
Aabybro Mad og Vin / Lyngvigs Diner
DINER TRANSPORTABLE, SELSKABSMENU OG MAD UD AF HUSET I JAMMERBUGTEN OG NORDJYLLAND
Lyngvigs Diner er mad ud af huset til enhver lejlighed! Lyngvigs Diner handler om gode og friske råvarer sammensat og præsenteret på en smagfuld måde.
Med base i et moderne køkken i Aabybro, leverer Niels buffeter, stegeretter, desserter osv. til enhver lejlighed.
Efterårstapas
Dampet fisk med blommechutney
Unghane med jordskokker og syltede løg
Lille tærte med mozzarella, svampe og pastrami
Serrano med aioli
Fritatta med løg og kartofler hertil chorizo
Brioche med okse og estragon creme
2 slags ost med sødt
Vores gode hjemmebagt brød
Min 2. personer
200 kr. pr. kuvert
Efterårsmenu
Stegt unghanebryst med syltede svampe og peberrods creme
Dampet vesterhavsfisk med med bagte jordskokke, jordskokke creme og friséesalat
Hjemmebagt brød og smør
Langtidstilberedet nakkefilet timian, stegt majs og syltede løg
Langtidstilberedt oksefilet med salvie
Ovenstegte kartofler med hvidløg
Urtedip med persille, mynte og confiteret hvidløg
Bagte gulerøddeer og bønner vendt i citron olie, sesam og krydderurter
Tomatsalat med perle couscous, rucola og mozzarella
Mazarinkage med saltkaramel rørt med rom likør, pyntet med blåbær og chokolade
Min 6. personer
228 kr. pr. kuvert
Juletapas
Røget laksemousse på sprødsalat
Andeterrin med rødbedetatar
Lufttørret skinke af dansk frilandsgris med saltede mabdler og grønkålspesto
2 slags danske pølser med aioli
Svinekæber braiseret i juleøl på vinterurter i god sovs (varme selv)
2 slags ost med kvædekompot og soltørret oliven
Vores gode hjemmebagte brød
200 kr. pr. kuvert
Julebuffet
Marineret sild med løgringe og hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet i panko og rasp med hjemmerørt remoulade
Røget laksemousse på sprød salat
Grønlangkål med brunede kartofler
Julemedister og glaseret skinke
Sennep og rødbeder
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
Brød og smør
Tilkøb:
Røde sild med kapers og løg kr. 20,-
Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonaise kr. 30,-
Andeterrin med rødbedetatar kr. 25,-
Lun leverpostej med bacon og svampe kr. 20,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (1,5 tartelet pr. person)
2 slags ost med portvinssyltede rosiner kr. 35,
148 kr. pr. kuvert
Nytårstapas
Rimmet og brændt jomfruhummer anretter på crouton med syltede grønne tomater, lemoncurd og dildæble
Terrin og soufflé af perlehøne med syltede kejserhatte og persillemayo
Rosa stegt andebryst og rilette af confiteret lår på tortilla med majscreme, grillet squash og koriander
Bund af kartoffelsalat lavet som terrin med stegt oksemørbrad, løgpure, syltede løg og estragoncreme
Saltbagt selleri med braiseret kalvekæber med oksehale i kraftig glace hertil krydderurtesalat ( varm selv )
Passionbar og mørk chokolademousse med hvid chokolade og hindbærstøv
398 kr. pr. kuvert
Forretter
Minimum 10 kuverter
Pandekagerulle med laks eller røget forel på salat med rejer og Sauce Verte
Koldrøget laks på salat med crudite samt lemoncurd og rygeostcreme
Dampet fisk med røgmayo og syltede beder hertil ærteskud
Perlehøneterrine med parmaskine på salat med pesto creme
Charcuteri-bræt med pesto, aioli og oliven
Forret og hovedret kr. 198,- 3 retter kr. 248,-. kr. pr. kuvert
Hovedretter
Minimum 10 kuverter
Honningmarineret skinkesteg af dansk gris serveret med ovnstegte Vildmose kartofler, kraftig timian sauce samt kålsalat a la mormor med sprødt og hakket persille.
Helstegt dyrekølle serveret med grønne bønner og stegte svampe. Hertil kompot, krydderstegte kartofler samt portvinssky
Oksecuvette serveret med ristede rodfrugter og svampe sauté. Hertil Pommes Anna og pebersauce
Fransk unghanebryst med grøntsagsratatouille i kraftig tomatsauce. Hertil kartoffelpuré med hvidløg og rosmarin samt lækker middelhavssalat
Rosastegt kalvefilét med smørdampede grøntsager, vildmose kartofler samt kraftig kalvesky
175 kr. pr. kuvert
Desserter
Minimum 10 kuverter
2 slags kage med hvid og mørk chokolade
Dobbelt chokoladekage med frisk frugt og tørret hindbær
Pannacotta på blodappelsin med knas
Marineret frugtsalat med råcreme
3 slags oste med brød samt lækkert tilbehør
Hovedret og dessert kr. 188,- kr. pr. kuvert
Natmad
Minimum 10 kuverter
OBS: Natmad sælges kun i forbindelse med levering af hovedmåltid
Flødelegeret karrysuppe med hønsekød og ris serveret med flütes
Pris pr. kuvert: 58,-
Tapas-planke med pesto, aioli og oliven
Pris pr. kuvert: 58,-
Kartoffelsuppe med bacon
Pris pr. kuvert: 58,-
Pølsebord med diverse pølser, paté samt lun leverpostej
Pris pr. kuvert: 78,-
Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat
Pris pr. kuvert: 58,-
Alle retter er inkl. brød og smør
FRØKEN JENSENS KLASSIKERE
Minimum 10 kuverter
Klassisk tunmousse med ærter og majs, pyntet med rejer og serveret med sauce verte
Torskefad med æg, rejer og asparges samt klassisk dild-dressing
Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat og hakket persille
Gammeldags braiseret oksesteg serveret med smørdampede gulerødder, glaserede perleløg, hvide kartofler samt kraftig sauce. Hertil hjemmesyltet surt og tyttebær
Svinekam stegt som vildt serveret med kraftig sauce, smørdampede gulerødder, hvide kartofler samt hjemmesyltet surt
Kalvesteg stegt som vildt serveret med kraftig skysauce, hvide kartofler, smørdampede grøntsager, hjemmesyltet surt samt waldorffsalat
Valgfri fromage pyntet med fløde og frisk frugt. Vælg imellem vanilje, rom, sherry, appelsin eller citron
Trifli efter årstiden
Frugtsalat i sukkerlage med råcreme
2 retter kr. 168,- 3 retter kr. 198,- kr. pr. kuvert
Buffet 1
2 slags sild med karrysalat
Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks på sprødsalat med dildsauce
Lun leverpostej med svampe og bacon
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Mørbrad bøf a la creme
2 danske oste med vindruer og peberfrugt
Rugbrød samt hjemmebagt brød og smør
175 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Kyllingesalat med svampe, æble og syltede rødløg
Rørt runmousse på salat med citon og håndpillede rejer
Hjemmebagt brød og smør
Estragon glaseret skinke
Kalvefilet stegt med citon og timian
Flødekartofler
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
Hjemmebagte mazarintærter med marineret skovbær
215 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Kold røget laks med karsecreme, syltede glaskål og frisesalat
Skiver af unghanebryst på valnøddecreme med små tomater, karryolie og rucola
Hjemmebagt brød og smør
Kalvefilet stegt med citron og timian
Langtidsstegt skinkesteg
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Svampesauce
Rå marineret broccolisalat med bacon og rosiner vendt i rødløgscreme
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
Panna cotta med blodappelsin og chokolade knas
245 kr. pr. kuvert
Buffet 4
Brud af dampet fisk med tatarsauce, salat og gulerodscrudite
Lynstegt kalvecarpaccio med glaseret rødbeder og salat
Perlehøneterrine med lufttørret skinke og pestocreme
Hjemmebagt brød og smør
Langtidstilberedet oksebov (sous vide)
Svinekam steget med rosmarin og grovkornet sennep
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Sennepssauce
Fransk bønnesalat vendt i mild hvidløgscreme
Couscous salat med grillet grøntsager og mynte
Blandet salat med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefriche dressing med urter og hvidløg
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Dobbelt chokoladekage med chokolade spåner og tørret hindbær
285 kr. pr. kuvert
Buffet 5
Grillet tun med tatarsauc, frisessalat og ristet sesam
Dampet vesterhavsfisk med jordskokker og sennepsmarineret pære
Røget okseinderlår med artiskokke, syltede rødløg og trøffelolie
Hjemmebagt brød og smør
Brasieret svinekæber med salvie og rodfrugter
Farseret perlehønebryst med estragon
Rosa stegt oksemørbrad med gremolata
Kartoffelgratin med hvidløg, timian og parmesan
Sauce Bordelaise
Salat af bagte gulerødder med varne krydderier, rucola og parmesan
Hvedekerner med stegte svampe, spinat og æbler i senneps vinaigrette
Hjertesalat med buketter af blomkål og ærter, radiser i mormor dressing
3 slags oste med tørret oliven og sødt
Citrontærter med brændt marengs
348 kr. pr. kuvert
Dagens tapas – I engangsbakke til 2 personer
2 hjemmelavet specialiteter
Serranoskinke med pesto
2 slags pølser med oliven
Stegte /grillet grøntsager
Aioli
2 slags oste med tilbehør
Hjemmebagt brød
Pr bakke 198 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 1 (15 kuverter)
Hele stegte kæmpe rejer med hvidløg og chili
Fisk og skaldyrs salat med peberfrugt, tomat og persille
Fritatta med spinat, soltørret tomat og kogt italiens skinke
Porchetta med grillet aubergine
Stegt oksekød med hvedekerne og svampe – toppet med gramolata og høvlet parmesan
Små krydrede oksekødsboller i let krydrede tomatersauce og persille
Ailoi og hjemmelavet pesto
2 slags oste med med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
200 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 2 (min. 8 kuverter)
Ristet brød med krabbesalat
Hjertesalat med rejer, saltede agurk og dild
Dampet fisk med karsecreme og syltede glaskål
Kyllingeterrine med æblekompot og salat
Røget okseinderlår med rygeost creme og syltede rødløg
Mini brioche med gris, røg og kål
Ailoi og Romeseo sauce
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
200 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 3 (min. 10 kuverter)
Escabeche – fisk og grøntsager i olivenolie, hvidløg og chili
Grillet tun med kartofler, bønner, æg og krydderurter
Små stegte chorizopølser med kikærtesalat
Ristet brød med tomat og serranoskinke
2 slags pølser med stegte grøntsager og oliven
Kroketter med skinke og svampe (skal lunes)
Glaseret svienmørbrad i PX sherry med syltede løg
Ailoi og romeseo sauce
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
225 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 4
Ristet brød med krabbesalat
Hele stegte kæmperejer med hvidløg og chili
Chevice med lime, chili og koriander
Kammusling med agurk og karsecreme
Escabeche – fisk og grøntsager i olivenolie, hvidløg og chili
Dampet fisk med tatarsauce, salat og urter
Stegte blomkål med ansjoser og capersvinaigrette
Ailoi og romeseo sauce
Hjemmebagt brød
225 kr. pr. kuvert
Tapasmenu – Vegetar (indeholder mælkeprodukter og æg)
Carpaccio af rødbede med sennepsmarineret pære, rød mizuna og feta
Grillet aubergine på slat med mozzarella og saltede mandler
Humus toppet med frisk kikærtesalat og forårsløg
