Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Nykøbing Fs bedste restauranter

  • Hidden
  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 13 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    30
Levering

Mad ud af huset i Nykøbing F

Er du vært for en større begivenhed, eller ønsker du blot at forkæle dig selv og familien med lækker mad, der bliver bragt ud direkte til din hoveddør? På Nykøbing Falster finder du altid et stort udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder catering med levering på hele øen. På den måde er du aldrig mere end et par klik væk fra en delikat middag.

Øst eller vest - der er noget for enhver smag

Hos Le Menu kan du få en samlet oversigt over de forskellige restauranter, som tilbyder mad ud af huset på Nykøbing Falster. Her kan du vælge imellem spændende muligheder inden for det eksotiske verdenskøkken, ligesom du også kan nyde tidløse klassikere inden for den danske madkultur. Dertil kan du vælge imellem både kolde og varme retter alt efter, om du inviterer til en let frokost eller en støre middag med vinmenu.

Husk på, at de fleste cateringvirksomheder har et minimumskrav for antallet af kuverter, når du lægger bestillingen. Igennem Le Menu kan du få et eller flere uforpligtende tilbud på de menuer, der har fanget din interesse, ligesom du også har mulighed for at skræddersy din helt egen menu, så den passer bedst til dine forventninger.

En kulinarisk oplevelse til enhver lejlighed

Der kan være mange gode grunde til at få leveret mad ud af huset. Har du udsigt til en større fest som fx et bryllup eller en konfirmation, kan det være meget tidskrævende at planlægge en hel menu fra bunden, klare indkøbene og tilberedningen på selve dagen – alt sammen noget, der fjerner dit fokus fra selskabet. Der er derfor masser af tid og besvær at spare ved at få leveret maden udefra, så du har én ting mindre at bekymre dig om.

Af samme grund tilbyder mange leverandører også hjælp til opvask, afrydning eller servering under festen, så du kan nyde den gode mad i ro og mag sammen med dine gæster. Forhør dig ad hos de forskellige restauranter for at blive klogere på, hvad de helt konkret kan tilbyde dig.

Vælg imellem både portionsanrettede 2- eller 3-retters menuer, delikate smørrebrød, lækre kolde frokostborde eller en stor buffet, der har plads til at rumme alskens retter til enhver smag. Valget er dit, og valget af menuen kommer i høj grad an på rammerne for din begivenhed såvel som gæstelisten, da en buffet fx er et oplagt valg til en fest med mange børnefamilier.

Nemt og ligetil at bestille med levering på hele Nykøbing Falster

Takket være Le Menu har det aldrig været nemmere for brugere som dig at finde de allerbedste restauranter på hele Nykøbing Falster. Med den overskuelige oversigt kan du med få klik finde masser af inspiration til, hvad din kommende menu skal rumme. Derudover er det en oplagt mulighed for at blive klogere på, hvilke spændende kulinariske oplevelser, der venter i lige netop dit lokalområde. Måske er der en god restaurant, som du endnu ikke har opdaget, men som kan give dig en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme.