Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Assens' bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 10 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    15
Levering

Mad ud af huset i Assens

Det skønne område omkring Assens har meget at byde på, og skal du holde fest i hjemlige omgivelser, er der gode muligheder for at få bragt spændende og velsmagende menuer direkte til din hoveddør. Det er nemlig et kulinarisk rigt område, der blot venter på at lade sig opleve til dit kommende arrangement.

Frokost eller festmenu – det hele er muligt i Assens

Mad ud af huset er et koncept, der spænder bredt. Med catering leveret til din dør har du derfor mulighed for at få mange unikke smagsoplevelser til mange forskellige lejligheder. Imens frokostordninger for nogle kan give særlig god mening, har andre blot et ønske om at lade sig bespise særligt godt til de helt specielle anledninger: Det kan for eksempel være til bryllup, konfirmation eller til den næste store runde fødselsdag.

De mange restauranter, cafeer og spisesteder i området omkring Assens har meget at byde på og er også i karakter meget forskellige. Derfor vil du også opleve, at mange forskellige anledninger kan dækkes ind af disses koncept om mad ud af huset hos Le Menu. Således kan du for eksempel skabe rammerne om det gode måltid med alt fra tapas til selskabsmenuer.

God mad må gerne være en oplevelse

Der findes mange former for god mad. Fælles for disse er, at de ofte er kendetegnet ved at være en oplevelse i sig selv. Således behøver du ikke tage på fin restaurant for at føle dig stimuleret, men kan i stedet lade de skønsomme smagsoplevelser komme til dig og dit arrangement.

God mad kan ofte også handle om andet end bare smag og velsmagende sammensætninger: Det kan handle om overraskelsen og dét at gå på opdagelse i retter, du ikke ellers selv havde haft muligheder for at kokkerere eller sammensætte. Byd derfor gerne dig selv og dine gæster på velsammensatte menuer af dygtige leverandører. Det bliver en oplevelse, I sent vil fortryde, der samtidigt letter din egen arbejdsbyrde i køkkenet.

Le Menu leverer komfort til dig

Det er vigtigt at have komfort i fokus, også eksempelvis i din rolle som vært ved større såvel som mindre arrangementer. Vil du gerne kunne læne dig tilbage på dagen for din sammenkomst og tilbringe kvalitetstiden med dine gæster, giver det mening at få mad leveret udefra.

Med mad udefra fra Le menu vil du således ikke blot opleve komfort i form af den gode smagsoplevelse, men også i høj grad i kraft af din egen lettede arbejdsbyrde. Når du ikke længere behøver se til den samme mængde af pligter i køkkenet, betyder det, at du kan frigøre dig selv og dit overskud. På den måde oplever mange, at de i endnu højere grad kan nyde dagen og de eventuelle festlige omstændigheder, der om muligt er tale om.

Mød dine gæster i øjenhøjde og lad dit overskud smitte af på dem, så I alle kan få en skøn dag i selskab med gode folk, venner og bekendte. Det er en beslutning, der kan give pote, også rent planlægningsmæssigt op til afholdelsen af dit arrangement.