Kartoffelpizza med rosmarin
Mini brioche med svampecreme, salat, artiskokker og syltede løg
Stegt blomkål med capersvinaigrette og gramolata
Steget grøntsager og romeseo sauce
Aioli og hjemmelavet pesto
2 slags oste med tørret olive og sødt
Hjemmebagt brød
248 kr. pr. kuvert
Desserter
Panna cotta med blodappelsin
Creme Catalana med bær i brandysirup
Citrontærte med brændt marengs
Pris pr. kuveret kr. 38,00
Stegebuffet 1 (min. 10 kuverter)
Estragon glaseret skinke
Langtidstilberedet oksebov (sous vide)
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
145 kr. pr. kuvert
Stegebuffet 2 (min. 10 kuverter)
Langtidsstegt skinkesteg (sous vide)
Kalvefilet stegt med citron og timian
Flødekartofler
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Rå marineret broccolisalat med bacon og rosiner vendt i rødløgscreme
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefriche dressing med urter og hvidløg
165 kr. pr. kuvert
Stegebuffet 3 (min 10 kuverter)
US okse cuvette (sous vide)
Ungehanebryst
Bearnaise mayo
Flødekartofler
Stegt kartofler
Spidskålsalat a la mormor med saltede mandler
Melon salat med feta, agurk og oliven
168 kr. pr. kuvert
Smørrebrød og sandwich
Brioche Sandwich
Kylling – aioli – syltede rødløg
Okse – bearnaise mayonnaise – bløde løg
Gris – hjemmelavet rødkål – flæskesvær
Pris pr. stk. kr. 48,00
Foaccia Sandwich
San Daniele skinke – aioli – taleggio
Laks – mayonnaise – agurk
Krydderet pølser – soltørret tomat – pesto
Pris pr. stk. kr. 50,00 – min. 15 stk.
Smørrebrød
Rørt fisk – friske urter – kapers
Kylling – jordskokker – svampe
Okse – pickles – løg
Gris – æble – flæskesvær
Stegt rødspætte – tatarsovs – citron
Æggesalat – rejer – dild
Pris pr. stk. 33,00 – min 15 stk.
Pålægsplanke
Porchetta med grillet aubergine
Serranoskinke med aioli
2 slags pølser med stegte grøntsager og olive
3 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
Pris pr. kuvert kr. 148,00
Efterårstapas
Dampet fisk med blommechutney
Unghane med jordskokker og syltede løg
Lille tærte med mozzarella, svampe og pastrami
Serrano med aioli
Fritatta med løg og kartofler hertil chorizo
Brioche med okse og estragon creme
2 slags ost med sødt
Vores gode hjemmebagt brød
Min 2. personer
200 kr. pr. kuvert
Efterårsmenu
Stegt unghanebryst med syltede svampe og peberrods creme
Dampet vesterhavsfisk med med bagte jordskokke, jordskokke creme og friséesalat
Hjemmebagt brød og smør
Langtidstilberedet nakkefilet timian, stegt majs og syltede løg
Langtidstilberedt oksefilet med salvie
Ovenstegte kartofler med hvidløg
Urtedip med persille, mynte og confiteret hvidløg
Bagte gulerøddeer og bønner vendt i citron olie, sesam og krydderurter
Tomatsalat med perle couscous, rucola og mozzarella
Mazarinkage med saltkaramel rørt med rom likør, pyntet med blåbær og chokolade
Min 6. personer
228 kr. pr. kuvert
Juletapas
Røget laksemousse på sprødsalat
Andeterrin med rødbedetatar
Lufttørret skinke af dansk frilandsgris med saltede mabdler og grønkålspesto
2 slags danske pølser med aioli
Svinekæber braiseret i juleøl på vinterurter i god sovs (varme selv)
2 slags ost med kvædekompot og soltørret oliven
Vores gode hjemmebagte brød
200 kr. pr. kuvert
Julebuffet
Marineret sild med løgringe og hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet i panko og rasp med hjemmerørt remoulade
Røget laksemousse på sprød salat
Grønlangkål med brunede kartofler
Julemedister og glaseret skinke
Sennep og rødbeder
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
Brød og smør
Tilkøb:
Røde sild med kapers og løg kr. 20,-
Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonaise kr. 30,-
Andeterrin med rødbedetatar kr. 25,-
Lun leverpostej med bacon og svampe kr. 20,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (1,5 tartelet pr. person)
2 slags ost med portvinssyltede rosiner kr. 35,
148 kr. pr. kuvert
Nytårstapas
Rimmet og brændt jomfruhummer anretter på crouton med syltede grønne tomater, lemoncurd og dildæble
Terrin og soufflé af perlehøne med syltede kejserhatte og persillemayo
Rosa stegt andebryst og rilette af confiteret lår på tortilla med majscreme, grillet squash og koriander
Bund af kartoffelsalat lavet som terrin med stegt oksemørbrad, løgpure, syltede løg og estragoncreme
Saltbagt selleri med braiseret kalvekæber med oksehale i kraftig glace hertil krydderurtesalat ( varm selv )
Passionbar og mørk chokolademousse med hvid chokolade og hindbærstøv
398 kr. pr. kuvert
Forretter
Minimum 10 kuverter
Pandekagerulle med laks eller røget forel på salat med rejer og Sauce Verte
Koldrøget laks på salat med crudite samt lemoncurd og rygeostcreme
Dampet fisk med røgmayo og syltede beder hertil ærteskud
Perlehøneterrine med parmaskine på salat med pesto creme
Charcuteri-bræt med pesto, aioli og oliven
Forret og hovedret kr. 198,- 3 retter kr. 248,-. kr. pr. kuvert
Hovedretter
Minimum 10 kuverter
Honningmarineret skinkesteg af dansk gris serveret med ovnstegte Vildmose kartofler, kraftig timian sauce samt kålsalat a la mormor med sprødt og hakket persille.
Helstegt dyrekølle serveret med grønne bønner og stegte svampe. Hertil kompot, krydderstegte kartofler samt portvinssky
Oksecuvette serveret med ristede rodfrugter og svampe sauté. Hertil Pommes Anna og pebersauce
Fransk unghanebryst med grøntsagsratatouille i kraftig tomatsauce. Hertil kartoffelpuré med hvidløg og rosmarin samt lækker middelhavssalat
Rosastegt kalvefilét med smørdampede grøntsager, vildmose kartofler samt kraftig kalvesky
175 kr. pr. kuvert
Desserter
Minimum 10 kuverter
2 slags kage med hvid og mørk chokolade
Dobbelt chokoladekage med frisk frugt og tørret hindbær
Pannacotta på blodappelsin med knas
Marineret frugtsalat med råcreme
3 slags oste med brød samt lækkert tilbehør
Hovedret og dessert kr. 188,- kr. pr. kuvert
Natmad
Minimum 10 kuverter
OBS: Natmad sælges kun i forbindelse med levering af hovedmåltid
Flødelegeret karrysuppe med hønsekød og ris serveret med flütes
Pris pr. kuvert: 58,-
Tapas-planke med pesto, aioli og oliven
Pris pr. kuvert: 58,-
Kartoffelsuppe med bacon
Pris pr. kuvert: 58,-
Pølsebord med diverse pølser, paté samt lun leverpostej
Pris pr. kuvert: 78,-
Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat
Pris pr. kuvert: 58,-
Alle retter er inkl. brød og smør
FRØKEN JENSENS KLASSIKERE
Minimum 10 kuverter
Klassisk tunmousse med ærter og majs, pyntet med rejer og serveret med sauce verte
Torskefad med æg, rejer og asparges samt klassisk dild-dressing
Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat og hakket persille
Gammeldags braiseret oksesteg serveret med smørdampede gulerødder, glaserede perleløg, hvide kartofler samt kraftig sauce. Hertil hjemmesyltet surt og tyttebær
Svinekam stegt som vildt serveret med kraftig sauce, smørdampede gulerødder, hvide kartofler samt hjemmesyltet surt
Kalvesteg stegt som vildt serveret med kraftig skysauce, hvide kartofler, smørdampede grøntsager, hjemmesyltet surt samt waldorffsalat
Valgfri fromage pyntet med fløde og frisk frugt. Vælg imellem vanilje, rom, sherry, appelsin eller citron
