Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Koldings bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 11 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    20
Levering

Mad ud af huset i Kolding

Restauranterne og cafeèrne i midtbyen er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både prisleje og etnisk herkomst. Oplandet lokker bl.a. med et lavere tempo og gastronomiske oplevelser, og i Kolding Storcenter finder man et stort udvalg af restauranter og cafeer. Kolding har mad-ud-af-huset og frokostordnings leverandører for og til alle – også børnefamilier.

Stort udvalg af mad ud af huset i Kolding

I Kolding har du rig mulighed for at nyde lidt ekstra godt til ganen. Prøv et af de mange spisesteder, med mad ud af huset – der venter en oplevelse udover det sædvanlige.

Kolding. En by med en dejlig slots sø, det smukke gamle slot – Koldinghus, hele Danmarks håndboldhold – KIF Kolding København og ikke mindst; Jyllands største shoppingcenter – Kolding Storcenter. Det er også byen med slotssøbadet, legeparken, Kolding Golf Club og geografisk have.

Men Kolding har meget mere end det. Kolding er hjemstedet for kulinarisk, lækkert, smagfuld, velforberedt og nærende catering mad, som du kan få leveret hjem til døren ved hjælp af meget få klik. Og alle leverandører i Kolding, står klar for at give dig den bedst tænkelige betjening.

I Kolding, er der et varieret udvalg af smagfuld og lækkert catering mad, som du kender det fra en mad ud af huset leverandør, hvor du kan få en varieret, sund og moderne menu samt mange andre spændende ting.

Mulighederne er store i Kolding

Du kan også få mange andre lækre fest menuer i Kolding. Der er et stort udvalg i lækre måltider i alle størrelser og med alle tænkelige slags kød. Er du mest til oksekød eller kylling? Og kan du lide dit måltid med bacon i? Kolding er mester by i lækre fest menuer!

Kolding er også byen, hvor du finder et lækkert udvalg af orientalsk og kinesisk mad, lækre friske salat retter, lækkert italiensk mad, og smagfulde og lækre sandwich.

Så hvad venter du på? Alle mad ud af huset leverandører i Kolding er klar til at levere til din dør, og det hele kan ordnes med et klik. Så bor du i Kolding, eller er du bare på besøg, så er der ingen undskyldning. Alle har fortjent at holde fri fra køkkenet og bruge tiden på sine gæster istedet.