Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Horsens' bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 6.
100% gratis og uforpligtende
Vi har fundet 18 restauranter der matcher din søgning
Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    20
Levering

Mad ud af huset i Horsens

En lækker frokostordning eller en festlig lejlighed kræver den rette festmenu. Hos LeMenu har vi gjort det nemt og overskueligt at finde og udvælge sig lige netop den mad ud af huset leverandør man ønsker, skal levere maden til din fest.

Find de bedste mad ud af huset leverandører i Horsens

Horsens er et slaraffenland af spisesteder, restauranter og caféer, hvor fremragende kokke står klar til at forkæle dine smagsløg.

Gågaden Søndergade og de stemningsfyldte gader i nærheden – Grønnegade, Thonbogade, Graven, Levysgade, Torvet og Borgergade – udgør byens gastronomiske nerve.

Her kan du få næsten alt, hvad hjertet begærer af smagsoplevelser. Uanset om du foretrækker det nye eller det klassiske, det pikante eller det delikate.

Men også uden for området venter madsteder, hvor menukortet har både kant og velsmag – flere af dem er inden for kort gå- eller køreafstand fra Søndergade.

Mad ud af huset i Horsens – Noget for enhver

Spis dig mæt i god nordisk mad eller danske retter som smørrebrød og stegt flæsk, eller bliv inspireret af lækkerier fra hele verden, der får tænderne til at løbe i vand. Prøv amerikanske bøffer, asiatiske retter og sushi, det italienske køkken og alt godt fra havet. Fra fingernemme hapsere til buffet.

Det giver dig mulighed for at nyde din mad under åben himmel, mens du mærker festens summen og har tiden til at kræse omkring de inviterede.
Bestil mad ud af huset fra et hav af spisesteder, der tilbyder alt fra gode bøffer og fiskeretter til sandwich og burger med sprøde pommes frites.

Når hele familien skal samles til fest, behøver menuen ikke altid at stå på friture. I Horsens finder du også traditionelle og børnevenlige catering leverandører med anretninger, som både store og små kan være med på.

Lækkert catering mad i Horsens

Det kan også være, at du bare gerne vil bruge din tid på gæsterne istedet for køkkenet. Her er der også mulighed for at få bragt måltidet og fest menuen direkte til din dør. Find et sted med få klik og nyd friheden ved at lade nogle andre stå med maden – der er mulighed for den klassiske kro ret, eller det gode stykke kød.

Skal aftenen gå med at hygge med vennerne eller fejres med familien, er der mange muligheder – om du så har lyst til gourmet eller indisk eller måske gerne vil have en pizza eller grillmad i dagens anledning. Der behøves heller ikke altid være en anledning – det er altid godt med forkælelse og hyggeligt sammenværd det kan være meget rart at slippe for at stå i køkkenet en gang imellem.

Skynd dig derfor at bestille din mad, så vil den snart blive leveret til din dør – frisklavet og lige til at nyde!

Som afslutning på en god dag
Traditionelle måltider og gourmetrestauranter har også hver deres at byde på, når du skal tanke ny energi – og sørge for maden er i top klasse.