
Bonjour Vietnam
Vietnamesisk mad er et godt alternativ til traditionel mad, og er tilmed sund for krop og sanser.
Hvis I har særlige ønsker til festen eller menuen, så lad få en snak om det. Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.
Dig i centrum
Det er dig som som gæst, der er i centrum, og vores køkken samarbejder med dig om at skabe individuelle løsninger. To fester er nemlig aldrig ens.
Teater menu
Forret - vælg i mellem:
A - phở bò - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.
B - chả giò - stegte forsårruller
Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.
C - hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg.
Hovedret - vælg imellem:
E - gỏI bò - oksekødsalat
Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya, fintsnittet hvidkål og gulerod I en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
Kan serveres med chili efter dit eget ønske.
F - bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Serveres med jasminris som tilbehør
G - chả cá hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken
Lokal fiskeret fra hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.
Dessert - vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đớI
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter
249 kr. pr. kuvert
Indokina menu
Tre vietnamesiske lækker fingermad:
Gỏi cuốn
Vietnamesisk frisk forsårruller: tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer,
Risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.
Chả giò
Vietnamesisk forsårruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.
Cá chiên xù
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet
Sød chilisauce.
Hovedret (væg imellem)
GỏI cá hồI
Salat med råmarineret laks, grøntsager I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø (serveres med risnudler)
Vịt quay ngũ sắc
Sprød stegt and tilberedt med årstidens friske grøntsager. (serveres med ris som tilbehør)
Bò bít tết (steak af kalvefilet)
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Dessert- vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đới
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter.
259 kr. pr. kuvert
Det vidunderlige friske vietnamesiske køkken
Forret
Thịt bò cuốn táo (friske rulle med oksefilet)
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.
Hovedret - vælg imellem:
GỏI cá ngừ (tunfisksalat)
Frisk salat med råmarineret laks I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø.,
Bún chả giò
(salat med finnudler og stegte forsårruller)
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Dessert- vælg imellem:
H - trái cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - bánh sôcôla kèm tráI cây
Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt
K - kem tráI cây
Torvets friske frugter med is
259 kr. pr. kuvert
Vores nordvietnamesiske specialiteter
Forret- vælg imellem:
L - gỏI cuốn (friske forsårruller)
Tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.
A - phở bò (oksekødsuppe med risnudler)
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet, der efter ønske kan serveres rosa eller gennemstegt. Serveres med friske krydderurter og bønnespirer.
Salat - vælg imellem:
N - gỏI gà (kyllingsalat)
Salat med årstidens grøntsager og saftigt kyllingebryst I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø.
O - gỏI cá hồI (laksesalat)
Salat med råmarineret laks, årstidens grøntsager I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø
Hovedret- vælg imellem:
P - Bò né (kalvefiler stykker på støbejerns tallerken)
Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som
Man gør det I viet nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med stegt æggeblomme, Vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.
Q - Bò xào rau (oksefilet med grøntsager)
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.
R - Gà xào rau (kylling med grøntsager)
Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager
(alle retter serveres med ris som tilbehør)
Dessert- vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đới
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter.
299 kr. pr. kuvert
Mekong Menu
Mekong menu (m5)
(hvis I vælge denne menu, vil vi helst lave til jer allesammen)
Forret:
Hotpot
Hot pot er en ret, hvor man har en stor stålgryde fyldt med simrende hjemmelavet vietnamesisk boullion på midten af spisebordet, som man selv tilbereder maden I. Det omfatter helt tynde skiver oksefilet og masser af frisk grønt; enoki svampe, hvide champignon, vietnamesiske sorte skovsvampe, peberfrugt, frisk bambus, sugarsnaps, glaskål, lotus, hvidkål, kinakål, brocoli, kinaradise, tomat, gulerod, bønnespirer, glasnudler, vermicelli risnudler, flade risnudler, der lægges I gryden med den simrende boullion, hvorved maden på denne måde tilberedes ved bordet.
Mellemret:
Bò bít tết
1. Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.
2. De hjemmelavede vietnamesiske forårsruller er lavet af en fars af hakket kylling med skovøresvampe, løg, hvidløg og krydderier, der svøbes I en papirstynd rispandekage og dernæst steges sprøde og lækre.
3. Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt I frisk rispapir.
Hovedret:
Bò bít tết
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. (serveres med vietnamesisk ris)
Dessert:
Bánh sôcôla, kem
Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter og is
349 kr. pr. kuvert
Take away / Catering
1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler
Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce
89,-
7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
89,-
8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk
Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce
129,-
9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks
Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.
119,-
10. G ỏ i cu ố n - friske ruller
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.
95,-
11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk
Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.
95,-
12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks
Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.
95,-
13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter
95,-
14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.
89,-
Salater - Vietnamesiske salater med risnudler
70. Gỏi tôm - salat med tigerrejer
Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
149,-
71. Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer
Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts
159,-
72. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks
Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
169,-
73. Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk
Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
179,-
74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet
Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grønmango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
169,-
75. Gỏi bò - salat med oksefilet
Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
159,-
76. Gỏi mự c trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges
Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
159,-
77. Gỏi gà - salat med kylling
Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
149,-
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber eller frugter osv. skal du bare sige til.
30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af
149,-
31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
149,-
32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler
Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil.
Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af
149,-
38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.
149,-
39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,-
40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,-
41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
169,-
42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder..
169,-
43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
179,-
44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet
Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
45. Bún gà xào - risnudler med kylling
Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,-
46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer
Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
169,-
47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet
Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling
Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169
Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
169,-
50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and
Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.
169,-
51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet
Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.
179,-
52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce
Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.
159,-
Vegetar Menu
Foretter
90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller
Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.
89,-
91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat
Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts
119,-
Hovedretter
92. Rau xào chay
Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør
139,-
93. C ơ m chiên chay
Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg
139,-
94. Bún xào chay
Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidlø
139,-
95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua
Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.
139,-
Tilbehør
300. Rejechips 40 kr
301. Rispapir 5 kr/stk
302. Ris/ risnudler 35 kr
303. Cashewnødder 50 kr
Dessert
200. Trái cây s ữ a chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
65,-
201. Chocolate nhi ệ t đ ớ i
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
65,-
Dig i centrum
Det er dig som som gæst, der er i centrum, og vores køkken samarbejder med dig om at skabe individuelle løsninger. To fester er nemlig aldrig ens.
Teater menu
Forret - vælg i mellem:
A - phở bò - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.
B - chả giò - stegte forsårruller
Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.
C - hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg.
Hovedret - vælg imellem:
E - gỏI bò - oksekødsalat
Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya, fintsnittet hvidkål og gulerod I en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
Kan serveres med chili efter dit eget ønske.
F - bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Serveres med jasminris som tilbehør
G - chả cá hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken
Lokal fiskeret fra hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.
Dessert - vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đớI
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter
249 kr. pr. kuvert
Indokina menu
Tre vietnamesiske lækker fingermad:
Gỏi cuốn
Vietnamesisk frisk forsårruller: tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer,
Risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.
Chả giò
Vietnamesisk forsårruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.
Cá chiên xù
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet
Sød chilisauce.
Hovedret (væg imellem)
GỏI cá hồI
Salat med råmarineret laks, grøntsager I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø (serveres med risnudler)
Vịt quay ngũ sắc
Sprød stegt and tilberedt med årstidens friske grøntsager. (serveres med ris som tilbehør)
Bò bít tết (steak af kalvefilet)
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Dessert- vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đới
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter.
259 kr. pr. kuvert
Det vidunderlige friske vietnamesiske køkken
Forret
Thịt bò cuốn táo (friske rulle med oksefilet)
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.
Hovedret - vælg imellem:
GỏI cá ngừ (tunfisksalat)
Frisk salat med råmarineret laks I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø.,
Bún chả giò
(salat med finnudler og stegte forsårruller)
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Dessert- vælg imellem:
H - trái cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - bánh sôcôla kèm tráI cây
Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt
K - kem tráI cây
Torvets friske frugter med is
259 kr. pr. kuvert
Vores nordvietnamesiske specialiteter
Forret- vælg imellem:
L - gỏI cuốn (friske forsårruller)
Tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.
A - phở bò (oksekødsuppe med risnudler)
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet, der efter ønske kan serveres rosa eller gennemstegt. Serveres med friske krydderurter og bønnespirer.
Salat - vælg imellem:
N - gỏI gà (kyllingsalat)
Salat med årstidens grøntsager og saftigt kyllingebryst I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø.
O - gỏI cá hồI (laksesalat)
Salat med råmarineret laks, årstidens grøntsager I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø
Hovedret- vælg imellem:
P - Bò né (kalvefiler stykker på støbejerns tallerken)
Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som
Man gør det I viet nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med stegt æggeblomme, Vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.
Q - Bò xào rau (oksefilet med grøntsager)
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.
R - Gà xào rau (kylling med grøntsager)
Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager
(alle retter serveres med ris som tilbehør)
Dessert- vælg imellem:
H - tráI cây sữa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - chocolate nhiệt đới
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - kem tráI cây
Is med torvets friske frugter.
299 kr. pr. kuvert
Mekong Menu
Mekong menu (m5)
(hvis I vælge denne menu, vil vi helst lave til jer allesammen)
Forret:
Hotpot
Hot pot er en ret, hvor man har en stor stålgryde fyldt med simrende hjemmelavet vietnamesisk boullion på midten af spisebordet, som man selv tilbereder maden I. Det omfatter helt tynde skiver oksefilet og masser af frisk grønt; enoki svampe, hvide champignon, vietnamesiske sorte skovsvampe, peberfrugt, frisk bambus, sugarsnaps, glaskål, lotus, hvidkål, kinakål, brocoli, kinaradise, tomat, gulerod, bønnespirer, glasnudler, vermicelli risnudler, flade risnudler, der lægges I gryden med den simrende boullion, hvorved maden på denne måde tilberedes ved bordet.
Mellemret:
Bò bít tết
1. Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.
2. De hjemmelavede vietnamesiske forårsruller er lavet af en fars af hakket kylling med skovøresvampe, løg, hvidløg og krydderier, der svøbes I en papirstynd rispandekage og dernæst steges sprøde og lækre.
3. Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt I frisk rispapir.
Hovedret:
Bò bít tết
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. (serveres med vietnamesisk ris)
Dessert:
Bánh sôcôla, kem
Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter og is
349 kr. pr. kuvert
Take away / Catering
1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler
Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime og friske koriander.
89,-
6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce
89,-
7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
89,-
8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk
Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce
129,-
9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks
Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.
119,-
10. G ỏ i cu ố n - friske ruller
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.
95,-
11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk
Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.
95,-
12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks
Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.
95,-
13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter
95,-
14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.
89,-
Salater - Vietnamesiske salater med risnudler
70. Gỏi tôm - salat med tigerrejer
Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
149,-
71. Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer
Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts
159,-
72. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks
Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
169,-
73. Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk
Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
179,-
74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet
Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grønmango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
169,-
75. Gỏi bò - salat med oksefilet
Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
159,-
76. Gỏi mự c trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges
Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
159,-
77. Gỏi gà - salat med kylling
Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
149,-
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber eller frugter osv. skal du bare sige til.
30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af
149,-
31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
149,-
32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler
Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil.
Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af
149,-
38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.
149,-
39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,-
40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,-
41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
169,-
42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder..
169,-
43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
179,-
44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet
Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
45. Bún gà xào - risnudler med kylling
Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,-
46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer
Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
169,-
47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet
Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling
Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg
149,-
49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169
Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
169,-
50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and
Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.
169,-
51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet
Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.
179,-
52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce
Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.
159,-
Vegetar Menu
Foretter
90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller
Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.
89,-
91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat
Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts
119,-
Hovedretter
92. Rau xào chay
Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør
139,-
93. C ơ m chiên chay
Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg
139,-
94. Bún xào chay
Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidlø
139,-
95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua
Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.
139,-
Tilbehør
300. Rejechips 40 kr
301. Rispapir 5 kr/stk
302. Ris/ risnudler 35 kr
303. Cashewnødder 50 kr
Dessert
200. Trái cây s ữ a chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
65,-
201. Chocolate nhi ệ t đ ớ i
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
65,-
Få et uforpligtende tilbud fra Bonjour Vietnam
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.