24.12.20 – min. 2 personer (varm selv) Afhentning mellem 10.00-12.00 Vejledning medfølger
Andesteg med andefedt hertil franske kartofler
Brune –og hvide kartofler med andesovs
Hjemmelavet rødkål og asier
Tilkøbsmulighed
Ris a la mande med kirsebærsauce: 29,-
165 kr. pr. kuvert
JULEMENU 2020 Til din 1. -og 2. Juledag
Gælder fredag d. 25.12.20 og lørdag d. 26.12.20 – min. 5 personer (varm selv)
Ved bestilling over 20 kuverter varmes maden herfra
Afhentning mellem 10.00-17.00 – leveres mod gebyr
Vejledning medfølger
Marineret sild med løg og kapers hertil hjemmerørt karrysalat
Halve æg med friske rejer
Fiskefilet med remoulade og citron
Sylte med rødbeder og sennep
Lun leverpostej med champignon og bacon
Medister med hjemmelavet rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilkøbsmulighed
Rugbrød, brød og smør: 29,-
175 kr. pr. kuvert
Bronzemenu
Forret
Fennikelpølse med hummus og syltede rødløg
Lakseroulade med flødeost, kaviar og sprød salat
Cremet unghanesalat med stegte bøgehatte og skud
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Saftigt kyllingebryst med grøntsager og cheddar
Flødekartofler med krydderier
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Makronkage med karamel og hvid chokolademousse
189 kr. pr. kuvert
Sølvmenu
Forret
Honningbagt laks med nødder og friske urter
Tartelet med skinkesalat og frisk purløg
Wraps med kyllingefyld, chilimayo og sprødsalat
Urtedressing
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Farseret unghanebryst med hytteost
Pesto kartofler med estragonmayo
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter
Røddressing
Dessert
Syltede pærer med chokolademousse
Hjemmelavet vaniljeis med knas
209 kr. pr. kuvert
Guldmenu
Forret
Varmrøget laks med peber og friske sprøde urter
Kyllingeterrin med grønmayo, bagte cherry tomater og skud
Røget skinke fra Skagen med syltede løg og hjemmerørt mayo
Torsk med syltede sennepskorn, sauce tatar og dild
Urtedressing
Hovedret
Mør dansk kalv med timian
Braiseret gris i mørkt øl og æblesaft
Kyllingebryst med grillet grønsager
Ristede kartofler med skysauce(lun selv)
Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon
Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter
Røddressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten
Bailey panna cotta med havtorn
Gateau Marcel med sprød chokolade og knas
Tilkøb
2 slags flutes og smør kr. 15,-
Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca.150g kr. 40,-
Tærte med grøntsager(vegetar til 8 Pers.) kr. 75,-
229 kr. pr. kuvert
Det danske hit
Forret
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Cremet tunmousse med rejer og karse
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Unghanebryst med krydderier
Flødekartofler med porrer
Broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten
185 kr. pr. kuvert
Tapasmenu
Blinis med laksemousse og karse
Minitartelet med røget skinke og purløg
Seranoskinke med artiskok
Tigerrejer med aioli
Kyllingespyd med sesamfrø
Fiskeroulade med persillecreme og syltede rødløg
Fennikelpølse med oliven
Bruschetta med cremet rejesalat
Ris- og rugbrødschip med hjemmerørt mayonnaise
(Min. 15 pers.)
195 kr. pr. kuvert
Det danske hit
Forret
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Cremet tunmousse med rejer og karse
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Unghanebryst med krydderier
Flødekartofler med porrer
Broccolisalat med peanuts og bacon
Sprød salat med forskellige specialiteter
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med vanilje og skovbær
Til alle buffeter vil der være grønt/pynt til kødet
185 kr. pr. kuvert
Klassisk menu
Vælg mellem:
Forret
Tunmousse med friske rejer og karse
Tarteletter med høns i asparges (lun selv)
Varmrøget laks med krydderurter og urtedressing
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt samt kartofler og vildtsauce
Gl. oksesteg med perleløg med grøntsagsauté, surt og sødt samt kartofler og okseskysauce
Dessert
Citronfromage med flødeskum
Hjemmelavet is med vanilje og skovbær
Valnøddetærte med chokolade
2-retters menu kr. 170,-
3-retters menu kr. 190,-
Brød og smør kan tilkøbes til alle buffeterne for 15 kr. pr. person
Leveringsgebyr alt efter afstand
Min. 10 personer
SÆSONMENU (Marts – April - Maj)
Forret
Fiskeroulade med flødeost og kaviar
Lufttørret bresaola med syltede bøgehatte og mayo
Wrap med kyllingefyld med chilimayo
Hovedret
Krydret kamfilet med hvidløg og krydderier
Kalvefilet med timian og balsamico
Marineret kartofler med soltørret tomat
Sprød salat med forskellige specialiteter
Små tomater med feta, rødløg og oliven
Urtedressing
Dessert
Rabarbertrifli med fløde
175 kr. pr. kuvert
SÆSONMENU (September - Oktober - November
Forret
Pil-selv rejer med citronmayo
Gravad laks med rævesovs
Charcuteri
Hovedret
Mør dansk kalv med frisk timian
Hvidløgsmarineret kalkun med rosmarin
Halve bagekartofler med cheesedip
Madpartners broccolisalat med bacon og peanuts
Bedesalat med blå ost og mandler
Hjemmelavet dressing
Dessert
Mazarin-blommer-vaniljecreme-knas
Tilkøbsmuligheder:
2 slags brød og smør: 15,-
2 slags pisket brød og smør: 25,-
185 kr. pr. kuvert
SÆSONMENU (Juni - Juli - August)
Forretter
Salami fra Milano med frisesalat og saltmandler
Pestobagt mørksej med agurk og syltet tapioka
Roulade af dansk kylling med soltørret tomat og friske urter
Hovedret
Marineret kalkuncuvette med hvidløg og persille
Kalvefilet med frisk timian og balsamico
Cremekartofler med porrer og krydderier
Sprød broccolisalat med peanuts og rosiner
Sommersalat med radiser, asparges og feta
Urtedressing
Dessert
Hjemmelavet is med skovbær og vanilje
175 kr. pr. kuvert
Konfi MENU 1
Leveres kun på konfirmationsdage april og maj måned 2019
Cremet tunmousse med spirer og mayonnaise
Lufttørret seranoskinke med melon og skud
Honningbagt laks med friske urter og sprød salat
Kalvefilet med frisk timian
Gratineret kylling med cheddar og grønt
Cremekartofler med krydderier
Broccolisalat med peanuts pyntet med sprød bacon
Pastasalat vendt med pesto rosso, ærter og majs
Fyldig salat med specialiteter
Dressing
159 kr. pr. kuvert
Konfi MENU 2 TAPAS
Blinis med tunmousse og karse
Minitartelet med rejesalat og purløg
Seranoskinke med artiskok
Tigerrejer med aioli
Kyllingespyd med sesamfrø
Fiskeroulade med persillecreme og syltede rødløg
Fennikelpølse med oliven
Bruschetta med røget skinkesalat
Rischips med hjemmerørt mayonnaise
TILKØB
TILKØB
Hjemmelavet is med oreo hertil råsyltede bær
Chokoladebrownie med nødder og friske bær
Jordbærtrifli med makroner og fløde
Krydderkartofler med bearnaise mayo
Tarteletter med høns i asparges
2 slags brød og smør
Pris pr. enhed pr. person kr. 15,-
Mulighed for tilkøb af natmad kr. 45,-
Receptionsmenu
Miniburger med pulled pork og coleslaw
Fiskeroulade med persillecreme og syltet rødløg
Croissant med unghanesalat og bacon
Mini tartelet med røget skinke
Hvidløgsstegte tigerrejer med aioli
Laksemousse på blinis med karse
Rischips, oliven og hjemmerørt mayonaise samt pesto
159,- pr. person
- minimum 20 pers.