Trifli efter årstiden
Frugtsalat i sukkerlage med råcreme
2 retter kr. 168,- 3 retter kr. 198,- kr. pr. kuvert
Buffet 1
2 slags sild med karrysalat
Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks på sprødsalat med dildsauce
Lun leverpostej med svampe og bacon
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Mørbrad bøf a la creme
2 danske oste med vindruer og peberfrugt
Rugbrød samt hjemmebagt brød og smør
175 kr. pr. kuvert
Buffet 2
Kyllingesalat med svampe, æble og syltede rødløg
Rørt runmousse på salat med citon og håndpillede rejer
Hjemmebagt brød og smør
Estragon glaseret skinke
Kalvefilet stegt med citon og timian
Flødekartofler
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
Hjemmebagte mazarintærter med marineret skovbær
215 kr. pr. kuvert
Buffet 3
Kold røget laks med karsecreme, syltede glaskål og frisesalat
Skiver af unghanebryst på valnøddecreme med små tomater, karryolie og rucola
Hjemmebagt brød og smør
Kalvefilet stegt med citron og timian
Langtidsstegt skinkesteg
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Svampesauce
Rå marineret broccolisalat med bacon og rosiner vendt i rødløgscreme
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
Panna cotta med blodappelsin og chokolade knas
245 kr. pr. kuvert
Buffet 4
Brud af dampet fisk med tatarsauce, salat og gulerodscrudite
Lynstegt kalvecarpaccio med glaseret rødbeder og salat
Perlehøneterrine med lufttørret skinke og pestocreme
Hjemmebagt brød og smør
Langtidstilberedet oksebov (sous vide)
Svinekam steget med rosmarin og grovkornet sennep
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Sennepssauce
Fransk bønnesalat vendt i mild hvidløgscreme
Couscous salat med grillet grøntsager og mynte
Blandet salat med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefriche dressing med urter og hvidløg
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Dobbelt chokoladekage med chokolade spåner og tørret hindbær
285 kr. pr. kuvert
Buffet 5
Grillet tun med tatarsauc, frisessalat og ristet sesam
Dampet vesterhavsfisk med jordskokker og sennepsmarineret pære
Røget okseinderlår med artiskokke, syltede rødløg og trøffelolie
Hjemmebagt brød og smør
Brasieret svinekæber med salvie og rodfrugter
Farseret perlehønebryst med estragon
Rosa stegt oksemørbrad med gremolata
Kartoffelgratin med hvidløg, timian og parmesan
Sauce Bordelaise
Salat af bagte gulerødder med varne krydderier, rucola og parmesan
Hvedekerner med stegte svampe, spinat og æbler i senneps vinaigrette
Hjertesalat med buketter af blomkål og ærter, radiser i mormor dressing
3 slags oste med tørret oliven og sødt
Citrontærter med brændt marengs
348 kr. pr. kuvert
Dagens tapas – I engangsbakke til 2 personer
2 hjemmelavet specialiteter
Serranoskinke med pesto
2 slags pølser med oliven
Stegte /grillet grøntsager
Aioli
2 slags oste med tilbehør
Hjemmebagt brød
Pr bakke 198 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 1 (15 kuverter)
Hele stegte kæmpe rejer med hvidløg og chili
Fisk og skaldyrs salat med peberfrugt, tomat og persille
Fritatta med spinat, soltørret tomat og kogt italiens skinke
Porchetta med grillet aubergine
Stegt oksekød med hvedekerne og svampe – toppet med gramolata og høvlet parmesan
Små krydrede oksekødsboller i let krydrede tomatersauce og persille
Ailoi og hjemmelavet pesto
2 slags oste med med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
200 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 2 (min. 8 kuverter)
Ristet brød med krabbesalat
Hjertesalat med rejer, saltede agurk og dild
Dampet fisk med karsecreme og syltede glaskål
Kyllingeterrine med æblekompot og salat
Røget okseinderlår med rygeost creme og syltede rødløg
Mini brioche med gris, røg og kål
Ailoi og Romeseo sauce
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
200 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 3 (min. 10 kuverter)
Escabeche – fisk og grøntsager i olivenolie, hvidløg og chili
Grillet tun med kartofler, bønner, æg og krydderurter
Små stegte chorizopølser med kikærtesalat
Ristet brød med tomat og serranoskinke
2 slags pølser med stegte grøntsager og oliven
Kroketter med skinke og svampe (skal lunes)
Glaseret svienmørbrad i PX sherry med syltede løg
Ailoi og romeseo sauce
2 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
225 kr. pr. kuvert
Tapasmenu 4
Ristet brød med krabbesalat
Hele stegte kæmperejer med hvidløg og chili
Chevice med lime, chili og koriander
Kammusling med agurk og karsecreme
Escabeche – fisk og grøntsager i olivenolie, hvidløg og chili
Dampet fisk med tatarsauce, salat og urter
Stegte blomkål med ansjoser og capersvinaigrette
Ailoi og romeseo sauce
Hjemmebagt brød
225 kr. pr. kuvert
Tapasmenu – Vegetar (indeholder mælkeprodukter og æg)
Carpaccio af rødbede med sennepsmarineret pære, rød mizuna og feta
Grillet aubergine på slat med mozzarella og saltede mandler
Humus toppet med frisk kikærtesalat og forårsløg
Kartoffelpizza med rosmarin
Mini brioche med svampecreme, salat, artiskokker og syltede løg
Stegt blomkål med capersvinaigrette og gramolata
Steget grøntsager og romeseo sauce
Aioli og hjemmelavet pesto
2 slags oste med tørret olive og sødt
Hjemmebagt brød
248 kr. pr. kuvert
Desserter
Panna cotta med blodappelsin
Creme Catalana med bær i brandysirup
Citrontærte med brændt marengs
Pris pr. kuveret kr. 38,00
Stegebuffet 1 (min. 10 kuverter)
Estragon glaseret skinke
Langtidstilberedet oksebov (sous vide)
Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefraiche dressing med urter og hvidløg
145 kr. pr. kuvert
Stegebuffet 2 (min. 10 kuverter)
Langtidsstegt skinkesteg (sous vide)
Kalvefilet stegt med citron og timian
Flødekartofler
Marineret kartoffelsalat med grovkornet sennep og krydderurter
Rå marineret broccolisalat med bacon og rosiner vendt i rødløgscreme
Blandet salater med fintsnittet spidskål og grøntsager
Cremefriche dressing med urter og hvidløg
165 kr. pr. kuvert
Stegebuffet 3 (min 10 kuverter)
US okse cuvette (sous vide)
Ungehanebryst
Bearnaise mayo
Flødekartofler
Stegt kartofler
Spidskålsalat a la mormor med saltede mandler
Melon salat med feta, agurk og oliven
168 kr. pr. kuvert
Smørrebrød og sandwich
Brioche Sandwich
Kylling – aioli – syltede rødløg
Okse – bearnaise mayonnaise – bløde løg
Gris – hjemmelavet rødkål – flæskesvær
Pris pr. stk. kr. 48,00
Foaccia Sandwich
San Daniele skinke – aioli – taleggio
Laks – mayonnaise – agurk
Krydderet pølser – soltørret tomat – pesto
Pris pr. stk. kr. 50,00 – min. 15 stk.
Smørrebrød
Rørt fisk – friske urter – kapers
Kylling – jordskokker – svampe
Okse – pickles – løg
Gris – æble – flæskesvær
Stegt rødspætte – tatarsovs – citron
Æggesalat – rejer – dild
Pris pr. stk. 33,00 – min 15 stk.
Pålægsplanke
Porchetta med grillet aubergine
Serranoskinke med aioli
2 slags pølser med stegte grøntsager og olive
3 slags oste med tørret oliven og sødt
Hjemmebagt brød
Pris pr. kuvert kr. 148,00
Få et uforpligtende tilbud fra Aabybro Mad og Vin / Lyngvigs Diner
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.