Det Smagsfulde Køkken ApS
GRILL MENU
DEN HURTIGE GRILLMENU: 149 KR.
400g Spareribs.
Coleslaw.
Ristede landpommes frites.
BBQ dressing.
Hjemmebagt langtidshævet flutes og smør.
GRUNDPAKKE: 169 KR. (MIN 20PERS.)
200g Hvidløgsmarinerede garantimøre bøffer skåret af prima oksefilet.
Grillpølser svøbt i røget bacon.
Forbagte bagekartofler med BBQ-marinade eller flødekartofler.
Hjemmelavet tomatchutney.
Grøn blandet salat med tomat, sprøde kerner, balsamicocreme og croutons.
Hjemmebagt langtidshævet flutes og smør.
TILKØB KØD
BBQmarinerede kyllingspyd: +20kr
Svinekæber svøbt i røget bacon med salvie: + 25kr
Kyllingoverlår med citrontimian: + 20kr
Pakker med laks, fløde, citron, fennikel og hvidvin: + 25kr
TILKØB GARNITURE
Grillede spæde rodfrugter: + 10kr
Grønne bønner viklet i røget bacon: +15kr
Grillede tomater: + 10kr
Grillede små kartofler med skræl: +10kr
Flødekartofler: +15kr
TILKØB SALATER
Coleslaw: +15kr
Hjemmelavet klassisk kartoffelsalat: +15kr
Små kartofler vendt i sennep/honning dressing og ærtetopskud: +15kr
Salat med baby spinatblade, melon, friske bær, gouda ost og balsamico glace: +15kr
Broccolisalat med blå druer og ravigottedressing (pikant sød sennep): + 15kr
TILKØB SAUCE
Kraftig rødvinssauce: + 15kr
Lys estragonsauce a la Bearnaise: +15kr
DIVERSE
Bagte hvidløg, hvidløgssmør, kryddersmør, marinerede oliven, oliventapanade eller pesto: 10kr
DELUXE MENU
FORRET
Grillede kammuslinger med balsamicoglace, mango, honninggelé og marineret spæd salat.
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad på en bund af jordskokkepuré, Timian pommes Anna, portvinssky, glacerede skalotteløg og rustik salat med crudite af sprøde urter og stegte svampe.
DESSERT
Brud af saftig chokoladekage. 2 slags marengs med varme krydderier og chokolade. Æblegelé, frisk vanillecreme, dulche de leche (flødekaramelcreme), grillet hvid chokolade og rød skovsyre.
Eller:
Kærnemælks creme brulé, kraftig chokoladekage, vandmelonsalat med citrongræssirup, rød skovsyre, brændt hvid chokolade.
TILVALG
Vanilleis: 15kr
299 kr. pr. kuvert
RECEPTION MENU
MENU 1 120KR. PR. PERS.
Kyllinglever paté på crouton.
Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup. Emmentaler og druer på pind.
MENU 2 175KR. PR. PERS.
Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado.
Kyllinglever paté på crouton.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Små frikadeller i krydret tomatsauce.
Butterdejssnitter med æblerosmarin og creme.
3 sl. modne oste med garniture.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Dadler med bluecheesecreme og bacon.
Små stykker saftige chokoladebrownie.
TILVALG: 20KR. PR. STK.
Krabbesalat i bløde forårsruller.
Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado. Kyllinglever paté på crouton.
Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Mild rygeostecreme med brændt piment på pumpernikkel.
Vitello tonnato.
Små frikadeller i krydret tomatsauce.
Kyllingterrine med citron.
Havsalt (ost) med havtorngelé.
Emmentaler og druer på pind.
Manchego med kvædemarmelade.
Blåskimmel med rosmarinhonning.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Jorbær dyppet i chokolade.
Dadler med bluecheesecreme og bacon.
Butterdejssnitter med æblerosmarin og creme.
TILVALG: 5KR. PER STK.
Marinerede oliven: sorte og grønne med sten.
Soltørrede tomater og feta.
Soyaristede mandler.
Oliventapanade.
Salsa verde.
Aioli.
GRILL MENU
DEN HURTIGE GRILLMENU: 149 KR.
400g Spareribs.
Coleslaw.
Ristede landpommes frites.
BBQ dressing.
Hjemmebagt langtidshævet flutes og smør.
GRUNDPAKKE: 169 KR. (MIN 20PERS.)
200g Hvidløgsmarinerede garantimøre bøffer skåret af prima oksefilet.
Grillpølser svøbt i røget bacon.
Forbagte bagekartofler med BBQ-marinade eller flødekartofler.
Hjemmelavet tomatchutney.
Grøn blandet salat med tomat, sprøde kerner, balsamicocreme og croutons.
Hjemmebagt langtidshævet flutes og smør.
TILKØB KØD
BBQmarinerede kyllingspyd: +20kr
Svinekæber svøbt i røget bacon med salvie: + 25kr
Kyllingoverlår med citrontimian: + 20kr
Pakker med laks, fløde, citron, fennikel og hvidvin: + 25kr
TILKØB GARNITURE
Grillede spæde rodfrugter: + 10kr
Grønne bønner viklet i røget bacon: +15kr
Grillede tomater: + 10kr
Grillede små kartofler med skræl: +10kr
Flødekartofler: +15kr
TILKØB SALATER
Coleslaw: +15kr
Hjemmelavet klassisk kartoffelsalat: +15kr
Små kartofler vendt i sennep/honning dressing og ærtetopskud: +15kr
Salat med baby spinatblade, melon, friske bær, gouda ost og balsamico glace: +15kr
Broccolisalat med blå druer og ravigottedressing (pikant sød sennep): + 15kr
TILKØB SAUCE
Kraftig rødvinssauce: + 15kr
Lys estragonsauce a la Bearnaise: +15kr
DIVERSE
Bagte hvidløg, hvidløgssmør, kryddersmør, marinerede oliven, oliventapanade eller pesto: 10kr
DELUXE MENU
FORRET
Grillede kammuslinger med balsamicoglace, mango, honninggelé og marineret spæd salat.
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad på en bund af jordskokkepuré, Timian pommes Anna, portvinssky, glacerede skalotteløg og rustik salat med crudite af sprøde urter og stegte svampe.
DESSERT
Brud af saftig chokoladekage. 2 slags marengs med varme krydderier og chokolade. Æblegelé, frisk vanillecreme, dulche de leche (flødekaramelcreme), grillet hvid chokolade og rød skovsyre.
Eller:
Kærnemælks creme brulé, kraftig chokoladekage, vandmelonsalat med citrongræssirup, rød skovsyre, brændt hvid chokolade.
TILVALG
Vanilleis: 15kr
299 kr. pr. kuvert
RECEPTION MENU
MENU 1 120KR. PR. PERS.
Kyllinglever paté på crouton.
Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup. Emmentaler og druer på pind.
MENU 2 175KR. PR. PERS.
Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado.
Kyllinglever paté på crouton.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Små frikadeller i krydret tomatsauce.
Butterdejssnitter med æblerosmarin og creme.
3 sl. modne oste med garniture.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Dadler med bluecheesecreme og bacon.
Små stykker saftige chokoladebrownie.
TILVALG: 20KR. PR. STK.
Krabbesalat i bløde forårsruller.
Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado. Kyllinglever paté på crouton.
Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Mild rygeostecreme med brændt piment på pumpernikkel.
Vitello tonnato.
Små frikadeller i krydret tomatsauce.
Kyllingterrine med citron.
Havsalt (ost) med havtorngelé.
Emmentaler og druer på pind.
Manchego med kvædemarmelade.
Blåskimmel med rosmarinhonning.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Jorbær dyppet i chokolade.
Dadler med bluecheesecreme og bacon.
Butterdejssnitter med æblerosmarin og creme.
TILVALG: 5KR. PER STK.
Marinerede oliven: sorte og grønne med sten.
Soltørrede tomater og feta.
Soyaristede mandler.
Oliventapanade.
Salsa verde.
Aioli.
Få et uforpligtende tilbud fra Det Smagsfulde Køkken ApS
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.