
Den Gyldne Hane
Den Gyldne Hane holder fast i traditionerne med de gamle danske retter samt inspiration fra det franske køkken. Kort sagt alle de elementer, der kendetegner dansk kroidyl, når den er bedst.
Vi sætter en stor ære i at alt er hjemmelavet med friske råvarer. Blandt andet har vi stor erfaring med vores røgeovn, som både kan varm- og kold ryge.
Buffet
Forret – vælg 2 du godt kunne tænke dig
Farseret unghane med sprød rugbrød, hvid sennepscreme og sprød skinke.
Kold røget laks på krydderurtesalat og friske asparges.
Røget oksefilet med artiskokker, tranebær, ristede kerner og urtepesto.
Avokado med friske rejer, krydderurter og basilikumcreme.
Seranoskinke på sprøde salater, ristede pinjekerner, oliventapanade og gedeost.
Gravet hellefisk med mild citronolie, fennikel og urter.
Hovedretter – vælg dine 2 favoritter
Fyldt kyllingebryst med urter i julienne og spinat.
Rosastegt oksefilet med citrus, timian, rosmarin og hvidløg.
Rosa stegt kalvecuvette med rodfrugter efter årstiden.
Braiseret lammekølle, fyldt med persille, urter og hvidløg.
Krydderstegt sprængt svinebryst
Glaseret kalvefilet med rødvin, nødder og timian.
Vælg dertil 2 slags kartofler
Pommes anna med smør og løg.
Kartoffeltærte.
Hasselbagte kartofler.
Bagt kartoffelmos med hvidløg.
Stegte kartofler
Vælg derudover 3 slags graniture
Svampe timbale med timian.
Frisk pastasalat med tomater og urter.
Stegte rodfrugter.
Broccolisalat med bacon og tørrede tranebær.
Crodité af fennikel og beder med sennepsvinaigrette.
Tomatsalat med nedkogt balsamico og basilikumsolie.
Glaseret rodfrugter.
Desserter – Brug din søde tand og vælg 2 slags
Daim is roulade med coulis og friske bær.
Islagkage med frisk frugt, chokolade og crumble.
Trifli med rabarber og jordbær serveres i patentglas med vaniljecreme.
Blåbærtærte med syrlig cremefraiche eller vaniljeis og mynte sukker.
Panna cotta med vaniljeis og salt caramel og syltede æbler.
Gateau marcel med citrus/lime sorbet og frisk frugt.
298 kr. pr. kuvert
Forårsbuffet ud af huset Buffet
Bagt laks, rosastegt kalvecuvette og BBQ marineret kylling.
Hertil. Pastasalat, tzatziki, broccolisalat, melonsalat, æble og fennikel salat.
Nye kartofler i pesto (kold)
Hjemmebagt brød, hvidløgssmør og kold creme fraiche sauce med bacon
Brownies med rabarber/jordbærcompot
190 kr. pr. kuvert
Helstegt pattegris – som bliver stegt det sidste på adressen ( ca 1 time før spisning)
Inkl.
Kartoffelsalat
Flødekartofler
Pastatasalat
Tomatsalat
Mix grøn salat med garniture
Brød og smør
200 kr. pr. kuvert
Selskab menu
Forretter – tallerkenanretning
Varmrøget laks med citrus og syltede asparges på bund af salat med urter, spirer og grov ærtepure .
Eller
Seranoskinke på mizuna salat, gulerodschips, mango chutney, artiskokker og olivenolie.
Hovedretter
Rosastegt oksecuvette af Hereford, timian sauce, stegte rodfrugter, syltede og stegte svampe.
Eller
Rosastegt kalvefilet med hvidløg, rosmarin og citrus. Hertil en whisky sauce, hvidløgsstegte kartofler samt grøntsager fra årstiden.
Eller
Pikeret lammeculotte med spæk, persille og hvidløg. Hertil en sauce af fonden , kartoffeltærte, salat med nødder, tranebær og granatæblekerner og glaserede pastinakker.
Eller
Kalvesteg stegt som vildtmed waldorffsalat, tyttebær, æble med gele, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce
Desserter
Hanens islagkage med hjemmelavet daim-, jordbær-, vaniljeis på fragilité, med rabarber og jordbær coulis, chokolade gitter, brændt hvid chokolade og frisk mynte.
Eller
Brownie med vaniljeis og frugt coulis.
3 retter for 275 kr. pr. kuvert
Buffet
Forret – vælg 2 du godt kunne tænke dig
Farseret unghane med sprød rugbrød, hvid sennepscreme og sprød skinke.
Kold røget laks på krydderurtesalat og friske asparges.
Røget oksefilet med artiskokker, tranebær, ristede kerner og urtepesto.
Avokado med friske rejer, krydderurter og basilikumcreme.
Seranoskinke på sprøde salater, ristede pinjekerner, oliventapanade og gedeost.
Gravet hellefisk med mild citronolie, fennikel og urter.
Hovedretter – vælg dine 2 favoritter
Fyldt kyllingebryst med urter i julienne og spinat.
Rosastegt oksefilet med citrus, timian, rosmarin og hvidløg.
Rosa stegt kalvecuvette med rodfrugter efter årstiden.
Braiseret lammekølle, fyldt med persille, urter og hvidløg.
Krydderstegt sprængt svinebryst
Glaseret kalvefilet med rødvin, nødder og timian.
Vælg dertil 2 slags kartofler
Pommes anna med smør og løg.
Kartoffeltærte.
Hasselbagte kartofler.
Bagt kartoffelmos med hvidløg.
Stegte kartofler
Vælg derudover 3 slags graniture
Svampe timbale med timian.
Frisk pastasalat med tomater og urter.
Stegte rodfrugter.
Broccolisalat med bacon og tørrede tranebær.
Crodité af fennikel og beder med sennepsvinaigrette.
Tomatsalat med nedkogt balsamico og basilikumsolie.
Glaseret rodfrugter.
Desserter – Brug din søde tand og vælg 2 slags
Daim is roulade med coulis og friske bær.
Islagkage med frisk frugt, chokolade og crumble.
Trifli med rabarber og jordbær serveres i patentglas med vaniljecreme.
Blåbærtærte med syrlig cremefraiche eller vaniljeis og mynte sukker.
Panna cotta med vaniljeis og salt caramel og syltede æbler.
Gateau marcel med citrus/lime sorbet og frisk frugt.
298 kr. pr. kuvert
Forårsbuffet ud af huset Buffet
Bagt laks, rosastegt kalvecuvette og BBQ marineret kylling.
Hertil. Pastasalat, tzatziki, broccolisalat, melonsalat, æble og fennikel salat.
Nye kartofler i pesto (kold)
Hjemmebagt brød, hvidløgssmør og kold creme fraiche sauce med bacon
Brownies med rabarber/jordbærcompot
190 kr. pr. kuvert
Helstegt pattegris – som bliver stegt det sidste på adressen ( ca 1 time før spisning)
Inkl.
Kartoffelsalat
Flødekartofler
Pastatasalat
Tomatsalat
Mix grøn salat med garniture
Brød og smør
200 kr. pr. kuvert
Selskab menu
Forretter – tallerkenanretning
Varmrøget laks med citrus og syltede asparges på bund af salat med urter, spirer og grov ærtepure .
Eller
Seranoskinke på mizuna salat, gulerodschips, mango chutney, artiskokker og olivenolie.
Hovedretter
Rosastegt oksecuvette af Hereford, timian sauce, stegte rodfrugter, syltede og stegte svampe.
Eller
Rosastegt kalvefilet med hvidløg, rosmarin og citrus. Hertil en whisky sauce, hvidløgsstegte kartofler samt grøntsager fra årstiden.
Eller
Pikeret lammeculotte med spæk, persille og hvidløg. Hertil en sauce af fonden , kartoffeltærte, salat med nødder, tranebær og granatæblekerner og glaserede pastinakker.
Eller
Kalvesteg stegt som vildtmed waldorffsalat, tyttebær, æble med gele, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce
Desserter
Hanens islagkage med hjemmelavet daim-, jordbær-, vaniljeis på fragilité, med rabarber og jordbær coulis, chokolade gitter, brændt hvid chokolade og frisk mynte.
Eller
Brownie med vaniljeis og frugt coulis.
3 retter for 275 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Den Gyldne Hane
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.