Tilkøb:
Små sandwich med forskelligt fyld kr. 15,-
Kage med tilbehør kr. 15,-
Forskellige slags oste med tilbehør kr. 20,-
Studentermenu Gælder kun maj – juni - juli
Forret
Wraps med kyllingefyld og chilimayo
Lufttørret spansk skinke med melon og skud
Varmrøget laks med sprøde urter og bønnespire
Hovedret
Kalvefilet med frisk timian
Gratineret kylling med cheddar og grønt
Cremekartofler med krydderier
Broccolisalat med peanuts pyntet med sprød bacon
Pastasalat vendt med pesto rosso, ærter og majs
Fyldig salat med specialiteter
Dressing
Pris pr. Person kr. 159,-
Tilkøb
Hjemmelavet is med oreo hertil råsyltede bær
Chokoladebrownie med nødder og friske bær
Jordbærtrifli med makroner og fløde
Krydderkartofler med bearnaisemayo
Tarteletter med høns i asparges
2 slags brød og smør
Pris pr. enhed kr. 15,-
BRUNCH
2 slags rundstykker
Friskbagt rugbrød og smør
2 forskellige slags pålæg med tilbehør
Scramble æg med bacon
Ristede brunchpølser
Lun leverpostej med svampe
Varmrøget laks med friske urter
Skæreost med peberfrugt
Ostebord med druer
2 slags marmelade i små glas
Amerikanske pandekage med sirup og sukker
Croissant med chokolade
149,- pr. person
(leveres inden kl. 10.00)
(Min. 20 personer)
Tilkøb
Skyr med frisk frugtsalat kr. 10,-
FROKOSTMENU anbefales til barnedåb
Fiskefilet med remoulade og citron (lun selv)
Koldrøget laks med sennepsdressing og dild
Pandekager med kyllingefyld og chilimayo
Tunmousse med friske rejer og karse
Frokostbøf med bløde løg og pickles
Frikadeller med agurkesalat
Krydderkartofler med bearnaisedip
Grøntsagstærte med feta og løg
Broccolisalat med bacon og brøndkarse
Chokoladebrownie med nødder og bær
165,- pr. person
(Min. 15 personer)
Tilkøb
Rugbrød, flutes og smør kr. 25,-
Forskellige slags oste med tilbehør kr. 35,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (1,5 pr. person)
Grill menu (fra d. 1/4 - 31/8)
Entrecote af oksefilet (rå)
Marineret kyllingebryst (Rå)
Grillpølse fra slagteren (Rå)
Sprød sommer salat med melon og friske bær
Broccolisalat med peanuts og bacon
Kold kartoffelsalat med purløg
Græsk tzatziki med yoghurt og grov ketchup
145 kr. pr. kuvert
Helaftensarrangement
Her kan vi tilbyde at komme med vores egne tjenere og kokke, så vi kan anrette og servere maden ude ved jer.
Vi har ydermere mulighed for at have ovne, borde og stole samt service med.
- nedenstående er blot et eksempel på, hvad vi kan tilbyde
Forret
Torsk med bagt blomkål, friske æbler, urter, sauce på brunet smør og fløde samt pisket brød og smør
Hovedret
Kalvefilet med braiseret gris, pure på gulerødder, syltede svampe og sauté på årtidens grønt samt smørstegte kartofler og kalveskysauce
Dessert - tapas
Æbletrifli, chokoladebrownie, panna cotta og hindbærsorbet
Pris pr. pers. Kr. 299,-
Der er også mulighed for at tilkøbe hjemmebag til kaffen og/eller natmad.
Vi leverer altid gode madoplevelser med god service.
Ring for nærmere information.
Varm selv menu (4-9 personer)
Forret
Varmrøget laks med friske urter og spire hertil urtedressing
Lufttørret seranoskinke med pesto og syltede perleløg
Hovedret
Steak af oksefilet, bagekartoffel med kryddersmør, sæson grønt, gulerodspure
Dessert
Chokolademousse med knas
Æbletærte med vaniljecreme
Tilkøb
Brød og smør kr. 15,-
Vejledninger medfølger
195 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Din Madpartner
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.