Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Fredericias bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 11 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    15
Levering

Mad ud af huset i Fredericia

At afholde en festlig begivenhed derhjemme udelukker bestemt ikke muligheden for at servere spændende og anderledes mad fra hvad, du ellers selv ville have bikset sammen i køkkenet. Med Le Menus koncept om catering og mad ud af huset er det muligt at bestille i et bredt udvalg af forskellige menuer, der leveres i samarbejde med lokale partnere i området nær Fredericia. På den måde kan du vide dig sikker på, at alting er friskt og af højeste kvalitet, samtidigt med at din fest i hjemlige omgivelser løftes til et kulinarisk højt niveau.

Find roen i rollen som vært eller værtinde

Der kan være mange ting at se til, når man står for små såvel som store begivenheder. Med gæster at varte op om kan det være nemt at miste overblikket, og når tilberedning af maden samtidigt kræver din opmærksomhed, kan det være svært at finde ro og overskud til dine gæster. Problemet kan dog nemt løses ved at uddelegere madlavningen til professionelle fagfolk, der kan levere det hele friskt til din dør.

Med færre tidskrævende opgaver bliver det nemmere for dig at være til i rollen som vært. På den måde kan du finde både ro og overskud, og vil i højere grad opleve at kunne deltage i den festlige begivenhed på linje med de deltagende gæster.

At værten eller værtinden ikke skal have en god dag, er bestemt en skrøne, og noget du kan være med til at gøre op med. Læn dig tilbage med mad ud af huset fra Le Menu, og gå sammen med dine gæster på opdagelse i de mange lækre smagssammensætninger.

Indhent op til tre tilbud på menuer fra Fredericia

Fredericia og omegn har meget at byde på, og derfor kan du indhente op til tre forskellige tilbud på menuer. På den måde kan du med ro i maven træffe beslutningen om, hvilken menu der passer bedst til din begivenhed. Dette er helt uden konsekvenser, og altså er det uforpligtende at overveje de forskellige lækre udbydere og menuer, indtil du sætter dig fast på en beslutning.

Ligegyldigt hvilken begivenhed, du står overfor at skulle afholde, findes der med al sandsynlighed et godt match til dig og dine gæster. Du kan med fordel orientere dig i dette via formularen her på siden. Der kan du for eksempel sortere efter antal kuverter, eller du kan orientere dig under sektionen køkken, hvor du finder et væld af forskellige muligheder.

Fredericia – lad den lækre catering komme til dig

Der er noget særligt ved at kunne læne sig tilbage og lade den lækre mad komme til sit hjem. Hos Le Menu kan det hele klares fra komforten fra eget hjems rammer, og du behøver derfor ikke bekymre dig om hverken afhentning eller besværlig bestilling.

Med et koncept som mad ud af huset lettes alle de madrelaterede planlægningsmæssige byrder fra dine skuldre, og du vil opleve en større grad af frihed og overskud både før, under og efter afholdelsen af din festlige begivenhed.